Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Co bierzesz ?

Nic, mam za dobrą pamieć i nie zapomniałem co ta banda nierobów i cymbałów naszkodziła temu krajowi przez 2 lata rządów, PiS-LPR-Samoobrona. Takich szkodników chyba w historii tego kraju nie było u steru. nic kompletnie nic i same długi. Pamiętasz czy miałeś 10 lat i drapałeś się po jajach w piaskownicy a teraz masz już dowód i możesz głosować na Krowina albo innych debili którzy są fajni na tę chwilę??? :-) Jeśli masz więcej niż 30 lat to zacznij brać bilobil albo inne gów..o na pamięć bo nie długo będziesz leciał ze sraczką do kibla i siadając zapomnisz po kiego tu przyleciałeś :-)

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Humor audiofilski

6867_4994.jpeg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

wsadzanie do kryminału kogokolwiek

I slusznie. Nastepny dwa razy sie zastanowi zanim za***rdoli 10 mln zl bez zadnych konsekwencji.

?👈

Ponieważ nie będą transmitować Mody na sukces okropnie zdruzgotany wpadłem na pomysł aby sobie go w całości ściagnac na kompa; co Wy na to ;)

Edytowane przez ASURA

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Kurcze, marzy mi się taka reaktywacja:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ponieważ nie będą transmitować Mody na sukces okropnie zdruzgotany wpadłem na pomysł aby sobie go w całości ściagnac na kompa; co Wy na to ;)

33kvcs5.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ciekawe, ilu ludzi popełni samobójstwo z rozpaczy. Przez 20 lat śledzili losy bohaterów, którzy przez ten czas stali się jakby ich drugą rodziną, a może nawet pierwszą. I teraz nagle dostają wiadomość, że familia sukcesu zostaje odesłana do niedostępnej dla żywych krainy wiecznych transmisji wszystkiego.

W sumie to nie jest śmieszne ale nigdzie indziej nie pasuje. Znalazłem i się dzielę :-)

10351407_10204979391945474_3733089024302484130_n.jpg?oh=f01a79a69f8a1bdca9f2a8e27c120e1c&oe=54D1EBF6

Z cyklu: nigdy nie zasypiaj na imprezie

0_1_60043_Pamiatka_z_imprezy_przez_Typowy%20Skurwiel.jpg

0_1_59994_Czacha_dymi_przez_pszemeg.gif

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Staje nagi facet przed lustrem. Długo ogląda pomarszczoną, wymiętą, nieogoloną twarz, spogląda na zarośnięty jak u małpy tors, wystający brzuch, patrzy w swoje przekrwione, podkrążone oczy... Potem kieruje wzrok w bok lustra, gdzie widać odbicie leżącej w łóżku pięknej dziewczyny. Facet jeszcze raz spogląda na siebie i mruczy:

- Kuźwa, jak można do tego stopnia kochać pieniądze...

Dziadek skończył 100 lat. Przyjechała do niego telewizja po wywiad.

- Dziadku powiedzcie naszym widzom co należy robić aby dożyć tak pięknego wieku?

- Alkoholu nie piłem, kobietami się nie interesowałem, ...

Raptem jakiś straszny hałas z piętra wyżej.

- Co to takiego? - pyta dziennikarz, który przeprowadzał wywiad.

- To mój starszy brat pijaczyna. Pewnie sobie znowu jakąś dziwkę sprowadził.

Z serii: warunki mieszkaniowe w kraju :-) ten miażdży :-))))) Jak na tronie to na podwyższeniu przynajmniej ;-))

Ukryta Zawartość

30b77f4b0139.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez thrak

"Święta w tym roku zostały uratowane. Tych, którzy już w listopadzie zaczynają się niepokoić, uspokajamy: w Wigilię Polsat ponownie pokaże "Kevina samego w domu". Znamy szczegóły!"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Ostatnio przed religią mówię do koleżanek:

- Chciałabym mieć tatuaże na całe ręce, albo dookoła lewego bicepsa napis jaki jest na Pierścieniu Władzy, a na drugiej ręce logo Stonesów i napis z logo Zeppelinów, chciałabym też mieć Choppera i tak na nim jeździć w ramonesce i martensach lub w upał w bluzce bez rękawów z super wyrzeźbionymi ramionami. O jeszcze bym chciała dredy i chętnie pozostanę przy czerwonych okularach.

Miny moich koleżanek mówiły dużo, ale najlepszy był ksiądz:

- Mam nadzieję, że to tylko udany żart.

Ja na to, że nie, a on cośtam zaczął o odstraszaniu facetów. Odpowiedziałam, że o to mi chodzi i ksiądz, który ma wygadane jak mało kto nic nie powiedział. Potem coś zaczęłam gadać o tym, że zabawnie by wyglądał taki wykładowca na Harwardzie, ale się zemną nie zgodził :-( ;-)

Moje koleżanki zaczęły gadać, że tatuaże to grzech i mi szczena opadła ;-)

Pytanie czy tak to dziwnie wygląda, czy tylko ksiądz jest przewrażliwiony?

P.S. Nie mam ze sobą żadnych problemów tylko chciałam to napisać, bo ta sytuacja wydała mi się zabawna.

Edytowane przez Keef'98

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Bez żartów:

Klecha miał trochę racji, nasza miła Przyjaciółko:)

Wypasiony biceps u kobitki - to niefajne jest.

A jeszcze tatuowany...:(

Nie wiem, może się mylę i "chłopacy" mnie dojadą...

Kobieta ma być - kobieca.

Delikatna i śliczna...

A nie : babochłop.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

- doktorze mamy problem z synem , myśli że jest kurą i ....

- rozumiem , proszę to są tabletki które sprawią że zacznie się czuć normalnie ...

- nie doktorze , doktor nie rozumie my chcemy jajek .

Pytanie czy tak to dziwnie wygląda, czy tylko ksiądz jest przewrażliwiony?

Nie, to świetny pomysł. Są jeszcze takie imitacje zamków błyskawicznych. Nakleja się je na przykład na szyję... Powodzenie u zombiaków zapewnione :)

Tak, a co?;-) Jeszcze nigdy nie oberwałam na Wildzie ;-) A żeby niebyło, że off-topuję

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.