Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie idźcie z polityką i tymi żałosnymi fotkami do innego działu.Ani to śmieszne ani ciekawe.Załóżcie sobie temat:Polityka na smutno i na wesoło z udziałem Hyuny Kim i przyjaciół. Moderatory nie spać...

Edytowane przez Nikonman

Podczas rozmowy rekrutacyjnej

- Płacimy w naszej firmie mało gdyż dbamy o przyjazną atmosferę w pracy

- jak to ? nie rozumiem

- bo prawdziwych przyjaciół poznaje się przecież w biedzie .

A to fakt bo Cze był mordercą ale to przez kapele typu Rage Against The Machine - na marginesie bardzo lubię ich muzykę - która rozpropagowała ten wizerunek Cze jako "fajny wzorek" na koszulki.

Też ich lubię ale wokalista to po prostu lewak i nie traktuje Cze tylko jako wzorek na koszulkę. Edytowane przez jello

opo? jaka opo...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Jedni nie rozumieja co sie pisze.Gdzie jest jakis moderator?Ja nie chce tu tej zasranej polityki,Kodowcow,tych co nie umieja czytac i tych co widza wszedzie lewakow.Wypier...c do innych watkow!

.

Jedni nie rozumieja co sie pisze.Gdzie jest jakis moderator?Ja nie chce tu tej zasranej polityki,Kodowcow,tych co nie umieja czytac i tych co widza wszedzie lewakow.Wypier...c do innych watkow!

.

Nic nie zrobisz. Jak przesadzisz, do KE będą szczuć.

Głaskać, głaskać i dopiero wtedy kopa.

Chyba specjaliści z kabaretu OTTO go opracowali.

OTTO?

OTTO pisze texty dla Svetru

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8b90adec5cb9b67bdce8fe7c2b8d5425.jpg

7.gif

kartkowka-prezydent-rezydent-kondominium-rosyjsko-niemieckie-mafie-sluzby-loze-grzegorz-braun.jpg

Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

7666997cfcc492ba38eeb9d3ab9b725b.jpg

bc5989f63d68bc3b6e17a402cce74b1c.jpg

Krótko ;-)))

304078bfc7bcb24efcb6ba002772c420.jpg

Taczuszką pod sam bank podjechał ;-)

dfb4746e62532f5fa08f1f6fa88f86de.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

8b90adec5cb9b67bdce8fe7c2b8d5425.jpg

Jakaś c.pa ta nauczycielka...

U mnie za sam pierwiastek z domków, papugę i ludziki miałby tróję.

Za rakietę - jeszcze z punkcik!:-)

Nie dziwię się młodziakom, że mają w d4 szkołę.

Dude wogóle nikt nie będzie wspominać. Brak mu charyzmy za grosz. Chyba że przebitą gumę i Ruchadełko leśne

Bo dudy to taki instrument: Pusty worek i parę piszczałek wydających dziwne dźwięki...

Wy naprawdę nie wiecie co to za wątek???

ze żartami!!! - dawać śmiszne! - potem komentować

Januszek we formie :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cyt.-

Działkę miałem od dawna ale traktowałem ją jako zło konieczne. Ot, kolejny obowiązek w natłoku ważniejszych powinności. A pożytku z tego żadnego. Tak myślałem.

Do czasu, kiedy od siedzenia przed komputerem, kręgosłup zaczął niemiłosiernie dokuczać. Wtedy to, w ramach rozruchu postanowiłem założyć trawnik. Skopałem kawał ziemi, nawiozłem torfu, posiałem trawę. Udało się. Może nie angielski ale jest. Dziecka może sobie pobrykać. Wygospodarowałem też miejsce na grządki. Marchewka, pietruszka, cukinia, truskawki, maliny... Fajnie mieć swoje.

I wtedy pojawił się On. Kret. Chociaż na początku to nie był Kret. Krecik. Gdy dziecko zapytało mnie, czy ten Krecik też mówi „Ah, jo”, z uśmiechem potwierdziłem. Jeden kopiec usypany gdzieś w rogu działki to przecież głupstwo. To była sobota, dwa tygodnie temu, pamiętam doskonale, bo ognisko robiłem i któryś z gości poradził, żebym wbił w ten kopiec metalowy pręt z puszką po piwie na końcu. Pręt miałem, puszek pod dostatkiem (wszak ognisko było). Jak poradził, tak zrobiłem. Podobno kret nie lubi hałasu a puszka na metalowym pręcie plus wiatr równa się hałas, genialne w swej prostocie.

W niedzielę były trzy kopce. Jakoś mnie to jeszcze nie zaniepokoiło, ba, byłem Mu nawet troszkę wdzięczny, bo trzy kopce to trzy piwa. Wypiłem ze smakiem. Za Jego zdrowie. W poniedziałek jadąc na działkę kupiłem, profilaktycznie, cztery piwa. Ale się przeliczyłem. Znaczy, nie doceniłem pracowitości mojego Gościa. Zgrzewa piwa by nie wystarczyła na obłożenie wszystkich dziur. Porył cały trawnik, wlazł też w grządki z fasolą, sałatą i cukinią. Taczkę ziemi zebrałem. Cóż, pomyślałem, mojego Kreta (już nie Krecika) hałasem nie wezmę.

Polatałem po forach działkowych, poczytałem o sposobach na wypędzenie tego sympatycznego (sic!) ssaka. Swoją drogą, nie zdawałem sobie sprawy, że pochłania On, całkiem sporo vis vitalis walczących z Nim osobników. Zdarza się doprowadza do frustracji zakończonej wkopywaniem w ziemię siatki, dookoła całej działki. Na metr dwadzieścia!

A same metody? Nie wiedziałem, czy śmiać się, czy płakać. Benzyna, niedopałki papierosów sierść psa, głowy śledzia etc. Urzekła mnie pani, która nałożyła na rurę wydechową auta gumowy wąż, drugi koniec włożyła w dziurę i 15 minut auto na wysokich obrotach. Podobno pomogło...

Ja wybrałem karbid. W reakcji z wodą wydziela się acetylen. Śmierdzący. Nie dla mojego Kreta. Potem kolejno. Odczynnik siarkujący (tzw. Odczynnik Lowesson’a), dimetylosulfotlenek, pirydyna, etanoditiol. Wszystko cuchnie potwornie. Nie dla mojego Kreta.

Przy okazji poznałem też krecie obyczaje. Wiem o nich wszystko! Ryje i poluje około 4 godzin. Potem zasypia na 3 godziny, snem tak głębokim, że chrapie. Jest tak styrany tym ryciem, że nie da się Go wybudzić, nawet jeśli uda się dotrzeć do gniazda. I tak w kółko Macieju.

Ta wiedza upoważniła mnie do wyruszenia na polowanie. Sobota, szósta rano, łopata, wiaderko, krzesełko, kret ryje, łopatą do wiadra buch, eksmisja do lasu, jakieś 5 kilometrów. Ufff. Po kłopocie.

Do niedzieli. Ten sam, inny, nie wiem. Kret jest. W poniedziałek kupiłem pułapkę. Żywołapną. Kawał rury i dwie zapadki. Kret wchodzi, wyjść nie może. We wtorek ryje wszędzie, tylko nie tam gdzie jest pułapka. W środę przekładam w inne miejsce, to samo. Zabawa trwa do soboty. Szósta rano, łopata, buch, jedziemy. To była najdłuższa wycieczka w Jego krecim życiu. Blisko 30 kilometrów. Piękna okolica, jeziora, lasy, ryć nie umierać.

Niedziela. Ten sam, inny, nie wiem. Kret jest. Pożyczyłem od sąsiada pułapkę. Już nie żywołapną. Zakładałem z duszą na ramieniu bo sprężyna wyglądała dość nieprzyjaźnie.

Wczoraj. Około godziny 20 zakopałem Kreta w Jego największym kopcu. Na środku trawnika...

Ah, jo

Źródło:

Ukryta Zawartość

©:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez notoryczny

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Dude wogóle nikt nie będzie wspominać. Brak mu charyzmy za grosz. Chyba że przebitą gumę i Ruchadełko leśne

Mylisz prezydenta z Aktorem Celebrytą Senior.

Hahaha nie można tak na każdym statku kilku z pozwoleniem na broń i workami z piachem wozić? ;-) kłopot z tymi bosymi pastuchami na drewnianej łupince zniknąłby raz dwa.

Ukryta Zawartość

a teraz z zupełnie innej beczki:

14322305_1577470452561494_1829593906149735393_n.jpg?oh=cfdc11c1cd850b4c272adc588aab1094&oe=5883DB8D

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Hahahaha:

14333095_1128561103901881_5324141148971930690_n.jpg?oh=0678030a59d251fb1c4594c95e50074c&oe=586B90D1

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Hahahaha:

14333095_1128561103901881_5324141148971930690_n.jpg?oh=0678030a59d251fb1c4594c95e50074c&oe=586B90D1

jaaaprdleee!!!

nie za bardzo mam kontakt z PKP

ale

to się działo naprawdę!!!

Ukryta Zawartość

post-5678-0-08196500-1474298762_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.