Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wątek jak z audio mitów. Nie karmić troli. Jak ktoś ma ubeka w rodzinie lub siedzi w kiciu albo co najważniejsze jest Januszem biznesu który to strasznie zbiedniał przez 4 lata zawsze będzie pluł na PiS. I cwaniaczki nie obrażajcie ludzi bo ciemny elektorat to jest ten którego nie wymieniłem a głosuje na opozycję. 

Najwiecej komunistów i dzieci ludzi z PZPR jest właśnie w PiS-ie, podobnie jak tzw Janusze biznesu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A kilka razy więcej to dzieci z rodzin komunistów np Kempa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sly30
40 minut temu, jezz napisał:

Marian Banaś Prezesem NIK w dniu 30.11.19 -  1,55

Niech żyje, niech żyje, niech żyje!!!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Obrzucanie konkurentów politycznych własnymi przestępstwami jest stare jak świat. I targowica to robi na codzień. 

Chcecie porozmawiać o np. GetBecku. To przopmnijcie sobie powiązania mega biznesmenna z opozycja. Pewnie też zapomnieliscie że wasz mega idol Balcerowicz był ich doradca i szkoleniowcem. 

Chcecie porozmawiać o SKOKach? Wiem że mocodawcą opozycji nie w smak konkurencja lokalnego kapitału. 

Afera? Tak a w środku niej dawni ludzie służb z otoczenia Komorowskiego. 

Miliony Morawieckiego? Gdyby był najbiedniejszych bankowcem w Polsce pewnie nie było by problemu. A znaczna część tych milionów to wyssane z palca wyceny nieruchomości kupiony kilkanaście lat wcześniej. 

4 minuty temu, sly30 napisał:

Najwiecej komunistów i dzieci ludzi z PZPR jest właśnie w PiS-ie, podobnie jak tzw Janusze biznesu.

Widziałeś listę nominatow z KO do parlamentu europejskiego? 

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

10 minut temu, margaryna85 napisał:

Jak ktoś ma ubeka w rodzinie lub siedzi w kiciu albo co najważniejsze jest Januszem biznesu który to strasznie zbiedniał przez 4 lata zawsze będzie pluł na PiS.

A taki tow. Piotrowicz z rodziny PiS, myślisz że on kiedyś w przeszłości nie miał nic wspólnego z UB?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

No właśnie....Targowica. Wiesz czym była Targowica? To zaprzedanie Polski przez kościół i władze na rzecz Rosji, czyli dokładnie to co razem z klerem robi dziś PiS. To już wiesz, kto jest w Polsce targowicą? 

5 minut temu, marek-1969 napisał:

Obrzucanie konkurentów politycznych własnymi przestępstwami jest stare jak świat. I targowica to robi na codzień. 

Chcecie porozmawiać o np. GetBecku. To przopmnijcie sobie powiązania mega biznesmenna z opozycja. Pewnie też zapomnieliscie że wasz mega idol Balcerowicz był ich doradca i szkoleniowcem. 

Chcecie porozmawiać o SKOKach? Wiem że mocodawcą opozycji nie w smak konkurencja lokalnego kapitału. 

Afera? Tak a w środku niej dawni ludzie służb z otoczenia Komorowskiego. 

Miliony Morawieckiego? Gdyby był najbiedniejszych bankowcem w Polsce pewnie nie było by problemu. A znaczna część tych milionów to wyssane z palca wyceny nieruchomości kupiony kilkanaście lat wcześniej. 

No, ale miało być inaczej, tzn uczciwiej...

A jest gorzej...

Dobra, zmiana.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ale pierdolenie.

Powsciekali sie, hehe

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Ale pierdolenie.

Powsciekali sie, hehe

Brakowało Twojego wsparcia dla nowej Targowicy. Ale już jesteś, więc wszystko jest ok... ?

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Ale wzrusza mnie twoja niewzruszona wiara w PiS i jego przystawki (a może przydatki - sam zdecyduj).

Również uważam, że są przydatni w polityce.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

59 minut temu, sly30 napisał:

Brakowało Twojego wsparcia dla nowej Targowicy. Ale już jesteś, więc wszystko jest ok... ?

Jam czescia tej sily ktora zla pragnac wiecznie dobro czyni, czy jak to tam  lecialo.

?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Cytat

Sąd Najwyższy zdecydował ws. protestu wyborczego w okręgu nr 75

29 października Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych w Sądzie Najwyższym rozstrzygnęła pierwszy z sześciu protestów wyborczych, złożonych przez pełnomocnika wyborczego PiS. 

"Takim środkiem dowodowym nie mogą być oględziny i ponowne liczenie przez sąd głosów nieważnych. Przeprowadzenie dowodów w postaci oględzin i ponownego liczenia zakwestionowanych kart do głosowania może być dopiero efektem zarzuconych i wykazanych zgłoszonymi dowodami nieprawidłowości. Tymczasem w proteście w ogóle nie przedstawiono zarzucanych nieprawidłowości i nie wskazano dowodów, które by je wykazywały" - zaznaczyli sędziowie.

Ukryta Zawartość

Eeeej, PeOwcy ! Obiecywaliście, że będzie inaczej.

Znowu wam nie można wierzyć.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

43 minuty temu, seniortelefono napisał:

Nalot dwutiktakowców.

Albo jednokomórkowców.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Albo jednokomórkowców

A co tam u Banasia, warto obstawiać ten zakład bo w sumie niezła przebitka jest?

2 minuty temu, jezz napisał:

A co tam u Banasia, warto obstawiać ten zakład bo w sumie niezła przebitka jest?

Warto, warto. Postaw wszystko, co masz. Gwarantuję wygraną.

3 minuty temu, seniortelefono napisał:

Postaw wszystko, co masz

Od razu widać, że się nie znasz.

3 minuty temu, seniortelefono napisał:

Gwarantuję wygraną.

twoja gwarancja jest nic nie warta.

Jak jestes taki pewny to sam możesz postawić. W żadnym banku tyle nie dostaniesz.

Edytowane przez jezz
12 minut temu, jezz napisał:

Jak jestes taki pewny to sam możesz postawić. W żadnym banku tyle nie dostaniesz.

To ty chciałeś obstawiać chłopczyku, nie ja. Skoro się boisz, albo nie masz floty, to nie zawracaj ludziom gitary.

Napisz lepiej co tam u twoich lemingów. Albo wklej zdjęcie tego, co jesz na śniadanie, czy inną kolację. Twoi fani na pewno nie mogą się doczekać.

4 minuty temu, seniortelefono napisał:

To ty chciałeś obstawiać chłopczyku, nie ja. Skoro się boisz, albo nie masz floty, to nie zawracaj ludziom gitary.

Ale widzisz, pytałem się fachowca a nie leszcza.

I nie będziesz mi pisał co mam robić, leszczu.?

6 minut temu, seniortelefono napisał:

Napisz lepiej co tam u twoich lemingów. Albo wklej zdjęcie tego, co jesz na śniadanie, czy inną kolację. Twoi fani na pewno nie mogą się doczekać.

No widzisz pelikanie, od razu widać, że pismo obrazkowe do ciebie dociera.?

32 minuty temu, jezz napisał:

Obstawiaj, obstawiaj. A w stadninę w Janowie już zainwestowałeś? Partia potrzebuje inwestorów.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

A w stadninę w Janowie już zainwestowałeś?

Z tego co pamiętam to o tym już rozmawialiśmy.

4 minuty temu, jezz napisał:

Ale widzisz, pytałem się fachowca a nie leszcza.

I nie będziesz mi pisał co mam robić, leszczu.?

Z takimi ripostami wróżę ci wielką karierę na Pudelku, czy innym Pomponiku.

3 godziny temu, seniortelefono napisał:

Ręce i cycki opadają....

1 godzinę temu, seniortelefono napisał:

Nalot dwutiktakowców.

Tobie z takimi wpisami nawet w przedszkolu będzie ciężko. 

Czytam sobie o "Czajce". Kosztowało toto 477 milionów, a gwarancja była na ... 2 (DWA!!!) lata.

Dobre???.

Jak za jakiś, nomen omen, obsrany telewizorek.

Godzinę temu, seniortelefono napisał:

Pogrążasz się ?

Wymyśl coś lepszego.

Mam też cytat z twojego forumowego kolegi, moze jemu też wywróżysz karierę w Pudelku ?

"Ty mi będziesz mówił co mam robić?"

49 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

obsrany

Może to właśnie słowo jest kluczem długości gwarancji1? W końcu Czajka robi w gównianym biznesie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.