Skocz do zawartości
IGNORED

listwa Sulek za 6000 plnów

dekoracja

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalnie dla Ciebie odnalazłem segregator i i już się poprawiam: PN-EN ISO 9001/2000 (taka obowiązywała w trakcie wdrażania czyli w 2003 r.)

Przez 12 lat norma zmieniała się i obecnie jest to PN-EN /2009 .

Jaja sobie robisz? Ta norma podaje tylko jak podać towar z pułki!

NIC O WYSOKIEJ JAKOŚCI TECHNOLOGICZNEJ WYROBU ANI KNOW-HOW NIE MÓWI!

Idże, idże bajoku!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Wszedłem poprzez podaną wcześniej linkę na stronę Hi-Fi Ja i Ty i przy ofercie Sulek znalazłem co następuję:

Dyskusja o kablach Sulek na portalu audiomaniacy.pl

Kable Sulek wzbudziły duże emocje w systemach doświadczonych audiofili i melomanów.

Tutaj link do dyskusji, która miała miejsce na tym portalu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Hehe ładnie tam frywolny kosi gość, gość, gość...

Normalnie bije, wyzywa i gwałci userów :)

Nie to jak na AS - sielanka i wczasy w siodle z przemiłą i taktowną moderacją :D

Ukryta Zawartość

Widzę, że przynajmniej rozmowa toczy się we właściwej zakładce, bo z tymi napisami "do góry" nigdy nie wiadomo :D

Ukryta Zawartość

No to teraz przynajmniej wiadomo skąd u niektórych w 4 lata 20.000 wpisów kompletnie o niczym.

To nowy gatunek "szeptacz"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ja chciałem tylko powiedzieć, że także tworzę listwę hi-endową. Już mam odłączony wyłącznik. Następny etap to kolor, logo i cena. Będzie też wersja świąteczna oraz dla grzybiarzy :)

Myślałem też, żeby zrobić dźwięk bardziej otwarty, tzn. bez obudowy, ale to chyba nie jest dobry pomysł :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No właśnie to mnie martwi, że się poznają - można zrobić też wersję z plexi, to wtedy będzie przezroczysta :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Jesteście blisko z tą plexi i elektronami w latach 80 przerabiałem to przy budowie cyklotronu w IFJ :)

Raczej spowolnicie elektrony tak że dźwięk będzie taki jak u Was w domu ;P

No ale cyklotron nawet ten najnowszy chyba też? Nie ma znaczka C E, te starsze np 144 nie miał bo i po co?

Na dodatek napięcia i prądy tam panujące nie obejmują żadne uprawnienia SEP bo są powyżej nich ;)

Audiofilskie bezpieczniki tam nie były potrzebne bo po prostu urządzenie zasilane odparowywało mimo ze było także z metalu a może dla tego? ;P

Rafaell - zaciekawiłeś mnie z tym cyklotronem.

W jakim projekcie IFJ uczestniczyłeś jeśli to nie tajemnica ?

Pracowałem w zakładzie XIII i obsługiwałem poza 12 pozostałymi zakładami doświadczalnymi inne jednostki badawcze w Polsce i CERN, tam nie dotarłem nie miałem pleców :)

Pracowałem przy bardzo różnych projektach w tym także przy budowie cyklotronu 144 który budowano od ??? 20 lat wtedy.

Zazdroszczę kontaktu z ciekawymi projektami.. Może kiedyś :)

Wracając do tematu - tytułowej listwie pleksa też nie pomoże...

W głowie trochę zostało, zawsze mnie wszystko interesowało; powinienem pracować w pewnych resortach ich pech :)

Wracając do projektu co to za ciekawy śrubokręt od Sonyego, czuję jakiś dysonans ? ;)

Bez niego nie da rady? ;)

Może jednak da radę i tą listwę można bardzo łatwo przerobić w stronę High Endu, co byście poza dodaniem bolców uziemiających zmienili? Można mazać po obrazku nikt nie bije ;)

"Od cylkotronu do druta - wspomnienia niedocenionego".

Tytuł pamiętników masz ode mnie za darmoszkę:)

Mój Boziu jedyny...

"Od cylkotronu do druta - wspomnienia niedocenionego".

Tytuł pamiętników masz ode mnie za darmoszkę:)

Mój Boziu jedyny...

Raczej Allahu Akbar jesteś przeca we Francyi

Hej, ja nie z Sulekowic jestem!

Różowe napisy SULEK albo Kulky pod listwą ?

Kurde nie próbowałem, nie wiedziałem że od rodzaju czcionki się dźwięk zmieni? ;) a próbowaliście z napisem C i p a?

Jaka czcionka, jakie szeryfy jaki odstęp czcionek? Może z małej litery? nie wiem :)

No i dla estetów czy równe swiatło miedzy czcionkami ;)

Dalej nikt nie umie obsługiwać chociażby Painta a o sieciówkach i ich budowie się wypowiada?

Dalej nikt nie umie obsługiwać chociażby Painta a o sieciówkach i ich budowie się wypowiada?

Na szczęście aby wcisnąć kit w postaci Sulka wystarczy znać popyt....

Raczej Allahu Akbar jesteś przeca we Francyi

Nie przerabiaj, proszę - fajnego wontecka w polityczne guano!

Jednak zostanę przy "bozi".

Na marginesie: trza mi było tyrknąć telechonem, lub w rynnę zatelepać. Bym Cię poznał i poznakomił z Panem Profesorem Michałem T.:-)

Cośmy wódki razem przetworzyli - to ludzkie słowo nie opisze....

Jednak - pozdrawiam!:)

Jacek.

Może jednak da radę i tą listwę można bardzo łatwo przerobić w stronę High Endu, co byście poza dodaniem bolców uziemiających zmienili? Można mazać po obrazku nikt nie bije ;)

Jak patrzę na te dziwy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to stwierdzam, że droga do hajendu jest tylko jedna, trzeba dobrze cisnąć kit, a wtedy moc będzie z Tobą i nawet audiofilskie powietrze sprzedasz bez problemu! :) Innej drogi nie ma, wszak i tu zacytuję klasyka:

"Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów."

Słowem nie jest ważne co zrobisz i jak to zrobisz, bo ich to nie interesuje, ważne żebyś zbudował zaufanie i stworzył legendę wokół produktu wtedy magia zadziała :)

Ukryta Zawartość

Jaja sobie robisz? Ta norma podaje tylko jak podać towar z pułki!

NIC O WYSOKIEJ JAKOŚCI TECHNOLOGICZNEJ WYROBU ANI KNOW-HOW NIE MÓWI!

Idże, idże bajoku!

Czytaj ze zrozumieniem. Czy ja gdzieś napisałem o jakiejś technologii?

Ta norma może być wprowadzona zarówno w kiosku ruchu, hurtowni zabawek jak i w laboratorium NASA. Reguluje odpowiednie procesy w firmach zarówno produkcyjnych, handlowych wytwórczych itp.

Zgodność z normą "technologiczną" (umownie rzecz nazywając) poświadcza certyfikat.

Zrób sobie 10 sztuk sieciówek, dołącz certyfikaty na wtyczkę, gniazdo i kabel (tak, tak, są wymagane i niezbędne, a twoje tłumaczenia, że masz uprawnienia SEP możesz sobie wsadzić w buty), wyślij do BBJ a oni Ci to sprawdzą i certyfikat gotowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.