Skocz do zawartości
IGNORED

Ten straszny gender

Genesis

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kobieta czuje się „skrzywdzona”, gdyż mężczyzna używa „neutralnej” łazienki razem z nią. Czyż nie o to walczy politporawny świat?

Ludzie w USA od lat kłócą się o neutralne pod względem płci łazienki – a opinie nadal wydają się być podzielone. Niektórzy mówią, że sprawia to, że czują się nieswojo, podczas gdy inni mówią, że zapewnia wszystkim bezpieczeństwo i integrację.

Użytkownik Twittera @MaryBear_ za pośrednictwem portalu postanowiła podzielić się swoją opinią i doświadczeniem w tego typu łazience.

Wyraźnie pisała, że czuje się oburzona i nie podoba jej się, że wraz z nią, z ubikacji korzystają inni, w tym konkretnym przypadku – mężczyźni.

– „Dziś użyłam neutralnej genderowo łazienki i weszło do niej dwóch mężczyzn, kiedy myłam ręce. Mężczyzna#1 nie przejmował się i użył toalety na moich oczach. Mężczyzna#2 czekał na zewnątrz łazienki do czasu aż z niej nie wyjdę, gdy zobaczył, że w niej jestem. Podziękowałam Mężczyźnie#2 za uszanowanie mojej prywatności. Poczułam się bardzo znieważona.” – pisze w swoim poście kobieta.

Odpowiedział jej mężczyzna:

– „Mężczyzna#1 potraktował Cię na równi w naturalnej genderowo łazience. Mężczyzna#2 potraktował Cię jak kobietę. Nie wiem którego traktowania chcesz, ale obaj potraktowali Cię z szacunkiem i żaden Cię nie znieważył.”

Idź do wspólnej toalety – bądź oburzona, że używają jej obie płcie.

Kiedy przywykło się do przywilejów, równość to opresja. 

A wystarczyło zostawić wszystko tak, jak było zawsze czyli podział na kobiety i mężczyzn.

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

PRL też trzeba było zostawić - teraz byłby jak znalazł. PiSioki nie miałyby problemów z jakąś tam Panie demokracją.

Byłaby jedność ideowo-moralna Narodu z Partią, zmieniłoby się tylko wszędzie I Sekretarza na Prezesa i znów bylibyśmy dziesiątą potęgą świata.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, jar1 napisał:

I tak większość tych polskich "antygenderowców" i tak "chodzi za stodołę" niezależnie od płci, więc zmyślają cuda, wianki i pulpety. ?

A komu panie chciałoby się fatygować za stodołę.

W dniu 11.07.2019 o 00:14, Jaro_747 napisał:

PRL też trzeba było zostawić - teraz byłby jak znalazł. PiSioki nie miałyby problemów z jakąś tam Panie demokracją.

Byłaby jedność ideowo-moralna Narodu z Partią, zmieniłoby się tylko wszędzie I Sekretarza na Prezesa i znów bylibyśmy dziesiątą potęgą świata.

Oj możnaby było.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

25 minut temu, Amator 2b napisał:

Oj możnaby było.

Ukryta Zawartość

Jaro_747 nie uznaje faktów i liczb.

Ukryta Zawartość

21 minut temu, Zyzol napisał:

Jaro_747 nie uznaje faktów i liczb.

Długi Gierka zostały już spłacone. Długów, w jakie Polskę wpędziły rządzące S-syny ( obecne jak i poprzednie ), Polska nigdy nie spłaci.

• 2 tygodnie później...

Homo propaganda działa już w całej zachodniej Europie i poszerza swoje terytoria. Oczywiście za tym stoją potężne grupy interesu a celem jest osłabienie roli rodziny narodowości.

Celem nadrzędnym oczywiście jest tworzenie społeczeństw konsumpcyjnych a im bardziej zniszczone zdegradowane i nieszczęśliwe społeczeństwa tym więcej kupują i tym więcej konsumuja I tym więcej pracują. Ludzkie roboty. Te homooszolomy jak wykonają swoje zadanie to pozbeda się ich. 

chwilowy brak działalności w audio.

Tak jest. Na szczęście my mamy Rydzyka, Jędraszewskiego, Głódzia i Kaczyńskiego, którzy nas przed tym zepsuciem obronią. 

24 minuty temu, antymalkontent napisał:

Celem nadrzędnym oczywiście jest tworzenie społeczeństw konsumpcyjnych a im bardziej zniszczone zdegradowane i nieszczęśliwe społeczeństwa tym więcej kupują i tym więcej konsumuja I tym więcej pracują.

A to jest dobre. Ty tą głupotą emanujesz za darmo, czy za pieniądze? A jeśli za pieniądze, to chyba nic za nie nie kupujesz, co? Wiesz, lobby gejowskie tylko się czai, aby za przeproszeniem, dobrać się do Twojej dupy.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

1 godzinę temu, antymalkontent napisał:

Homo propaganda działa już w całej zachodniej Europie i poszerza swoje terytoria. Oczywiście za tym stoją potężne grupy interesu a celem jest osłabienie roli rodziny narodowości.

Celem nadrzędnym oczywiście jest tworzenie społeczeństw konsumpcyjnych a im bardziej zniszczone zdegradowane i nieszczęśliwe społeczeństwa tym więcej kupują i tym więcej konsumuja I tym więcej pracują. Ludzkie roboty. Te homooszolomy jak wykonają swoje zadanie to pozbeda się ich. 

Fajne.

Z jakiego to kabaretowego skeczu?

Jestem Europejczykiem.

"Uczeń jednej z publicznych szkół w Szkocji został wyrzucony przez nauczyciela z klasy. Powód? Stwierdził, że istnieją tylko dwie płcie: kobieta i mężczyzna. Zdaniem nauczyciela, tego rodzaju pogląd jest wykluczający i niezgodny z polityką władz."

Gender bolszewizm-nazism, zaczątki?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Fajne.

Z jakiego to kabaretowego skeczu?

Śmiejecie się śmiejcie ale ja nie chce żeby mojego dziecka uczono seksu gejowskiego w szkole. Ja chcę żeby było prawidłowo seksualne a więc kobieta-mężczyzna. A z kad wziąłem opracowania informacyjne które znalazłem w szpitalu. Także to nie sciema tylko wy prezentujecie obóz tej propagandy.

chwilowy brak działalności w audio.

"Dziennikarze „Svenska Dagbladet” stworzyli na platformie dla osób LGBT fikcyjny profil 14-letniego Davida, który niedawno odkrył, że jest homoseksualistą. Efekt prowokacji okazał się zaskakujący. Niedługo później do dziennikarzy zaczęły spływać oferty seksualne. Było ich w sumie ponad 100. Wśród osób, które były zainteresowane kontaktem seksualnym z 14-latkiem był szef fundacji Stockholm Pride, która jest organizatorem parady równości w Sztokholmie. Miał obiecać, że "wszystkiego go nauczy", zaproponować seks BDSM i zadawać intymne pytania. Mężczyzna chciał również od 14-latka nagich zdjęć i filmów ukazujących jego ciał."

10 godzin temu, antymalkontent napisał:

Człowiek jest w stanie zrezygnować z czegoś więcej na przestrzeni czasu na minimalny ochłap pozwalający mu przeżyć. Poczucie bezpieczeństwa jest w człowieku zawsze silniejsze od potrzeb wyższego rzędu. To odkrycie pozwala skutecznie zarządzać całymi narodami, jak się do tego skalkuluje pensje głodowo tak że człowiek żyje z miesiąca na miesiąc to można dowolnie takimi ludźmi sterować. Dawać im potrzeby i wmawiać że jak je chcą to muszą wydajniej pracować. 

Ktoś się zastanawiał ile pracuje obecnie na dom a ile czasu wybudowałby go sam? 

Jakieś tematy trzeba też ludziom dostarczać więc tworzy się różne podziały i temat zastępczy gotowy. 

Im większy zastrzyk emocjonalny tym temat bardziej nośny i dostarcza wiadomości na dłużej. 

3 godziny temu, xniwax napisał:

"Uczeń jednej z publicznych szkół w Szkocji został wyrzucony przez nauczyciela z klasy. Powód? Stwierdził, że istnieją tylko dwie płcie: kobieta i mężczyzna. Zdaniem nauczyciela, tego rodzaju pogląd jest wykluczający i niezgodny z polityką władz."

Gender bolszewizm-nazism, zaczątki?

W sercu europejskiej demokracji czyli w Polsce neofaszystowskie bojówki biją ludzi i nie jest to powód do niepokoju.

W Szwecji nauczyciel wywalił ucznia z jekcji i mamy zaczątki nazizmu i bolszewizmu.

Trzeba być ostrym debilem, żeby tak bredzić.

2 godziny temu, antymalkontent napisał:

Śmiejecie się śmiejcie ale ja nie chce żeby mojego dziecka uczono seksu gejowskiego w szkole. Ja chcę żeby było prawidłowo seksualne a więc kobieta-mężczyzna. A z kad wziąłem opracowania informacyjne które znalazłem w szpitalu. Także to nie sciema tylko wy prezentujecie obóz tej propagandy.

Niania ci na głowę usiadła????

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Trzeba być

Głupiś czy może tylko niekumaty?
Zachowania "białostockie" i zachowania w przykładowej szkole to skutki.
Takich zachowań jak w tej szkole w Szwecji jest multum choćby we Francji, Niemczech, Norwegii, Wielkiej Brytanii...
Przykłady szykanowania w niektórych włoskich prowincjach, czy choćby w USA i Kanadzie, ostatnio również w Meksyku.
Takie zachowania "środowisk" LGBT, takie właśnie działania powodują protest ludzi, którym chce się koniecznie narzucić
pewną filozofię wynaturzenia wyznawaną przez mniejszość.

Najpierw okrzyki o równości, braterstwie, a później może dla utrwalenia tej fiksacji może i ludobójstwo w imię porąbanych wynaturzeń.
Póki co robi się w imię wyeliminowania homofobii i innych wyimaginowanych fobii. Jak się nie da to może później eliminacji niepokornych
z życia publicznego, a jeśli wciąż się nie da to co dalej z niepokornymi?

Rozumiem, że przykład szwedzki nie robi na tobie wrażania i podoba ci się taki rozwój sytuacji.
Jakbyś drogi Jaro (ślepy i głuchy) nazwał owe wciskanie się klinem na chama w społeczeństwa, które tego nie chcą?
Może nazwiesz to postępem, co? Rozwojem ludzkości we właściwym kierunku? Rewolucją wymagającą ofiar?

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Bredzisz.

Ziemia jest płaska i basta! 

W sercu europejskiej demokracji czyli w Polsce neofaszystowskie bojówki biją ludzi i nie jest to powód do niepokoju.

W Szwecji nauczyciel wywalił ucznia z jekcji i mamy zaczątki nazizmu i bolszewizmu.

Z pedofilią w KK walczysz, a powiązań z LGBT nie widzisz. To dopiero heca!

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

...ostrym debilem...Niania ci na głowę usiadła...Bredzisz...

Może jakieś kontrargumenty, zamiast ciulstwa pospolitego.

14 godzin temu, antymalkontent napisał:

Śmiejecie się śmiejcie

Śmiejemy się, śmiejemy.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

17 godzin temu, antymalkontent napisał:

To jeszce nam wytłumacz,  skąd się wzięli 20 ,30, 40 ,50, 60 letni  mężołożnicy(geje) w naszym kraju , skoro nikt ich w minionych dekadach nie uczył "seksu gejowskiego "?

P.S.

Swoją drogą pierwszy raz w życiu słyszę o tym , że orientacji seksualnej można się nauczyć!

Cóż za nonsens !

13 godzin temu, xniwax napisał:

Głupiś czy może tylko niekumaty?
Zachowania "białostockie" i zachowania w przykładowej szkole to skutki.
Takich zachowań jak w tej szkole w Szwecji jest multum choćby we Francji, Niemczech, Norwegii, Wielkiej Brytanii...
Przykłady szykanowania w niektórych włoskich prowincjach, czy choćby w USA i Kanadzie, ostatnio również w Meksyku.
Takie zachowania "środowisk" LGBT, takie właśnie działania powodują protest ludzi, którym chce się koniecznie narzucić
pewną filozofię wynaturzenia wyznawaną przez mniejszość.

Najpierw okrzyki o równości, braterstwie, a później może dla utrwalenia tej fiksacji może i ludobójstwo w imię porąbanych wynaturzeń.
Póki co robi się w imię wyeliminowania homofobii i innych wyimaginowanych fobii. Jak się nie da to może później eliminacji niepokornych
z życia publicznego, a jeśli wciąż się nie da to co dalej z niepokornymi?

Rozumiem, że przykład szwedzki nie robi na tobie wrażania i podoba ci się taki rozwój sytuacji.
Jakbyś drogi Jaro (ślepy i głuchy) nazwał owe wciskanie się klinem na chama w społeczeństwa, które tego nie chcą?
Może nazwiesz to postępem, co? Rozwojem ludzkości we właściwym kierunku? Rewolucją wymagającą ofiar?

Ukryta Zawartość

16 godzin temu, xniwax napisał:

"Dziennikarze „Svenska Dagbladet” stworzyli na platformie dla osób LGBT fikcyjny profil 14-letniego Davida, który niedawno odkrył, że jest homoseksualistą. Efekt prowokacji okazał się zaskakujący. Niedługo później do dziennikarzy zaczęły spływać oferty seksualne. Było ich w sumie ponad 100. Wśród osób, które były zainteresowane kontaktem seksualnym z 14-latkiem był szef fundacji Stockholm Pride, która jest organizatorem parady równości w Sztokholmie. Miał obiecać, że "wszystkiego go nauczy", zaproponować seks BDSM i zadawać intymne pytania. Mężczyzna chciał również od 14-latka nagich zdjęć i filmów ukazujących jego ciał."

Ba! Dzięki fikcyjnym profilom nieletnich dziewczynek,  Policji udało się namierzyć oraz ukarać niejednego heteroseksualnego pedofila!

Szkoda,  że policja nie posłuży się fikcyjnym profilem ministranta,  co by księdza-pedofilia osadzić w pierdlu-  tam , gdzie jego miejsce. 

15 godzin temu, jacm napisał:

Człowiek jest w stanie zrezygnować z czegoś więcej na przestrzeni czasu na minimalny ochłap pozwalający mu przeżyć. Poczucie bezpieczeństwa jest w człowieku zawsze silniejsze od potrzeb wyższego rzędu. To odkrycie pozwala skutecznie zarządzać całymi narodami, jak się do tego skalkuluje pensje głodowo tak że człowiek żyje z miesiąca na miesiąc to można dowolnie takimi ludźmi sterować. Dawać im potrzeby i wmawiać że jak je chcą to muszą wydajniej pracować. 

Ktoś się zastanawiał ile pracuje obecnie na dom a ile czasu wybudowałby go sam? 

Jakieś tematy trzeba też ludziom dostarczać więc tworzy się różne podziały i temat zastępczy gotowy. 

Im większy zastrzyk emocjonalny tym temat bardziej nośny i dostarcza wiadomości na dłużej. 

20190724_003449.jpg

Screenshot_20190724-002957_Samsung Internet.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

8 godzin temu, xniwax napisał:

Może jakieś kontrargumenty, zamiast ciulstwa pospolitego.

Na kontrargumenty trzeba sobie zasłużyć, z "ciulstwem" jak to sam nazywasz dyskutować to strata czasu. Nie mają własnych poglądów tylko zapożyczone - na własne są zbyt ubodzy umysłowo.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

własnych poglądów

Gdzież te twoje własne poglądy Jaro?
Ni ma, masz ino tylko gotowy szablon pogięty w buty wetknięty.

6 godzin temu, 23031970 napisał:

pierwszy raz w życiu słyszę o tym , że orientacji seksualnej można się nauczyć!

Cóż za nonsens ! 

Poczytaj o pomysłach pseudolewicy i manifesty działaczy LGBT+, takowych nonsensów tam ci dostatek.

3 godziny temu, xniwax napisał:

Gdzież te twoje własne poglądy Jaro?
Ni ma, masz ino tylko gotowy szablon pogięty w buty wetknięty.

Poczytaj o pomysłach pseudolewicy i manifesty działaczy LGBT+, takowych nonsensów tam ci dostatek.

Podaj przykład 

Piotr

5 godzin temu, 23031970 napisał:

Podaj przykład 

Po co?

Dostaniesz głupkowate argumenty, zwykłe kłamstwa i powielane z prawackich gazetek schematy. Liczysz na coś więcej? Jakim cudem?

Jestem Europejczykiem.

20 godzin temu, 23031970 napisał:

Podaj przykład 

Mam ci wklejać całe manifesty czy jako człek inteligentny sam sobie poradzisz z tym czego bronisz?
Pozdrawiam.

Do przemyśleń, tych nie z kosmosu.
5.thumb.jpg.81a31b5b1ba764f26ebec282ddca3316.jpg.9df6d7d5eb755f5a27c0e44632dff202.jpg

W dniu 23.07.2019 o 07:43, antymalkontent napisał:

Ale facet, książęta tak sobie nawzajem polerują świece, ze po oczach razi.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.