Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, sly30 napisał:

Wyborcy pisu w większości nie wiedzą czym jest stadnina koni, nie słuchają trójki, nie jeżdżą po świecie. To Polska powiatowa, gdzie rządzi sołtys, pleban i...wódeczka. 

i widać że g...wiesz  o Polsce powiatowej,  tyle co z filmu u Pana Boga za piecem :)

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Ale to taki polityczny samobój. Czy w tym PISie zostali sami głupcy?

Przydupasy na pewno

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Piwko, kasa za darmo, prostota i chamstwo. Starych już się nie nawróci. Miejmy nadzieję, że nowe pokolenie będzie mądrzejsze.

4 minuty temu, costa brava napisał:

i widać że g...wiesz  o Polsce powiatowej,  tyle co z filmu u Pana Boga za piecem ?

Wiem od znajomych, którzy tam mieszkają lub pochodzą i tym samym często tam bywają.

Nie wolno pisać tekstów piosenek, w których ośmiesza się generalissimusa Kaczyńskiego, który przecież sam pokonał komunę! Kazik będzie musiał napisać nową piosenkę....Ostry Cień Kołdry! 

Mieszkam na wsi przy miescie. Kanalizacji nie bedzie w tym roku, bo gmina musi oddać prawie wszystko na świadczenia spoleczne. I tak jest co roku. Jakie wiemy. 

Teraz, audiowit napisał:

Mieszkam na wsi przy miescie. Kanalizacji nie bedzie w tym roku, bo gmina musi oddać prawie wszystko na świadczenia spoleczne. I tak jest co roku. Jakie wiemy. 

to sobie wybierzcie innego wójta

4 minuty temu, sly30 napisał:

Wiem od znajomych, którzy tam mieszkają lub pochodzą i tym samym często tam bywają.

a od znajomych , to przepraszam, a ci znajomi to takie warszawskie zakompleksione słoiki,  bardziej warszawscy niz warszawiacy z dziada pradziada?

3 minuty temu, costa brava napisał:

warszawiacy z dziada pradziada

Jest nas 5 do 7 procent w porywach. Przypuszczam, że Trzaskowski dostanie w Warszawie ponad 90% głosów.

To ze stycznia tego roku

"Stały, sukcesywny wzrost słuchalności wszystkich programów Polskiego Radia - to główny cel, który stawia sobie pani Agnieszka Kamińska jako prezes zarządu Polskiego Radia. Planuje również zwiększenie obecności  i aktywności programów Polskiego Radia w internecie.  Pani prezes podejmuje również działania, które w perspektywie będą służyć budowaniu zaufania i sympatii słuchaczy do publicznego nadawcy "

Ze stałym wzrostem słuchalności pani prezes wykazała się już wcześniej, jako dyrektor Programu I.

1 minutę temu, jezz napisał:

To ze stycznia tego roku

"Stały, sukcesywny wzrost słuchalności wszystkich programów Polskiego Radia - to główny cel, który stawia sobie pani Agnieszka Kamińska jako prezes zarządu Polskiego Radia. Planuje również zwiększenie obecności  i aktywności programów Polskiego Radia w internecie.  Pani prezes podejmuje również działania, które w perspektywie będą służyć budowaniu zaufania i sympatii słuchaczy do publicznego nadawcy "

Ze stałym wzrostem słuchalności pani prezes wykazała się już wcześniej, jako dyrektor Programu I.

Ale daj spokój. Przecież nie chodzi o dobro tylko o to żeby było dobrze. A dobrze znaczy tak jak chce partia. Partia wie najlepiej co dla nas dobre. Czytaj wódz. Czyli my. Bo my to naród. Czasy indywidualistow i wybitnych jednostek się skonczyły. Bierz swoje 500 i siedź cicho, bo cię uciszymy jak 3. 

14 minut temu, skynyrd napisał:

Jest nas 5 do 7 procent w porywach. Przypuszczam, że Trzaskowski dostanie w Warszawie ponad 90% głosów.

po tym gdy zerwał "kontrakt" podpisany z warszawiakami ?:)

Troska PiSowców o Trzaskowskiego i o elektorat który na niego głosował tak mnie wzrusza, że chyba się rozpłaczę.

Przecież z drugiej strony słyszę że jest bez szans, więc w czym problem???

Jestem Europejczykiem.

Nawet jak nam przypieprzy 200 za śmieci. Wykształcony leming wszystko zniesie.

Palety na Bankowym, sraczkę w Wiśle itp.

18 minut temu, audiowit napisał:

Ale daj spokój. Przecież nie chodzi o dobro tylko o to żeby było dobrze. A dobrze znaczy tak jak chce partia. Partia wie najlepiej co dla nas dobre. Czytaj wódz. Czyli my. Bo my to naród. Czasy indywidualistow i wybitnych jednostek się skonczyły. Bierz swoje 500 i siedź cicho, bo cię uciszymy jak 3. 

Widzę, ze tobie trzeba dodatkowo dużymi literami dopisać, czy ta moja wypowiedź, ktorą cytujesz to sarkazm.

Edytowane przez jezz
45 minut temu, skynyrd napisał:

Ale to taki polityczny samobój. Czy w tym PISie zostali sami głupcy?

Przecież piszę ci od dawna, że mądrzy i uczciwi albo odeszli sami, albo (co w sumie śmieszne) Partia im podziękowała.

Podawałem przykład senatora Bobko który przestał się nadawać bo nie chciał kłamać i i nie opowiadał bzdur w sprawach oczywistych.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, jezz napisał:

Widzę, ze tobie trzeba dodatkowo dużymi literami dopisać, czy ta moja wypowiedź, ktorą cytujesz to sarkazm.

Straszysz mnie internetowy 

Sarkazm.

I nie uzywalbym slow przez komnikator internetowy, ktore są obraźliwe. Swiat audio jest mały. Spotkasz mnie w realu i będzie Ci głupio. 

5 minut temu, skynyrd napisał:

A kogo zaproponował PiSowski reżim?

Dresa z Opola który nie odróżniał Pragi nad Wełtawą od Pragi w Warszawie. Super. Skynek szczałby po nogach ze szczęścia że ma takiego rodowitego warszawiaka w magistracie :-))).

Jestem Europejczykiem.

7 godzin temu, babatular napisał:

Jacchusia - niedobrze mi się robi jak czytam twoje wypociny. 

Z powodu? Nie zrozumiałeś co napisałem? Czy zrozumiałeś i dalej ci niedobrze? Jeśli to drugie, polecam wizytę u gastrologa, a jesli pierwsze to wytłumacze jeszcze raz.

"skoro to ma być prawda..." - warunkowo.

Teraz rozumiesz, czy dalej ci niedobrze? Tym razem  od "warunkowo"?

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

16 minut temu, skynyrd napisał:

i kradzieże kamienic  tez zniósł 

39 minut temu, skynyrd napisał:

jest ich, powinieneś napisać...dzbaniku, słoiku...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To zmieńcie proboszcza ?

Nie możemy. Bog tak chciał. Jest z nadania :). Dlatego rzadzi w gminie w naszym świeckim państwie.

3 godziny temu, Less napisał:

Możesz dobie poPISdolić. PIS tego i tak nie sprzeda.

To nie wystarczy. Jeśli realizujesz strategię Józka G. to jeszcze sporo pracy przed tobą.

"Tu by trzeba ocenzurować"

"dobrze, już cenzurujemy"

2 godziny temu, sly30 napisał:

Kamil Durczok.

no tak, seksalkoholik i jego złote myśli pijanego kierowcy.

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

że nie może oceniać rzeczywistość prawidłowo

Każdy alkoholik przecież ja ocenia prawidłowo, bo pewnie o tej cieżkiej chorobie piszesz?

1 godzinę temu, cir napisał:

elektorat który ma PIS uwielbia powyższe przywileje które osobiście otrzymuje od PIS

Sam nie korzystam i nie korzystałem z tego przywileju, ale go popieram. I gdzie nam tam do wybrańców, ledwie zaczęliśmy dostrzegac plecy europejczyków.

1 godzinę temu, audiowit napisał:

Dobrze sie stalo, ze wyszedl ten skandal. Kolejny dowód na to z kim mamy do czynienia. 

Jeszcze nikt, nic nie wie, a już jest skandal.

Skandal to dopier będzie jesli się potwierdzą info. o manipulacji (prowokacji politycznej), a co wtedy napiszecie? Pewnie nic.

Edytowane przez Jacchusia

15 minut temu, audiowit napisał:

Nie możemy. Bog tak chciał. Jest z nadania :). Dlatego rzadzi w gminie w naszym świeckim państwie.

no to juz teraz musicie zmienić siebie i go przegonic :)

Godzinę temu, sly30 napisał:

Wiem od znajomych,

Lepiej dogadaj sprawę na targu, tam najświeższe info.

28 minut temu, audiowit napisał:

Sarkazm.

I nie uzywalbym slow przez komnikator internetowy, ktore są obraźliwe. Swiat audio jest mały. Spotkasz mnie w realu i będzie Ci głupio. 

Sorry.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.