Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Hard day's work

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Podobno ten sub pochodzi z piramidy w Gizie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tem dowcip rysunkowy z nagrywanym ptakiem przypomniał mi dowcip z żabą...

Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:

- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?

- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.

- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?

- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!

Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:

- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?

- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypie***lasz!

nie wiem czy to jeszcze śmieszne czy już straszne

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...there is no spoon...

Zaprosimy wszystkich, całą kadrę z rodzinami itp., a jak już sobie popiją to hurtowo posłuchamy o czym mówią i co na prawdę myślą...

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

Wychowanie Obywatelskie! Nazwiska ministrów na pamięć, raporty z dziennika tv i zeszyt z prasówką...

Nie mów za głośno wierchuszka Pisowska to zobaczy prezesowi ZA SYGNALIZUJE

Z dyskusji na pewnym forum:

"~Alex do ~Mac: Krzysiek pisze o latach 60 tych. Musisz o tym pamiętać. Wtedy w sklepach nie brakowało niczego. Odpowiedz mi proszę, jak często teraz , szary zwykły "Kowalski" jeździ za granicę? Owszem ma taką możliwość, ale jednak jak często? Znam naprawdę wielu ludzi, którzy w życiu dalej jak w mieście wojewódzkim nie byli. I wcale nie uchodzą za jakoś szczególnie ubogich.

~Turysta do ~Alex: Bo nie chcą jeździć - i tyle.Wyjazd do Grecji w maju w przedsprzedaży w renomowanym biurze podróży - bez wyżywienia ale samolotem - od 550 zł od osoby.Więc bez ściemy.

~trenix do ~Turysta: strasznie drogo, nie każdego stać na takie luksuusy. Jakbyś dał mi choć z 500zł to bym resztę może dołożył, ale wyżywienie też powinieneś mi załatwić bo jak to, choć w sumie to moge z Polski wziąść mielonkę w puszcze i okej, w sumie racja.

~trenix do ~trenix: oczywiście w puszce a nie puszcze

~zenek do ~trenix: ja bym ci dal te 550 zl, a moze I wiecej, jakbys ty mi wyremonowal strych w domku. chodzi tylko o wykonanie i jak...

~trenix do ~zenek: jeszcze mam ci robić strych? Chyba oszalełeś, inni dostają 500zł za darmo a ty mi karzesz strych robić?Bóg cię opuścił? "

Who's Afraid of Music?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.