Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

STOP PUTINOWI MORDERCY! STOP WOJNIE!
NIE KUPUJĘ RUSKICH LAMP!
NIE KUPUJE RUSKICH KOMPONENTÓW ELEKTORNIKI/AUDIO!
NIE KUPUJE ŻADNYCH PRODUKTÓW Z KODEM KRESKOWYM ZACZYNAJĄCYM SIĘ NA 460-469 (rosja) pisownia celowa

NIE KUPUJĘ NAPAŚCI NA UKRAINĘ!
NA POHYBEL PUTINOWI!!!

Jeśli cenisz pokój, bezpieczeństwo i demokrację podpisz się [+] niżej i nie kupuj ruskich produktów!

Takich też ? , a jest ich sporo  z takim to od razu do śmietnika ? tylko czy to ruski ? , 🙂 , przejglądnij graty w domu wszystkie 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

35 minut temu, Airmike napisał:

Jeśli cenisz pokój, bezpieczeństwo i demokrację podpisz się [+] niżej i nie kupuj ruskich produktów!

Nie jest to takie proste...globalizacja.

Ale autentycznie dzisiaj po raz pierwszy od ok.20 lat odechciało mi się DIY.

27 minutes ago, jarekb said:

Takich też ?

Każdy inteligentny rozumie ideę i apel. Masz coś ruskiego - używaj aż wyrzucisz, już za to zapłaciłeś. Jedak nowego kapitału nie pchaj w ruską gospodarkę. Każdy może zrobić mały krok a w milionach małych uczynków jest wielka siła. Gdyby dziś na plac czerwony wyszło milion ludzi nie wyciągnęli by pojedynczych z tłumu protestujących. Jasne że połowa opału czy paliw to nie do uniknięcia ruskie źródło, ale to egzystencjalne dobra, rezygnując z nich całkowicie nie pomożesz, nie tylko sobie. Myśl i działaj świadomie zachowując zdrowy rozsądek.

Edytowane przez Airmike
17 minut temu, piku bb napisał:

Nie jest to takie proste...globalizacja.

Ale autentycznie dzisiaj po raz pierwszy od ok.20 lat odechciało mi się DIY.

Dokładnie , ''ty nie kupujesz'' a inni mają w d,, liczy się kasa , a jestem bardzo ciekawy czy będą zamykane fabryki marek Europejskich w Rosjii 

Godzinę temu, Airmike napisał:

STOP PUTINOWI MORDERCY! STOP WOJNIE!
NIE KUPUJĘ RUSKICH LAMP!
NIE KUPUJE RUSKICH KOMPONENTÓW ELEKTORNIKI/AUDIO!
NIE KUPUJE ŻADNYCH PRODUKTÓW Z KODEM KRESKOWYM ZACZYNAJĄCYM SIĘ NA 460-469 (rosja) pisownia celowa

NIE KUPUJĘ NAPAŚCI NA UKRAINĘ!
NA POHYBEL PUTINOWI!!!

Zacznij od kuchenki gazowej.

18 minut temu, jarekb napisał:

czy będą zamykane fabryki marek Europejskich w Rosjii 

Całe "czy".

19 minut temu, Airmike napisał:

Każdy inteligentny rozumie ideę i apel. Masz coś ruskiego - używaj aż wyrzucisz, już za to zapłaciłeś. Jedak nowego kapitału nie pchaj w ruską gospodarkę. Każdy może zrobić mały krok a w milionach małych uczynków jest wielka siła. Gdyby dziś na plac czerwony wyszło milion ludzi nie wyciągnęli by pojedynczych z tłumu protestujących. Jasne że połowa opału czy paliw to nie do uniknięcia ruskie źródło, ale to egzystencjalne dobra, rezygnując z nich całkowicie nie pomożesz, nie tylko sobie. Myśl i działaj świadomie zachowując zdrowy rozsądek.

A próbowałeś coś nabazgrać na asfalcie?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

2 minuty temu, Amator 2b napisał:

Całe "czy".

Chyba nawet nie powinienem pytać ? to oczywiste ,wzór moralności , praworządna demokratyczna część Europy nie może postąpić innaczej 

14 minut temu, fetek napisał:

w niemieckich sklepach.

A ja kupuję.

Dobry asortymentu polskich produktów mają.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Nie mam w domu niczego rosyjskiego, bo i niby co? Nawet wódkę mają ohydną. 

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

13 minut temu, d-t-x napisał:

a w samochodzie ? ,  to co wstawiłem było z elektronarzędzia Bosch ? , może blender , mikser albo chociaż szczoteczka do zębów 🙂 ,  

25 minut temu, jarekb napisał:

a w samochodzie ? ,  to co wstawiłem było z elektronarzędzia Bosch ? , może blender , mikser albo chociaż szczoteczka do zębów 🙂 ,  

Dobre sobie 🙂 

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

48 minut temu, d-t-x napisał:

Kiedy nawet Mercedesy osobowe i ciężarowe montują w Rosji . 

2 godziny temu, Airmike napisał:

Jeśli cenisz pokój, bezpieczeństwo i demokrację

To kupuj chińskie.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Niemcy nas zaatakowali ?

spójrz w lustro, jedzie czołg

Godzinę temu, Amator 2b napisał:

Dobry asortymentu polskich produktów mają.

nie mów chop

2 minuty temu, fetek napisał:

spójrz w lustro, jedzie czołg

nie mów chop

Nie mówię.

Zawsze jest możliwość, że oszukują.

18 minut temu, czester15.30 napisał:

Kiedy nawet Mercedesy osobowe i ciężarowe montują w Rosji . 

Czyli to rosyjskie produkty?

8 minut temu, costa brava napisał:

A ja pierogów od dziś  nie jem.  Ruskich.

Wolę dorsza. Atlantycki. Polnocnoatlantycki. Jak sojusz. 

Jesz pierogi to początek Putina drogi a jak blina to zapraszasz Putina.

26 minut temu, jar1 napisał:

Czyli Sputnik to jednak dobra szczepionka. Wiedziałem. 

To miało być w wątku o szczepionkach, ake widzę że ich antywielbiciele nie śpiom i dajom odpór.  

Ruskich 👎 i Chińskich 👎 😈☠️💀

Ukryta Zawartość

xi-jinping-do-putina-poczekaj-z-inwazja-do-zakonczenia-igrzysk-haraszo-ale-polowa-medali-dla-mnie.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.