Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-24 23:15
https://dane.gov.pl/pl
Godzinę temu, malikali napisał:

Doktor podkreślił, że należy na bieżąco monitorować sytuację i dokładnie sprawdzać.

No więc ja monitoruję oficjalne statystyki na bieżąco od pół roku: propagandowych 99:1 nigdy nie było, nie ma i nie będzie, stosunek nieszczepionych do szczepionych wśród ofiar utrzymuje się na stałym poziomie bliskim 1:1. Niezaszczepionych Ukraińców nie ma powodu się obawiać.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

W dniu 15.03.2022 o 21:24, tomek4 napisał:

Cytując klasyka: stłucz pan termometr, nie będziesz miał pan gorączki 😉

Zapewne należysz do grona ekspertów, którzy nie zdążyli spłacić kredytu.

Cytując Ciebie: Stłucz Pan termometr, objawy ustąpią i poczujesz się Pan jak nowo narodzony. 😉

W dniu 16.03.2022 o 14:57, zetempowiec napisał:

Co za różnica, covid nie istnieje.

Ogarnij się w końcu. Fakt czy Covid istnieje, czy nie ma marginalne znaczenie. Istnieją natomiast kredyty, które nie wszyscy pracownicy służy zdrowia zdążyli spłacić. Tym samym nawet jeśli ta choroba jest odmianą grypy, szczepić się należy obowiązkowo. Gotowe zasoby w hurtowaniach czekają. hihi 😉

Edytowane przez Mrok
W dniu 16.03.2022 o 13:33, Chicago napisał:

Minister plandemii, Adaś, ujawnił!

– Obostrzeń – jeśli chodzi o życie gospodarcze już nie ma – są maseczki. Jednak nawet jeśli regulacyjnie zniesiemy je jako obowiązek, będziemy rekomendować zachowanie ich w transporcie czy dużych skupiskach. Perspektywą zniesienia tego obowiązku jest początek kwietnia. Ale zastrzegam, że ta perspektywa zawsze może się zmienić – powiedział Adaś.

– Myślimy także o tym, by wraz z obowiązkiem noszenia maseczek, znieść obowiązkową covidową izolację i kwarantannę. Będzie to moment wprzęgnięcia COVID-19 w ramy systemowe. Czyli jeśli na podstawie testu okaże się, że pacjent jest zakażony, nie zostanie objęty nadzorem sanepidu, ale dostanie zwykłe zwolnienie lekarskie, jak w przypadku grypy i będzie się kurował w domu. Chcemy także znieść kwarantannę w związku z przyjazdem do Polski - ujawnił Adaś.

Dopiero teraz zrozumieli, że to, co robili przez 2 lata to była głupota?
Nie - jest ogólnoświatowa zmiana narracji. Teraz wojna, więc cała ta covidowa szopka nie ma najmniejszego sensu. Najpierw trzeba się uporać z pierdolniętym Putinem, a nie będzie to łatwe. Później będzie można powrócić do pandemii covidowej, a może czegoś innego i do kontynuacji akcji wyszczepiania.

Deltakron nie może za długo czekać 

Skoro w Niemczech aż w Bundestagu debata o obowiązkowych szczepieniach zamiast o Ukrainie, to nie wygląda dobrze ten "koniec" pandemii...

W dniu 16.03.2022 o 13:53, Misio38 napisał:

Napisałem przecież, że test PCR nie jest przydatny w diagnostyce. Znam kilka osób co były nawet dość mocno chore, ale nie widzę powodów by nazwać to inaczej jak grypą.

Swoją drogą ciekawa sprawa. Niektórzy, nawet na tym forum zarzucają mi szurostwo, brak wiary w naukę, a za chwilę ci sami ludzie kwestionują naukę w dziedzinie audio, bo on słyszy.

Nie przejmuj się. Szurostwo, czy foliarstwo zostało wymyślone przez tutejszych trolli na potrzebę propagandy "szczepień" i tego całego covidowego cyrku.

W dniu 16.03.2022 o 15:01, zetempowiec napisał:

Ale za to prorosyjska postawa i antyszczepionkowość jest częstsza, ale to dlatego, że obie postawy były prezentowane przez płatnych trolli

Taaa, a ziemia jest płaska. 😆

W dniu 17.03.2022 o 20:01, Mrok napisał:

Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że w większość owiec walczyła do upadłego w obronie "sprawy". Cytuję: "Wzięłam trzecią dawkę. Ścięło mnie z nóg. Przez kilka dni czułam się okropnie, ale powtarzałam sobie; tak trzeba." 😉

Tak trzeba. Przecież szczepimy się nie tylko dla siebie, ale też dla innych.

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0011.gif

Głupota nie zna granic.

W dniu 17.03.2022 o 20:18, Mrok napisał:

"Zaczynamy koronawirusa traktować jako jedną z chorób, które istnieją, ale mamy je pod kontrolą – mówił minister zdrowia Adam Niedzielski.

3 pytania:

- Skąd tak nagła zmiana narracji? 🙂
- Pod jaką kontrolą? 😉
- Co się konkretnie zmieniło? 😉

Ciemnogród uwierzy. Zindoktrynowani, typu Przemysław - też. 
Bawią się z nami jak chcą.

11 minut temu, costa brava napisał:

w Niemczech aż w Bundestagu debata o obowiązkowych szczepieniach zamiast o Ukrainie

No bo im wyskoczyła górka i się pogubili. Powinni robić wlewy co kwartał, przecie pisałem tu... 

Co do Ukrainy, szkopy mają to w dupie.

13 minut temu, soundchaser napisał:

Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Ja prdl... skąd się biorą takie trolle...

Jak nie masz kogo zgłaszać , to może zgłoś siebie . Genialne , nieprawdaż ?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

5 minut temu, MV2 napisał:

Jak nie masz kogo zgłaszać , to może zgłoś siebie . Genialne , nieprawdaż ?

Tak samo jak takie głupie wpisy powinny być "z urzędu" karane.

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, soundchaser napisał:

Tak samo jak takie głupie wpisy powinny być "z urzędu" karane.

Zgłoś . Jeśli "urząd" potwierdzi , że facet jest "głupszy , niż ustawa przewiduje" i jeszcze jest "trollem" , to zgnije w lochach . Powodzenia .

Edytowane przez MV2

3 godziny temu, Riczi75 napisał:

WHO z dobrymi nowinami

"Koronawirusy z nami już zostaną"

Koronawirusy były z nami od zawsze. Tylko nie było tych debilnych testów.

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Ty jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.

A Ziemia jest płaska.

37 minut temu, zetempowiec napisał:

A Ziemia jest płaska.

Fajne hobby ma ten osobnik - wyzywanie i zgłaszanie . Taki "człowiek honoru" ...

Nieoceniony , jako biuro turystyczne "Bezpłatne urlopy w miejscu odosobnienia celem opamiętania" [tylko dla zaszczepionych !!!]

Edytowane przez MV2

9 godzin temu, Grzegorz7 napisał:

Koronawirusy były z nami od zawsze. Tylko nie było tych debilnych testów.

Nie było testów i nie było szopki i zabawy w szprycowanie na koszt podatnika,pewien znany komentator na ju-tubie na samym początku tej szopki powiedział tak- zobaczymy kto na tym zarobi to da odpowiedz kto jest organizatorem,dziś już wiemy kto i ile zarobił u nas i za granicą na tym cyrku.

Miałem już małą nadzieję że może faktycznie wojna wyprze Covida, ale nic z tego.

jak wszyscy wiemy nowa fala, nazwana u nas pięć i pół przynosi sporo zgonów w zachodnich zaszczepionych krajach.

Co będzie u nas za kilka tygodni przy takiej ilości niezaszczepionych i przy tak małej ilości zaszczepionych trzecią dawką ?

10 minut temu, jar1 napisał:

Wojny też nie ma. To zwykla operacja wojskowa. 

Jeżeli to co napisałeś to ironia, to zaznacz to wyraźnie. Sporo jest tu ludzi którzy mogą nieopatrznie odczytać takie słowa...

To przykre więc wykażmy więcej empatii i taktu.

2 godziny temu, zetempowiec napisał:

A Ziemia jest płaska.

Panowie piszcie proszę wyraźnie kto jest za tym iż ziemia jest płaska, a kto że kulista bo ja juz nie wiem.

Niby wszyscy kończyliśmy jakieś szkoły, a tu ciągle jakaś wiara, jakieś poglądy, a gdzie czysta nauka i zrozumienie ?

Ja rozumiem że 99% z forumowiczow nie ma pojęcia o medycynie, ale to tym bardziej nie powinni się na ten temat wypowiadać. 

Czy naprwdę każdy antyszczepionkoantymaseczkowiec pozjadał wszystkie rozumy ?

Nic juz na talerzu nie zostało ?

9 minut temu, Audroc napisał:

To przykre więc wykażmy więcej empatii i taktu.

To jest wątek dla ludzi bez empatii. To wątek o światowych spiskach wiadomo kogo i po co.

28 minut temu, Audroc napisał:

Panowie piszcie proszę wyraźnie kto jest za tym iż ziemia jest płaska, a kto że kulista bo ja juz nie wiem.

A ponoć taki "inteligentny i oczytany"... 🤣

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

48 minut temu, jar1 napisał:

Wojny też nie ma. To zwykla operacja wojskowa. 

Trochę prawdy napisałeś,szacunek, a tak żle o Tobie myślałem.

13 minut temu, Tadeiro napisał:
42 minuty temu, Audroc napisał:

A ponoć taki "inteligentny i oczytany"... 🤣

Samo czytanie i zajmowanie miejsca w szklonej ławce nie pomoże, ale niektórym się wydaje że to wystarcza 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Audroc napisał:

...nowa fala, nazwana u nas pięć i pół przynosi sporo zgonów w zachodnich zaszczepionych krajach.

Co będzie u nas za kilka tygodni przy takiej ilości niezaszczepionych i przy tak małej ilości zaszczepionych trzecią dawką ?

Nic nie będzie, tzn będzie to samo, co  byłoby gdybyśmy mieli zaszczepionych 100% Wszak oficjalne statystyki pokazują, że ryzyko śmierci u szczepionych jest w zasadzie takie samo jak u nieszczepionych.

Ja rozumiem że 99% z forumowiczow nie ma pojęcia o medycynie...

W UK wycofali się ze wszystkich sposobów walki z wirusem, wskaźnik zaszczepienia niewiele lepszy, a jakie statystyki covidowe? Chcesz poprawy, to niech służba zdrowia przestanie swoje środki marmować na coś, co nie działa, a zajmie się tym, co potrafi robić.

W innym wątku @il Dottore napisał: 1 kwietnia znoszą dodatki srovidowe - i to już koniec.

Powtórzę: powinni wystąpić o zwrot tych, które dali i przed Sąd postawić wszystkich kłamców, którzy narażali ludzi wmawiając im, że 99% ofiar to niezaszczepieni. Ale to się nie stanie. Przejdzie bokim bo motłoch teraz zajęty machaniem żółto-niebieską flagą.

Sens szczepienia się na covid, można porównać z zakupem spadochronu na okoliczność spadku z krawędzi Ziemi. Parafrazując klasyka "przynajmniej mam świadomość, że robię dla moich bliskich wszystko, aby uratować ich gdyby spadli z krawędzi Ziemi" - ja za to mam świadomość, że Ziemia nie jest płaska. 

Niby wszyscy kończyliśmy jakieś szkoły, a tu ciągle jakaś wiara, jakieś poglądy, a gdzie czysta nauka i zrozumienie ?

Nie u Ciebie kolego. Tak się zastanawiam, czy Twoich tasiemcowych apeli okraszonych próbami dyskredytowania oponentów, nie zgłosić jako trolling z powodu notorycznego pomijania przedstawianych Ci wielokrotnie faktów. Zgłosić?

Edytowane przez szymon1977

Ciekawostka archiwalna z kalendarza opracowanego w 2019 roku.

Obrazek Gwidona Miklaszewskiego na wrzesień 2020 z podpisem: "wolałbym uczyć się korespondencyjnie".

Ukryta Zawartość

Jak nie wierzyć w jasnowidzów ?

PS. Oczywiście to domniemana interpretacja, ale związek pomysłu z realiami jest.

Ukryta Zawartość

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

A gdzie teraz nasi eksperci z rady przy premierze morawieckim ? Przeciez niezaszczepione rzesze uchodzców zabijają naszych dziadków i babcie coronawirusami. Tak twierdzono niedawno odnosnie antyszczepów polskich teraz zwanych onucami ruskimi i trollami ruskimi. Jak ładnie mozna zryc berety telewizornią to sie nawet jednemu ministrowi propagandy z panstwa na litere n zwanego wtedy rzeszą z lat odległych by sie nie przysniło w mokrym snie. Jak widac corona to sprawa polityczna bo znikła epidemia corona w pl mimo niepowodzenia szczepionkowego programu narodowego zastapionego szybko teraz narodowym programem pesel na narodowym stadionie. Co nas jeszcze czekaja za niespodzianki ? Wojna hybrydowa może miec przerózne oblicza. Toczy sie juz długo. Mozliwe jednak że to płaskoziemcy zwani teraz ruskimi agentami putina w onucach mieli dużo racji. I może przezyją jakos te całe nowe łady.

Grundig High Fidelity

33 minuty temu, Audroc napisał:

Właśnie dlatego powinny być obowiązkowe szczepienia dla wszystkich, łącznie z przybyszami z innych krajów i tyle.

Od której dawki zacząłbyś  i czy na siłę ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 godziny temu, jar1 napisał:

To jest wątek dla ludzi bez empatii.

Sanepid jest bardzo empatyczny 

2 x kara za to samo i to psychicznie chorej osobie

Morderców dużo  lepiej traktują

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12 minut temu, costa brava napisał:

Sanepid jest bardzo empatyczny 

2 x kara za to samo i to psychicznie chorej osobie

Morderców dużo  lepiej traktują

Ukryta Zawartość

Płacic ma i koniec. Bez dyskusji.Karac i jeszcze raz karac tych zwyrodnialców co wyszli na dwór złapac tlenu. Albo po jedzenie głab jakis poszedł na bazar jak na kwarantannie był. Jakim prawem chciał wyjsc ? Karać i jeszcze raz karać jak najdotkliwiej . Jeszcze raz karac i po milon mandatu albo nawet dwa miliony najlepiej rubli tym co chodzili bez masek na ryju po ulicy w czasie armageddonu. Wychwycic na kamerach. Biometria.Karac po stokroc. Wszystkich wyszczepic od niemowalaka na wszystko co istnieje. Bez litosci. Jakie prawa ? Karac i wyszczepiać niepokornych bo wojna przez nich jest i sa onucami putina. Jakies pytania ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mzawek

Grundig High Fidelity

Pamietaj że w takim zakłamywaniu rzeczywistości...

Ukryta Zawartość

Wg mediów wśród zgonów 99:1 to nieszczepieni, a wg oficjalnych statystyk nieszczepieni wraz ze szczepionymi jedną dawką i do 14dni po drugiej to ledwie 2:1. Kto zakłamuje rzeczywistość, media czy oficjalne statystyki?

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.