Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od plotek są specjaliści w TVN-nie i GW.....zgłosił to ktoś znowu do prokuratury, nie słyszałem. Nie słyszałem też by ci którzy mieli pełną wiedzę o tym co stało się z tymi pieniędzmi lub ci którzy z racji pełnionej funkcji ją posiedli (za czasów minionej koalicji) znaleźli coś co można by do tego by to zrobić ponownie. A przydałoby się im to przed wyborami, przydało.....a jak było; śledztwo w tej sprawie umorzył prokurator powołany za czasów PO tuż po wyborach.....i tak pozostało już tylko pomawianie. Pomawianie oparte na kiepskich poszlakach, tak kiepskich że za niektóre artykuły w prasie piszący musieli pomawianą osobę przepraszać ("Wprost"). ;)

Ciekawa jest tu też rola (ciała przecież nie niezależnego bo wybranego z klucza politycznego) KNF-u....ciekawe że za ich "nadzoru służby (WSI, w SKOK Wołomin) i nadzorowany przez działacza PO np. SKOK "Kopernik" zaczęły tak działać że przynosiły wielokrotnie większe straty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Od plotek są specjaliści w TVN-nie i GW.....

A od propagandy w stylu Goebbelsa - TVPiS.

zgłosił to ktoś znowu do prokuratury,

Do upolitycznionej prokuratury, ręcznie sterowanej przez Ziobro? Nie bądź śmieszny. Sprawą zajmie się prokuratura po zmianie władzy. Biereckim również.

Pomawianie oparte na kiepskich poszlakach

5 mld zł wypłaconych z BFG to "kiepska poszlaka"?

musieli pomawianą osobę przepraszać ("Wprost"). ;)

Znane są również przypadki, gdy prominentny działacz PiS otrzymał prawomocną decyzję sądu aby kogoś przeprosić i do dziś tego nie zrobił.

(WSI, w SKOK Wołomin)

Nie widziałeś materiałów (w tym zdjęcia) jak mieszkający w Wołominie Sasin i ówczesny (obecnie aresztowany) prezes SKOK Wołomin jedzą sobie z dzióbków?

Ukryta Zawartość

Będący własnością SKOK-ów portal wpolityce.pl dokonuje "niezależnej" i "obiektywnej" analizy tematu. Teatrzyk absurdu wg Sławomira Mrożka.

Ukryta Zawartość

"SKOK Wołomin. Sprawcą i mózgiem tej całej operacji był pan Piotr P., kapitan, podpułkownik Wojskowych Służb Informacyjnych, prezes Fundacji „Pro Civili” zrzeszającej wyrzuconych żołnierzy WSI i dla niech działającej, człowiek, który publicznie chwalił się, swoją znajomością z prezydentem Komorowskim i bywaniem w pałacu prezydenckim. SKOK Wołomin. Bardzo proszę, obecnie aresztowany jako ten, który był sprawcą kierowniczym tej akcji...."

Na tych zdjęciach z 13 rocznicy SKOK Wołomin widziałem też Wałęsę, Kalisza, Rosatiego i innych.("Newsweek")

Maju dnia 01.10.2017 - 09:59 napisał

co najmniej dwa razy za czasów "reżimowej" słyszałem apele o wsparcie akcji

Nie ma tygodnia, aby w Faktach TVN nie był podawany przynajmniej jeden przypadek osoby chorej, wymagającej pomocy, kosztownych leków lub operacji za granicą. Jest też apel o wsparcie finansowe. Po kilku dniach jest informacja i podziękowanie że pieniądze już są. Więc choć raz przestań łżeć i manipulować (jeśli takie zaprzestanie jest w ogóle w Twoim przypadku wykonalne).

Zamiast oskarżać mnie bezpodstawnie o łgarstwa i manipulacje przeczytaj to co napisałem w całości raz jeszcze, nie ma tam słowa o tym jakobym pisał że TVN nie prowadzi akcji charytatywnych....pisałem że nie podaje pewnych informacji.

A może sam chciałeś manipulować moimi wpisami??? :))

Przy okazji tego tematu pragnę zauważyć, że za pieniądze podatników jakie pompowane są permanentnie dla biznesmena Rydzyka można by przeprowadzić kilka(naście) takich sferach. Widać tu hierarchię priorytetów państwa.

Napisano wczoraj, 10:36

Bez komentarza....

A komentarz jest jak najbardziej potrzebny.....skąd wzięła się ta suma ponad 72 mln. zł???

Pytam, bo od jakiegoś czasu nie śledzę informacji dotyczących o. dyrektora, o żadnych takich sumach, poza tymi należnymi, (za polityczne odebranie dotacji na geotermię dwudziestoma kilkoma milionami) i drobniejszymi sumami z dotacji lub z wygranych przetargów nie słyszałem.....pytam kto to policzył.

Edycja;

Znalazłem to wyliczenie.

Zadziwiająca manipulacja, chorzy z nienawiści do o.Rydzyka policzyli wszystko.

Mogę zrozumieć że może im się nie podobać że dofinansowywane są przedsięwzięcia związane z geotermią....nie wszyscy rozumieją że to normalne że dofinansowuje się odnawialne źródła energii. Ale nie rozumiem jak można wliczać w dotacje należne zapłaty za reklamy w mediach, publikacje zaproszeń do przetargu, nekrologów, opłacenie udziału w konkursach organizowanych przez WSKSiM a nawet dofinansowania dla osób niepełnosprawnych.

Żenujące, prostackie ale jak widać trafiające na podatny grunt. ;(

Ukryta Zawartość

Forumowiczów nie potrafiących odnieść się rzeczowo do zagadnień i w związku z tym piszących o mnie odrażające kłamstwa stosując przy tym język rynsztokowy - bardzo mi żal.....a straszenie mnie w obliczu faktów jest śmiechu warte. ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Do tej pory z uporem maniaka ten typ bronił pedofilów i kościelnych przekrętów Rydzyka, jak tylko mógł, teraz widzę staje się księgowym mafii, która do tej pory ze SKOK-ów wyprowadziła już kilka miliardów złotych. Jak widać będą chcieli robić to nadal, bo kasa dla PIS jest niezbędna. Jak to w mafii, wpływy muszą być i już, jak nie -lecą łby.

Kościół i PIS w swoich szeregach ma sporo komuchów i rasowych SB-ków ( ogromna afera z gruntami kościelnymi), dlatego ten ze służb, jak najbardziej musi pracować dla PIS-u. Znależli sobie propagandową papkę aby dalej nas ograbiać.

Komisji boją się jak ognia, choć jak sami twierdzą, za tymi przekrętami sami nie stoją. Więc dlaczego mają gacie pełne?

Dlaczego po forach dla normalnych ludzi wysyłają swoich szpionów?

Odpowiadać chyba nie trzeba, mądry wie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Na tych zdjęciach z 13 rocznicy SKOK Wołomin widziałem też Wałęsę, Kalisza, Rosatiego i innych.("Newsweek")

Na wielu zdjęciach w związku z innymi (rozlicznymi) okazjami jest tylko Sasin.

chorzy z nienawiści do o.Rydzyka policzyli wszystko.

Jest obowiązek kochania go? Proszę o wskazanie stosownej podstawy prawnej.

należne zapłaty za reklamy w mediach,

Zdecyduj się. Albo są to media społeczne, korzystają z ogromnych ulg w opłatach koncesjyjnych, ale nie wolno im zamieszczać reklam - albo się zarabia na reklamach, ale wówczas wspomniane opłaty są wielokrotnie wyższe.

Cwaniaczek Rydzyk chce mało płacić za koncesje, ale jednocześnie tłuc kasę z reklam.

TVPiS osiąga kolejne dno:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawa jest tu też rola (ciała przecież nie niezależnego bo wybranego z klucza politycznego) KNF-u....ciekawe że za ich "nadzoru służby (WSI, w SKOK Wołomin) i nadzorowany przez działacza PO np. SKOK "Kopernik" zaczęły tak działać że przynosiły wielokrotnie większe straty.

Dużo ciekawsze i jakże wymowne jest to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Zdecyduj się. Albo są to media społeczne, korzystają z ogromnych ulg w opłatach koncesjyjnych, ale nie wolno im zamieszczać reklam - albo się zarabia na reklamach, ale wówczas wspomniane opłaty są wielokrotnie wyższe.

Cwaniaczek Rydzyk chce mało płacić za koncesje, ale jednocześnie tłuc kasę z reklam.

To ty się zdecyduj.....albo piszesz całą prawdę albo kręcisz.

A może tylko (przed twa) udajesz że nie wiesz że jedne media mają status społecznych a drugie mogą drukować reklamy

Maju dnia 02.10.2017 - 08:15 napisał

"Na tych zdjęciach z 13 rocznicy SKOK Wołomin widziałem też Wałęsę, Kalisza, Rosatiego i innych.("Newsweek")"

Na wielu zdjęciach w związku z innymi (rozlicznymi) okazjami jest tylko Sasin.

Tych wielu nikt nie zobaczy, prawda??

Może są tylko w twojej wyobraźni?? :))

Ja nie jestem gołosłowny;

Ukryta Zawartość

mądry wie.

Że kłamiesz.

Mnie zadziwia Twoja znajomość różnych tematów..

Dla mnie wygląda to na Twoją pracę..

Szkodliwą pracę.

Wygląda ci tak jak pisywanie Twoje w tematach na Bocznicy wygląda mi na coś.....czego z tej racji że nie mam dowodów nie określę dosadnie tak jak ty.

Zapytam też czy wyglądały ci na "pracę" i czy zaszkodziły moje rady w temacie (

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Typowa odpowiedź bez sensu.

Twoja symboliczna obecność w innych wątkach służy jako zasłona dymna i zacząłeś coś tam skrobać gdy się zaczęło wskazywać Twoją wyłączną działalność na Bocznicy.

Jesteście źli i zepsuci do szpiku kości,jak można zyczyc temu narodowi powrotu PO do władzy,Jarek to człowiek uczciwy i godny zaufania,dba o interes narodowy,nie kradnie,zada od Niemiec reparacji,nie ma konta a wypłatę bierze w gotowce z kasy sejmowej,dla złodzieji nie ma litości,powyciągal ludzi z nędzy,polska zaczyna się liczyć na arenie międzynarodowej, obniżył bezrobocie, rozruszał gospodarkę,chce zrobić porządek w sadach i chwała mu za to,a wy chcecie powrotu tego dziadostwa które było za rządów PO PSL,to była mafia która okradała naród,wpędzała ludzi w nędzę,co do skoków jesteście śmieszni,co ma PiS do skoków jak to wymysł PO,nie ma żadnych dowodów na jakikolwiek związek PiS ze skokami .

Jeśli ktoś ciekaw jest jak wyglądała do cna zakłamana propaganda czasów Bieruta - niech przeczyta powyższy wpis @celeba66. Właśnie tak.

Typowa odpowiedź bez sensu.

Twoja symboliczna obecność w innych wątkach służy jako zasłona dymna i zacząłeś coś tam skrobać gdy się zaczęło wskazywać Twoją wyłączną działalność na Bocznicy.

I to tu pisze bez sensu.... ;)

Wystarczy przejrzeć twoje wpisy Bobcat od kiedy pojawiłeś się w tematach na Bocznicy by zauważyć że piszesz na niej co najmniej kilkakrotnie większa intensywnością niż ja a ostatnio wygasiłeś pisanie w tematach merytorycznych (spróbuję być tak złośliwy jak Wy i napiszę; "czyżby za nie nie płacili") :)))))

Ostatnio (po banie w temacie o Kk) pisywałem więcej od ciebie w tematach tzw. merytorycznych, i to są fakty dlatego swoje spiskowe teorie możesz sobie między bajki włożyć

Edytowane przez Maju

Jesteście źli i zepsuci do szpiku kości,jak można zyczyc temu narodowi powrotu PO do władzy,Jarek to człowiek uczciwy i godny zaufania,dba o interes narodowy,nie kradnie

A za swoją ochronę płaci z budżetu państwa 2.000.000 zł. Ja pytam się jakim prawem zwykły poseł chroniony jest tak jak najwyższe osoby w państwie? I to jest ta jego uczciwość?

Populizmem jest twierdzić, że "nie kradnie". Z debilami rozmawiasz?

Czy oznacza to, że inni kradną? Jeśli tak, to zawiadamiaj prokuraturę, Ziobro tylko czeka na informacje o złodziejach.

Twój wódz jest już starym i zakompleksionym starszym człowiekiem, który w życiu nie pracował uczciwie ani jednego dnia. Ściga niby byłych komunistów, a sam przez lata czerpał z tego profity, jest zakłamanym pełnym hipokryzji nieudacznikiem, który tylko potrafi manipulować i siać nienawiść.

On dba o interes narodowy? Nie rozśmieszaj mnie, on wszystko robi aby zemścić się na Tusku, PO i przychylnych im ludziach.

Otacza się takimi samymi osobami jak on. Jest najbardziej, obok Macierewicza, znienawidzoną osobą wśród Polaków.

PIS nie ma nic do SKOK-ów? Ty jakiś skończony ignorant jesteś, albo masz w tym interes, aby takie pierdoły sypać.

I to jest twój wódz? Ja bym sobie w łeb palnął.

@Bobcat, nie gadaj z kapusiem.

Mi jest dobrze,nie mam powodów żeby Se w łeb strzelać,czuje się spełniony w sferze prywatnej i zawodowej,jestem młody przystojny inteligentny i wogole super to właśnie ja jestem siła tego narodu,No i mohery tez pomogą :),wy jesteście starzy i słuchacie patefonow i nikt was nie lubi :),i nie będziecie decydować o przyszłości młodych bo wam się coś wydaje,nie pasuje to droga wolna,Niusia pokazał ze można,było mu źle za PO i wyjechał i słucha swoich czarnych trzeszczących krążków za granica i nie gada ze winyl jest lepszy od cd tylko Se słucha bo lubi

Jarek to człowiek uczciwy i godny zaufania,dba o interes narodowy,nie kradnie,zada od Niemiec reparacji,nie ma konta a wypłatę bierze w gotowce z kasy sejmowej,dla złodzieji nie ma litości,powyciągal ludzi z nędzy,polska zaczyna się liczyć na arenie międzynarodowej, obniżył bezrobocie, rozruszał gospodarkę,chce zrobić porządek w sadach i chwała mu za to

Aleś mnie rozbawił tym wPiSem

P.S. Jak jest taki dobry to niech stanie na czele rządu. Wtedy pogadamy.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Zwłaszcza to "inteligentny" było niezłe.

A z Polski wyjechałem, kiedy o PO się jeszcze nikomu nawet nie śniło.

O tej bandyckiej pisowskiej zarazie - takoż.

nie będziecie decydować o przyszłości młodych bo wam się coś wydaje

Będzie o tej przyszłości młodych decydować "młody" Prezes. Na razie przywraca zasady socjalistyczne, czyli wraca do swojej młodości. Młodym się to na pewno spodoba a jak nie to bojówki związkowej Dudy i policja Błaszczaka przejadą pałą po plecach i będzie dobrze, kraina maksymalnej szczęśliwości.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

@Bobcat, nie gadaj z kapusiem.

Takie dyspozycje powinno się przekazywać na PW.....jak was tam uczą. :))))

ja jestem siła tego narodu,No i mohery tez pomogą :),

No i w końcu sam przyznałeś kto tę partię tak naprawdę na wyborach napędza.

Ludzie niewykształceni, starsi, a przede wszystkim łatwi do manipulacji i zastraszenia.

nieważne kto popiera ważne ze ma większość w parlamencie i może robić co tylko zechce -z sądami,poza tym znowu ci się coś wydaje :),ty tez jesteś starszy i masz moher tyle ze naturalny i jakoś za PiS nie jestes tyle warte twoje teorie,przestań dzielić ludzi,przeproś Jarka i będziemy kwita

nieważne kto popiera ważne ze ma większość w parlamencie i może robić co tylko zechce -z sądami,poza tym znowu ci się coś wydaje

Pod warunkiem że nie będzie łamał Konstytucji.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Lubie @Caleb'a. To bardzo inteligentny i rozsadny chlopak. Do tego bardzo sprawnie poslugujacy sie sarkazmem, a Wy nakreceni wojennym nastrojem zwarci i natychmiadt reagujacy odwetowo, nawet tego sarkazmu nie potraficie zauwazyc a co dopiero odczytac:)

Wlodek.

Pod warunkiem że nie będzie łamał Konstytucji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobra zamian miała być, dobra zmiana. I nie chodziło tu tylko o zmiany osobowe ;-)

przeproś Jarka i będziemy kwita

Ja mu wyślę model tupolewa do sklejania jak będzie się na fikole nudził.

Edytowane przez klecha

Ukryta Zawartość

Postkomuna to dopiero teraz jest w natarciu pod przywództwem Prezesa.

Ukryta Zawartość

Lubie @Caleb'a. To bardzo inteligentny i rozsadny chlopak. Do tego bardzo sprawnie poslugujacy sie sarkazmem, a Wy nakreceni wojennym nastrojem zwarci i natychmiadt reagujacy odwetowo, nawet tego sarkazmu nie potraficie zauwazyc a co dopiero odczytac:)

Umiejętność posługiwania się ukrytą drwiną nie jest dla mnie żadną zaletą.

Wolę gdy ktoś kieruje się regułą "Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.