Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

TVP ma wyższą oglądalność niż wszystkie prywatne stacje razem wzięte, znaczy społeczeństwo docenia profesjonalizm i kunszt dziennikarski w tej stacji ,brakuje mi tylko pi i sigma i tik taka ,jeszcze był taki program o nutach tylko nie pamiętam nazwy dwoch facetów takich samych duży i mały. 

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Pikuś - TVPIS mamy za friko od PIS , a jak ,,powszechnie wiadomo" - tylko PIS ten budżet tworzy.

https://mmponline.pl/artykuly/216946,od-2020-r-tvp-ma-byc-juz-finansowana-z-budzetu

No może coś pokićkałem [?]

33 minuty temu, caleb66 napisał:

TVP ma wyższą oglądalność niż wszystkie prywatne stacje razem wzięte, znaczy społeczeństwo docenia profesjonalizm i kunszt dziennikarski w tej stacji ,brakuje mi tylko pi i sigma i tik taka ,jeszcze był taki program o nutach tylko nie pamiętam nazwy dwoch facetów takich samych duży i mały. 

Widzę, że Kolega ma talent. Niestety kabarety nie szukają tekściarzy bo politycy dostarczają im gotowe teksty całkowicie za darmo.

Jestem Europejczykiem.

45 minut temu, caleb66 napisał:

Tak, a 95% ludzi ma próchnicę zębów czyli dla pisowców to oznaka zdrowia. Ponad 70% Polaków nie rozumie wiadomości ani instrukcji obsługi czajnika, to dla pisowców oznaka inteligencji. Poparcie dla nazistów przed II Wojną było grubo ponad 90%, a to dla pisowców musi oznaczać, że nazim był dobry. I może dlatego PiS działa bardzo podobnie.

13 minut temu, slawek.xm napisał:

aleś popłynął ?

Pływanie to też sztuka. Pisowcy zostali na brzegu i krzyczą, a przecież wiesz, że....Panta Rhei.

Edytowane przez sly30
Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, sly30 napisał:

Pływanie to też sztuka. Pisowcy zostali na brzegu i krzyczą, a przecież wiesz, że....Panta Rhei.

ta.... ale moje pytanie kto miałby rządzic Polska olałeś

może usuńmy własna wladzę ustawodawczą i wykonawczą a niech rządzi parlament unijny

skoro wszyscy politycy u nas sa do dupy ?

Ocieplanie jako misja TVP

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty
3 godziny temu, caleb66 napisał:

to trzeba szybciutko zdekoncentrować TVP. 

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

5 godzin temu, fozzie napisał:

To nie wszystko. Na konferencji marszałek mówił, że miał sygnały od dwóch innych pacjentów, którym grożono, że jak nie zeznają przeciwko marszałkowi to ich firmy mogą mieć kłopoty. Gdzie my żyjemy?

Słyszałem. Moja teoria o mafii jest coraz bardziej realna. To smutne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 godzin temu, caleb66 napisał:

TVP ma wyższą oglądalność niż wszystkie prywatne stacje razem wzięte,

Jedzcie gówno- miliony much nie mogą się mylić!

8 godzin temu, porlick napisał:

Jedzcie gówno- miliony much nie mogą się mylić!

To w takim razie jeśli słuchalność Polskiego Radia jest na dramatycznie niskim poziomie to zawartość audycji jest na wyjątkowo wysokim poziomie?

Tak to działa?

Edytowane przez jezz

Myślałem że Mateuszek osiągnął już maksymalny poziom bajkopisarstwa ale nie - dzisiaj w Sejmie otworzył nowe horyzonty i wskoczył na wyższy poziom.

W czasie jego przemówienia uderzył gong, zadzwoniły dzwonki i błysnął napis "Next level!".

Trochę przeszkadzało mi to, że niektóre rzeczy powtarzal po pięć razy, ale widocznie badania pokazały, że elektorat PiS za pierwszym razem może nie zrozumieć.

Jestem Europejczykiem.

Wracając jeszcze do Mateuszka - facet ma problemy z językiem polskim. Dla przykładu nie rozumie słowa "współpraca" które tłumaczy sobie na "shut up!".

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Mysza 13 napisał:

Temat wontecka jest tak inteligentny i wymaga takiego wysiłku intelektualnego , że ałutor ,,nie wyrobił"..

Nie odnosiłem się do tematu wąteczka tylko akurat do tego wpisu,

"Jedzcie gówno- miliony much nie mogą się mylić!"

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Trochę przeszkadzało mi to, że niektóre rzeczy powtarzal po pięć razy, ale widocznie badania pokazały, że elektorat PiS za pierwszym razem może nie zrozumieć.

Powtarzanie to zasada przy praniu mózgu kiedy chcemy kogoś przekonać do informacji która może być lub jest nieprawdziwa a komuś kto tę informację przekazuje zależy na tym żeby jak najwięcej ludzi w nią uwierzyło. Pranie mózgu jest najbardziej skuteczne w stosunku do "ciemnego ludu" dlatego pewnie Mateuszek i inni PiS-lamiści tak ochoczo stosuje tą metodę. 

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Wracając jeszcze do Mateuszka - facet ma problemy z językiem polskim. Dla przykładu nie rozumie słowa "współpraca" które tłumaczy sobie na "shut up!".
Kiedyś błysnąl z "półtorej roku"

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

1 godzinę temu, remak123 napisał:

Kiedyś błysnąl z "półtorej roku" emoji1787.pngemoji1787.pngemoji1787.png

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Standard dla tych od siedmiu szczupaków pod pół litry ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.