Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, staropolanka2000 napisał:

Idiotą jest każdy kto ma inne zdanie niż ty? 

Ależ skąd.
Idiotą jest ten, kto nie potrafi myśleć logicznie mając jak na tacy wyłożone wszystko, by wyciągnąć logiczne wnioski.

3 godziny temu, EmilioE napisał:

Na takich bajoków i UPR nabierałem się, kiedy byłem na studiach. Cycuś dla nieogarniętych dwudziestolatków, którzy chcieliby "naprawić wszystko". To już było, tylko teraz podlane jest sosem konserwy katolickiej. Słabe, bardzo słabe...

Tak? To kto jest w stanie to wszystko naprawić wg. Ciebie?
Wskaż Typa.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Ależ skąd.
Idiotą jest ten, kto nie potrafi myśleć logicznie mając jak na tacy wyłożone wszystko, by wyciągnąć logiczne wnioski.

Nie filozofuj. Napisz konkretnie, co ciebie tak urzekło w programie partii Konfederacja. Proszę o konkrety. Nie tam bajania jakieś, że Mentzen młody, przedsiębiorczy i przebojowy. To wiemy.

Dzień bez muzyki dniem straconym.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

by wyciągnąć logiczne wnioski.

Czyli jakie? Jedyne słuszne? Prawdy objawione? Wolę być idiotą tkwiącym we własnych poglądach niż oświeconym w twoich

1 godzinę temu, piotrek7 napisał:

W polityce nie ma ludzi niezależnych. Dzielą się na tych, którzy mniej lub bardziej jawnie się kurwią 

Jedynym niezależnym politykiem na polskiej scenie jest Kaczyński 🙂

Godzinę temu, krzysiekj23 napisał:

No to najlepiej dawać mandat na rządzenie komuchom.

Zasadniczo tu nie ma wyboru, bo albo wygrają komuchy z PiS albo komuchy z PO. Obecnie UE to jakaś wypadkowa Hitlera i cara.

Godzinę temu, Chicago napisał:

Dziwię mu się trochę, że ustawiony życiowo wchodzi w to polityczne bagno...

Zawsze można mieć więcej.

Godzinę temu, EmilioE napisał:

Pamiętacie niejakiego Petru?

Petru, Hołownia, Kukiz, Palikot - to nie były postacie warte zużycia komórek pamięci.

55 minut temu, soundchaser napisał:

...powinni przejąć władzę i zrobić porządek w tym kraju.

Bez szans: przeciętny wyborca wybierze nadal taplać się w g... zamiast ryzykować, że będzie gorzej. Dlatego komuna zakończyła się dojściem do władzy komuchów.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

20 minut temu, staropolanka2000 napisał:

Nie filozofuj. Napisz konkretnie, co ciebie tak urzekło w programie partii Konfederacja. Proszę o konkrety. Nie tam bajania jakieś, że Mentzen młody, przedsiębiorczy i przebojowy. To wiemy.

No jak wiecie, to się chwali.
Program Konfederacji? Przeczytaj najpierw.

20 minut temu, piotrek7 napisał:

Czyli jakie? Jedyne słuszne? Prawdy objawione? Wolę być idiotą tkwiącym we własnych poglądach niż oświeconym w twoich

Twoja sprawa żyć w ciemnocie.

Edytowane przez soundchaser
3 minuty temu, soundchaser napisał:

No jak wiecie, to się chwali.
Program Konfederacji? Przeczytaj najpierw.

Twoja sprawa żyć w ciemnocie.

Dobrze, że nam się tutaj przedstawiłeś. Wiemy z kim mamy do czynienia. Nie wiesz co napisać, to atakujesz i obrażasz. To typowe. 😄

Ja atakuję??? Chyba głowa z dupą Ci się zamieniła.
Napisałem jeden post, po którym zostałem zaatakowany przez takich trollów jak Ty.

Poprosiłem cię o konkrety. Nic nie otrzymałem tylko obelgi. Jesteś żałosny. Żegnam. 🖐️

Mentzen to niezły cwaniak ale ci co go popierają to już zdrowi kretyni. Jak czytam ten wątek to jestem za odebraniem czynnego prawa wyborczego Polonii. Oni nie ponoszą konsekwencji swoich kretyńskich wyborów. Niech głosują na pomarańczowego, z bogiem. Tym co tu mieszkają i podoba im się ten mydłek i jego poglądy to pozostaje mi tylko współczuć.

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

2 minuty temu, MV2 napisał:

Uprzejmie informuję , że podważanie słuszności wpisów Użytkownika+ soundchaser jest bardzo wysoko nagradzane przez Administrację AS . 

To nawraca mą wiarę w ich istnienie. 😄

38 minut temu, Drizzt napisał:

Mentzen to niezły cwaniak ale ci co go popierają to już zdrowi kretyni. Jak czytam ten wątek to jestem za odebraniem czynnego prawa wyborczego Polonii. Oni nie ponoszą konsekwencji swoich kretyńskich wyborów. Niech głosują na pomarańczowego, z bogiem. Tym co tu mieszkają i podoba im się ten mydłek i jego poglądy to pozostaje mi tylko współczuć.

Słabe to jest. Nie spodziewałem się po tobie takiego gównianego wpisu. 

Parker's Mood

Tutaj nie ma miejsca na żadne konfederacje czy hołownie. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może w USA, gdzie też jest wielka polaryzacja i panuje wzajemna nienawiść między czerwonymi i niebieskimi, znalazłby się jakiś "niezależny" kandydat, np fioletowy?

Ukryta Zawartość

18 minut temu, Chicago napisał:

Ja po tobie się wielu rzeczy nie spodziewałem. Niech zostanie, że orientujesz się w jazzie. Zawsze wolę doszukiwać się czegoś dobrego. Idealizm lub naiwność, zależnie od sytuacji.

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

8 minut temu, jar1 napisał:

Antyszczepionkowcy służą Putinowi. Wszyscy to wiedzą.

Ukryta Zawartość

Oczywiście. Ale okazało się to dużo za mało, żeby zniszczyć Zachód. Jak nie rozwalimy go teraz sami od wewnątrz przez pomarańczowych Mentzenów i im podobnych wrogów wolności, praw człowieka i demokracji to będzie dobrze. Zachód jest znacznie silniejszy niż myśli wielu jego wrogów jak i jego obywateli.

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Chicago napisał:

Możesz coś konkretnego napisać o Mentzenie i jego partii? Czy zbijasz piątkę z tym sound coś tam? 

Nie mogę - poczytaj, albo wysłuchaj co ma do zaproponowania i nie zawracaj mi doopska staropolanko200. Zreszta dobrze wiesz co ma do zaproponowania - jego program jest jawny i konkretny i nie ma tutaj tajemnic. Mnie się podoba i to wszystko. Nie głosuję za kimkolwiek w Polsce i nie będę odpowiadał na twoje prymitywne zaczepki. I tyle. 

Parker's Mood

5 godzin temu, Drizzt napisał:
5 godzin temu, Drizzt napisał:

Oczywiście. Ale okazało się to dużo za mało, żeby zniszczyć Zachód. Jak nie rozwalimy go teraz sami od wewnątrz przez pomarańczowych Mentzenów i im podobnych wrogów wolności, praw człowieka i demokracji to będzie dobrze. Zachód jest znacznie silniejszy niż myśli wielu jego wrogów jak i jego obywateli.

5 godzin temu, jar1 napisał:

Antyszczepionkowcy służą Putinowi. Wszyscy to wiedzą.

"Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej."

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

6 godzin temu, Drizzt napisał:

W domu wszyscy zdrowi?

Najśmieszniejsze że domagacie sie programu od gościa ktorego program jest powszechnie znany

A ryżego trypa ktory rano gada co innego, wieczor co innego, popieracie w ciemno

Np za 800+ to on jest za a nawet przeciw

PS  Z Bogiem piszemy wielką litera 🙂

Edytowane przez costa brava

I nawet ruską onucą nie jest

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

1 godzinę temu, Less napisał:

I nawet ruską onucą nie jest

Ukryta Zawartość

No właśnie jest, tylko w czasie wojny nie można już tego robić tak wprost i na bezczela jak Korwin przez lata. Ale żenujący kawałek o ruskim węglu i biednej babci, której wszystko jedno czym pali w swoim małym mieszkanku jednak się tam znalazł.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Drizzt

8 godzin temu, Drizzt napisał:

Jak nie rozwalimy go teraz sami od wewnątrz przez pomarańczowych Mentzenów i im podobnych wrogów wolności, praw człowieka i demokracji to będzie dobrze.

Mentzen wrogiem wolności? Masz na to stwierdzenie jakieś przykłady, czy strzelasz ślepakami?

22 minuty temu, papageno napisał:

Odpowiedzialność wg tego tam. Jprdlę.

Nie zrozumiałeś przekazu. Nie na Twoją głowę.

10 godzin temu, staropolanka2000 napisał:
10 godzin temu, MV2 napisał:

Uprzejmie informuję , że podważanie słuszności wpisów Użytkownika+ soundchaser jest bardzo wysoko nagradzane przez Administrację AS . 

To nawraca mą wiarę w ich istnienie. 😄

Słusznie . Wpisy skasowane , nagrodzone punkcikami . Administracja działa  i za to Ją kocham , jak Kaję Godek i Beatę Kempę .....  Pana Mentzena nie pokocham , bo jestem leZbijka .

Życzę członkom i sympatykom Konfederacji , aby wontecek nabrał tempa i rozwijał się , jak hemoroidy . Pa .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

11 godzin temu, staropolanka2000 napisał:

Poprosiłem cię o konkrety.

Człowieku - weź sobie wygoogluj np. "program Konfederacji" albo "Mentzen program wyborczy" i będziesz miał konkrety. Przedszkolak jesteś, że nie potrafisz?
Tymczasem jedynie bijesz pianę i powtarzasz utarte przez innych trolli slogany na temat Konfederacji nie mające pokrycia w rzeczywistości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.