Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Mysza 13 napisał:

Nie dość , że idiota , to jeszcze analfabeta...

O boże co za kretyn ,nie dość że głupi to jeszcze prymitywny . Argumentacja godna ubeckiego zula. 

35 minut temu, caleb66 napisał:

No chyba nie bo juszczyszyn uniknął odpowiedzialności za wykroczenia drogowe .

Prezesa nawet nie wezwali na przesłuchanie jak przygarnął kopertę od Austriaka.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

O boże co za kretyn ,nie dość że głupi to jeszcze prymitywny .

Wreszcie spojrzałeś e lustro. Czemu tak późno?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Prezesa nawet nie wezwali na przesłuchanie jak przygarnął kopertę od Austriaka.

Wreszcie spojrzałeś e lustro. Czemu tak późno?

Prezes może brać koperty jest na to przyzwolenie społeczne oraz zgoda partii . W czym masz problem bo nie wiem .

Godzinę temu, caleb66 napisał:

To nie KOD to inicjatywa oddolna ,głos społeczeństwa. 

Zakładam się że ich autobusy sfinansuje reżim i że będą eskortowane przez policję.

No i obstawiam że Guzikiewicz przyjedzie. Niech zabierze ze sobą pomnik pedofila Jankowskiego którego tak bronił.

Jestem Europejczykiem.

A ty byś tak nie chciał ? Nie, no wiem .Nie potrzebujesz bo jesteś obrzydliwie bogatym właścicielem hulajnogi .

do caleba

10 minut temu, Amator 2b napisał:

Do hymnu!

Po hymnie!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

7 minut temu, caleb66 napisał:

Prezes może brać koperty jest na to przyzwolenie społeczne oraz zgoda partii .

Teraz wszystko jasne, złodziejstwo i łapówki są w ramach kasty PiS dopuszczalne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Teraz wszystko jasne, złodziejstwo i łapówki są w ramach kasty PiS dopuszczalne.

Tak ale opozycja won od koryta i śrubę się przykreci aż będzie piszczalo .

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Niech zabierze ze sobą pomnik pedofila Jankowskiego którego tak bronił.

Ten pedofil jest swój, tak jak tow. Piotrowicz, nie przeszkadza kaście PiS i jej wyznawcom. 

Teraz, caleb66 napisał:

Tak ale opozycja won od koryta i śrubę się przykreci aż będzie piszczalo .

Buduj caleb buduj tą swoją wymarzoną "komunę" bis. Tobie już nic nie jest w stanie pomóc.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Ten pedofil jest swój, tak jak tow. Piotrowicz, nie przeszkadza kaście PiS i jej wyznawcom. 

Buduj caleb buduj tą swoją wymarzoną "komunę" bis. Tobie już nic nie jest w stanie pomóc.

Nie ,Ty budujesz ja korzystam. Ty pracujesz ja zarabiam ,musisz znać swoje miejsce w szeregu .

Bezcenne skarby skoro tak bardzo nie chcą ich pokazać .

Ukryta Zawartość

Kandydaci na przydenta powinni ich na plakatach pokazywac . Tym walczymy z komunizmem.

Celeb?

Do kiedy masz przepustkę ?

Leki Ci odkładają?

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Mysza 13 napisał:

Kasta wydała wyrok logiczny i adekwatny do czynu

Staruszek był spoza kasty, gdyby było inaczej dostałby w nagrodę uniewinnienie i 444 cukierki.
Liberałcybały to rozumieją przecież tak samo, jak sędziokodomici. W związku z tym mamy konsensus bardzo wewnętrzny.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

49 minut temu, caleb66 napisał:

Ty pracujesz ja zarabiam

Tylko do czasu 'caleb66', tylko do czasu. Korzystaj z Twojej komuny. O mnie i mój zarobek się nie martw, ja na zrzuty nie czekam ;-). To cecha fanów i członków PiS. "Członków"- dumnie brzmi ;-). Jesteś członkiem?
PiS oczywiście.

2 godziny temu, arturp napisał:

Na pewno na wschodzie obowiązuje prawożądność ? kolejny miłośnik sowietów albo troll psujący ludziom krew .

Tu jest Polska ! Wynocha z brudnymi , lepkimi łapami z naszego domu . Nic tu nie ukręcisz .

PS

Nie gniewaj się , serdecznie cię pozdrawiam . Nie mam złych intencji . Po prostu nie lubię parobków i sowieckich trolli . ?

gniewać? no coś Ty, przecież twoja czy moja głoszona tutaj opinia nie ma na realne życie najmniejszego wpływu. 

Nigdzie na Świecia nie ma prawdziwej praworządności tylko wyzysk biednych przez bogatych przy pomocy sprzedajnych dziewek z parlamentów. 

Obłuda fałsz i zakłamanie na każdym kroku. 

spójrz na wykresy, kto się bogaci a kto biednieje, i to od dekad. 

Przykład, mój pracodawca, na zadłużeniu Grecji zarobił w 2018 4 mld euro. Ohhh tak po prostu. 

4 minuty temu, Dominic2509 napisał:

gniewać? no coś Ty, przecież twoja czy moja głoszona tutaj opinia nie ma na realne życie najmniejszego wpływu. 

Nigdzie na Świecia nie ma prawdziwej praworządności tylko wyzysk biednych przez bogatych przy pomocy sprzedajnych dziewek z parlamentów. 

Obłuda fałsz i zakłamanie na każdym kroku. 

spójrz na wykresy, kto się bogaci a kto biednieje, i to od dekad. 

Przykład, mój pracodawca, na zadłużeniu Grecji zarobił w 2018 4 mld euro. Ohhh tak po prostu. 

No i?

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, xniwax napisał:

Staruszek był spoza kasty, gdyby było inaczej dostałby w nagrodę uniewinnienie i 444 cukierki.
Liberałcybały to rozumieją przecież tak samo, jak sędziokodomici. W związku z tym mamy konsensus bardzo wewnętrzny.

Ty jak zwykle spieszysz aby dołączyć do bandy kretynów, która w tym przypadku jest dość pokaźna, począwszy od obwinionego, przez obsługę sklepu, policję aż po prokuratora.  Sędzia w tym przypadku okazał się jedynym sprawiedliwym.  No ale komu by się chciało zapoznać z tą historią, zwłaszcza jak się ma charakterystyczny dla prawactwa wstręt do wszelkiej wiedzy...

8 minut temu, Zbig napisał:

Policja powinna ukarać go mandatem i po sprawie.

A to mówili świadkowie w sądzie,

"wobec obwinionego kilkakrotnie padała propozycja, by zapłacił za zjedzonego cukierka i wówczas sprawa zostanie zamknięta na miejscu. Obwiniony jednak odmówił. Policjanci wyjaśniali, że z tego powodu nie mogli wystawić mandatu. Pozostało im skierowanie sprawy do sądu. Wawrzyniaka miały nagrać kamery monitoringu. Nagranie nie zostało jednak zabezpieczone."

Poza tym pan był strasznie zapominalski,

"Wyjaśniał, że za cukierka nie zapłacił. Potem dostał wezwanie na komendę policji, ale nie mógł się stawić, bo miał w tym czasie konsultację lekarską. Zawiadomił telefonicznie, że się nie stawi. Gdy myślał, że sprawa została zamknięta, otrzymał wyrok nakazowy. "Byłem nim bardzo zdumiony. Pomyślałem nawet, że to pomyłka" - mówił Wawrzyniak."

No i oczywiście ten cukierek mu się po prostu należał,

"Zjadłem go, by podjąć decyzję, czy kupić więcej cukierków. On mi nie smakował, więc nie wróciłem, by dokonać zakupu. (...) Nie włożyłem cukierka do kieszeni, nie przeszedłem z nim przez linię kas, ja go skonsumowałem na miejscu. Moim zdaniem to nie jest kradzież."

I wszystko jasne.

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, Zbig napisał:

To poprosimy konkluzję.

Trzeba usunąć kaste ,bez zmian kadrowych nawet najlepsze przepisy nadają się na śmietnik. 

Edytowane przez caleb66
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.