Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Już to było komentowane w topicu o dziennikarzach-szmaciarzach.

Bo inaczej się nie da nazwać tych pseudodziennikarskich kreatur szkolonych u "ojca" złodzieja z torunia.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ja nie napisałem, że to są tożsame sytuacje. Napisałem tylko, że to ta sama szkoła.

Zakłamuje się rzeczywistość medialną zgodnie z widzimisię wodza. Mechanizm jest dokładnie taki sam, skala na razie inna.

Edytowane przez HQ150

co to ma do mojej wypowiedzi ?

nie udawaj głupka, chyba że nie udajesz..

Widać, że od wspierania PiS spada inteligencja, to w końcu udowodnione.

Chama i PiSowskiego naganiacza nie musisz udawać fetorek, wszyscy znają cię z tej strony.

Jestem Europejczykiem.

Widać, że od wspierania PiS spada inteligencja, to w końcu udowodnione.

ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam problemów z rozumieniem wypowiedzi innych userów.

Chama i PiSowskiego naganiacza nie musisz udawać fetorek, wszyscy znają cię z tej strony.

ti owieczka się odezwała.

Bo inaczej się nie da nazwać tych pseudodziennikarskich kreatur szkolonych u "ojca" złodzieja z torunia.

i to jest wasz problem. Robicie aferę bo ktoś wyciął serduszko, co nie ma totalnie żadnego znaczenia a co gorsza sensu (no chyba że jest to kolejna prowokacja). Po emisji puczu który składał się w znacznej części z nagrań opozycji nie rusza was nic, gdzieś macie skandaliczne zachowanie posłów PO, pogwałcenie wszystkich standardów. Waszym jedynym problemem jest producent filmu.

Tak samo jak za PO nie ważne co było na taśmach ważne kto to nagrał, nie ważne kto był przestępcą i co robił ważne kto wykrył. Tylko złodziej i oszust boi się PiS.

Jest to najgorsze forum jakie jakie znam, najbardziej upolitycznione i skłócone z największa ilością indywidualistów i moderatorów nieogranych tematu. Róbcie tak dalej, dobrze wam idzie.

Edytowane przez fetek

Masz jakieś dowody na to że ktokolwiek z uczących się w uczelni o. Rydzyka miał z tym coś wspólnego czy to tylko kolejny objaw obsesji związanej z tą osobą co ewidentnie widać po awatarze? Tak się w zapalczywości zapędziłeś że Toruń z małej litery napisałeś....cóż on ci zawinił. :))))

Co do samego faktu wycięcia zgadzam się że to bezsens.....wizerunkowa wtopa tak wielka że aż trudno uwierzyć by to mogła być prawda.

Padła jak widzę już odpowiedź w tej sprawie, podobno nie jest to robota TVP a Belzebuba....cokolwiek to znaczy może to być prawda. :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Masz jakieś dowody na to że ktokolwiek z uczących się w uczelni o. Rydzyka miał z tym coś wspólnego [...]

Od dłuższego czasu w tvpis główną siłą pionu wiadomości jest niejaki popier .... sorry - pobudzin klaudiusz, absolwent niedzielnej zasadniczej szkółki zawodowej papy geszefciarza i zasłużony pracownik tivisram.

No i merdia papcia złodzieja mają wieloletnią tradycję innowacyjnego wykorzystywania linii opóźniającej i "retuszów" transmisji.

Zatem poszlaki bardzo konkretne.

Edytowane przez argus

Jest to najgorsze forum jakie jakie znam, najbardziej upolitycznione i skłócone z największa ilością indywidualistów i moderatorów nieogranych tematu. Róbcie tak dalej, dobrze wam idzie.

Masz na mysli cale forum AS, czy tylko zakladke pozatematyczna BOCZNICA ?

Mozesz mi odpowiedziec, co w takm razie ciebie zmusza do udzialu w tym najgorszym z forum?

[...] z największa ilością indywidualistów ]...]

To chyba dobrze, nieprawdaż ???

Mam świadomość, że pislamiści wolą mieć do czynienia z konformistyczną i shomogenizowaną szarą ludzką masą - bezmózgą i łatwą do sterowania oraz manipulacji.

Ale ich niedoczekanie - coraz więcej w Polsce właśnie indywidualistów - ludzi myślących i niezależnych.

Na tym forum na szczęście także.

Od dłuższego czasu w tvpis główną siłą pionu wiadomości jest niejaki popier .... sorry - pobudzin klaudiusz, absolwent niedzielnej zasadniczej szkółki zawodowej papy geszefciarza i zasłużony pracownik tivisram.

No i merdia papcia złodzieja mają wieloletnią tradycję innowacyjnego wykorzystywania linii opóźniającej i "retuszów" transmisji.

Zatem poszlaki bardzo konkretne.

Twoje popisy z używaniem rynsztokowego języka w szkalowaniu osób i instytucji o których się bredni naczytałeś na mnie nie działają a popisywać się chyba nie masz czym więc w rozmowie ze mną mógłbyś sobie to darować.

Chyba że bardziej cenisz tani poklask podobnie myślących przyzwoitości lub prawdy. ;(

Chętnie bym z Tobą pogadał na ten temat w stosownym wątku, ale w tym najstosowniejszym zostałem zbanowany przez autora który tylko tak prymitywnie potrafił zareagować gdy tam piszących argumentami przyciskałem do muru a w temacie o Kk było tyle razy o tym że "klękajcie narody".

Linia opóźniająca jest tam po to by podobni Tobie, nie potrafiący opanować wulgarnego języka nie profanowali modlitw i nie obrażali na antenie rynsztokowym językiem uczestników i prowadzących czego tam wielokrotnie zanim to stosowali byłem świadkiem słuchając RM....insynuacje że ten wynalazek jest po to by cokolwiek retuszować między bajki włóż jakie zaczynasz opowiadać o tych mediach!!

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Pytanko.

A skąd ten wulgarny język?

Może Działania owych tenże język prowokują..

Czy inne stacje również mają takie linie opóżniające?

jeśli nie - wystarczy wyciągnąć wnioski.

Najnowszy sondaż cbos PIS 37% potem długo długo nic ,świadczy o tym iż Polacy są zadowoleni z obecnych rzadow ,opozycja praktycznie nie istnieje ,no to jak wy chcecie rządzić bez poparcia? Rząd obalić tez trzeba umieć ,ale nawet gdyby to w kolejnych wyborach i tak PiS wygrywa ,wiec ja nie wiem dokąd wy zmierzacie ,chyba do samodestrukcji.

Edytowane przez caleb66

Pytanko.

A skąd ten wulgarny język?

Może Działania owych tenże język prowokują..

Czy inne stacje również mają takie linie opóżniające?

jeśli nie - wystarczy wyciągnąć wnioski.

O "działaniach" rozmawiać mogę w stosownym temacie i na konkretnych przykładach.....tu w tym konkretnym opieramy się na plotkach. O języku już co miałem napisać napisałem.

Oczywiście że stosowane są linie opóźniające w innych telewizjach.

Wymusza to sam fakt że nie sposób podać dwóch wywiadów które są przeprowadzane niemal w tym samym czasie.....zdarza się dość często. A pewnie stosuje się do tego coś działającego podobnie jak TIME SHIFTING w naszych urządzeniach domowych.....nagrywa się wypowiedź np. polityka i puszcza z opóźnieniem wtedy gdy kończy się wypowiedź poprzednika którego puszczono na żywo. Można tego doświadczyć nie raz gdy przełącza się z TVN24 na np. TVP INFO czy informacyjny Polsat.

Edytowane przez Maju

zostałem zbanowany przez autora który tylko tak prymitywnie potrafił zareagować gdy tam piszących argumentami przyciskałem do muru a w temacie o Kk było tyle razy o tym że "klękajcie narody".

I przybiegłeś się tutaj wyżalić?

Biedaczysko...

Żenujący wpis

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ten niezmiernie "merytoryczny" wpis jest lepszy?

Też (jakbym się tego nie brzydził) potrafiłbym wyrwać kilka słów z kontekstu i wyśmiać....z takich metod należałoby w końcu wyrosnąć.

Ten niezmiernie "merytoryczny" wpis jest lepszy?

Też (jakbym się tego nie brzydził) potrafiłbym wyrwać kilka słów z kontekstu i wyśmiać....z takich metod należałoby w końcu wyrosnąć.

To wyrośnij ;-).

Jestem Europejczykiem.

Uderz w stół. ;)

Masz jakieś dowody na to że ktokolwiek z uczących się w uczelni o. Rydzyka miał z tym coś wspólnego czy to tylko kolejny objaw obsesji związanej z tą osobą co ewidentnie widać po awatarze? Tak się w zapalczywości zapędziłeś że Toruń z małej litery napisałeś....cóż on ci zawinił. :))))

Co do samego faktu wycięcia zgadzam się że to bezsens.....wizerunkowa wtopa tak wielka że aż trudno uwierzyć by to mogła być prawda.

Padła jak widzę już odpowiedź w tej sprawie, podobno nie jest to robota TVP a Belzebuba....cokolwiek to znaczy może to być prawda. :)))

Wystarczyło tylko wspomnieć o klerze i już ruszasz z odsieczą, bronisz z całych sił. I Ty masz czelność zaprzeczać, że jesteś tu służbowo?!?

Znamienity jest też fakt, że nie brylujesz w temacie "Czy Bóg Istnieje?", bo kwestia wiary Cię nie obchodzi - za to Ci nie płacą.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

???

Czyżbyś w końcu dorósł? Czy może obrzydzenie ci spowszechniało?

Hipokryta ;-)

Pzdr

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Najnowszy sondaż cbos PIS 37% potem długo długo nic ,świadczy o tym iż Polacy są zadowoleni z obecnych rzadow ,opozycja praktycznie nie istnieje ,no to jak wy chcecie rządzić bez poparcia? Rząd obalić tez trzeba umieć ,ale nawet gdyby to w kolejnych wyborach i tak PiS wygrywa ,wiec ja nie wiem dokąd wy zmierzacie ,chyba do samodestrukcji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

czy to nie czasem jest finansowane przez broszkę ?

Działalność Centrum Badania Opinii Społecznej jest współfinansowana z budżetu państwa w w ramach części 16 – Kancelaria Prezesa Rady Ministrów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Masz na mysli cale forum AS, czy tylko zakladke pozatematyczna BOCZNICA ?

Mozesz mi odpowiedziec, co w takm razie ciebie zmusza do udzialu w tym najgorszym z forum?

generalnie ma na myśli bocznicę, choć pozostałe działy też marnie zipią (brak merytorycznej pomoc)

lubię czytać głupoty :)

Pisac rowniez lubisz jak widac :-)

Ja mam tak ze skrzypcami i basetlą.

Lubię, choć mi słabo idzie:(

Kurski ma podobnie.

Ale jemu przynamniej płacą...

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.