Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa obserwacja. Wszyscy tu piszący obrońcy Wałęsy wobec braku argumentów na obronę ewidentnych świństw stosują metodę: "a u Was to Murzynów biją" czyli że wszystkiemu i tak winny PiS z uzurpatorem Kaczorem na czele, który oczywiście wszystko ukartował razem z Rydzykiem by teraz zostać królem. Nawet Kiszczakową do PiSu zapisał. Pewnie Graczyk też był sterowany prze bliźniaków jak Wałęsę werbował. Wiem, że to boli taki pomnik się wali i nawet Petru go nie zastąpi ale trochę przyzwoitości warto zachować i wg najłagodniejszej wersji spuścić na Wałęsę zasłonę milczenia, a PiS i tak dostanie za swoje przy urnach jeśli będzie źle rządził i bicie go jako antidotum na szok jakim są dla wielu świństwa Wałęsy jest śmieszne.

ano się mylisz drogi kolego,

nikt nie odbiera sukcesu Wałęsie jako przywódcy ruchu ludowego, który poprowadził do przemian.

choćby kartofel i inni chcieli to odebrać nie nie stać ich na to.

fakt, jest również, że dziś wychodzą jego słabości w latach siedemdziesiątych.

na koniec

żaden kawałek g ówna nie przyćmi sukcesu jaki odniósł

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Dobrze że jest to forum, dobrze że piszesz.. będzie pamiątka.

Ty też znaczysz forum swoimi śladami.

a czemu nie ? Leszek robił to latami i jest bohaterem... ja też chce! tylko mi nikt za to nie zapłaci :(

Kto to jest Leszek ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Moji drodzy zastrzegam ze nie sprawdzone to info ale podam wpis który widziałem

""Parę minut temu w audycji Radiowej Jedynki jeden z prowadzących,redaktor Andrzej Komorowski podziękował za współpracę gdyż, cytuję : " Z powodu oszczerstw pod adresem prezydenta Lecha Wałęsy nie może dłużej współpracować z niektórymi osobami w radiu " Dodał też że do końca będzie bronić honoru L.Wałęsy i jego rodziny. Pełen podziw, gratuluję postawy i zrobiłabym to samo, bo też jestem TW Bolek" Z nadzieją."

wiadomość około 5 godzin temu

Ty też znaczysz forum swoimi śladami.

Twoją nogawkę już obsikałem.

Kto to jest Leszek ?

z5853452N.jpg

i nie nie jestem klonem 747... po porostu z wami inaczej się nie da.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Za każdym donosem Bolka,stoi konkretny człowiek i jego złamany życiorys,wiec pisanie,że nic się nie stało,bo potem był bohaterem,najbliższe jest tym,którzy z tego obrzydliwego powodu nie oberwali. Nie ma sensu grillować Wałęsy obecnie,bo naszego noblisty nie będzie nigdy stać na słowo przpraszam. Miał przez 27 lat szansę,aby zadośćuczynić tym ludziom,miał/ma na to środki,wybrał życie w fałszu i strachu przed szantażem i z tego powodu ja mam do niego olbrzymi żal. Oddałem na niego głos w wyborach prezydenckich i dziś niestety nie mogę napisaç,że z obecną wiedzą bym nie oddał,bo alternatywą był Tymiński(jego teczki wkrótce wypłyną) niestety,Tymiński wówczas był alternatywą,bo Bolek był kapusiem. Chciałbym,aby Wałęsa zadośćuczynił wszystkim skrzywdzonym,tylko tyle. Jego miejsce w historii Polski jest niezagrożone,choć po lekturze teczki Bolka,można dodać-niestety...

on chcial na poczatku lat 80tych przeciagnac Kaczynskich z obozu "Gwiazdzistego",ale sie nie udalo,na szczescie,

malo sie Panowie orientujecie,w temacie,badzo malo

Chwała Bogu i Partii, że mamy takiego, co wie wszystko i zaraz nam opowie. Samą prawdę oczywiście, zatwierdzoną i pobłogosławioną przez Jarka Śpiocha.

Jestem Europejczykiem.

do zieleniny jaro 747

młody" jesteś,KODwiec zapewne,

jak jesteś zielony w temacie o którym piszesz,to się przywitaj,i kulturalnie powiedz zegnam!!

Za każdym donosem

mi to zwisa smętnym kalafiorem ,co piszesz, bo przez analogię Marszałka Piłsudskiego należałoby powiesić na suchej gałęzi. ten to miał na rozkładzie kilkuset naszych rodaków. zadam jednak 1 pytanie- wydałeś juz wyrok w oparciu o przekaz TV? to mocny jesteś!

Hahaha a ten znowu z choinki się urwał.Zwisa mu kalafiorem.Dobre.A o jaki przekaz można wydać wyrok?Pocztowy może?

Za każdym donosem Bolka,stoi konkretny człowiek i jego złamany życiorys

Shame jus tak ma od dziecka mu zwisa i tyle ma do powiedzenia.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł:

Oby było niezagrożone.

Natomiast zgadzam się co do zadośćuczynienia.

Ale trzeba zbadać te szkody...

Jest niezagrożone. Znikam już,bo niusi obiecałem tu nie pisać,uznałem jednak,że jako jego wyborca z przed lat,mam prawo zabrać głos.

mi to zwisa smętnym kalafiorem ,co piszesz, bo przez analogię Marszałka Piłsudskiego należałoby powiesić na suchej gałęzi. ten to miał na rozkładzie kilkuset naszych rodaków. zadam jednak 1 pytanie- wydałeś juz wyrok w oparciu o przekaz TV? to mocny jesteś!

A mnie nie. Myślę, że większości również.

Natomiast, istotna jest prawda, bo pytlać sobie kazdy może. Tym bardziej, zę dowodami są pisma sbeckie.

To nie SB ma osądzać....

żaden kawałek g ówna nie przyćmi sukcesu jaki odniósł

Masz rację. ;) Współpraca Wałęsy z SB lub jej brak, to mały pikuś w porównaniu z wielkim szlemem poczynając od 1989. Mam tu na myśli Magdalenkę, której konsekwencją była jego wiernopoddańcza postawa wobec komuchów. Zaowocowało to omamieniem ogromnej części społeczeństwa polskiego jego pseudo-charyzmatem.

"Ja miałem koncepcję, ja walczyłem, ja zwyciężyłem" i... w końcu się zesrałem na rzadko. Ja, ja, ja! ;)

Tego człowieku dla odmiany, to nawet kilka ton pudru nie przykryje. To nie jest nawet jakaś specjalna krytyka tego człowieka, tylko stwierdzenie faktu(ów).

pare faktow

solidarnosc ta prawdziwa została rozwiazana w 1983r

w 1988 na polecenie sluzb,zapewne wojskowych,SB reaktywowalo solidarnosc,ale już w pasującym komuchom składzie,do określonego zadania.jak wiemy jakiekiego,,,

dlaczego sluzb wojskowych?bo wojskowa motorowka został dostarczony walesa na strajk do stoczni,

jego wspolpraca z SB skonczyla się w 1976r,ale nie ze sluzbami,,,,

Lech Wałęsa jest postacią polskiej historii, postacią, która ma wiele barw. I ma w swoim życiorysie wydarzenia smutne, a dla niego zapewne i tragiczne, ale ma też i zasługi i daleki jestem tutaj od jakichkolwiek pochopnych kroków w tej sprawie (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Za każdym donosem Bolka,stoi konkretny człowiek i jego złamany życiorys,wiec pisanie,że nic się nie stało,bo potem był bohaterem,najbliższe jest tym,którzy z tego obrzydliwego powodu nie oberwali. Nie ma sensu grillować Wałęsy obecnie,bo naszego noblisty nie będzie nigdy stać na słowo przpraszam. Miał przez 27 lat szansę,aby zadośćuczynić tym ludziom,miał/ma na to środki,wybrał życie w fałszu i strachu przed szantażem i z tego powodu ja mam do niego olbrzymi żal. Oddałem na niego głos w wyborach prezydenckich i dziś niestety nie mogę napisaç,że z obecną wiedzą bym nie oddał,bo alternatywą był Tymiński(jego teczki wkrótce wypłyną) niestety,Tymiński wówczas był alternatywą,bo Bolek był kapusiem. Chciałbym,aby Wałęsa zadośćuczynił wszystkim skrzywdzonym,tylko tyle. Jego miejsce w historii Polski jest niezagrożone,choć po lekturze teczki Bolka,można dodać-niestety...

Podaj jakiś konkretny przykład złamanego przeź Wałęsę życiorysu.

wysil się,ja bez problemu uslyszalem,,,od jakiegoś czasu coraz więcej tego się pojawia,od ludzi,ktorzy mieli z nim bezposrednia styczność w tamtym czasie

Pisali dzisiaj,że Bolek doniósł na organizatorów heroicznej walki, która miał polegać na tym, że pójdą oni z flagami i rzucą nimi przed jakąś trybuną.No i ten Bolek ich zadenuncjował, czynem swoim pokrzyżował plany tychże bohaterów.Straszne są czyny Bolka:(

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.