Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, soundchaser napisał:

Cytat: 

"Partia Sami Swoi: Sławomir Grzywa - jedyny pełnowartościowy kandydat na Prezydenta. "...Misja publiczna nie może być realizowana bez odpowiednich środków" - powiedział Duda. Zgadza się ... misja publiczna PiS, dotycząca destrukcji wszystkich instytucji Państwa, nie zostanie zrealizowana bez miliardów złotych, kosztem życia Polaków. Co tam zdrowie cierpiących lub umierających ! ... ważne że obejrzą program rozrywkowy Kurskiego, od siedmiu boleści lub przeczytają pasek w TVPiS o treści: dostałem 200 baniek od PiS, dlatego ... chorzy ... jestem z Wami ... Rydzyk. Duda i PiS niszczą autorytety wszystkich instytucji, a ponieważ nie przestaną tego robić, to nigdy więcej nie głosujcie na nich, a na Dudę, nawet gdyby kandydował na radnego. DOŚĆ patologii. DOŚĆ niszczenia wizerunku Polski. /// "...Duda podpisał ustawę na peronie dworca kolejowego w miejscowości Końskie w województwie świętokrzyskim....". Skoro to jest ... m. Końskie, to ... koń by się uśmiał. Wymyślają Dudzie sondaże na poziomie 40%, a nikogo nie interesuje to, co on mówi lub to, co on robi. Jak widać przemawiał do ... mównicy. W tym tygodniu rejestrowałem w PKW swój komitet wyborczy, a gdy wracałem do Opola, to spotkałem w Macu Kidawę-Błońską, która rzekomo ma 20% poparcia. Bidula siedziała z jedną osobą i wcinała co nieco nie wzbudzając żadnego zainteresowania. Nie chciejcie takich Prezydentów obok których przechodzicie obojętnie, Nie głosujcie na nich, głosujcie na MNIE, czyli na jedynego kandydata, przyszłego Prezydenta z krwi i kości. fakty.interia.pl/ (...) ,2848576,iAId,357400 Wyobrażacie sobie Trumpa, aby na przystanku autobusowym podpisywał jakiekolwiek dokumenty? Ja NIE ! Gdyby sędzia ogłosił wyrok lub podpisał go na dworcu kolejowym, to zostałby wydalony z zawodu. Duda to podobno osoba nr 1 w Polsce, a dopuszcza się takich błazeństw. Duda zrobi wszystko dla propagandy. Duda u Trumpa podpisywał dokumenty na stojąco, gdy tamten siedział, a tutaj podpisuje ustawy na siedząco, w zasadzie bez publiki, mając tylko kamerę przed sobą i mnóstwo ochrony. Brakuje tylko przecinania wstęg podczas oddawania do użytkowania trzepaka na pobliskim osiedlu. /// Jeśli leży Wam na sercu los Polski i Polaków; jeśli martwicie się o przyszłość Waszych dzieci, wnuków lub rodziców, to każdy, kto postawi zieloną łapkę pod moim komentarzem, proszony jest o wypełnienie formularza poparcia, który został udostępniony na stronie www partii Sami Swoi oraz na Facebooku, a potem o złożenie go w siedzibie partii Sami Swoi w Opolu (ul. Samborska 1, 45-316 Opole), ewentualnie proszę wysłać go listem poleconym na ten sam adres (dane: Sławomir Grzywa lub Sami Swoi, ul. Samborska 1, 45-316 Opole). Skoro Naszym celem jest wygrana już w I turze, to pierwszym krokiem zmierzającym do tego wspólnego sukcesu będzie skłonienie miliona osób do poparcia mojej kandydatury. Zatem, w miarę możliwości, proszę o pozyskanie głosów od swoich krewnych, znajomych, współpracowników, sąsiadów itd. Załączona lista nie musi być w pełni wypisana, dlatego proszę o jej przesłanie także wtedy, gdy będzie tylko 1 wpis lub 15 wypełnień, ewentualnie kilka takich list, z których żadna nie musi być kompletna, za co serdecznie dziękuję. /// Jedna z Internautek zaproponowała moje hasło wyborcze o treści: Sławomir Grzywa Wyborców Porywa. Zatem, skoro jest Was tak Wielu, zróbcie coś dla tego Jednego, a ten Jeden, zrobi potem dużo dla tak Wielu !!! /// PiS-propaganda boi się konsekwencji ze strony UE, tak samo, jak diabeł wody święconej. /// Facebook / YouTube: partia Sami Swoi"

Jak żre kolację i chla wódkę przy wiadomościach o 19:30.

Nie chce mi sie czytać.

Może jakieś résumé?

5 minut temu, jezz napisał:

Nie chce mi sie czytać.

Może jakieś résumé?

Znów pokazałeś swoje oblicze.
Nie chce Ci się czytać, bo co?
Wolisz komentować to "resume" pajacując jak zawsze?
Próżność z Ciebie wyłazi i płytkość.

4 godziny temu, soundchaser napisał:

Wiesz... bo mimo tych różnych info "podpisze, czy nie podpisze" przez chwilę wydawało mi się, że nasz Prezydent może pokazać, że ma naprawdę jaja. Niestety okazało się, że jest ciągle beznadziejną prezesowską pizdą.

Wniosek prawidłowy, ale ta nadzieja dla mnie niezrozumiała.

Osobiście do końca nie byłem pewny czy podpisze czy nie. Ale wcale nie dlatego, żebym miał jakieś złudzenia wobec Dudy. Po prostu w pewnym momencie wydawało się, że Prezes oceni, że trzeba podnieść wyborcze szanse Dudy i pozwoli mu na wykonanie jakiegoś spektakularnego gestu. Mówiło się, że Maliniak odeśle ustawę do TK, tam temat utknie do wyborów a po wyborach wszystko się odkręci. Ale prawdę mówiąz prawie nikt nie obstawiał odstrzelenia Kurskiego, jego pozycja wydawała sie niezachwiana.

Na moje oko o takim a nie innym rozwiązaniu zadecydowały zrobione przez PiS sondaże. W elektoracie PiS Kurski nie jest jakimś wybitnym bohaterem, dla elektoratu niepisowskiego jest bohaterem wybitnie negatywnym. Odstrzelenie go paradoksalnie może przysporzyć Dudzie głosów wahających się, a głosów zdecydowanych mu nie odbierze.

Natomiast całą konferencje i tłumaczenia odbieram jako wybitnie komiczne i szczerze mówiąc takiego kabaretu już dawno nie widziałem. A do tego te poważne miny! Państwo PiS naprawde idzie w stronę jakiejś farsy na niespotykaną dotychczas skalę.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Pany, weźcie to sobie wyjaśnijcie w prywatnych wiadomościach.
Ja Cię rozumię, ale to nie o tym leci

Napisałem, że szczyt był 670, później spadek. Faktycznie było odbicie, na którym można było sprzedać za prawie 600, ale myślałem że to powrót hossy i wstrzymałem się niestety. Później nastąpił ponowny spadek non-stop do poniżej 200 i dopiero nastąpiło odbicie. Sprzedałem na drugim za bodajże 305, czy 310 (nie pamiętam dokładnie).
Na wykresie to dokładnie widać.

Ok, to ile wtedy zainwestowałeś?

Co z tym bezrobociem, bo ktoś coś wspominał:

Eurostat: Niskie bezrobocie w Polsce. Lepsze tylko Czechy

Z opublikowanych wcześniej w tym tygodniu danych Eurostatu wynika, że stopa bezrobocia w Polsce w styczniu 2020 r. wyniosła 2,9 proc. wobec 3,8 proc. w pierwszym miesiącu 2019 r. Jest to drugi najlepszy wynik spośród wszystkich państw członkowskich UE.

Według danych Eurostatu, w styczniu najniższe bezrobocie było w Czechach - 2 proc., a najwyższe w Grecji - 16,5 proc. W całej UE stopa bezrobocie wyniosło 6,6 proc.

Eurostat mierzy zharmonizowaną stopę bezrobocia jako procent osób w wieku 15-74 lata pozostających bez pracy, zdolnych podjąć zatrudnienie w ciągu najbliższych dwóch tygodni, którzy aktywnie poszukiwali pracy w ciągu ostatnich tygodni w odniesieniu do wszystkich osób aktywnych zawodowo w danym kraju

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Znów pokazałeś swoje oblicze.
Nie chce Ci się czytać, bo co?
Wolisz komentować to "resume" pajacując jak zawsze?
Próżność z Ciebie wyłazi i płytkość.

Bo nic, bo nie chce mi się czytać, po prostu. 

A ten znów nie może się powstrzymać od swoich komentarzy.

33 minuty temu, bubusia napisał:

Co z tym bezrobociem, bo ktoś coś wspominał:

Eurostat: Niskie bezrobocie w Polsce. Lepsze tylko Czechy

Z opublikowanych wcześniej w tym tygodniu danych Eurostatu wynika, że stopa bezrobocia w Polsce w styczniu 2020 r. wyniosła 2,9 proc. wobec 3,8 proc. w pierwszym miesiącu 2019 r. Jest to drugi najlepszy wynik spośród wszystkich państw członkowskich UE.

Według danych Eurostatu, w styczniu najniższe bezrobocie było w Czechach - 2 proc., a najwyższe w Grecji - 16,5 proc. W całej UE stopa bezrobocie wyniosło 6,6 proc.

Eurostat mierzy zharmonizowaną stopę bezrobocia jako procent osób w wieku 15-74 lata pozostających bez pracy, zdolnych podjąć zatrudnienie w ciągu najbliższych dwóch tygodni, którzy aktywnie poszukiwali pracy w ciągu ostatnich tygodni w odniesieniu do wszystkich osób aktywnych zawodowo w danym kraju

A masz jakieś niesfałszowane dane??

Edytowane przez jezz
1 minutę temu, jezz napisał:

A masz jakieś niesfałsxowane dane??

Nie ma, PiS nawet tych opłaca. Obstalunek.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdy Ukraińcy wyjadą do Mjemca, to z łapanek będą do roboty chwytać...

Trza będzie pensyje podnosić albo się zwijać.

14 godzin temu, atmeg napisał:
14 godzin temu, dulon184 napisał:

Odpowiedz jest jasna ,wystarczy nie krasc i nie glosowac na zlodziei.

No to nie głosuję na PiS.

13 godzin temu, atmeg napisał:

i co ,PiS wygral wybory ,dlaczego?

Bo ludzie mieli dosc oklamywania i dojenia ,jasne?

Ludzie głosujący na PiS to po prostu "ciemny lud" jak go słusznie określił szef propagandy PiS-owskiej J. Kurski. Ten lud w dalszym ciągu jest dojony przez zastępy wygłodniałych PiS-owców. To widać na każdym kroku.

12 godzin temu, dulon184 napisał:

Teraz matki dzieci chorych na jakimś wiecu powinny go po pysku wystrzelać .

Chorzy nie chodzą na wiece i rzadko uczestniczą w wyborach. PiS o tym wie i dlatego się z nimi nie liczy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zaczynam rozumieć, dlaczego ew. porażka w wyborach prezydenckich wg Kaczyńskiego nie będzie aż taka ważna.

Przecież, przez te 4+1 lat rządów praktycznie przeforsowali wszystkie ważniejsze dla siebie ustawy.

Długopis już nie jest tak potrzebny... No chyba, że do ułaskawiania kolesi, jeżeli jeszcze zajdzie taka potrzeba.

Ciekawa rzecz - dalej nie dowiedzieliśmy się dlaczego w trybie nagłym próbuje się odwołać Jacusia Kurskiego.

Reżimowi politycy w kółko chwalą telewizję jaka to ona świetna, obiektywna i w ogóle. Dlaczego więc odwołuje się prezesa tak świetnie działającej instytucji???

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie sprawdził się. Za mało szmalu przeprdolił jak na pizdrackie, złodziejskie standardy.

Ale tego nikt otwarcie nie powie :-). Natomiast na proste pytanie - dlaczego odwołuje się Kurskiego nikt jeszcze nie odpowiedział.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Meloman napisał:

No chyba, że do ułaskawiania kolesi, jeżeli jeszcze zajdzie taka potrzeba.

Ale to dopiero jak PiS straci władzę i rozpoczną się ich procesy. Niestety to dopiero za jakiś czas jak "ciemny lud" zrozumie co robi PiS z Polską. 

15 minut temu, Jaro_747 napisał:

Dlaczego więc odwołuje się prezesa tak świetnie działającej instytucji???

Świetnie działająca instytucja nie potrzebuje wsparcia z kasy państwowej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

6 minut temu, Mysza 13 napisał:

Żeby pokazać , że Duda o czymś decyduje poza terminem wypadu na narty..Proste - JK kazał.

No nieee, to żadne wytłumaczenie.

A tu następna ciekawostka - Terlecki na Twitterze stwierdził:

"W sporze o finansowanie mediów publicznych moralnym zwycięzcą jest Jacek Kurski. Postąpił honorowo, a TVP zostawia w formie o niebo lepszej niż ją zastał. Najlepszą recenzją jego sukcesu byly ataki wrogów dobrej zmiany. A odwołała go Korespondencyjna Rada Mediów."

Jes moralnym zwycięzcą to znaczy że co? Uległ przeważającym siłom wroga? Ale kto niby jest tym wrogiem? Duda?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

28 minut temu, Lech36 napisał:

Świetnie działająca instytucja nie potrzebuje wsparcia z kasy państwowej.

Próbuję sobie przypomnieć jak finansowana BBC?

Pamiętasz może?

Co prawda blondyn chce coś zmieniać ale w BBC to się nie podoba. Czytałeś o tym?

39 minut temu, Lech36 napisał:

Niestety to dopiero za jakiś czas jak "ciemny lud" zrozumie co robi PiS z Polską. 

Nie myślałeś o jakiejś pracy u podstaw?

Np. żeby zacząć od swoich pisowskich znajomych.

24 minuty temu, jezz napisał:

Próbuję sobie przypomnieć jak finansowana BBC?

Porównujesz BBC do propagandowej TVP-iS? Potrzebna jest chyba praca u podstaw.

18 minut temu, Lech36 napisał:

Porównujesz BBC do propagandowej TVP-iS? Potrzebna jest chyba praca u podstaw.

Nie. Odpowiedziałem tylko na to, co napisałeś o finansowaniu. Jak widzisz twój argument był łatwy do obalenia. 

49 minut temu, jezz napisał:

(...)

Nie myślałeś o jakiejś pracy u podstaw?

Np. żeby zacząć od swoich pisowskich znajomych.

Przecież Lechu pracuje tu nad tobą jak może :-).

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Przecież Lechu pracuje tu nad tobą jak może :-).

Tu niepotrzebnie marnuje swoja energię Powinien w świecie realnym poćwiczýc na swoich znajomych pisowcach.

Ja i tak, jak to sie mówi, żeby skały srały,

(przysłowie polskie)?

nie zmienię swoich preferencji wyborczych.?

Jak widać Lechu niewiele może.

Edytowane przez jezz

Prawda li to?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawy kraj.

Picuni9e?

Pomyślcie ILE kasy na nich się marnuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Tu niepotrzebnie marnuje swoja energię Powinien w świecie realnym poćwiczýc na swoich znajomych pisowcach.
Ja i tak, jak to sie mówi, żeby skały srały,
(przysłowie polskie)
nie zmienię swoich preferencji wyborczych.
Jak widać Lechu niewiele może.
A przysłowie mówi, że tylko krowa zdania nie zmienia.
W innym Lucy Maud Montgomery: "Zmiany nie są przyjemne, lecz są bardzo pożyteczne"

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.