Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, osimar napisał:

no i raport jest zastrzeżony (!!!). Suweren, o którego przecież tak bardzo troszczy się PiS, nie pozna raportu. Może dlatego, że ze względu na tą troskę, nie chce suwerenowi zepsuć samopoczucia. No i ta zapowiadana zaj...sta transparentność życia publicznego....poszła w PiS-du.

No, ale mamy rozwiązanie!!! Rozwiązaniem jest zmiana konstytucji. Brawo, dało się doopy i trzeba zmienić konstytucję pod jednorazowe rozwiązanie. Ależ ten Kaczyński jest wielki. Taki strateg, że aż boli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ależ to z punktu widzenia świetny pomysł, trzeba się tylko chwilę zastanowić.

Teraz PiS wrzuci projekt zmiany konstytucji i podda go pod głosowanie. Jeżeli opozycja poprze to będzie w idiotycznej sytuacji.

Jeżeli nie poprze, to nastąpi propagandowy szturm pod hasłem - opozycja broni przestępców. Dla mnie to strategia jasna jak słońce i pułapka zastawiona na opozycję. Całą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

gdyby ta opozycja jeszcze umiała się zebrać i skomunikować ze społeczeństwem, to mogłaby to świetnie wykorzystać. A tak pokłócą się, wystraszą, że źle o nich ktoś powie i będzie jak piszesz.

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

To fakt.

Ale trzeba kupić sobie chipsy, zasiąść wygodnie i obserwować wygibasy PiSowskich palantów. Już się cieszę na kabaret który spodziewam się zobaczyć dziś i w najbliższym czasie.

Jak tylko sprawa Banasia wypłynęła liczyłem na moc atrakcji i jak na razie jest dobrze :-))).

Ciekawe co przydupas Horała powie dzisiaj, bo co mówił wczoraj jeszcze pamiętam. On, Obatel i ta cała szajka.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

59 minut temu, Jaro_747 napisał:

sprawa Banasia wypłynęła liczyłem na moc atrakcji i jak na razie jest dobrze :-))).

Będzie jeszcze lepiej.
Ciekawe tylko kto na górnej pryczy będzie zalegał Banaś czy Kwiatkowski?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

7 minut temu, xniwax napisał:

Będzie jeszcze lepiej.

Mysz, która ryknęła!

9 minut temu, xniwax napisał:

Będzie jeszcze lepiej.

A powiedz ty mi iksik dlaczego w sprawie Kwiatkowskiego twoje ukochane PiSiory przez cztery lata nie zrobiły niczego? Takie z nich dupy wołowe czy może woleli go nie ruszać? Jakiś cichy układ, czy co?

Jestem Europejczykiem.

Lipiński to jest Lipiński :-).

Niewątpliwie warto poświęcić parę minut i obejrzeć powyższą rozmowę.

Jestem Europejczykiem.

22 minuty temu, jar1 napisał:

Co tu dużo gadać, Banaś to wina Tuska,  PO i totalnej opozycji oraz ideologii gender. 

Zapomniałeś o uchodźcach. 

nagrywamy.com

No i kabaret z politykami PiS w roli głównej właśnie się zaczął. Szykuje się świetna zabawa. Otworzyłem sobie Irish Beer z Kormorana i czekam na następnych PiSowskich pajaców.

Na razie "oczekują współpracy". Banda bezczelnych su***synów.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Następny cienki chujek Bielan o Banasiu.

Trzy czwarte jego wypowiedzi o Banasiu dotyczy Kwiatkowskiego. Kabareciarze wściekli kopią ściany bo PiSowscy politycy odbierają im robotę na najbliższe pół roku. A teraz jeszcze Neumana dołożył.

Teraz to chciałby czas cofać. Az tak wierzy w cudowne moce Prezesa? Tak go słucham i aż własnym oczom i uszom nie wierzę jak można tak kłamać w żywe oczy i tak robić z siebie debila.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

12 minut temu, przemak napisał:

Wychodzi, że Kamiński miał rację - to jest początek końca.

Nie podniecałbym się. Raczej szykuje się długie i śmierdzące gnicie.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Nie podniecałbym się. Raczej szykuje się długie i śmierdzące gnicie.

Jedno nie wyklucza drugiego. Chodzi o to, że nie ma teraz żadnego nawet nie dobrego ale sensownego wyjścia...

nagrywamy.com

"prof. Wojciech Sadurski zeznaje przed sądem w Warszawie
Pozwany przez Prawo i Sprawiedliwości broni swej tezy, że PiS to zorganizowana grupa przestępcza. Te zeznania przjdą do historii!"

W tej chwili można stwierdzić, że w PiSie zaczyna trzeszczeć. Jeszcze nie wiadomo co i na ile jest to poważne, ale to już nie będzie to, co w pierwszej kadencji.

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Chyba nie śledzisz tego od początku.

Znam sprawę. Dziwi mnie właśnie ten zwrot w postawie PiS. Wczorajszy komunikat prezesa i wiceprezesa, a dzisiaj wypowiedź premiera. A jeszcze dziwniejsze jest to, że Banaś idzie w zaparte.

Będzie ciekawie.

Jeszcze niech się tylko Szczerbaty po operacji kulasa nie obudzi - to już wtedy chyba ten cały popcorn wreszcie zeżrę.

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jeszcze niech się tylko Szczerbaty po operacji kulasa nie obudzi - to już wtedy chyba ten cały popcorn wreszcie zeżrę.

Tylko się nie rozpęknij bo z kim o muzyce pogadam.?

24 minuty temu, Meloman napisał:

Znam sprawę. Dziwi mnie właśnie ten zwrot w postawie PiS. Wczorajszy komunikat prezesa i wiceprezesa, a dzisiaj wypowiedź premiera. A jeszcze dziwniejsze jest to, że Banaś idzie w zaparte.

Będzie ciekawie.

Zwrot akcji jest prosty do wytłumaczenia. Prezes i szajka byli przekonani, że w raporcie są takie haki, że Banaś pęknie. Musieli mu postawić ofertę typu - podasz się do dymisji to te grubsze sprawy z raportu znikną i zostaną jakieś pierdoły które wielkiej krzywdy nie zrobią. Albo nawet sytuacja jest taka, że najciekawsze rzeczy były w teczce Kamińskiego a w raporcie ich nie było. Jeszcze.

Taki scenariusz tłumaczy obecność Kamińskiego i jednocześnie nieobecność Morawieckiego. A raport jest tajny bo w ten sposób do ostatniej chwili można manipulować jego zawartością.

A Banaś się nie wystraszył i nie poszedł na układ, stąd zmiana oficjalnego stanowiska PiS.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.