Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego PiS nienawidzi Romana Polańkiego?

Chicago

Rekomendowane odpowiedzi

to już kolega ma wyrobione zdanie o Polakach , ręce opadają.No tak skoro pedały mogą już się żenić , adoptować dzieci to czemu nie pozwolić bogatym , wspaniałym tym bardziej ofiarom rasizmu i sekty którym znudziły się już piękne żony trykać małe dziewczynki.

Czyli najlepiej pozwolić umrzeć wszystkim dzieciom w Afryce na przykład, albo jeszcze lepiej, pozwolić na wycięcie na żywca nerki dziecku, żeby sobie dyktator puszczy ją sprzedał i miał dodatkową kasę na dragi i na nowy złoty łańcuch? Też kiedyś stanąłem myślami nad problemem adopcji dzieci przez środowiska gejowskie - mogę nawet powiedzieć, że byłem temu przeciwny - jednak zferyfikowałem poglądy i obecnie nie widzę w tym zjawisku problemu, a nawet widzę pod wieloma względami same zalety. Problem natomiast widzę u mocno wierzących, świętojebliwych idiotów, którzy w przypływie furii i nienawiści wyrzucają niemowlę przez okno, albo gwałcą! I to wszystko dzieje się wśród mających o sobie najlepsze zdanie i posiadających magnackie spojrzenie, nowoczesnych, heteroseksualnych, białych katolików - tu widzę problem. Jak ktoś umie kochać, to nie ważne czy jest gejem, czy nim nie jest. Prawdopodobieństwo, że stanie się krzywda dziecku wychowywanym przez gejowską parę jest zerowa w porównaniu z tym, co może się stać takiemu dziecku w patologicznej katolickiej rodzinie, tak?

Parker's Mood

piękny stosunek do mniejszości

pedzie to nie mniejszość to zboczenie.

Czyli najlepiej pozwolić umrzeć wszystkim dzieciom w Afryce na przykład, albo jeszcze lepiej, pozwolić na wycięcie na żywca nerki dziecku, żeby sobie dyktator puszczy ją sprzedał i miał dodatkową kasę na dragi i na nowy złoty łańcuch? Też kiedyś stanąłem myślami nad problemem adopcji dzieci przez środowiska gejowskie - mogę nawet powiedzieć, że byłem temu przeciwny - jednak zferyfikowałem poglądy i obecnie nie widzę w tym zjawisku problemu, a nawet widzę pod wieloma względami same zalety. Problem natomiast widzę u mocno wierzących, świętojebliwych idiotów, którzy w przypływie furii i nienawiści wyrzucają niemowlę przez okno, albo gwałcą! I to wszystko dzieje się wśród mających o sobie najlepsze zdanie i posiadających magnackie spojrzenie, nowoczesnych, heteroseksualnych, białych katolików - tu widzę problem. Jak ktoś umie kochać, to nie ważne czy jest gejem, czy nim nie jest. Prawdopodobieństwo, że stanie się krzywda dziecku wychowywanym przez gejowską parę jest zerowa w porównaniu z tym, co może się stać takiemu dziecku w patologicznej katolickiej rodzinie, tak?

A słyszałeś co zrobiły 2 lesby w Anglii 2 letniemu chłopcu.Tak katowały że aż serce małemu nie wytrzymało i zmarł , o zamiarze obcięcia genitaliów nie wspomnę.

A słyszałeś co zrobiły 2 lesby w Anglii 2 letniemu chłopcu.Tak katowały że aż serce małemu nie wytrzymało i zmarł , o zamiarze obcięcia genitaliów nie wspomnę

Jezus maryja, niemożliwe! Podaj jeszcze ze dwa, trzy przykłady?

Parker's Mood

Jezus maryja, niemożliwe! Podaj jeszcze ze dwa, trzy przykłady?

a czy pedałów wychowujących dzieci jest tyle co normalnych rodzin z dziećmi ? przelicznik 1 do 100 mln co najmniej a ty mi każesz przykładów więcej podawać.Bez komentarza.
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

POPiS istnieje tylko w twojej wyobraźni.Nigdy faktycznie nie zaistniał.Ewentualny wniosek Ziobry jeszcze nie oznacza zgody na ekstradycję.To sąd zadecyduje i myślę,że zgody nie będzie.Ale Ziobro zaistnieje.

POPiS dostrzegają także inni.

Natura dawno temu zadecydowała, kto jest od rodzenia, a kto od płodzenia dzieci. Zadecydowała też, że dzieci pojawiają się w związkach osobników o różnej płci. I one powinny zajmować się wychowaniem potomstwa. Wszelkie inne kombinacje, uznawane obecnie za mniej lub bardziej dopuszczalne - nie są i nie mogą być uznawane za naturalne. Podobnie, jak wszelkie patologie w sprawowaniu opieki nad dziećmi.

może inaczej zadajmy pytanie : dlaczego amerykanie ( tacy przecież pro-żydowscy ) tak nienawidzą Polańskiego ?

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

dlaczego amerykanie

Których Amerykanów masz na myśli?

Nie musisz mnie uświadamiać,

Ciebie ciągle trzeba uświadamiać do wszystkiego, choć to syzyfowa praca.

Ale ja pytałem tylko o jedno - o wielkość elektoratu PO.

Twoje pytania spuszczam z wodą.

zniszczą polscy politykierzy wartościowe symbole

Które masz na myśli?

Wałęsa, Geremek, Kuroń, Michnik itd są już zniszczeni przez obszczymury. Jeden więcej "nie zaszkodzi"i, tym bardziej że cyklista.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

(...)

Ciebie ciągle trzeba uświadamiać do wszystkiego, choć to syzyfowa praca.

Twoje pytania spuszczam z wodą.

(...)

Uświadom sobie, że twoje pisanie w całości nadaje się do spuszczenia z wodą.

prymitywność to również zboczenie, tyle ,że umysłowe

Mówisz że jestem prymitywny bo uważam że jedyny związek naturalny to ten damsko-męski?

Przeżył bym stwierdzenie staroświecki.A spedalona europa sama sobie pętle szykuje na szyję sprowadzając islamistów dla których sex jednej płci jest grzechem i jedyna kara to śmierć.Cóż zrobić nigdy nie posądzałem lewaków o logiczne myślenie , instynkt przetrwania musicie po prostu wyginąć jak dinozaury.

Uświadom sobie, że twoje pisanie w całości nadaje się do spuszczenia z wodą.

Nie wystawiaj głowy z szamba, cuchniesz.

musicie po prostu wyginąć jak dinozaury.

Daj przykład i wygiń pierwszy.

Pomijając inne aspekty to po 40 latach takie przestępstwo w Polsce ulega przedawnieniu a więc nie ma podstaw do ekstradycji.Czyli prawdziwa jest pierwsza część cytatu.

w Polsce może ulega przedawnieniu ale nie w Stanach

Mówisz że jestem prymitywny bo uważam że jedyny związek naturalny to ten damsko-męski?

Przeżył bym stwierdzenie staroświecki.A spedalona europa sama sobie pętle szykuje na szyję sprowadzając islamistów dla których sex jednej płci jest grzechem i jedyna kara to śmierć.Cóż zrobić nigdy nie posądzałem lewaków o logiczne myślenie , instynkt przetrwania musicie po prostu wyginąć jak dinozaury.

Kiedy ostatnio byłeś w tej spedalonej Europie,w jakich krajach,jak długo?Czy Twoja postawa wykształciła się na filmach z YT,czy może jest inne źródło takich poglądów?

l'enfant sauvage

Kiedy ostatnio byłeś w tej spedalonej Europie,w jakich krajach,jak długo?Czy Twoja postawa wykształciła się na filmach z YT,czy może jest inne źródło takich poglądów?

Byłem w Anglii , Francji w gościach u znajomych nie w celach zarobkowych , u znajomych którzy wyjechali jako Europejczycy , jedna rasa ludzka rasa , rasta i te sprawy a teraz są gorszymi rasistami niż ja.Niestety tych opinii tutaj nie przeczytasz bo nie interesują się audio jak ja..

Jeszce parafia

A dla twojej informacji to nawet nie jestem bierzmowany i do kościoła od 8 roku życia nie chodzę jestem ateistą który ma prawicowe poglądy ale jak pisałem wcześniej nie posądzam nie których o myślenie.

> margaryna85

Nie przejmuj się - zapewne masz skrzywienie, o którym nawet nie wiesz - może po pradziadku, albo po prababce? To koligacja krwi i niezrozumienie. I ty posiadasz gen homoseksualny w sobie, ale jest on na tyle niedorozwinięty, że twoje geny heteroseksualne kontrolują twoją seksualność. Mnie geje zupełnie nie przeszkadzają i nie choruję z powodu ich bytu. Spójrz na kościół katolicki - co mówią, co myślą, a co robią... albo jeszcze lepiej, sięgnij do podręczników o starożytnym Rzymie. Jest cała masa fantastycznych i wykształconych ludzi wśród gejów - i tylko z tego powodu, że są gejami, mają być opluci przez tzw. 'normalnych'? Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz prawidłowy człowieku!

Parker's Mood

pedzie to nie mniejszość to zboczenie.

A słyszałeś co zrobiły 2 lesby w Anglii 2 letniemu chłopcu.Tak katowały że aż serce małemu nie wytrzymało i zmarł , o zamiarze obcięcia genitaliów nie wspomnę.

Po co szukać w Anglii?

W Polsce są dziesiątki (jeżeli nie setki, czy tysiące, statystyk nie znam) przypadków katowania dzieci przez katolickich, heteroseksualnych rodziców.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Po co szukać w Anglii?

W Polsce są dziesiątki (jeżeli nie setki, czy tysiące, statystyk nie znam) przypadków katowania dzieci przez katolickich, heteroseksualnych rodziców.

To tylko częściowa prawda. Media donoszą, że to w Wielkiej Brytanii, a nie w Polsce władze państwowe na szeroka skalę tuszowały pedofilię. Poza tym różnego rodzaju ohydne praktyki wobec dzieci nie są jednie przywarą Polaków, katolików czy heteroseksualistów.

przypadków katowania dzieci przez katolickich, heteroseksualnych rodziców.

Usprawiedliwiasz niegodziwość inną niegodziwością?

Typowe lewackie mendzenie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Usprawiedliwiasz niegodziwość inną niegodziwością?

Typowe lewackie mendzenie.

Jak zwykle wmawiasz mi coś, czego nie powiedziałem, po czym dyskutujesz sam ze sobą.

Nikogo i niczego nie usprawiedliwiałem, chciałem zwrócić uwagę na manipulowanie tego typu jednostkowymi informacjami które powoduje zaciemnienie rzeczywistej sytuacji.

Jeżeli zrozumiałeś to łaskawie nie odpowiadaj, nie ma po co.

Jestem Europejczykiem.

Pomijając inne aspekty to po 40 latach takie przestępstwo w Polsce ulega przedawnieniu a więc nie ma podstaw do ekstradycji.Czyli prawdziwa jest pierwsza część cytatu.

Masz dzieci???? chciałbyś by spotkało to twoje dziecko a jakiś imbecyl ustalił, że to już przedawnione czy za przestępstwa na dzieciach nie powinno być dożywocia bo ja uważam, że tak.

To najpierw zmień prawo.Podstawą do ekstradycji z Polski musi fakt popełnienia przestępstwa karalnego również w Polsce.A u nas to przestępstwo uległo przedawnieniu.Prawo amerykańskie nie ma tu nic do rzeczy.

Masz dzieci?

Wyobraź sobie, że jesteś ojcem R. Polańskiego.

czy za przestępstwa na dzieciach nie powinno być dożywocia bo ja uważam, że tak.

Obojętnie, czy jest to czteroletnia dziewczynka, czy kilkunastoletnia "doświadczona" pannica?

Jakaś gradacja jest tu potrzebna.

Ale taki pszemuś to by z uśmiechem zarządził ukrzyżowanie przez rozstrzelanie a później dożywocie z kulą armatnią u nogi.

Z katolickim miłosierdziem, rzecz jasna.

I z uśmiechem na pysku.

Zresztą, gnida Zbysio Z. - też.

Wyobraź sobie, że jesteś ojcem R. Polańskiego.

Obojętnie, czy jest to czteroletnia dziewczynka, czy kilkunastoletnia "doświadczona" pannica?

Jakaś gradacja jest tu potrzebna.

to samo co gdyby ksiądz pedofil był twoim synem

Ale taki pszemuś to by z uśmiechem zarządził ukrzyżowanie przez rozstrzelanie a później dożywocie z kulą armatnią u nogi.

Z katolickim miłosierdziem, rzecz jasna.

I z uśmiechem na pysku.

Zresztą, gnida Zbysio Z. - też.

bezlitośnie chamski buraczek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.