Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, sittek napisał:

Niestety to niezbyt dobrze świadczy o naszym społeczeństwie.

Przecież wyborcy POKEwiosny mogli w ramach protestu nie uczestniczyć w rozdawnictwie, oddać plusy, a tak wyszli na niewdzięcznych matołków wykorzystanych przez POKEwiosnę, wręcz może wydymanych.

6 minut temu, zukzukzuk napisał:

że to głównie przez wyborców

Tak, przez wyborców i dzięki idiotom z POKEwiosna.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Teraz kraj powinno się podzielić, jak na mapce z linku. Zachód do Europy. A Ci, którzy tak bardzo chcą - na Wostok. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

5 minut temu, xniwax napisał:

Przecież wyborcy POKEwiosny mogli w ramach protestu nie uczestniczyć w rozdawnictwie, oddać plusy, a tak wyszli na niewdzięcznych matołków wykorzystanych przez POKEwiosnę, wręcz może wydymanych.

Tak, przez wyborców i dzięki idiotom z POKEwiosna.

Sorry...

Piszesz, że myslisz? I w tym momencie znikasz.

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Teraz Kurdupel to wybuduje sobie Trzy Wieże. I na pewno już go nikt nie przesłucha.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Moderatorzy

Lepiej zobaczcie co się dzieje w Europie . Np na wynik Lepenowej.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Widziałem wyniki z innych krajów. Skrajna prawica antyunijna wcale nie poprawiła swego wyniku. Np. AfD - 10,8%. Nasza reprezentacja w znacznej mierze roztopi się w egzotycznym planktonie i nie będzie miała wpływu na nic. 

15 minut temu, sittek napisał:

Teraz Kurdupel to wybuduje sobie Trzy Wieże. I na pewno już go nikt nie przesłucha.

Jak tak dalej pójdzie - to zapewne nastąpi. 

Nie mogę pojąć, czy zwolennicy picowników zrobili to z wdzieczności (za ochłapy ze stołu pańskiego)? Czy, żeby otrzymać jeszcze?

Mój kot, bynajmniej tak robi, by dostać następną puszkę karmy. Bystrzacha, zdaje sobie sprawę z dwóch rzeczy:

1. Sam karmy nie kupi (bo m.in. nie ma emerytury i nie umie mówić).

2. Sam karmy nie otworzy.

A, że jest stary i chromy - już zawsze będzie się łasił i zawsze mnie wybierze (a tu akurat brak podobieństw do młodych).

4 minuty temu, Genesis napisał:

Widziałem wyniki z innych krajów. Skrajna prawica antyunijna wcale nie poprawiła swego wyniku. Np. AfD - 10,8%. Nasza reprezentacja w znacznej mierze roztopi się w egzotycznym planktonie i nie będzie miała wpływu na nic. 

Właśnie. To chyba tylko u nas?

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

17 minut temu, stench napisał:

Lepiej zobaczcie co się dzieje w Europie . Np na wynik Lepenowej.

Właśnie mój Kobietronek otworzył flaszkę myszowatej z rozpaczy...

Chyba się przyłączę, choć niepijącym osobnik.

56 minut temu, zukzukzuk napisał:

znikasz

Fetuję zwycięstwo nad Tahiti.
A tak na marginesie co masz do moich myśli?
Masz ochotę na jakiś transplant mądrości?

28 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

z rozpaczy...

Tak czy inaczej, nie oceniam, czego się spodziewałeś Jacku po ekscesach Makaronu?

Edytowane przez xniwax

7 minut temu, xniwax napisał:

Fetuję zwycięstwo nad Haiti.

Jeśli już, to nad TAHIT (jeśli chodzi o młodych kopaczy)... Nie mam najmnieszej ochoty na jakikolwiek inplant ani transfer:( 

Jak to mówią - z pustego nie nalejesz...

Edytowane przez zukzukzuk

4 minuty temu, zukzukzuk napisał:

TAHITI..

Dziękuję edytowałem, masz rację ale w tym wypadku to bez znaczenia.

Teraz, xniwax napisał:

Dziękuję edytowałem, masz rację ale w tym wypadku to bez znaczenia.

I ja dziękuję, choć to bez znaczenia:)

PiS wygrał i Polska tez wygrała.
Grzesiu S. ma pecha bo nie oglądał meczu i ma pecha, że musi zostać w kraju i znowu walczyć o swoje miejsce w szeregu.
Ciężkie życie ma ten "nasz" Grzesiu.

7 minut temu, xniwax napisał:

PiS wygrał i Polska tez wygrała.

Nie czytałeś powyżej o bystrym kocie?

Podejrzewam, że fakt wystawienia "starych, gąb rządzących" na kandydatów do EU przez KE zmobilizował głównie  wyborców PiS ?

No cóż, przyznać trzeba, że tej pani się, po prostu należało.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12 minut temu, jar1 napisał:

Podejrzewam, że fakt wystawienia "starych, gąb rządzących" na kandydatów do EU przez KE zmobilizował głównie  wyborców PiS ?

No tak. To może być prawda...

Lecz, nie czytałeś historii o bystrym kocie?

Powtórzę:

Godzinę temu, zukzukzuk napisał:

Nie mogę pojąć, czy zwolennicy picowników zrobili to z wdzieczności (za ochłapy ze stołu pańskiego)? Czy, żeby otrzymać jeszcze?

Szok i zażenowanie! 

6 godzin temu, jar1 napisał:

No cóż, przyznać trzeba, że tej pani się, po prostu należało.

Ukryta Zawartość

Może w końcu nauczy się jakiegoś obcego języka.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tymczasem,, wyniki z 95,9 % komisji są jeszcze gorsze:(

Jednak żararcie podziałało! Ludzie są niczym zwierzęta ... Przynajmniej u nas:(

3 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Tymczasem,, wyniki z 95,9 % komisji są jeszcze gorsze:(

Jednak żararcie podziałało! Ludzie są niczym zwierzęta ... Przynajmniej u nas:(

Tak, tak, proponuje politykom poplucie na ludzi. Wtedy na pewno wygraja. Ludzie ich wybiora.

Nie becz, tylko mysl.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A mnie od wczoraj nurtują dwa pytania, oba w zasadzie retoryczne:

- ile jeszcze w Polsce jest do zniszczenia i jak szybko to pójdzie, gdy PiS się po jesieni utrzyma przy władzy?

- o ile procent miałaby więcej Wiosna, gdyby nie paskudny czyn tej baby, co to jej imienia zapamiętać nie mogę (roboczo ją zwę Jochaśką Od Psów)?

Jak politycy nie beda nic konkretnego oferowac, oprocz rzekomych pisowskich zniszczen, to Kaczor bedzie zawsze gora. Ta retoryka nie dziala na wiekszosc - jak widac.

A Biedron konkretnie oslabil, i tak nie za mocna, koalicje.

I tyle.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

"Rzekomych"???

Tak, wcale nie sa tak wielkie jak ci sie wydaje. Jest tez w miare dobra koniunktura na swiecie. Tez pomaga.

Edytowane przez bubusia

10 godzin temu, zukzukzuk napisał:

Może zrobili to bo są zwolennikami pisu?

Oczekiwałeś, ze zagłosują na KE a tu takie rozczarowanie.

13 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

o ile procent miałaby więcej Wiosna, gdyby nie paskudny czyn tej baby, co to jej imienia zapamiętać nie mogę (roboczo ją zwę Jochaśką Od Psów)?

Poczekaj, ktoś tu w wątku myśli co mogła innego zrobić, nic mu nie przychodzi do głowy i szuka podpowiedzi innych.

Może dziś coś napisze.

Muls, co tam w GW gegaja.  Jaka linia obowiazuje: sukcesu, czy wtopy?

?

Juz mam pana S;

- Udało nam się zjednoczyć opozycję. Zgoda, nie wygraliśmy tego meczu, ale to koniec pierwszej połowy. Uważam, że pomysł jest na pokonanie PiS, ale trzeba go dobrze znaleźć i wiedzieć, z kim go szukać - mówi w TVN24 Grzegorz Schetyna. - To nie jest klęska.

Pomysl jest, ale i nie ma, bo trzeba go dopiero znalezc:)

Debil.

Edytowane przez bubusia

10 hours ago, Genesis said:

Widziałem wyniki z innych krajów. Skrajna prawica antyunijna wcale nie poprawiła swego wyniku. Np. AfD - 10,8%.

Przecież Niemcy są głównym beneficjentem EU, która zarżnęła praktycznie cały sektor produkcji poza Niemcami. Niby dlaczego mieliby coś zmieniać?

Chyba we Francji nie widzial:)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.