Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę mi się to kłuci z konkluzją napisaną w poście 09.12.2016 - 11:49 ale co tam.

Siadaj pała!

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Sorry, miało być siadaj pało! ;P

Edytowane przez fox733

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak tam konfetti, Jacku?

Masz dostatek?

Jam nielotny dzisiaj, zatem wzbij mój umysł na wyżyny, czyli o czym piszesz?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Super że to tu wkleiłeś, choć to co napiszę nadaje się bardziej do tematu "dziennikarze szmaciarze"

Opisane to jest jako nokaut reżimowych mediów.....żenada.

Łgarstwa pana dziennikarza;

- Piotrowicz rzekomo powiedział że jest twarzą PiS (cytat; Zrozumiały jest

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) na mnie jako tego, który stał się twarzą zaprowadzania ładu konstytucyjnego, z którym państwo źle się czujecie - powiedział Piotrowicz)

- nie oskarżał Pikula (podpisał odrzucony, nie biorący udziału w procesie akt oskarżenia)

- kłamie o odznaczeniu (brązowy krzyż zasługi dostawało się za pracę zawodową i społeczną)

- i najważniejsze insynuuje że TVP INFO nie pokazywało marszu KOD-u (otóż oglądałem ten marsz tak tam jak i TVN24 i niemal w tym samym czasie TVN pokazywał też wystąpienie Kaczyńskiego dlatego insynuuje dziennikarzyny jakoby TVP pokazywała tylko jedną demonstrację.....panie dziennikarzu w tym czasie TVN pokazywał dokładnie to samo, pan manipuluje.....z tą różnicą że w czasie modlitw panowie w studio TVN24 mieli czas by pojeździć sobie po PiS-ie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Maju przestań wypisywać w kółko te swoje propagandowe pisowskie brednie o Piotrowiczu.

Skoro PIS wprowadza, jak sami twierdzą, "ład konstytucyjny" to oczywistym jest, że Piotrowicz będąc pisowskim funkcjonariuszem, jest twarzą tego pomysłu. Z drugiej strony niezły jest to ład skoro burdel coraz większy.

Brązowy Krzyż Zasługi prokuratorzy z rąk władz PRL zazwyczaj dostawali za odnoszenie naczyń do okienka w bufecie oraz nie

rzucanie na podłogę zużytego papieru w toalecie. To oczywiste.

Piotrowicz był przodownikiem, wręcz aktywistą w tej dziedzinie.

A ścigał i dręczył opozycję tak dla niepoznaki, i aby zachować pełną konspirację nie jednemu oportuniście przylał w pysk.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Rozumiem że ty jesteś o tym przekonany że piszę brednie.....samymi sugerującymi słowami i ironią nic nie udowodniłeś.

Piotrowicz to nie jedyny prokurator który dostał ze pracę brązowy krzyż zasługi.....dostawali inni, nawet tacy co do partii nie należeli.

W latach 1944–1992 (do końca obowiązywania ustawy z okresu PRL) przyznano 3 541 694 Krzyże Zasługi"

Ta ironia też z resztą nietrafiona cytat;

" ....nadawane jest osobie zasłużonej w pracy zawodowej lub w działalności społecznej.... Można go było otrzymać za długą, nieprzerwaną pracę w przemyśle. Za 5 lat otrzymywało się brązowy, za 10 lat srebrny....."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

@Maju, w tym momencie gówno mnie obchodzą inni.

Doszło czy powtórzyć?

Nie siej demagogii podszytej fałszywym populizmem.

Piotrowicz to komusza menda i robi burdel w całym prokuratorskim środowisku.

To przez niego PO będzie forsowało ustawę pozbawiającą nienależnych emerytur dla prokuratorów z czasów PRL

W środowisku prawniczym ma już przechlapane.

Im wcześniej go wywalą na zbity pysk tym będzie większa nadzieja, że ich nie ruszą.

Dlatego możesz go lukrować, tak jak ci każą, ale niedługo będziesz pisał co innego. Tak jak ci nakażą.

Mylisz ciągle pojęcia....podaję suche fakty to ty oskarżasz więc do Ciebie należy przedstawianie dowodów.

Ale ty tak masz, przecież pisząc o mnie też opierasz się na wymysłach i nic nie podajesz na poparcie swoich tez.....a może wierzysz w to że tylko po Waszej stronie są tacy co piszą coś od siebie a wszyscy inni wykonują prace zlecone.....zweryfikuj to błędne mniemanie o rzeczywistości, bo się możesz mocno zawieść. ;)

Mylisz ciągle pojęcia....podaję suche fakty to ty oskarżasz więc do Ciebie należy przedstawianie dowodów.

Manipulujesz faktami, w dodatku nie masz pojęcia o tym co cytujesz i sam wypisujesz.

....zweryfikuj to błędne mniemanie o rzeczywistości, bo się możesz mocno zawieść. ;)

Nie wierzę w twoje żadne słowo pisane. Zresztą to co cytujesz również przeinaczasz.

Nikt ci nie karze wierzyć w to co piszę bez zweryfikowania tego w faktach, piszę w faktach a nie w medialnym bełkocie rodem z GW czy TVN24. ;)

Ps. Tego że nigdy nie dowiodłeś mi żadnej manipulacji ani kłamstwa, komu jak komu ale Tobie nie muszę przypominać. ;(

Edytowane przez Maju

Tego że nigdy nie dowiodłeś mi żadnej manipulacji ani kłamstwa, komu jak komu ale Tobie nie muszę przypominać. ;(

Nie tylko ja, i to wielokrotnie, ale też spora ilość kolegów na tym forum niejednokrotnie wypunktowała ci manipulacje podszyte nieczystymi intencjami. Z tego powodu i innych byłeś wielokrotnie banowany. To że sobie wmówiłeś, że jesteś czysty to tylko twoje prywatne zdanie, wyłącznie ku osobistemu pokrzepieniu się.

Prowokować potrafisz odwracając kota ogonem, czyżbyś chciał by znowu mnie zbanowano?

Jak można kłamać że banowano mnie kiedykolwiek za manipulowanie?

A reszta bez przykładu to gołosłowie.....nic więcej, w tym jesteś mocny.

Edytowane przez Maju

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Nieoficjalne źródła podają, że zapadła decyzja o obcięciu dotacji dla TV Biełsat na 2017 rok o 2/3. Co w praktyce oznacza to dla kierowanej przez Panią telewizji? Romaszewska: Decyzja oznacza likwidację stacji. To jakiś okrutny żart!

Uważałam się za zwolenniczkę ‘dobrej zmiany’ i nawet nie przypuszczałam, że coś takiego może mnie spotkać.

Przypominam, że kilka dni temu marszałek Senatu Karczewski po cichu odwiedził Białoruś i rozmawiał z Łukaszenką. Teraz mmy pierwsze rezultaty tych rozmów.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Te uroczystości kościelne w rocznicę masakry Wujka "na temat" będzie wypominać, no tak Takiemu TVN24 wystarczyła wzmianka na cały dzień, po co to przypominać i uszanować......rzeczywiście najważniejsze było by hucpę zorganizowaną przez obrońców układu pokazać.....to po pół godzinie było nudne i żenujące, zwłaszcza tak zmanipulowane jak w tam.

"Na temat" nie informuje oczywiście że tak przed uroczystościami jak po do niemal pierwszej w nocy oglądałem to w TVP INFO, to co zorganizowali ci co jeszcze kilka dni temu twierdzili że nie nawoływali do obywatelskiego nieposłuszeństwa, do takiego które będzie stosować siłowe metody.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

Uważałam się za zwolenniczkę ‘dobrej zmiany’ i nawet nie przypuszczałam, że coś takiego może mnie spotkać.

Cóż, Sprawa wymaga poświęceń. Na początku nie każdemu można dać bo nie ma z czego. Później może, ale nie na pewno. Tak było w socjalizmie.

Te uroczystości kościelne w rocznicę masakry Wujka "na temat" będzie wypominać

Czy w Wujku zginął jakiś ksiądz ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nieoficjalne źródła podają, że zapadła decyzja o obcięciu dotacji dla TV Biełsat na 2017 rok o 2/3. Co w praktyce oznacza to dla kierowanej przez Panią telewizji? Romaszewska: Decyzja oznacza likwidację stacji. To jakiś okrutny żart!

Przypominam, że kilka dni temu marszałek Senatu Karczewski po cichu odwiedził Białoruś i rozmawiał z Łukaszenką. Teraz mmy pierwsze rezultaty tych rozmów.

Kolejna łgarska manipulacja "odwiedził po cichu"może idź do lekarza?

Czy w Wujku zginął jakiś ksiądz ?

To miało być dowcipne?

Edytowane przez Maju

To miało być dowcipne?

TVP jakby ciekawsza. :-)))))))))))).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

A żebyś wiedział....

Przed chwilą można było w TVP INFO zobaczyć jak zwolennicy KOD protestujący rzekomo w sprawie wolności mediów utrudniali wręcz uniemożliwiali relację tej telewizji, znamienny obrazek - tego w TVN24 nie pokażą. :))))

Edytowane przez Maju

A żebyś wiedział....

:-)))))))))))). Socjalizm pełną gębą.

Edytowane przez Lech36

Znów mnie poblokowali nawet nie wiem za co a taki komunista jaro 747 dalej bezkarnie obraza forumowiczów i większość Polaków którzy popierają zabieranie emerytur ubekom na rzecz ich ofiar

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.