Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez mógł to zrobic dużo wcześniej, Wałęsa od lat się nie liczy. A Kiszczak i tak musiał do końca życia znosić wezwania do sądu. Rozumiem, gdyby mu to zapewniło zupełna nietykalność....

Bardziej mnie przekonuje strach o przyszłość Kiszczakowej, jako powód dostarczenia teczek do IPNu. Za życia Kiszczaka kwity były dla niego kartą do rozgrywania, po śmierci, kulą u nogi Kiszczakowej. To dywagacje.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

..- został wybrany na prezydenta tylko i wyłacznie dlatego ze niejaki TYMINSKI Stan z "teczka" pojawił sie jak filip z konopi i zabrał głosy Mazowieckiemu...

Naprawdę uważasz, że elektorat Mazowieckiego głosował na Tymińskiego?

Naprawdę? :D

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Na Tymińskiego głosowali przeważnie ci co mieli dość Millerów,Rakowskich i im podobnych a nie przekonywał ich Wałęsa ani Mazowiecki.Ci co myśleli,że człowiek zza wielkiej wody za dotknięciem czarodziejskiej różdżki,zmieni nasz kraj w miodem płynący.

Ta naiwność w Polakach została do dzisiaj,nie u wszystkich oczywiście ale jak widać u większości.

"WAŁĘSA..." - 6 mln zł dotacji "POKŁOSIE" - 3,5 mln "IDA" - 3 mln - "PILECKI" - 0 zł "HISTORIA ROJA" - 4 lata walki o wejście do kin

Big Brother Polska.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Bardziej mnie przekonuje strach o przyszłość Kiszczakowej, jako powód dostarczenia teczek do IPNu. Za życia Kiszczaka kwity były dla niego kartą do rozgrywania, po śmierci, kulą u nogi Kiszczakowej. To dywagacje.

Tak może być. Rodzina (bo to nie tylko żona ale i dzieci) doszła do wniosku, że lepiej się pozbyć "szafy" w jawny sposób, bo to zagwarantuje im spokój i bezpieczeństwo a jednocześnie daje szanse na oddzielenie się od przeszłości i prowadzenie życia nią mniej obarczonego.

"WAŁĘSA..." - 6 mln zł dotacji "POKŁOSIE" - 3,5 mln "IDA" - 3 mln - "PILECKI" - 0 zł "HISTORIA ROJA" - 4 lata walki o wejście do kin

Big Brother Polska.

"Smarzowski: Brakuje pieniędzy na dokończenie "Wołynia". Reżyser apeluje o wsparcie"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dobra Zmiana jeszcze nie dotarła do P.I.S.F.?

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Naprawdę uważasz, że elektorat Mazowieckiego głosował na Tymińskiego?

Naprawdę? :D

Oczywiscie...rozdrobnił na mniejsze.

Dlaczego w pierwszej turze wygrał Tyminski i Wałesa?

By w drugiej nie bylo odwrotu i 3ba bylo wybrac mniejsze zło.

Pomijam juz fakt rzetelnosci tych wyborów ale widac było jak na dłoni ze "kariera" Tyminskiego jest sterowana odgórnie i o ile najpierw wygładał na rzeczowego goscia w mediach to po wygranej w 1szej turze zaczeto go pokazywac jako paranoika i schizofrenika. Wiec Wałesa czy chciał czy nie MUSIAŁ wygrac.

Proste.

"Smarzowski: Brakuje pieniędzy na dokończenie "Wołynia". Reżyser apeluje o wsparcie"

Ukryta Zawartość

Dobra Zmiana jeszcze nie dotarła do P.I.S.F.?

Ja tylko dalem przyklady antypolskich filmow. Potwierdziles regule - bialo-czarna. PO/PIS. Bleee..

Odnosnie zmian, masz troche glosu krytycznego, a i Bolek sumiennie skomentowany:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Big Brother Polska.

A teraz Big Brother in Bar....Rydzyk dotacja 26 000 000 plus grube odsetki, kolejna dotacja ok 30 000 000 już jest szykowana dla Rydzyka i kolejne 20 000 000 na Fundusz Kościelny...a to dopiero początek!

Kosciol niepotrzebnie zagmatwany jest w politke, szkodzi to tylko religii. Niemniej trwa to od dawien dawna. Zreszta sam Papiez Franciszek rowniez mowi glupoty i wbrew Chrzescijanstwu.

Zobacz film ktory dalem powyzej, zobaczysz tam Big Brother w polskim sadownictwie. Mafia dziala pod litera prawa. Postkomuna trwa i ma sie dobrze.

Ps. Smutne to:

3ysbSNT.jpg

B47wKXM.jpg

KOUSQ1V.png

A teraz Big Brother in Bar....Rydzyk dotacja 26 000 000 plus grube odsetki, kolejna dotacja ok 30 000 000 już jest szykowana dla Rydzyka i kolejne 20 000 000 na Fundusz Kościelny...a to dopiero początek!

A jedna ustawa o zwrocie vatu odpowiednio napisana to wg. ministerstwa finansów 82 miliardy złotych wyłudzonych z budżetu, rocznie

M i l i a r d y

Chcesz się dalej licytować ???

Uważam, iż Rydzyk nic nie powinien dostać z budżetu z tytułu noszenia sutanny, ale może jak lubisz cyferki to podasz kwoty jakie kościół dostał od PO przez 8 lat ???

Znowu podpowiem iż mówimy o: m i l i a r d a c h ....

Grasz dalej ???

Nie masz kart. Sorry. Szach Mat.

Nie jestem za PIS-em, nie przepadam za panami i paniami z PIS-u, ale warto znać proporcje mocium panie....

Przekleństwem tego kraju jest iż Polska nie miała polskiego rządu przez te 25 lat. Nie znaczy że rzadzlili, lub rządzą nami Eskimosi. Ale wszystkie rządy albo dbały o swoje środowiska, albo wyłącznie o siebie...

Polska ? A kogo to ........

Kosciol niepotrzebnie zagmatwany jest w politke, szkodzi to tylko religii.

A od kiedy jakikolwiek kościół zajmuje się religią - w sensie wiary, Boga itd ??? Od czasów faraonów każda instytucja kapłańska dba głównie o siebie - nic się nie zmieniło przez ostatnie 10 000 lat.

P.S. 2 @DawidM, a czy miedzy kelnerami na tej fotce to nie jeden z braci Kaczyńskich ???

Tak to chyba on. Ja nie jestem fanem PIS'u. Choc uwazam ich za mniejsze zlo niz PO/PSL/SLD/Nowoczesna.

skad taki jezyk nienawisci u ubeckich potomkow na tym forum?

czuc was na odleglosc,

ma sie to we krwi,podlosc i nienawisc,tacy jak wy ,wasi dziadowie,w 1920 roku witali bolszewikow transparentami,w 1939 witali armie czerwona jak wyzwolicieli,w 1945 rozkulaczali dwory,a teraz ujadaja na tym forum.

miernota w kazdym calu.

Do kogo ty to piszesz? Akurat mój dziadek walczył w legionach, a drugi był ofiarą Buhenwaldu. Nie wiem o kim piszesz? Jak rozumiem o Pisowcach? O rodzinie braci Kaczyńskich?... którzy w stalinowskiej Polsce odnosili sukcesy, mieli dostatnie życie, dostali dom w drogiej dzielnicy W-wy, dobry etat na państwowej posadzie, podczas gdy inny byli żołnierze AK i Powstańcy Warszawscy gnili w więzieniach albo byli mordowani przez bezpiekę.

czuc was na odleglosc,

ma sie to we krwi,podlosc i nienawisc,tacy jak wy ,wasi dziadowie,w 1920 roku witali bolszewikow transparentami,w 1939 witali armie czerwona jak wyzwolicieli,w 1945 rozkulaczali dwory,a teraz ujadaja na tym forum.

miernota w kazdym calu.

Ty się przeczytaj, a później zmień lekarza, ten cię oszukuje, nie ma postępów, choroba postępuje....

Przykro mi.....

Na Tymińskiego głosowali przeważnie ci co mieli dość Millerów,Rakowskich i im podobnych a nie przekonywał ich Wałęsa ani Mazowiecki.Ci co myśleli,że człowiek zza wielkiej wody za dotknięciem czarodziejskiej różdżki,zmieni nasz kraj w miodem płynący.

Ta naiwność w Polakach została do dzisiaj,nie u wszystkich oczywiście ale jak widać u większości.

To tak jak na Dude. Zazwyczaj człowiek znikąd lądował max na 2 pozycji tym razem wygrał.

czuc was na odleglosc,

miernota w kazdym calu.

To przez propagandę PiS. Taki program sobie wybrali.

Chociaż mnie to nie dotyczy ja tylko "obserwator tej patologii".

chwilowy brak działalności w audio.

czuc was na odleglosc,

miernota w kazdym calu.

Jeden mój dziadek zginął w Powstaniu, drugi przeżył obóz koncentracyjny. Ojciec zakładał Solidarność w swoim zakładzie pracy. Puknij się w swój durny łeb, matole.

P.S. Owszem, miałem w dalszej rodzinie jednego ROMO-wca (Rezerwowe Oddziały Milicji Obywatelskiej - no cóż, rodziny się nie wybiera). On właśnie po 89 roku najbardziej pluł jadem na "spiski" oraz "układ" i wszędzie węszył sprzedawczyków, Żydów i zdrajców...

To wszytko wygląda jak pikuś przy dofinansowaniu górnictwa.A czy chodzi o to żeby skłócić naród?Pewnie tak,taka polaryzacja podtrzyma obie strony a durny polak zamiast po rozum do głowy się udać,będzie się przerzucał gównianymi argumentami.Potem się dziwią,ze się z nas za granicą śmieją.

On właśnie po 89 roku najbardziej pluł jadem na "spiski" oraz "układ" i wszędzie węszył sprzedawczyków, Żydów i zdrajców..

Twonk nie wiesz,że każdy sądzi według siebie?

To tak jak na Dude. Zazwyczaj człowiek znikąd lądował max na 2 pozycji tym razem wygrał.

Dokładnie i aż prosi się polskie przysłowie...Polak po szkodzie mądry....dopiero.

Ludzie Wy włączcie myślenie ja Was proszę

Ja też.

czuc was na odleglosc,

miernota w kazdym calu.

Niania ci na głowę usiadła???

Jestem Europejczykiem.

no moze jeszcze ktorys cos o sobie napisze,

stuknij w stol,,,a nozyce,,,

dziekuje,dziekuje ,proste cwiczenie,,,,

poprawcie czujnosc,,,tak jak was uczono.

Musisz mieć poważne problemy ze sobą. Nieźle zryto tobie beret na pisowskiej propagandzie. Moźliwe, że strzelające parówki podczas śniadania zaszkodziły.

canonierka dnia 20.02.2016 - 22:45 napisał

BoDeX dnia 20.02.2016 - 13:10 napisał

"Piotrowicz ( podobnie jak Wassermann) był prawnikiem - prokuratorem. Odmówił prowadzenia spraw politycznych

za co został przeniesiony z prokuratury wojewódzkiej do jakiejś pipidówki. Angażował się w pomoc ludziom solidarności,

nigdy nie był aparatczykiem ! To, że miał legitymacje partyjną, to nie jest żaden dowód !

Tiaa, a brązowy krzyż zasługi dostał od przełożonych za antypaństwową działalność zapewne.. (canonierka)

Zanim palniesz znów głupstwo poczytaj choćby w Wikipedii jak to było w PRL-u skoro zapomniałeś lub jesteś za młody żeby to pamiętać i za jakie to niesamowite wyróżnienie był ten Brązowy Krzyż Zasługi;

"Można go było otrzymać za długą, nieprzerwaną pracę w przemyśle. Za 5 lat otrzymywało się brązowy,....W latach 1944-1992 (do końca obowiązywania ustawy z okresu PRL) przyznano 3 541 694 Krzyże Zasługi.'

Ukryta Zawartość

A tu dalej jak widzę niektórzy zamiast trzymać się tematu Bolka z dziwnym uporem robią wszystko by tylko zmienić temat....to kuriozalne sugerowanie że za to wszystko, całe to zamieszanie odpowiada PiS, insynuowanie że fałszywki skoro nikt tych dokumentów jeszcze pod tym kątem nie mógł zdążyć do końca zbadać.

Można oczywiście założyć że tymi teczkami gra się ciągle a wdowa zastała wykorzystana przez nieboszczyka do tej gry nawet po jego śmierci.....ale to i tak od dawna kupy się już nie trzyma i Wałęsa to wie i Wy to wiecie ;)

Jasne, zwłaszcza kiedy ten brązowy medal otrzymuje się na zakończenie stanu wojennego, podczas którego było się autorem aktów oskarżenia przeciwko działaczom opozycji...

Ale to o Piotrowiczu, więc rzeczywiście nie na temat.

Nie na temat i wbrew faktom wychodzi tu niektórym najlepiej....przedstawisz jakiś dokument na to że to prawda co piszesz czy medialny paszkwil za dowód ci wystarczy?

Ciekawe że tu bez przedstawienia jakichkolwiek dowodów wiesz swoje, a w sprawie Bolka ciągle ich Tobie i innym mało. ;)

Mimo braku dowodów Stanisław Piotrowicz w trybie doraźnym przygotował mu [Pikulowi] akt oskarżenia” – mówił Sekielski w programie.

Nie ma mojego podpisu na akcie oskarżenia, jest jedynie przepisane przez maszynistkę moje nazwisko. Na tym dokumencie nie ma żadnej mojej parafki. Mój udział w tej sprawie zakończył się na zaznajomieniu podejrzanego z aktami sprawy"

Ukryta Zawartość

Ps.Poczucie humoru też masz specyficzne.... ;(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Big Brother Polska.

W kondominium to norma.

Mnie rozbawił i w zasadzie do końca przekonał tylko jeden tekst:

Danuta Wałęsa w swojej książce biograficznej "Marzenia i tajemnice" sugeruje, że mąż przynosił do domu sporo pieniędzy, bo wygrywał je na loterii.

Fart

Kiedy już pisałem, że Wałęsa jest skończony, znów wyszło na moje.

Ciekawie to dopiero będzie, po wyjaśnieniu katastrofy w Smoleńsku.

Prawda o niej jest jeszcze bardziej zakłamywana.

W TVN24 chcą grafologicznie badać oryginalne dokumenty, jednak o przyczynach katastrofy wiedziano w tej stacji piętnaście minut po jej zaistnieniu, bez żadnych badań i śledztwa.

Mainestream robi z siebie pośmiewisko, wychodzą na zwykłych łajdaków.

Przykro na to patrzeć.

Żenada, najlepszy jest teraz Michnik, milczący, to milczenie jest pełne jadu i nienawiści.

Kiszczak jednak okazał się człowiekiem honoru, komunistycznego lecz jednak.

Proszę pamiętać, że obce służby grają przeciwko Polsce, mieliśmy atak amerykańskich senatorów, teraz sprawa Bolka, ktoś wyraźnie działa na podział społeczeństwa, w celu osłabienia naszego kraju.

Proszę być uważnym i nie walczyć z sobą o pietruszkę, w okresie kiedy dookoła grasują niedźwiedzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.