Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, fetek napisał:

Może jakbyście nie wykorzystywali podopiecznych do własnych celi  i przebierali się za krowy to bym miał do was choć minimum szacunku, tak sorry dla mnie jesteście przegrani.

Nie moja wina że nie znasz przepisów, które obowiązują od 20 lat, choć fakt biorąc pod uwagę że w ciągu roku dostaniesz prawie wysokości trzech Pensi to można się "utopić" i lepiej to rozliczyć na koniec cyklu.

Widzę co nauczyciele mają w pitach, kitu mi nie wciśniesz.

Czyli premier i minister kłamali, przepraszając za to, że nauczyciele dostali mniej a nie wiecej?

Teraz wiesz, co nauczyciele mają w pitach, a jeszcze niedawno twierdziłeś, że "ustawowo" nie mogli dostac wypłaty za styczeń? BTW - mój pit też znasz? 😉

nagrywamy.com

15 minut temu, przemak napisał:

Teraz wiesz, co nauczyciele mają w pitach, a jeszcze niedawno twierdziłeś, że "ustawowo" nie mogli dostac wypłaty za styczeń? BTW - mój pit też znasz? 😉

oho, pedagog a umiejętność czytania ze zrozumieniem lezy i kwiczy, następnym razem proponuję prosiaka. Napisałem że przepisy nie działają wstecz a Ty jako jedna z nielicznych grup zawodowych otrzymujesz pensję z góry. Czego nie zrozumiałeś ?

tak, jestem wszechmocny i widzę wszystkie pity świata...

Edytowane przez fetek
2 minuty temu, fetek napisał:

Napisałem że przepisy nie działają wstecz a Ty jako jedna z nielicznych grup zawodowych otrzymujesz pensję z góry. Czego nie zrozumiałeś ?

Pisałeś, że miałeś bana i nie mogłeś sprostować bzdur, które wypisywałeś. Teraz bana nie masz i dalej idziesz w zaparte. Twój wybór. 

nagrywamy.com

Sorry, że nie na temat🤭

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Godzinę temu, fetek napisał:

oho, pedagog a umiejętność czytania ze zrozumieniem lezy i kwiczy, następnym razem proponuję prosiaka. Napisałem że przepisy nie działają wstecz a Ty jako jedna z nielicznych grup zawodowych otrzymujesz pensję z góry. Czego nie zrozumiałeś ?

tak, jestem wszechmocny i widzę wszystkie pity świata...

Obsługujesz Pegasusa ?

Godzinę temu, przemak napisał:

Pisałeś, że miałeś bana i nie mogłeś sprostować bzdur, które wypisywałeś. Teraz bana nie masz i dalej idziesz w zaparte. Twój wybór. 

buhueh, ponad dwa tygodnie różnicy w wypowiedziach, dwa różne wątki a Ty mieszasz wszystko ze wszystkim, potem się dziwicie że ludzie was mają za zera.

Jakich bzdur ? KONKRETNIE !!

23 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Obsługujesz Pegasusa ?

RCS, Adomik, Pegasus i co tam sobie zażyczysz. Licencje mam międzynarodowe i wielowymiarowe.

W dniu 4.01.2022 o 23:48, fetek napisał:

Nie ktoś dostał niższą wypłatę tylko ktoś natworzył anonimowe komentarze

6 minut temu, fetek napisał:

Jakich bzdur ? KONKRETNIE !!

Powyżej. I wiele innych insynuacji. 

7 minut temu, fetek napisał:

dwa różne wątki a Ty mieszasz wszystko ze wszystkim

Ten wątek jak widać, i nic nie mieszam. 

7 minut temu, fetek napisał:

ponad dwa tygodnie różnicy w wypowiedziach

Sam pisałeś, że nie mogłeś odpowiedzieć wtedy bo miałeś bana. Teraz możesz i nie chcesz. Po dwóch tygodniach się przedawnia? 

Możesz sobie darować, ja biorę bana bo mam dość manipulacji i kłamstw pisowców. 

nagrywamy.com

3 godziny temu, jezz napisał:

Oprócz ad personam masz coś jeszcze do powiedzenia?

Tak. Nie oceniam pracy murarzy, bo nigdy nie wykonywałem tego zawodu. Jeśli nie pracowałeś jako nauczyciel, to nie wypowiadaj się na temat pracy nauczycieli.

14 minut temu, Stream napisał:

Tak. Nie oceniam pracy murarzy, bo nigdy nie wykonywałem tego zawodu. Jeśli nie pracowałeś jako nauczyciel, to nie wypowiadaj się na temat pracy nauczycieli.

Wypowiadam się o tym, o czym chcę.

Ty chyba dla mnie jesteś nikim, zatem nie będziesz mi dyktował, na jakie tematy mam się wypowiadać.

Reasumując, to była twoja kolejna wypowiedź ad personam.

4 minuty temu, jezz napisał:

Wypowiadam się o tym, o czym chcę.

Jeśli lubisz poddawać swoją inteligencję w wątpliwość, możesz pisać o czym chcesz a ja Ci niczego dyktował nie będę.

7 minut temu, jezz napisał:

Ty chyba dla mnie jesteś nikim

Też ad personam?

9 minut temu, Mickey6 napisał:

Ukryta Zawartość

Święte słowa!! (Chociaż mało odkrywcze.)

To chyba z dedykacją dla płaczących górników. 

16 minut temu, Stream napisał:

Jeśli lubisz poddawać swoją inteligencję w wątpliwość

To akurat ty teraz czynisz, ponieważ, jak widzę, nie bardzo rozumiesz co napisałem.

18 minut temu, Stream napisał:

Też ad personam?

Ciekawe jak  mam odpowiedzieć na twoją, w kiepskim stylu zaczepkę?

A jest dokładnie tak, jak napisałem.

Jesteś dla mnie nikim, bytem internetowym, obcym, który chyba zapomniał, jaka jest jego rola na forum.

23 minuty temu, Stream napisał:

możesz pisać o czym chcesz

Dzięki, łaskawco, bo jeszcze przed chwilą, pisałeś coś innego.

Ukryta Zawartość

8 minut temu, jezz napisał:

To chyba z dedykacją dla płaczących górników. 

Też.

Absolutnie dla tych górników, którzy w wyborach prezydenckich za bułki głosowali na Adriana a w parlamentarnych za kiełbasę z grilla na PiS.

Szczęście, że nie wszyscy pracownicy kopalń mają takie poglądy i otwarcie j...bią swoich kolegów z pracy za te wybory.

22 minuty temu, jezz napisał:

Dzięki, łaskawco, bo jeszcze przed chwilą, pisałeś coś innego.

Nie. Pisałem, że możesz pisać co chcesz, jeśli lubisz poddawać w wątpliwość swoją inteligencję, łaskawco.

5 minut temu, Stream napisał:

Nie. Pisałem, że możesz pisać co chcesz, jeśli lubisz poddawać w wątpliwość swoją inteligencję, łaskawco.

Widzę, ze nie pamiętasz, co pisałeś godzinę temu.

To nic, przypomnę ci

"Jeśli nie pracowałeś jako nauczyciel, to nie wypowiadaj się na temat pracy nauczycieli."

Gość Kw202

(Konto usunięte)
22 godziny temu, fetek napisał:

Głosowali, mają prawo narzekać. 

u nas nie masz opozycji.

dziwisz się ? 5k brutto ma nauczyciel stażysta, gówniak po studiach. Do tego wyrównania, dopłaty i 5k na czysto wyciągnie.

Nauczyciele piwinni dobrze zarabiać. To od nich zależy jak mądre będziemy mieć w przyszłości społeczeństwo. 

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Są kraje w których to wiedzą od dawna.

To jeszcze wytłumacz to użytkownikowi stream, bo chyba jest zagubiony.

58 minut temu, Mickey6 napisał:

Też.

Absolutnie dla tych górników, którzy w wyborach prezydenckich za bułki głosowali na Adriana a w parlamentarnych za kiełbasę z grilla na PiS.

Szczęście, że nie wszyscy pracownicy kopalń mają takie poglądy i otwarcie j...bią swoich kolegów z pracy za te wybory.

Przyjdą wybory i znów pojawi się bułka z kiełbasą.

Ciekawy na kogo oddadzą głos.

19 minut temu, Kw202 napisał:

Nauczyciele piwinni dobrze zarabiać. To od nich zależy jak mądre będziemy mieć w przyszłości społeczeństwo. 

Też tak uważam, dlatego porównywanie płacy górnika, z płacą tych niby dobrze zarabiających nauczycieli, jest nie na miejscu.

I tak jak pisałem, nikt górnikowi nie zabrania zostać nauczycielem, jeśli to jest taka super robota.

No, ale jak widać stream nie zrozumiał i jeszcze ocenia inteligencję innych.

18 minut temu, jezz napisał:

Przyjdą wybory i znów pojawi się bułka z kiełbasą.

Ciekawy na kogo oddadzą głos.

Sam jestem ciekawy. Logika w obliczu jej braku często zawodzi.

Na przykład Hołownia, religijny, mało w nim lewicy; przyjedzie, ogłosi, że nie zamknie kopalń (to ważne!), odmówi wspólną modlitwę, coś tam rzuci mimochodem na gejów (to ważne!) i pokroi kiełbasę. 

Ps. Zdjęcie archiwalne:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Mickey6
Godzinę temu, Kw202 napisał:

oczywiście że tak, problem w tym że im się zachciała zabawa w politykę a swoje obowiązki wypełniają bardzo mizernie. To samo dotyczy innych branż, pensja powinna zaleźć od jakości pracy a nie "bo się należy".

Godzinę temu, jezz napisał:

I tak jak pisałem, nikt górnikowi nie zabrania zostać nauczycielem, jeśli to jest taka super robota.

Ja wykonywałem kilka zawodów i każdy jest dobry pod warunkiem że go akurat nie wykonujemy. Każdy wie na co się pisze a jak mu się nie podoba to niech zmieni zawód, to dotyczy każdego.

Ja zawody zmieniałem nie ze względu na finanse tylko wypalanie, miałem komfort bezproblemowego przejścia to skorzystałem.

4 godziny temu, przemak napisał:

Sam pisałeś, że nie mogłeś odpowiedzieć wtedy bo miałeś bana. Teraz możesz i nie chcesz. Po dwóch tygodniach się przedawnia? 

Na co mam odpowiedzieć ? Przez kilka dni wygenerowaliście ponad 30 stron, myślisz że będę tracił czas na przeglądnie tego śmiecia ?

Ten wątek jak widać, i nic nie mieszam. 

Oczywiście że mieszasz, przede wszystkim wątek brata nie był poruszany z Tobą i dotyczył zupełnie innego problemu.

Powyżej. I wiele innych insynuacji. 

i gdzie w tym co napisałem jest kłamstwo ?

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Są kraje w których to wiedzą od dawna.

np ? tak z ciekawości pytam....

Edytowane przez fetek

Niezależnie od naszych subiektywnych zdań jak również faktów na temat wynagrodzeń, zmiana ich wysokości, czy to w górę czy to w dół, nie powinna następować w wyniku przypadkowego splotu czynników wynikłych z burdelu, którym jest Polski Ład.

Takie tam:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, fetek napisał:

oczywiście że tak, problem w tym że im się zachciała zabawa w politykę a swoje obowiązki wypełniają bardzo mizernie.

No i mamy w końcu jasne wytłumaczenie.

PiSowski reżim stosuje wobec nauczycieli odpowiedzialność zbiorową i finansowo karze ich za to, że nie chcą paść plackiem przed Faraonem Polski i jego urzędnikami.

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe ilu nauczycieli głosowało na PiS, bo o posłach którzy głosowali na ów PiS i również stracili, pisać nie ma co 😂

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Taaa. Nie musimy włączać reżimowej telewizji, na forum notorycznie zastępuje ją notoryczny.

U mnie jedno i drugie notorycznie wyłączone. Gorąco polecam.

1 godzinę temu, fetek napisał:
2 godziny temu, Kw202 napisał:

oczywiście że tak, problem w tym że im się zachciała zabawa w politykę a swoje obowiązki wypełniają bardzo mizernie. To samo dotyczy innych branż, pensja powinna zaleźć od jakości pracy a nie "bo się należy".

Nauczyciele to nie armia, wolno im się bawić w politykę.  I im bardziej państwo będzie im się wpier*** w to co robią, tym bardziej będą się w nią bawili.

Możliwość "dobrego" wynagradzania jest funkcją PKB.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.