Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wy nie jesteście ani burżujami ani inteligentami ot forumowe trolle się zebrały jak przekupki na ruskim bazarze z bronią chemiczna i puszczają toksyczne baki,żeby tylko zatruć życie uczciwym ciężko pracującym ludziom .

Typowe pier...nie komunistycznego agitatora.

Wicie, rozumicie lud pracujący miast i wsi ciężko haruje, a wy tu o demokracji. Lud do garnka demokracji nie włoży.

Jestem Europejczykiem.

Wy nie jesteście ani burżujami ani inteligentami ot forumowe trolle się zebrały jak przekupki na ruskim bazarze z bronią chemiczna i puszczają toksyczne baki,żeby tylko zatruć życie uczciwym ciężko pracującym ludziom .

To naprawdę miał być sarkazm?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

I pijak! Bo każdy pijak to złodziej!

Włodek twierdzi, że te smuty caleba to "sarkazm i ironia".

Włodziu jest ostatnio trochę niedysponowany, trzeba mu wybaczyć.

Wyzdrowieje, wykuruje, dojdzie do siebie to zrozumie, że w tym co piękny i spełniony gościu pitoli, na pewno nie ma nic z sarkazmu a tym bardziej ironii.

Rozumiejo, rozumiejo...

A przy tym, że jesteś "spełniony", boś se kupił nową Dacię - to sie nawet wzruszajo!

Sam starym gratem jeżdżę, toteż doceniam! :))

Widzę ze moje wpisy są za trudne . Nie wszyscy rozumiejo :)

A jak one się mają do tematu wątku?

Jakoś ciężko...

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Nie zwalaj na innych. Skoro sam nie potrafisz przekazać czego chcesz to nie wymagaj od innych, aby szukali jakiegoś wyimaginowanego podwójnego dna.

A i podziekowal Sitteku za dobre slowo i wiare w starego vlado:)

Zlego diabli nie wezma, tak i mnie obiecali dzisiaj do domu wypuscic:)

A sarkazm? Coz, to ciezka technika retoryki. Tym bardziej ze przeciwnik zawsze sarkazm odbiera jako perfidny atak na siebie:)

Wlodek.

ja rozumiem ale jak zrozumiem to nastepnych juz nie czytam

Włodziu DUŻO ZDRÓWKA !!!!!!!

nie podstawiaj sie .Sadzi tymi minusami bardziej od tromby powietrznej.Moglby tam jeszcze polezec.

Zapomnij mulsienku, juz wyjszlem :)

Trzeba bedzie mordenki bardziej w ryzach czymac i kurtuazja wobec interlokutorow poswiecic.

A i w bawelne poowijac i jezor przygryzc rowniez nie zaszkodzi.

Ogromne dzieki za dobre slowo i serdecznie zdrowia Tobie zyczac, pozdrawiam.

Wlodek.

A jednak cenzura.

2 października rozpoczęła się głodówka protestacyjna lekarzy rezydentów. W TVPiS strajk zauważono dopiero 5 października, informując, że protest dotyczy tylko wysokich podwyżek pensji, ani słowa o pozostałych postulatach.. Później zaczęło się z wysokością pensji, Lekarze rezydenci mówili o podwyżkach 40% (sumarycznie ok 6,4 tys brutto czyli nieco powyżej 4 tys netto), TVPiS podaje na pasku 9 tys. Trzeba maksymalnie zniechęcić społeczeństwo do strajkujących. Nota bene pensja 9 tys to propozycja wynagrodzenia lekarzy rezydentów, zaproponowana przez samego Radziwiłła, tylko że w czasach, kiedy był w opozycji. Po powrocie rezydentów do strajku, TVPiS znowu nadaje - strajk dotyczy wysokich podwyżek.

Ale i tak jest jeszcze ciekawsza informacja. Tutaj już cytat z artykułu:

Ale, co ciekawe, TVP wiedziała o proteście lekarzy rezydentów. Bo tysiące internautów zasypały stronę TVP Info komentarzami na temat protestu. Reakcja była szybka.

Administratorzy strony usunęli znaczną część wpisów i zablokowali niektórym użytkownikom możliwość komentowania tekstów, blokując ich konta.

Zdaniem TVP Info komentujący łamali zasady etykiety, czyli chodziło po prostu o spamowanie.https://wiadomosci.wp.pl/wiadomosci-tvp-najpierw-nie-widzialy-problemu-teraz-wlaczyly-replay-chodzi-o-lekarzy-6176084426339969a

Edytowane przez osimar

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Obecnie trwa ośmieszanie uczestników protestu, pisowcy przy udziale TVP Info robią to w klasyczny bolszewicki sposób. Wyszydzają, upokarzają, wyszukują kłamliwe informacje na temat tych młodych ludzi. Jest to zwyczajne świństwo, jak i ta cała partia. Podają nieprawdziwe informacje, manipulują, liczą na oglądalność prostych i niezorientowanych ludzi. Tworzą sztucznie wrogów Narodu, czyli Wrogów Partii.

Kto nie z nami to wróg.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

zwroc uwage ze TO ma krotkie nogi .Ci mlodzi ludzie JUZ wiedza o co chodzi nawet jak glosowali na PIC.

Chodzi o pieniądze. Jeśli dla większych pieniędzy chcą wyjechać za granicę to niech oddadzą za studia za które zapłacili Polacy.

Chodzi o pieniądze. Jeśli dla większych pieniędzy chcą wyjechać za granicę to niech oddadzą za studia za które zapłacili Polacy.

To chyba zasada znana z socjalizmu. Czyżby wracał szybciej niż myślimy ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Obejrzyj inną telewizję. TVPiS manipuluje całe zajście.

Mi jest dobrze wiec po co mam oglądać inna telewizje skoro w TVP pokazują to co mi odpowiada tzn prawdę obiektywna,myśle ze wam należy trochę przykręcić śrubę,zmniejszyć zarobki i zbadać majątki i ewentualnie zabrać co się da i dac kopa w zad żebym ja miał więcej a wy mniej a najlepiej zero .

:)

Wypisz - wymaluj program Bieruta z lat zaraz po ustanowieniu tzw. władzy ludowej.

W TVP jest tyle samo prawdy co w radzieckim dzienniku o nazwie Prawda.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.