Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy da się, da; zaczekajcie spokojnie w szufladach pozamykana od lat 80 jest masa pomysłów tylko te stare muszą zarobić kasę które na nie wydano! Dla tego w latach 90 nastąpił regres postępu w High Endzie bo nakłady na nowe technologie wstrzymano przy tak dużej wcześniej utopionej kasie w poprzednie.

Wyłom jakiś z tego robią nowe małe firmy ale mają za mały potencjał i dla tego w jakimś wąskim polu mają konkretniejsze osiągnięcia.

Edytowane przez ASURA

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Uprzątnąłem ten "błyskotliwy" atak personalny szanownych kolegów. Jeżeli macie tak wiele do powiedzenia lub wykpienia w kierunku @Palton'a proszę czynić to na PW.

W wątku bawiąc się w ten kpiąco obraźliwy sposób dorobicie się punktów i banów.

I będziecie musieli zmienić bohatera swych ataków na Vlado :-)

Jak zwykłem to czynić, najpierw ostrzegłem bez punktów karnych, a dalej będzie zgodnie z regulaminem i wymogami stawianymi moderacji.

Vlado ale co tu kulki robią w 20-ce najlepszych monitorów świata? mógłbyś to wyczyścić

Dziękuję z góry.

Pozdrawiam

Rafael

Mozesz podeprzec te tezy jakims wiarygodnym pomiarem? Czy tylko tak rzucasz haslami na lewo i prawo? W kazdym tescie bas z PMC oceniany jest minimum bardzo dobrze, a najczesciej wybitnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie nie mogę ponieważ w warunkach odsłuchów nie miałem takowej okazji ich zrobienia.

Te monitory tak jak pisałem TL mają do doopy reszta pasma jest uczciwsza. To tyle z mojej strony.

A co to za ładna kolumienka która chce być monitorem ?

To mniejszy od ATC SCM150 ASLT świetny Monitor ATC który może uchodzić za kolumnę :)

Jak by inne kolumny miały tak solidne i solidnej wagi obudowy :)

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Koledzy da się, da; zaczekajcie spokojnie w szufladach pozamykana od lat 80 jest masa pomysłów tylko te stare muszą zarobić kasę które na nie wydano! Dla tego w latach 90 nastąpił regres postępu w High Endzie bo nakłady na nowe technologie wstrzymano przy tak dużej wcześniej utopionej kasie w poprzednie.

Wyłom jakiś z tego robią nowe małe firmy ale mają za mały potencjał i dla tego w jakimś wąskim polu mają konkretniejsze osiągnięcia.

Dokładnie tak.

Przyszłością będzie transmisja sygnału bezprzewodowo bezpośrednio do mózgu. Implanty audio. Za 30 lat będą implanty HIFI jak i High-End. Tylko repertuar się zmieni w Europie...coś takiego będzie Top 1...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez moreno1973

Nic takiego nie będzie. Ludzie nie będą chcieli by aż tak ingerować w ich mózgi. Nawet jeśli będzie to wykonalne technicznie to na pewno się to nie przyjmie.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Nic takiego nie będzie. Ludzie nie będą chcieli by aż tak ingerować w ich mózgi. Nawet jeśli będzie to wykonalne technicznie to na pewno się to nie przyjmie.

Jak nie jak tak...

Wmówią ci, że jest to Tobie niezbędne do życia tak jak teraz telefon komórkowy.

A umiesz dzisiaj żyć bez telefonu? Ja nie umiem.

A taka komórka to jakby mieć wszczepiony chip w dupę niestety. Już jesteś wyzuty z prywatności.

Edytowane przez masza1968

Trza mieć zawsze, własny rozum :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jak nie jak tak...

Wmówią ci, że jest to Tobie niezbędne do życia tak jak teraz telefon komórkowy.

A umiesz dzisiaj żyć bez telefonu? Ja nie umiem.

A taka komórka to jakby mieć wszczepiony chip w dupę niestety. Już jesteś wyzuty z prywatności.

Owszem nie umiem, ale używam starej Nokii a nie smarfonów.

Sly Ty to nawet już wiesz co bedzie na pewno a czego nie będzie. Jasnowidz po prostu...

Postępu, nawet jeśli jest on niezdrowy nie zatrzymasz. Teraz każdy chodzi z przenośną radiostacją w postaci komórki, trzyma ją przy sercu, w kieszeni, w blokach wszyscy używają Wifi, ingerencja fal jest 24 godziny na dobę...ponieważ implanty będą wygodniejsze od komórek i tabletów to staną się powszechne u ludzi których bedzie na to stać...bo zaoferują im możliwości o jakich inni będą śnić...młode pokolenie nie będzie się wachac...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Owszem nie umiem, ale używam starej Nokii a nie smarfonów.

Mała różnica...

Wiadomo gdzie jesteś, gdzie byłeś, z kim rozmawiałeś i o czym rozmawiałeś.

Nie znają tylko maili ale to się załatwia dostępem do serwera pocztowego.

Czujesz się z tą starą Nokią teraz bezpieczniej niż ze smartfonem? ;)

Mała różnica...

Wiadomo gdzie jesteś, gdzie byłeś, z kim rozmawiałeś i o czym rozmawiałeś.

Nie znają tylko maili ale to się załatwia dostępem do serwera pocztowego.

Czujesz się z tą starą Nokią teraz bezpieczniej niż ze smartfonem? ;)

Nie o to chodzi. Olewam co o mnie wiedzą. Nie muszą się ukrywać. Ale wolę starą Nokię, nie używam bezprzewodowego audio a przecież już jest. Nie jest tak, że musisz łykać wszystkie nowinki.

Śledzę ten wątek dokładnie i zaczynają się wizjonerskie nuty. Bardzo mi się to podoba. Mój przyjaciel jest według mnie wizjonerem. Przewidział pewne zdarzenia, które się ziściły ale używa takiej komórki jak sly30.....twierdzi, że nas podsłuchują permanentnie jak w matrix. Wracając do tematu Dynaudio S25, słuchałem w salonie, fajnie gra z lampką. Mam zamiar posłuchać w swoim systemie za tydzień dwa.

W moim 16 m. pokoju lepiej od podłogowców sprawdziły się monitory. Bas w Cantonach Reference 9 schodzi do 25 Hz i jest tak rzeczywiście a nie tylko na papierze jak to często bywa. Trzeba przyznać udało im się dopracować dynamikę brzmienia nawet w budżetowych modelach.

Dokładnie tak.

Przyszłością będzie transmisja sygnału bezprzewodowo bezpośrednio do mózgu. Implanty audio. Za 30 lat będą implanty HIFI jak i High-End. Tylko repertuar się zmieni w Europie...coś takiego będzie Top 1...

One day everyone will own devialet inside brain.

To by Ci się podobało?

W moim 16 m. pokoju lepiej od podłogowców sprawdziły się monitory. Bas w Cantonach Reference 9 schodzi do 25 Hz i jest tak rzeczywiście a nie tylko na papierze jak to często bywa. Trzeba przyznać udało im się dopracować dynamikę brzmienia nawet w budżetowych modelach.

Z tych kolumienek? W 16m2? Zejście do 25hz?.... :-)))....Chyba po LSD.

Śledzę ten wątek dokładnie i zaczynają się wizjonerskie nuty. Bardzo mi się to podoba. Mój przyjaciel jest według mnie wizjonerem. Przewidział pewne zdarzenia, które się ziściły ale używa takiej komórki jak sly30.....twierdzi, że nas podsłuchują permanentnie jak w matrix. Wracając do tematu Dynaudio S25, słuchałem w salonie, fajnie gra z lampką. Mam zamiar posłuchać w swoim systemie za tydzień dwa.

Posłuchaj dobrze S 25 i nie podpalaj się za bardzo. Potrzebują naprawdę b.dobrego wzmacniacza.Generalnie S25 se

to strzał firmy we własne kolano ( jakość brzmenia ) Ale, niektórym się podoba.....

To by Ci się podobało?

To moja sprawa co mi się podoba ale mogę ujawnić...iż nie podoba mi się wysyp nowozarejestrowanych trolli na tym forum do jakiego doszło w ciagu ostatnich tygodni..

Sam nie masz żadnej wiedzy, spadaj debilu.

Idź czegoś posłuchać albo wypożycz.

He,he 747, a gdzie cieć ? Powinien być cieć najpierw a później debil .... 747 zwieracze ci puściły.

Zaprosisz mnie na odsłuch.

Na czym sobie słuchasz?

To moja sprawa co mi się podoba ale mogę ujawnić...iż nie podoba mi się wysyp nowozarejestrowanych trolli na tym forum do jakiego doszło w ciagu ostatnich tygodni..

A tych, którzy sa zarejestrowani od lat już nie zauważasz?

Według pomiarów te monitorki schodzą do 48Hz ze spadkiem -3dB.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Według pomiarów te monitorki schodzą do 48Hz ze spadkiem -3dB.

Ukryta Zawartość

e tam...robili je w za dużym pokoju to im tak wyszło...;)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi