Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

"Sędzia Leszek Mazur nie wpisał do swojego oświadczenia majątkowego za 2018 r. niemal 100 tys. złotych, które zarobił jako przewodniczący KRS."

A Nowak którym tak PiSiarska sfora wyciera sobie gęby nie wpisał zegarka za 10 tys. Myślicie że Mazur będzie miał jakiekolwiek problemy?

Jestem Europejczykiem.

Fenomen propagandy PIS. Oni z głupich ośmiorniczek potrafią zrobić nośny symbol. Obecna opozycja takich zdolności nie posiada. Poza tym PIS to swojscy nasi. 

Reszta to podejrzani oni.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Czy mógłbym prosić o krótki komentarz wybitnych forumowych ekonomistów,

Chodzi mi zwłaszcza o tę część,

"musiał na wniosek BFG dokapitalizowywać swoje banki i podnosić poziom ich rezerw"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No cóż, wolno mu. W zasadzie to naturalny ruch wobec postępowania reżimowej prokuratury.

"śledczy odmówili Czarneckiemu statusu pokrzywdzonego, nie zgodzili się też na ujawnienie mu wyników badań na wykrywaczu kłamstw (takie samo przeszedł Chrzanowski). Brak statusu pokrzywdzonego powoduje, że Czarnecki nie ma dostępu do akt sprawy, a jego wpływ na śledztwo jest mocno ograniczony. "

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Less napisał:

Fenomen propagandy PIS. Oni z głupich ośmiorniczek potrafią zrobić nośny symbol.

To głównie fenomen "ciemnego ludu" a nie PiS. "Fenomen" samego PiS to propaganda w goebbelsowskim stylu tak skutecznie działająca na "ciemny lud"

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 godzinę temu, jezz napisał:

Myślę, że z pamięcią.

No pacz! Zapomniał, nieborak.

"- Aaaa!!! Tu jest ten zagubiony dowód niewinności Żezika. A myśmy go wczoraj powiesili..."

Zapomnieć, to se mogę ja, w której książce schowałem lewą dychę. Choć o stówie już bym pamiętał.

I teraz tak: skoro to jest zła wola - znaczy, że krętacz, matacz i złodziej. Skoro natomiast rzeczywiście zapomniał - oznacza to, że sra forsą i kwota stu tysięcy złotych jest dla typa zupełnie nieistotna i pomijalna.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No cóż, wolno mu. W zasadzie to naturalny ruch wobec postępowania reżimowej prokuratury.

"śledczy odmówili Czarneckiemu statusu pokrzywdzonego, nie zgodzili się też na ujawnienie mu wyników badań na wykrywaczu kłamstw (takie samo przeszedł Chrzanowski). Brak statusu pokrzywdzonego powoduje, że Czarnecki nie ma dostępu do akt sprawy, a jego wpływ na śledztwo jest mocno ograniczony. "

Odpowiedź nie na temat. Pytałem się o coś innego.

Nie jestes zatem  forumowym, wybitnym ekonomistą.

Szkoda, ze muls po wyborach nie może dojść do siebie i jakis taki milczący. ?

Mam nadzieję, że zukzuk da radę bo dużo o ekonomii pisze.

No i oczywiście lech36 ale on też pewnie napisze o samochodach elektrycznych i będzie nie na temat.

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Aaaa!!! Tu jest ten zagubiony dowód niewinności Żezika

A o co ci znowu chodzi?

Czy takie zwykłe, tradycyjne przypierdalantos?

"Grzegorz Schetyna zainaugurował forum programowe Koalicji Obywatelskiej i praktycznie na początku przyznał, że Platforma popełniła błąd w sprawie podniesienia wieku emerytalnego. - Przyznajemy: to był błąd. "

A co na to wybitni forumowi ekonomiści?

Chyba dostaliście dziś z liscia od Grzegorza.

Edytowane przez jezz
7 minut temu, jezz napisał:

Szkoła PiS jest wybitnie ekonomiczna. Rozdawać, nawet bogatym, no i oczywiście swoim :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

"Zapewnił przy tym, że takie programy socjalne, m.in. jak flagowe 500+ PiS, są potrzebne i PO, jeśli odzyska władzę, nie wycofa ich. - Powtórzę po raz kolejny: nic co dane, nie będzie odebrane- podkreślił."

Serio?

9 minut temu, Lech36 napisał:

Szkoła PiS jest wybitnie ekonomiczna. Rozdawać, nawet bogatym, no i oczywiście swoim :-).

Nie mówiłem, jest tradycyjny bełkot a nie odpowiedź na zadane pytanie.

8 minut temu, jezz napisał:

Nie mówiłem, jest tradycyjny bełkot a nie odpowiedź na zadane pytanie.

Bełkot to to co mówią przedstawiciele władzy i uciekinierzy PiS-owscy do PE. Wspiera ich bełkot ich fanów.

P.S. Oczywiście dalej możesz bełkotać pytaniami.

Edytowane przez Lech36

Na zadawane tutaj picuniokom wszelkie pytania zwyczajowo nie udzielacie odpowiedzi .

O co więc kaman?.

Może Ty będziesz bystrzejszy.

Co więc z elektrykami , miszkaniami?.

Będziee cos rzetelnego , czy zwyczajowy bełkot ?

Dzeezik . Postaraj się .

5 minut temu, dulon184 napisał:

Na zadawane tutaj picuniokom wszelkie pytania zwyczajowo nie udzielacie odpowiedzi .

Czasem starają się bełkotać w odpowiedzi (fani PiS), ale najczęściej nie odpowiadają na niewygodne pytania.

Edytowane przez Lech36

Żeziku - ze skutkiem stwierdzam, że brak Ci zupełnie poczucia humoru.

Ale u zatwardziałego prawactwa to jakby norma, niestety...

I, rzecz jasna - nie życzę Ci absolutnie wiszenia za niewinność.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
44 minuty temu, Lech36 napisał:

Bełkot to to co mówią przedstawiciele władzy i uciekinierzy PiS-owscy do PE. Wspiera ich bełkot ich fanów.

P.S. Oczywiście dalej możesz bełkotać pytaniami.

Ale po co się tak męczysz, pytanie było konkretne a ty znowu kogoś udajesz bądź nie udajesz.

Nie piszę kogo bo znów dostanę punkty?

Widocznie innym wolno pisać więcej.

No dobra to coś konkretnego napiszesz czy znów o elektrykach  i parkowaniu na miejscach dla niepełnosprawnych?   

40 minut temu, dulon184 napisał:

Na zadawane tutaj picuniokom wszelkie pytania zwyczajowo nie udzielacie odpowiedzi

To mi w takim razie możesz udzielić odpowiedzi, czy tez wypadasz z grona forumowych ekonomistów?

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale u zatwardziałego prawactwa to jakby norma, niestety...

I to mnie rozbawia najbardziej ale to twój wybór być w gronie wygłodnialych pelikanów.

19 minut temu, skynyrd napisał:

Dotarło, PO-wski liżedupo?

Dotarło potakiwaczu i wazelino PiS.

Towarzysz Bierutek (wydanie kieszonkowe) coś dzisiaj bardzo nerwowy.

9 minut temu, jezz napisał:

Ale po co się tak męczysz, pytanie było konkretne a ty znowu kogoś udajesz bądź nie udajesz.

Najlepsze odpowiedzi na pytania forumowych PiS-fanów ma Prezes, zawsze rozdaje

9 minut temu, jezz napisał:

Widocznie innym wolno pisać więcej.

Możliwe, w końcu jeszcze PiS-owcy tu egzystują, mimo wielokrotnego ośmieszenia się, ale mają wsparcie ciemnogrodu.

26 minut temu, skynyrd napisał:

Tak samo poważam kiboli jak ćpunów Owsika.

To już prawie Narodowy Socjalizm (poważanie kiboli).

Edytowane przez Lech36

A propos Owsiaka - zastanawiam się czemu wszyscy pisowcy plują na niego.
Facet wykonuje od lat dobrą robotę, pomaga tym, komu trzeba i tym co potrzebują pomocy,
więc czemu znajduje się w ogniu krytyki?
Zarzut, że kradnie mnie nie przekonuje.

7 minut temu, soundchaser napisał:

czemu wszyscy pisowcy plują na niego

To plucie jest elementem większego planu. Mianowicie próbuje się wbijać ciemnogrodowi do głów że jakiekolwiek czynienie dobra w Polsce może zaistnieć wyłącznie w związku z KK i w strukturach KK. 

Każdy kto czyni dobro poza wymienionymi staje się wrogiem publicznym numer 1.

17 minut temu, Bobcat napisał:

Mianowicie próbuje się wbijać ciemnogrodowi do głów że jakiekolwiek czynienie dobra w Polsce może zaistnieć wyłącznie w związku z KK i w strukturach KK. 

Raczej nie to. Boją się ewentualnej wojenki Owsiaka z PIC i jak wiele elektoratu może za sobą pociągnąć. PIC też bardzo boli wystąpienia sędziów i kulturalnych autorytetów, którzy w sposób wysublimowany wpływają na opinię słuchaczy, czyli młodych ludzi, tych najmniej uczestniczących w wyborach. Już wielokrotnie najczęściej przed finałami, trolle sprawdzały jego finanse. Ale co roku, jeszcze bardziej mobilizowało to woluntariuszy i samych darczyńców co jasno pokazywały wyniki finansowe. PIC doskonale wie, że nie może pójść na otwartą wojną bo wtopi na całej lini. A tak, jak pospolite wsiowe burki tylko szczekają i ewentualnie dziabną w kostkę...   

Jak nie chcieli dać pociągów, to ludzie zaczęli się mobilizować, dzielić miejscami w samochodach itp... Bez problemu wszyscy by dojechali na festiwal...

P.S. 

Wyobraźcie sobie, że Owsiak staruje w wyborach np. na prezydentka. Nikt nie ma z nim szans, nikt. Albo zajmuje się polityką, przystępuje do PO. Nawet betonowy elektrorat PIC by się połamał...

Edytowane przez hi_aro
Godzinę temu, Lech36 napisał:

Najlepsze odpowiedzi na pytania forumowych PiS-fanów ma Prezes, zawsze rozdaje

A ty nie masz odpowiedzi i jedyne co możesz to bić pianę. Lub ją toczyć.

33 minuty temu, soundchaser napisał:

Zarzut, że kradnie mnie nie przekonuje

Ale przecież nie kradnie.

21 minut temu, soundchaser napisał:

Ale takie zarzuty jednak padają. Na jakiej podstawie?

Bez żadnej podstawy.

Wystarczy popatrzeć co się dzieje tu na forum.

Ja podobno np. sprzyjam faszystom.

To Owsiak, osoba medialna, wtóg, może kraść.

Edytowane przez jezz

Az dziwnę że Ktoś - kiedyś Cię w świat wypuścił .

Typowy Polski matoł..

Do Egona

Edytowane przez dulon184
3 godziny temu, jezz napisał:

Odpowiedź nie na temat. Pytałem się o coś innego.

Szkoda, ze muls po wyborach nie może dojść do siebie i jakis taki milczący. ?

Mam nadzieję, że zukzuk da radę bo dużo o ekonomii pisze.

No i oczywiście lech36 ale on też pewnie napisze o samochodach elektrycznych i będzie nie na temat.

Mylisz się, to nie była odpowiedź na twoje pytanie. Po prostu piszę co chcę a nie to, co ty chcesz usłyszeć.

Więc co do Czarneckiego - jak siedział cicho to jakoś nie działa mu się krzywda, jak postawił się reżimowi to nagle zrobił się niedobry.

Jak widze ty też idziesz w głównym nurcie reżimowej propagandy tylko tak ą, ę, owijając w bawełnę (chociaż PiS to chyba w słomę).

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, skynyrd napisał:

Robienie gówniarzom lewicowej sieczki z mózgu, róbta co chceta itp. Twoje dzieci Sound robią co chcą?

Tak to rozumiesz?
To jest kwestia interpretacji. Każdy może sobie widocznie rozumieć ideę Owsiaka jak chce. ;-)

https://natemat.pl/blogi/andrzejgasiorowski/46665,kochajta-i-robta-co-chceta

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Więc co do Czarneckiego - jak siedział cicho to jakoś nie działa mu się krzywda, jak postawił się reżimowi to nagle zrobił się niedobry.

Jak widze ty też idziesz w głównym nurcie reżimowej propagandy tylko tak ą, ę, owijając w bawełnę (chociaż PiS to chyba w słomę).

Widzę, że nawet nie bardzo rozumiesz o co się pytałem. To nic, nie przejmuj się, zawsze możesz przecież napisać coś o mnie

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Mylisz się, to nie była odpowiedź na twoje pytanie. Po prostu piszę co chcę a nie to, co ty chcesz usłyszeć.

Ależ oczywiście. Tak zatem będę też odpowiadał na każde pytanie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.