Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Tak "słup" wyj...ał swoich wyborców w onucach ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Platfusy najete tak sie tu zapluwaja, ze nie zauwazyły małego dysonansu treści z tytułem wątku.

Andrzej Duda juz przyszedł po zwyciestwo jakiś czas temu :-)

Pora sie z tym pogodzić, albo bedziecie musieli poprosić swojego lekarza o zmane leków, bo obecne wam przestały działać.

Druga strona oczywiście pisze od serca :-). Znów ta polityczna naiwność.

Co by nie było order za obrażanie dostał, co by nie było nędznie ale przepraszać musiał.

Po za tym chcesz mi powiedzieć że podczas kompani wyborczej wyciągali co tylko mogli, nawet "co znajomy powiedział 10 czy 15 lat temu" a zapomnieli o takiej perełce ? Właśnie obraziłeś tzw intelekt PO, Komorowskiego i sztabu ludzi którzy się tak starali... zgnoić Dudę.

Im bardziej sie starali zgnoic tym mniej głosów dostawali.

Platormersi nie moga sie nadal pogodzić z faktem, że ludzie ich juz przy władzy nie chcą. I zeby nawet koziołki fikali i uszami klaskali to niewiele zmieni. Ostatnia deska ratunku to propaganda ale nieudolności nią nie zakryją.

Pluciem na Dudę przekonać mogą do siebie tylko tych już przekonanych. Resztę najwyżej zniechęcą i skutek będzie odwrotny.

PIS szybko skompromituje się po ewentualnych, wygranych wyborach. Jak zwykle.

Kompleks wyższości wynikający z kompleksu niższości już o sobie daje znać w osobie nowego prezydenta.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Kompleks wyższości wynikający z kompleksu niższości już o sobie daje znać w osobie nowego prezydenta.

Akurat Duda kompleksu niższości mieć nie musi. Świetne wykształcenie, dobra profesja a i wzrost odpowiedni;-)

Hihihi...

Takiego zgodnego pokazu myślenia życzeniowego i projekcji własnych marzeń dawno nie widziałem :-))).

Na razie ani sie Duda jakoś rozpaczliwie nie skompromitował, ani jakoś wybitnie nie rokuje.

Fakty sa takie, że Duda to drugorzędny polityk który wypłynął na fali rozczarowania do obozu władzy i rozbudzonych i umiejętnie podsycanych oczekiwań.

Teraz Duda musi sprostać tym oczekiwaniom wyborców a jednocześnie spełnić oczekiwania swego obozu politycznego. Albo szybko wyciągnie wnioski i zaakceptuje realne możliwości i ograniczenia, albo będzie brnął w mrzonki typu "Polska jagiellońska" i obrażał się na rzeczywistość wzorem Lecha Kaczyńskiego i Fotygi.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Co to ma wspólnego z Prezydentem Dudą?

A całkiem sporo.

Jak koledzy wcześniej sugerowali to właśnie on przyczynił się do ułaskawienia byłego wspólnika Pana D. który został skazany za wyłudzenia kasy na niepełnosprawnych. Teraz Pan D. jest oskarżony o to samo tylko na dużo większą skalę.

I druga sprawa, że Duda został wybrany przez wyborców PIS-u, którzy w tej partii w byłym prezydencie, jego rodzinie dopatrują się jedynego wzorca moralności, katolika Polaka. Okazuje się, że to tylko na pokaz bo w realu sprawy wyglądają zgoła inaczej.

starali... zgnoić Dudę.

Najbardziej zgnoić Dudę stara się sam Duda.

Duda kompleksu niższości mieć nie musi. Świetne wykształcenie, dobra profesja a i wzrost odpowiedni;-)

Badacze "parówek" i "puszek po napojach" z komisji Antoniego też mają "świetne wykształcenie". I co z tego ? Fachowca poznaje się po czynach, działaniach i doświadczeniu a nie po papierku ukończenia szkoły.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Andrzej Duda juz przyszedł po zwyciestwo jakiś czas temu

Też na to zwracałem uwagę jakiś czas temu. Ktoś jednak czuł potrzebę odgrzanie wątku więc rozmawiamy :-). A. Duda zwyciężył teraz czas na sukcesy i niestety też porażki. Takie jest życie. Porażki będą skwapliwie wykorzystywane przez opozycję a sukcesy przez marketingowców Pana Prezydenta.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Prokuratura zajęła się podróżami Ewy Kopacz - to efekt publikacji niezalezna.pl | niezalezna.pl

To chyba normalne, tak jak w przypadku podróży Dudy.

Platfusy najete tak sie tu zapluwaja, ze nie zauwazyły małego dysonansu treści z tytułem wątku.

Andrzej Duda juz przyszedł po zwyciestwo jakiś czas temu :-)

Pora sie z tym pogodzić, albo bedziecie musieli poprosić swojego lekarza o zmane leków, bo obecne wam przestały działać.

A po co zmieniać tytuł wątku?

Rok, dwa - walnie się cydzysłów do 'zwycięstwo' - i będzie ok.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ktoś jednak czuł potrzebę odgrzanie wątku więc rozmawiamy :-).

Tak , to byłem ja.

Uważam, że nie warto zakładać nowego tematu, skoro już jeden jest. Jak autor tematu uważa, że ta dyskusja po wyborach nie powinna już mieć miejsca w jego temacie, niech go zamknie. Założę wtedy nowy.

Tak , to byłem ja.

Uważam, że nie warto zakładać nowego tematu, skoro już jeden jest. Jak autor tematu uważa, że ta dyskusja po wyborach nie powinna już mieć miejsca w jego temacie, niech go zamknie. Założę wtedy nowy.

Rozumiem. Dyskusja chyba w dużej części jest merytoryczna ;-) choć temat główny się przedawnił.

Normalne, bo Schetynie Kopacz nie odpowiada.

Dudzie też chyba jego własne machlojki nie odpowiadają/są ciężarem. Jak by wiedział że zostanie prezydentem to by ich nie robił. Teraz trzeba intensywnie zacierać ślady po tych machlojkach. A wystarczyło być w życiu codziennym prawym i sprawiedliwym.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Dudzie też chyba jego własne machlojki nie odpowiadają/są ciężarem. Jak by wiedział że zostanie prezydentem to by ich nie robił. Teraz trzeba intensywnie zacierać ślady po tych machlojkach. A wystarczyło być w życiu codziennym prawym i sprawiedliwym.

Jeśli machlojki faktycznie miały miejsce to Twoja racja jest bezdyskusyjna. Ostatnie zdanie powinno się tyczyć wszystkich, nie tylko polityków zresztą...

Jeśli machlojki faktycznie miały miejsce to Twoja racja jest bezdyskusyjna.

Miały, miały, ale może uda się je "przyklepać" przy pomocy podstawionych znajomych. Prace zacierające trwają ;-).

To ministrowie Duda i Kownacki załatwiali ułaskawienie wspólnika Dubienieckiego

Ukryta Zawartość

andrzej-duda-piotr-kownacki_23098789.jpg

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Dzisiaj kopaczu znowu w pendolino, a krzesła w samolocie...puste.

Lemingi w podręcznym bagażu Kierwińskiego i tutaj też.

Afera Dubienieckiego to wina PiS, rodziny Kaczyńskich i Dudy to oczywiste i każdy niewidomy o tym wie.

Mimo tego samolot z pustymi krzesłami za 100tyś dalej leci i będzie latał...pusty.

Na razie ani sie Duda jakoś rozpaczliwie nie skompromitował, ani jakoś wybitnie nie rokuje.

W ogóle się nie skompromitował, a to drugie - poczekajmy.

Prawdziwym pierwszym sprawdzianem dla PAD będzie Angela Von Merkel.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

11919554_1622741418007809_1823473995273290885_n.jpg?oh=3776be0058ea983fe220bea0f13c16c7&oe=563B4AA8

wujek dobra rada:-))))))))))))))) motyla noga. Udawajmy że nie słyszymy co do nas mówi ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najważniejsza dla Polaka jest opinia Estończyka i Ukraińca, i to tylko dlatego, że dotyczy ona Dudy.

Jakież obóżenie byłoby gdyby taka sama opinia tych samych Polaków dotyczyła kopaczu lub b-PBK.

Owszem Oni takiej opinii nie usłyszeli bo trudno o taką opinię siedząc we własnej kuchni pod stołem obgryzając paznokcie.

Gorzej jak owa inteligencja nie ma sama dla siebie szacunku...nie mówiąc o szacunku do trzech żołnierzy.

Nie dość, że inteligencja papier na dowód inteligencji dostała to jeszcze w asyście warty honorowej.

Najważniejsza dla Polaka jest opinia Estończyka i Ukraińca

Gdy pędzi konnica - żaba również podstawia nogę do podkucia.

Dali do zrozumienia Dudzie aby znał swoje miejsce w szyku. Godny kontynuator kompromitowania Polski na arenie międzynarodowej z czasów Lecha Kaczyńskiego. Naprawdę sądzisz, że wypowiedź Poroszenki nie była uzgodniona wcześniej z kanclerz Niemiec i prezydentem Francji?

Jakież obóżenie byłoby

Zmieścił dwa błędy ortograficzne w jednym wyrazie. Duża sztuka.

Oto poziom intelektualny elektoratu i zwolenników PiS.

Gdybyś chciał uzupełnić braki w edukacji ze szkoły podstawowej - to wyraz ten należy pisać: oburzenie. Patrz sjp.pwn.pl.

I jeszcze wspomina o inteligencji. Chyba z tęsknoty.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.