Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sterowanie z tylnego siedzenia to trochę coś innego. Większość mężów zna sprawę.

A w temacie.

W demokracji kobiety stanowią z reguły większość wyborców i wybierają mężczyzn.

Sondaże wśród pracownic wskazują, że wolą szefów mężczyzn. Sondaże wśród pracowników wskazują to samo.

Dyktatura często zdobywano w wyniku zamachu, puczu, przewrotu - męskie sprawy. Rzadziej w wyniku intryg - kobiece.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Siostra Kim Dzong Una szykuje się do objęcia władzy po bracie. Jeśli to nie fake, będzie kontynuowała niechlubną tradycję( takie są opinie osób, które śledzą jej dotychczasowe reakcje-wypowiedzi).

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

To ta co robiła za jego tłumaczkę? Podobno rozgarnięta dziewczyna, co daje pewne nadzieje

Less is more

7 minut temu, Less napisał:

To ta co robiła za jego tłumaczkę? Podobno rozgarnięta dziewczyna, co daje pewne nadzieje

Mhm

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

No fakt

Ukryta Zawartość

Ale tak naprawdę, to wiemy o niej bardzo niewiele

Ukryta Zawartość

Less is more

W dniu 27.04.2020 o 10:19, Allmr napisał:

Dyktator może być kobietą - małżeństwo mojego znajomego tak wygląda:) 

I tak jak w państwach totalitarnych, obydwoje wydają się być zadowoleni.

heh, przerobiłem podczas swojego pierwszego małżeństwa, wytrzymałem rok.

szefowa gangu kibolskiego łapie się do tematu? i sądząc z fotek całkiem niczego sobie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 minut temu, xniwax napisał:

Nawet

ty możesz być kobietą...Dyktatorem nie, bo za bardzo marudzisz, ale kobietą wzorcową.

Kobiety się nie nadają na dyktatora, dyktator z założenia to pospolity kat i morderca. Nawet najtwardsza i bezwzględna kobieta ma jakieś opory. W szczególności zmiany hormonalne eliminują blondynki. Faceci ciągle na testosteronie jadą, przed bzykaniek, po bzykaniu. Chyba że jesteś w wieku kaczki, w tedy tylko estrogeny....  

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Dyktator z definicji może wszystko więc może być kobietą .

Słusznie prawisz!?

P.S.

Nasz rodzimy dyktator jest do tego tyranem , czego wyborcza farsa ,  zaplanowana na 10 maja jest najwymowniejszą ilustracją tego moralnego karła .

Piotr

Na myśl przychodzą mi tylko 2 kandydatury, których nie można zaliczyć do grona męskiego....Kleopatra i...niejaki „Balbina”.

Edytowane przez sly30
Godzinę temu, sly30 napisał:

Na myśl przychodzą mi tylko 2 kandydatury, których nie można zaliczyć do grona męskiego....Kleopatra i...niejaki „Balbina”.

Z Balbina to mi się zawsze kojarzy taki kawał:

Balbina zagaduje do Ptysia:

"Ptysiu, jak mi dasz 5zł to ci się oddam:

A Ptyś na to:

Wiesz co Balbina? Za pięć złotych to ja mogą mieć włochatą a nie pierzatą"

• 3 tygodnie później...
W dniu 27.04.2020 o 11:45, jar1 napisał:

Kopciuszek jest jednak autorstwa braci Grimm, czyli facetów ?

Praktycznie wszystkie baśnie braci Grimm są plagiatami .

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Skoro Biedroń może być prezydentem; Dudka przewodniczącym partii, która podobno wygra wszystkie następne wybory; Kaczyński Piłsudskim; Grodzka posłem... a koń był senatorem - to dlaczego kobieta nie może być dyktatorem?

Duża część dyktatura była napędzana z tylniego fotela właśnie przez kobiety . Manipulować jednym facetem to potrafi każda siušmajtka , tłumami natomiast  naprawdę niewiele .

Pozostaje jeszcze sprawa odpowiedzialności , wbrew deklaracją kobiety niechętnie ją podejmują.

Edytowane przez marek-1969
X

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

50 minut temu, skynyrd napisał:

Katarzyna II

Maria Teresa

Eva Peron

Boudika

Kleopatra VII Filopator

Wanda Wasilewska

No i moje żony, którym się tak wydawało

Na kilka tysięcy władców autorytarnych trochę mało . Z tej krótkiej listy może dwie , a dodałbym jeszcze  Elżbietę I .

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Z Morawieckiego. ?

Obsesję się leczy to nie wstyd . Nie z baśnie neapolitańskich .

Edytowane przez marek-1969
+

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.