Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jacekm22 napisał:

Warto przeczytać ...Również komentarze pod...: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bojkot?

Ukryta Zawartość

Taktyka kaczora jest prosta .Na razie mają spore poparcie to wybory trzeba robić i iść w zaparte .Bo jeśli pandemia potrwa długo to frustracja ludzi będzie rosła i poparcie będzie spadać .

Oczywiście prezio jako człowiek oderwany od rzeczywistości nie zdaje sobie obecnie sprawy ,że to niemożliwe . I będzie musiał wybory przesunąć . Innej możliwości nie ma . A ludzie ... i tak się nie liczą .

18 minut temu, toptwenty napisał:

W trakcie trwania wywiadu zaczął kasłać aż redaktor zaproponował chwilę przerwy by napił się wody...

Wstawiam szampana do lodówki.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

14 minut temu, asterix1 napisał:

Bojkot?

Bojkot bojkotem, ale ciężko się będzie przedostać do komisji wyborczych, przedzierając się i omijając zwały i stosy nieusuniętych i gnijących trupów na ulicach...

18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Oczywiście prezio jako człowiek oderwany od rzeczywistości nie zdaje sobie obecnie sprawy ,że to niemożliwe . I będzie musiał wybory przesunąć . Innej możliwości nie ma . A ludzie ... i tak się nie liczą .

To jest logiczne dla każdego z nas, ale przecież rządzi nami banda poyebanych ludzi. Gorzej jak tego nie zrobią...po Kaczyńskim można się wszystkiego spodziewać.

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bojkot bojkotem, ale ciężko się będzie przedostać do komisji wyborczych, przedzierając się i omijając zwały i stosy nieusuniętych i gnijących trupów na ulicach...

Ciężko mi cos więcej dodać ale osoba ubezwłasnowolniana nie ma tej wyobraźni ( a może dla doraźnych celów w mysl hasła po trupach do celu nic dla niej sie nie liczy)

37 minut temu, soundchaser napisał:

ale przecież rządzi nami banda poyebanych ludzi.

Poprawka: rządzi jeden poyeb.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

1 godzinę temu, skynyrd napisał:

Łebski facet i takie bzdury

Proszę o link

Proszę bardzo:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Prezes i PAD zapraszają do urn.

Ukryta Zawartość

6 minut temu, asterix1 napisał:

Tragicznie to wygląda...

Tragicznie to się słucha jak bielan mówi ,że wybory powinny się odbyć 10 maja bo kraj funkcjonuje normalnie. Noż k..wa !!

13 minut temu, asterix1 napisał:

Tragicznie to wygląda...

A to?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Robsonik napisał:

Tragicznie to się słucha jak bielan mówi ,że wybory powinny się odbyć 10 maja bo kraj funkcjonuje normalnie. Noż k..wa !!

Wczoraj Dworczyk to samo. A Budyń apeluje żeby nie ruszać się z domu.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, KALIBER napisał:

I co wam wyszło ?

To.

Jeden gorszy od drugiego.

Ukryta Zawartość

Jeden kazał lądować prezydenckiemu samolotowi w Smoleńsku. Drugi każe przeprowadzić wybory prezydenckie 10 maja. To samo ryzyko.

Ukryta Zawartość

11 minut temu, KALIBER napisał:

Dajecie się wpuszczać w maliny .

Wy już od wielu lat tam jesteście i nie tylko w malinach...nawet się tam dobrze urządziliscie 

Francuscy lekarze pozywają rząd, bo dopuścił do wyborów w czasie epidemii koronawirusa

Ukryta Zawartość

90340063-2795472164020127-38468822314107

90948940-2796046557296021-49492179891624

Ukryta Zawartość

5 godzin temu, asterix1 napisał:

Bojkot?

Kwestia do rozważenia... W zależności od rozwoju epidemii w PL i upieraniu sie PIS przy majowym terminie...Podobno nie ma czegoś takiego jak min wyborcze...Tzn że 10% pislamistów może na nam wybrać AD na kolejne  5 lat ....?! Jesli 90% reszty Polaków zbojkotuje wybory...?

Osobiście obstawiam, że skala infekcji będzie taka, że PiS będzie zmuszony przełożyć wybory. Inny scenariusz jest taki, że odbędzie się pierwsza tura i w razie kiepskiego wyniku Budynia przełożą druga turę.

Sytuacja gdy zabronione są zgromadzenia powyżej 50 osób, a do wyborów idą miliony jakoś słabo daje się wytłumaczyć.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, jacekm22 napisał:

Kwestia do rozważenia... W zależności od rozwoju epidemii w PL i upieraniu sie PIS przy majowym terminie...Podobno nie ma czegoś takiego jak min wyborcze...Tzn że 10% pislamistów może na nam wybrać AD na kolejne  5 lat ....?! Jesli 90% reszty Polaków zbojkotuje wybory...?

Jacek przed chwila widziałem informacje-jeśli nikt inny nie będzie startował wtedy wybory nie odbędą sie lub  będą nie ważne....informacja nie sprawdzona ...

No i kwestia wygrania wyborów przez pacynkę gdy inni nie wzięli udziału przy bardzo niskiej frekwencji...zaiste splędoru mu to nie przyniesie

Chodź co ja bzdury opowiadam honor i oni 2 rożne historie

47 minut temu, asterix1 napisał:

Jacek przed chwila widziałem informacje-jeśli nikt inny nie będzie startował wtedy wybory nie odbędą sie lub  będą nie ważne....informacja nie sprawdzona ...

No i kwestia wygrania wyborów przez pacynkę gdy inni nie wzięli udziału przy bardzo niskiej frekwencji...zaiste splędoru mu to nie przyniesie

Chodź co ja bzdury opowiadam honor i oni 2 rożne historie

Jeśli by doszło do bojkotu i wycofania się wszystkich kandydatów poza Dudą ..To PIS zmontuje jakiegoś kandydata krzaka np Bosaka ( choć podobno nie ma zebranej odpowiedniej ilości głosów ...) oni ( PIS +KRK ) tak łatwo władzy nie oddadzą.. Gdyby PIS zmiotły epidemia + kryzys gospodarczy , to Kościół jest zdolny do poparcia nawet faszystów jeśli mu zagwarantują zachowanie swej władzy i przywilejów....

Edytowane przez jacekm22
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.