Skocz do zawartości
IGNORED

Dyskusje na luzie o wszystkim i niczym | Bez audio | Bez polityka

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

A może ktoś chętny na kielicha?

Ogólnie, to ja prawie zawsze. Właśnie mi żona zrobiła drineczka 🥂

Same tu notory, nałogi, pijaki i ankocholiki.

Fuj!!!

No to i ja sobie cosik poleję...

• Moderatorzy
2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Fuj!!!

Też się brzydzę alkusami 😛 

Pewnie dlatego mam stare nie pijące 🙂 

Choć, za to moja mała suczka mi ryj w szklance macza.

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

ankocholiki.

He, he... Przypomniałem sobie o jednej z najlepszych książek Niziurskiego (a na pewno najbardziej surrealistycznej) - "Siódme Wtajemniczenie". W niej jedną z genialnych postaci jest właśnie niejaki Inocynt Ankohlik.

" - Inocynt jest typem pijaka łęgowego. Prowadziłem kiedyś studia na ten temat z magistrem Cymbą na różnych budowach w kraju. Magister Cymba pisał z tego później pracę doktorską.

Pijacy dzielą się ogólnie na lokalowych i koczujących. Wśród lokalowych najważniejsze są grupy pijaków barowych i kameralnych, a wśród koczujących przeważają podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi. Wszystko wskazuje na to, że Inocynt jest właśnie pijakiem łęgowym"...

😃🥃

11 godzin temu, jezz napisał:

Ale Bob jest chyba ze stolicy.Znów będzie robił pro publico bono?

Nie można tego tak określić, bo dla niego to nie jest robota, tylko czysta przyjemność 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

A wracając do tematu: ze wszystkich miejsc, w których mieszkałem - a było ich dużo, najgorzej wspominam Warszawę. Ale przyznać muszę, że mogły być i takie, które wymazałem z pamięci.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

A co do Radomia

Cytat

W radomskim szpitalu serię badań przechodzi 46-letni mężczyzna, który w sobotę wszedł z maczetą i siekierą do lokalnego centrum handlowego, a następnie zabarykadował się w jednym z punktów usługowych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe czy jest z ul: Czystej 🙂

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W dniu 13.11.2021 o 20:32, Bezlitosna Niusia napisał:

Fuj!!!

miałeś nie pić .

W dniu 13.11.2021 o 22:15, Bezlitosna Niusia napisał:

He, he... Przypomniałem sobie o jednej z najlepszych książek Niziurskiego (a na pewno najbardziej surrealistycznej) - "Siódme Wtajemniczenie". W niej jedną z genialnych postaci jest właśnie niejaki Inocynt Ankohlik.

" - Inocynt jest typem pijaka łęgowego. Prowadziłem kiedyś studia na ten temat z magistrem Cymbą na różnych budowach w kraju. Magister Cymba pisał z tego później pracę doktorską.

Pijacy dzielą się ogólnie na lokalowych i koczujących. Wśród lokalowych najważniejsze są grupy pijaków barowych i kameralnych, a wśród koczujących przeważają podpłotkowi, leśni, ogrodowi i łęgowi. Wszystko wskazuje na to, że Inocynt jest właśnie pijakiem łęgowym"...

😃🥃

kurde masz doświadczenie 

A tymczasem we Francji...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

• 3 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Oczysczenie strefy Czarnobyla z promieniowania dzięki technologi pozytonowej może trwać 5 lat a nie  24 tysiące jak pierwotnie przewidywano.

Ukryta Zawartość

Dobry wykon

Edytowane przez il Dottore

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

4 godziny temu, slawek.xm napisał:

porównaj

Porównałem. Polska rządzi.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Moderatorzy

Lakukaracza, czyli gra towarzyska polowanie na karalucha. Fajna.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Karalucha pilnuje "GROM Group" więc zadanie dość trudne, ale zabawa rzeczywiście musi być fajna.

Jestem Europejczykiem.

Niusia obraził chamów . Teraz karaluchy [pożyteczne żyjątka i samofinansujące siem] są poniżane . Zgroza !!!

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Nadymasz się świętym oburzeniem zamiast najpierw przeczytać ze zrozumieniem tekst do którego się odnosisz.

To niestety - uwaga - tu cytat: "na starcie dyskwalifikuje cię do podejmowania z tobą jakiejkolwiek polemiki".

Stwierdzenie "OBRAŻA" pochodzi od sławka, ja odpowiadam mu cytując jego własne słowa. Nie zauważyłeś? To może jednak czytaj uważniej zanim wyskoczysz z nadętym pouczaniem.

Co do reszty to nawet nie wiem o co ci chodzi i nie będę tracił czasu na analizę.

Z Bogiem!

Jestem Europejczykiem.

17 godzin temu, toptwenty napisał:
18 godzin temu, Donaldinio87 napisał:

zauważyłem, że

Zgadnij, kogo to nic nie obchodzi.

No, no... Widzę, że tu na prawdę, co niektórzy mają wiele interesującego do powiedzenia😂

4 godziny temu, Donaldinio87 napisał:

niektórzy mają wiele interesującego do powiedzenia

Spróbuj i Ty. Nie bój bidy.

Pośmiejemy się.

• Administratorzy
W dniu 30.12.2021 o 18:08, toptwenty napisał:

Spróbuj i Ty. Nie bój bidy.

Pośmiejemy się.

@Donaldinio87 nie za bardzo może teraz podejść do telefonu.

Może dlatego że to jego któreś konto a regulamin tego zabrania. 

Idk GIF by VidCon

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Naukowcy wydobyli ludzkie DNA z kleju, którym jaja wszy były przyczepione do włosów mumii

Ta nowa metoda badawcza jest rewolucyjna, bo nie ingeruje niszcząco w unikalne starożytne szczątki. Wystarczy kilka włosów z przyczepionymi do nich gnidami, żeby poznać niektóre tajemnice naszych przodków.

GW

czesc .pamietacie jak pisałem 2 lata temu ze Niemcy znajda sposob aby wydoic z nas kase i podporzadkowac nas sobie . No to macie na dzis faze realizacji tego.

pozdrawiam tych co mnie banowali .Ale trzymcie sie wszyscy.

PS panowie admini tego forum aktywnie pracuja na to aby latwiej ograbiac Polaków z ich pracy a w jaki sposób ? To wiecie obserwując co robią .

21 godzin temu, toptwenty napisał:

Naukowcy wydobyli ludzkie DNA z kleju, którym jaja wszy były przyczepione do włosów mumii

Ta nowa metoda badawcza jest rewolucyjna, bo nie ingeruje niszcząco w unikalne starożytne szczątki. Wystarczy kilka włosów z przyczepionymi do nich gnidami, żeby poznać niektóre tajemnice naszych przodków.

GW

Japonscy naukowcy wydobyli genom Niemca .okazalo sie ze rosliny zaszczepine tym genem zniczyly wszystkie inne rosliny w promieniu 20 metrow poczym zgnily z braku wrogów .

Facebook zaprasza:

Ukryta Zawartość

Uwaga - zaleca się ostrożność... 

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.