Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, Neo44 napisał:

Jarosław Kaczyń

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Polski Ład zadziała

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Już działa, podwyższa grabież PiS.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Lenin też to mówił.

Międzynarodówka to już  w czasch Komuny paryskiej...

"Wyklęty powstań, ludu ziemi, Powstańcie, których dręczy głód. Myśl nowa blaski promiennymi Powiedzie nas na bój, na trud. Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata, Przed ciosem niechaj tyran drży! Ruszymy z posad bryłę świata, Dziś niczym, jutro wszystkim my!

W dniu 4.01.2022 o 12:35, Amator 2b napisał:

Jak się nie podoba to wypad do Niemiec, Belgii czy Francji.

To bardzo dobra myśl, myślę że w najbliższych latach wielu się na to zdecyduje. Trzeba poszukać w Europie cywilizacji i dobrze prosperującej gospodarki a nie takiej w której dobrze prosperuje tylko propaganda "sukcesu". 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Teraz, Lech36 napisał:

To bardzo dobra myśl, myślę że w najbliższych latach wielu się na to zdecyduje. Trzeba poszukać w Europie cywilizacji i dobrze prosperującej gospodarki a nie takiej w której dobrze prosperuje tylko propaganda "sukcesu". 

A reszta zdechnie z głodu ale z dumą.

Teraz, jar1 napisał:

I na stojąco.

55 minut temu, costa brava napisał:

Żeby odwrócić uwagę i zohydzic ludziom dotychczasowe życie jest PLANDEMIA

Spowiednik 😆

To życzę Ci wielu pieszych "wchodzacych" na przejście pojawiających sie "znikąd " , za jedyne 1500 zl

I zebyc komus zardrapal zderzak na ciasnym parkingu za jedyne 1000

Aha i jazda za traktorem na linii ciągłej...2500 za wyprzedzenie? 😆

Czy nie głosowałeś czasem na tych którzy :

1) zohydzają życie ludziom PLANDEMIOM

2)zmuszają Cię do szczepienia i zabierają „wolność „

3) wprowadzili nowy taryfikator mandatów 

????

wiec skąd teraz te jęki ?

9 minut temu, jar1 napisał:

Śpiewając hymn i wymachując flaga 

Ilu ludzi tyle opinii

55 minut temu, Neo44 napisał:

Jarosław Kaczyń

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Polski Ład zadziała

Ukryta Zawartość

patrząc na historyczne dokonania PiS-u to jest to sygnał, że jeszcze bardziej to spie...lą.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Godzinę temu, costa brava napisał:

Spowiednik 😆

Gdzież bym śmiał konkurować z Ojcem Dyrektorem

Twoim autorytetem , o czym świadczy antyszczepionkowy apel Radia Maryja zamieszczony przez Ciebie w innym wątku 

Edytowane przez morawka

Ilu ludzi tyle opinii

W dniu 7.01.2022 o 10:54, przemak napisał:

Jak widać, nie. To Twoi koledzy, jeden zniknął a drugi jest "ponad to" żeby w ogóle zauważyć. Ty tylko nadciagasz z odsieczą, rozmywając prosty problem organizacyjno-prawny. 

Odnosiłem sie do postu jaro, który  jak sie domyślam dotyczył etosu pracy nauczyciela. I tyle, resztę sobie sam wymyśliłeś.

W dniu 7.01.2022 o 11:31, Jaro_747 napisał:

Jesteś facet po prostu śmieszny. Głupkowate hasełka pod publiczkę kompletnie bez znajomości sytuacji. Taki bełkocik prostego  pisowca. No ale czego sieępo tobie spodziewać poza bezmyślna obrona najgłupszych nawet wpadek reżimu.

A przeczytaj ty swój post. Potem powinieneś siąść i zapłakać.

P.S

Bo tylko ty masz w rodzinie, wśród znajomych nauczyciela. Miszcz.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Odnosiłem sie do postu jaro, który  jak sie domyślam dotyczył etosu pracy nauczyciela. I tyle, resztę sobie sam wymyśliłeś.

A ja odniosłem się do Twojego postu, że przybyłeś z odsieczą. I tyle, resztę sobie sam wymyśliłeś.

nagrywamy.com

Teraz, przemak napisał:

A ja odniosłem się do Twojego postu, że przybyłeś z odsieczą. I tyle, resztę sobie sam wymyśliłeś.

Pogadaj z nim, ze tak powiem ad argumentum macie wspólne

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

To życzę Ci wielu pieszych "wchodzacych" na przejście pojawiających sie "znikąd " , za jedyne 1500 zl
I zebyc komus zardrapal zderzak na ciasnym parkingu za jedyne 1000
Aha i jazda za traktorem na linii ciągłej...2500 za wyprzedzenie?
Zawsze możesz się przesiąść na Ubera - będziesz miał taniej

Bardzo fajna analiza rządów prezesa..

Ukryta Zawartość

"Z Mejzą nic zrobić nie mógł, o Pegasusie nic nie wie. Wobec inflacji rozkłada ręce, wobec epidemii - też. Przyznaje, że reforma sądów to klęska, a Izby Dyscyplinarnej zlikwidować nie potrafi. Jarosław Kaczyński w rozmowie z Interią to monarcha absolutny w królestwie imposybilizmu..

Gdy Jarosław Kaczyński idzie po władzę, rzeczywistość w jego opowieściach traci całą złożoność, stając się banalnie prosta: żeby polepszyć sytuację w ochronie zdrowia, wystarczy zlikwidować NFZ, żeby zdobyć miliardy dla budżetu, trzeba zaledwie pogonić „tabuny kolesi” ze spółek skarbu państwa, aby mieszkania były po 3 tys. zł za metr kwadratowy, należy po prostu uchwalić odpowiednią ustawę, a rządy PiS będą oznaczać „rządy spokoju, pokoju i wielkiego planu dla Polski”.

Gdy Jarosław Kaczyński władzę zdobywa, wchodzi w tryb znany w grach komputerowych jako god mode, czyli tryb boga, zapewniający nieśmiertelność: łamie reguły, prze na ślepo do przodu, kosząc kolejnych przeciwników, ignorując przeszkody i prawa cywilizowanej polityki.

Natomiast gdy Kaczyński przeczuwa nadchodzącą porażkę, obudowuje się kokonem bezpieczeństwa złożonym ze spisków, tajemniczych zależności i potężnych sił, które powodują, że po prostu nic się nie da zrobić, a winni tego stanu rzeczy są inni. No bo przecież nie prezes.

Sądząc z opublikowanego 27 grudnia 2021 wywiadu prezesa PiS dla Interii, jesteśmy właśnie świadkami wchodzenia Jarosława Kaczyńskiego w trzecią fazę tego politycznego cyklu."

A nie lepiej było spać spokojnie do południa?

Ukryta Zawartość

36 minut temu, przemak napisał:

Jacula zaprezentował taki prymitywny pisowski odpysk, żeby tylko coś się działo.

Wystarczyło, żeby przeczytał ze zrozumieniem mój wpis a już miałby odpowiedź na swoje wątpliwości.

Z zawodu nauczyciela nie odchodzą ci najsłabsi, tylko ci dobrzy. Tym sposobem nasze dzieci i wnuki uczą ludzie w najlepszym wypadku przeciętni, a bardzo często mierni.

Jestem Europejczykiem.

ciekawe czym PiS będzie chciało przykryć nieudane wejście NŁ, podwyżki energii, inflację i Pegasusa. Wydaje mi się, że trudno im będzie naprędce sklecić coś tak dużego, żeby przykryć tak duże wpadki. Ale to "zdolni" ludzie 🙂 

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

ciekawe czym PiS będzie chciało przykryć nieudane wejście NŁ, podwyżki energii, inflację i Pegasusa. Wydaje mi się, że trudno im będzie naprędce sklecić coś tak dużego, żeby przykryć tak duże wpadki. Ale to "zdolni" ludzie  
To proste. Za większość obwinią poprzednią Władzę.
3 minuty temu, piorasz napisał:

To proste. Za większość obwinią poprzednią Władzę.

W TVPiS już trąbią , ze podwyżki cen gazu to wina Tuska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle opinii

10 minut temu, morawka napisał:

Ukryta Zawartość

Czyli nic nowego -w normalnym kraju wyborcy na tak idiotyczną propagandę nawet spojrzeć by nie chcieli

z pis-owym pozdrowieniem "Fur deutchland "

6 minut temu, osimar napisał:

na takie wpadki to jest moim zdaniem za słabe. Taki odgrzewany kotlet od 6 lat. Sądzę, że wymyślą coś dużego.

Rekonstrukcja rządu wersja 6.0 i zmiana Czarnka?

Ukryta Zawartość

52 minuty temu, jar1 napisał:

Bardzo fajna analiza rządów prezesa..

Ukryta Zawartość

Może i nic nie może, ale to co może to "rozdupcy" z siłą wodospadu.

22 minuty temu, morawka napisał:

Wszystkie negatywne efekty działań PiS to "wina Tuska" a kilka małych pozytywów działania PiS to wielki ich sukces, co najmniej porównywalny z tym historycznym 1:27. 

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jacula zaprezentował taki prymitywny pisowski odpysk, żeby tylko coś się działo.

Odnoszę wrażenie że na forum działają członkowie PiS lub wynajęci przez PiS za kasę trolle do "odwracania kota ogonem", bo to niemożliwe jest żeby normalni obserwatorzy polskiej sceny politycznej reprezentowali tak tępy populizm i poddanie propagandzie jedynie słusznej partii.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Lech36

3 godziny temu, morawka napisał:

Ukryta Zawartość

Ale z drugiej strony, wciąż polepszy się tym ośmiu milionom z siedmiu milionów.

Ukryta Zawartość

Znalazłem ciekawy artykuł.

Ukryta Zawartość

"- Styczniowe wypłaty pokazały, że wielu nauczycieli straciło na Polskim Ładzie. Dla niektórych było to kilkadziesiąt złotych, a dla innych kilkaset. Ja mam pensję mniejszą o jakieś 24 złote, ale pracujące w różnych miejscach koleżanki straciły od 200 do nawet 600 złotych. Nie byliśmy do tego kompletnie przygotowani - podkreśla nauczycielka. Kalka, nauczycielka z Torunia oraz administratorka grup w mediach społecznościowych "Uwaga Mobber w szkole" i "Nauczyciel zmienia zawód" przypomniała, że wielu nauczycieli nie miało podwyżek od sześciu lat.

- Dziś możemy mówić o efekcie ministra Czarnka. Od wczoraj przybyło mi kilkuset nowych członków. Jak tylko zajrzę do komórki, to mam kolejnych kilkadziesiąt próśb o dołączenie (do grupy "Nauczyciel zmienia zawód" - red.). To już prawie 6 tys. nauczycieli gotowych do zmiany zawodu. W ludziach zaczyna coś pękać."

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

W dniu 7.01.2022 o 13:13, morawka napisał:

wstąpić do jedynej słusznej Parti

Najpierw trzeba ulec otumanieniu i być podatnym na zastraszenie.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

W ludziach zaczyna coś pękać."

"Polski ład" dobije wszystkich, jednych szybko innych trochę później. 

8 minut temu, xetras napisał:

Najpierw trzeba ulec otumanieniu i być podatnym na zastraszenie.

Otumanieniu wielu uległo, widać to nawet na forum. Możliwe że ci otumanieni są też zastraszeni.

14 minut temu, Lech36 napisał:

Polski ład" dobije wszystkich, jednych szybko innych trochę później. 

Wszystkich? Przecież wielu na nim skorzysta, ci mniej zarabiający otrzymają wyższe wypłaty. A ludziom generalnie zależy na większych dochodach, a te dzięki PiS w większości zawdzięczają ( wyższa płaca minimalna, stawki godzinowe ) a teraz kolejny bonus.

Tak więc nie strasz ☺️

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

15 minut temu, notoryczny napisał:

Przecież wielu na nim skorzysta

Uwierzyłeś w propagandę? Korzyści wynikają nie z jakiegoś propagandowego "polskiego ładu" tylko z pracy, często z ciężkiej pracy. Tylko bardzo młodzi ludzie omamieni przez PiS tego nie będą dostrzegać. Takim będzie się wydawać że jak komuś się zabierze i innemu da to zbuduje się dobrobyt, nic bardziej mylnego.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Edytowane przez Lech36

15 minut temu, notoryczny napisał:

Wszystkich? Przecież wielu na nim skorzysta, ci mniej zarabiający otrzymają wyższe wypłaty. A ludziom generalnie zależy na większych dochodach, a te dzięki PiS w większości zawdzięczają ( wyższa płaca minimalna, stawki godzinowe ) a teraz kolejny bonus.

Tak więc nie strasz ☺️

Jak widać po styczniowych wypłatach nauczycieli i mundurowych 

Ilu ludzi tyle opinii

6 minut temu, Lech36 napisał:

Uwierzyłeś w propagandę? Korzyści wynikają nie z jakiegoś propagandowego "polskiego ładu" tylko z pracy, często z ciężkiej pracy. Tylko bardzo młodzi ludzie omamieni przez PiS tego nie będą dostrzegać.

W jaką propagandę, mówię o faktach, a nie o mitach( wykreowanych w lewackich głowach ).

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Teraz, notoryczny napisał:

W jaką propagandę, mówię o faktach, a nie o mitach( wykreowanych w lewackich głowach ).

1 minutę temu, morawka napisał:

Jak widać po styczniowych wypłatach nauczycieli i mundurowych 

To fakty czy propaganda ?

Ilu ludzi tyle opinii

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.