Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Od czego ci się iksik pogorszyło?

Być może od czytania Twoich kolegów, ale po twoich mi się polepsza.

Małe zadanie na noc.

Czy powinny odbyć się wybory w konstytucyjnym terminie do 26 maja 2020 r. jeśli w sondażach:

a. 59 % - Duda, 10 % - Biedroń, 10% - Kamysz, 4% - Kidawa

b. 59 % - Biedroń, 10 % - Kamysz, 10% - Kidawa, 4% - Duda

c. 59 % - Kidawa, 10 % - Duda, 10% - Biedroń, 4% - Kamysz

d. 59 % - Kamysz, 10 % - Duda, 10% - Biedroń, 4% - Kidawa

...jeszcze jest Bosak, ale on wygra za 2 lub 5 albo za 7 lub 10 lat, w ostateczności za 14 lat, teraz nie.

27 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pomidorki w Biedrze podrożały?

Nie, winyle.

19 minut temu, Stream napisał:

Aż zbladłem

Widocznie masz niedokrwienie mózgu i tym samym jego dysfunkcję.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Małe zadanie na noc

Dobranoc. Śnij o prezesie. Wstaniesz zwarty i gotowy do forumowej walki o jedynie słuszne idee jedynie słusznej partii.

9 minut temu, Stream napisał:

o prezesie

Nie idioto, ja śnię tylko i wyłącznie o długonogiej, inteligentnej  szatynce z długimi włosami i cyckami namber 3 lub 4.
Ty "se"możesz o prezesach jakich tam chcesz, twój łeb, twoje sny.

Dobranoc CI, też.

Edytowane przez xniwax

6 minut temu, Stream napisał:

O czym byś z taką rozmawiał?

Przecież nie o to tobie, cymbale. To oczywiste.

Edytowane przez xniwax

Już wiem dlaczego iksik taki podpieniony. Namawia do wyborów, a tu dupa.

"Ministerstwo Zdrowia poinformowało dziś o 318 przypadkach i 34 zgonach. Pod względem ofiar śmiertelnych jest to drugi najtragiczniejszy dzień od początku pandemii koronawirusa w Polsce. Tylko 24 kwietnia zmarło więcej osób."

Jestem Europejczykiem.

11 godzin temu, Sine Metu napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kwa, kwa, kwa emoji16.png

Jeżeli to prawda,  że nadzór nad wydrukowaniem kart wyborczych sprawuje minister/koordynator służb specjalnych , to jednym słowem - na naszych oczach obecny autorytryzm przeradza  się  w kaczynizm (czytaj : totalitaryzm) .

Ino patrzeć,  jak po 10 maja  wszystkich nieprawomyślnych będą represjonować .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez stench

Piotr

Gość

(Konto usunięte)

Numerek ..  twoje słowa , te ostatnie ,powinieneś cytować przy każdym wpisie o pedofilach i miłości do katoli .... nie , nie podziwiam bynajmniej adresata 

... ciekawe co zrobi pani Rucia która mnie nagrodziła szczodrze  ...

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

faszyzliberlewakach .

Komunistyczną nowomowę już przerabialiśmy. Teraz tworzy się PISowska. Myślę, że analogia nie jest przypadkowa.

PiS od poniedziałku otwiera żłobki, galerie i hotele, by pokazać społeczeństwu, że wszystko wraca do normy, krzywa zachorowań będzie spadać i wybory też są bezpieczne.

Słów brakuje na to jak nazwać tych kłamców i manipulantów.

Edytowane przez soundchaser
  • Moderatorzy
9 godzin temu, 23031970 napisał:

Jeżeli to prawda,  że nadzór nad wydrukowaniem kart wyborczych sprawuje minister/koordynator służb specjalnych , to jednym słowem - na naszych oczach obecny autorytryzm przeradza  się  w kaczynizm (czytaj : totalitaryzm) .

Ino patrzeć,  jak po 10 maja  wszystkich nieprawomyślnych będą represjonować .

Ja redukuję kontakt z ludźmi natomiast chodzę na spacer, zakupy i do banku też musiałem.

W wyborach wezmę udział nawet 10 maja i postaram zachować możliwe środki ostrożności.

Co do kandydatów to jakby na to nie patrzeć są bardzo mierni więc poprę osobę najlepszą z nich i z największą szansą na skuteczną współpracę  z dużą partią i rządem czyli Dudę.

Jest bardzo przeciętnym mężem stanu natomiast i tak jest najlepszy ze wszystkich kandydatów , których wystawiły partie.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

2 minuty temu, stench napisał:

Co do kandydatów to jakby na to nie patrzeć są bardzo mierni więc poprę osobę najlepszą z nich i z największą szansą na skuteczną współpracę  z dużą partią i rządem czyli Dudę.

Tak myślałem.

To już nawet Bosak byłby lepszy.

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy

Rozważyłbym Bosaka, ale dziś nie ma on możliwości współpracy z żadną dużą partią więc jako Prezydent (urząd) nie byłby zbyt skuteczny.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

16 minut temu, stench napisał:

Ja redukuję kontakt z ludźmi natomiast chodzę na spacer, zakupy i do banku też musiałem.

W wyborach wezmę udział nawet 10 maja i postaram zachować możliwe środki ostrożności.

Jest bardzo przeciętnym mężem stanu natomiast i tak jest najlepszy ze wszystkich kandydatów , których wystawiły partie.

Brawo .

Głosować na prezydenta łamiącego Konstytucję..Prezydent chodzący na sznurku.. Kużwa . Napisałes cos o mężu stanu?

gratuluje wyboru .

któraś z tych osób robi z siebie tak pięknie durnia jak Twój wybraniec?

dudzie dac krówki na sznurku do pilnowania i niecha sobie na nie pokrzykuje

19 minut temu, dulon184 napisał:

któraś z tych osób robi z siebie tak pięknie durnia jak Twój wybraniec?

dudzie dac krówki na sznurku do pilnowania i niecha sobie na nie pokrzykuje

No, jest ktos kto sie troche wydurnia.

To na kogo glosujesz?

40 minut temu, stench napisał:

Ja redukuję kontakt z ludźmi

40 minut temu, stench napisał:

poprę osobę najlepszą z nich i z największą szansą na skuteczną współpracę  z dużą partią i rządem czyli Dudę.

Chyba za bardzo zredukowałeś kontakt z ludźmi i rzeczywistością. Duda już wystarczająco  pokazał na czym polega skuteczna współpraca z rządem...

Duda nie współpracuje, tylko podpisuje. 

Po ch... taki prezydent? Zlikwidowac ten idiotyczny urząd. Wystarczy sekretarka prezesa.  Wyjdzie na to samo, a będzie znacznie taniej dla Polaków. Zacząłbym odmrażanie gospodarki od takiego posunięcia. 

1 godzinę temu, stench napisał:

Pomijając fakt, że nie ma znaczenia na kogo zagłosujemy, bo Duda już przed wyborami wygrał, to lepszy jest KAŻDY od niego.
Ale skoro kierujesz się kryterium współpracy z rządem, to fakt - żaden inny nie będzie taką marionetką.
Pozostaje tylko zadać sobie pytanie, czy stuprocentowe podporządkowanie prezydenta obecnej władzy, to dobrze dla kraju, czy źle.

Niech każdy sobie na to sam odpowie.

28 minut temu, soundchaser napisał:

Pozostaje tylko zadać sobie pytanie, czy stuprocentowe podporządkowanie prezydenta obecnej władzy, to dobrze dla kraju, czy źle

Zależy jaką ofertę dla obywateli owa władza zamierza przedstawić .

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

2 godziny temu, stench napisał:

Najlepszą w kategorii "Marionetka". Tu pełna zgoda.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.