Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

Też tak mam że kultowy film 15 lat temu,obecnie mnie nie podnieca.Albo wyrosłem albo zgłupłem. Np dający do myślenia inteligentny film " Lucia i sex" albo "Nagi Lunch"

Gadacie głupoty panowie.

Wcześniejsze Mad Maxy miały przynajmniej klimat i zarys jakiejś tam fabuły, o coś tam chodziło,

a w tym nowym wiadomo tylko tyle, że ktoś tam kogoś goni i wszyscy gdzieś tam jadą.

To samo ostatni Terminator. Z litości powstrzymam się przed porównywaniem tego gówna do poprzednich części,

ale w ogóle sam film jako film jest do dupy, ch*j wie o czym i nudny jak flaki w oleju.

Jak ktoś nie widział poprzednich i nie jest starym pierdzielem jak ja, który dorastał na filmach z Arnoldem,

to wcale mnie nie dziwią komentarze w necie na temat tego chłamu. Dno porażka i nie ma co zaklinać rzeczywistości.

Dawno nic tutaj nie pisałem i może nie będę już tego stanu zmieniał.

Generalnie jest analnie, a trafić na film wart w ogóle obejrzenia od początku do końca ...

naprawdę bez żadnej przesady mogę powiedzieć, że już wolę k**wa powtórki w telewizji oglądać

niż tracić czas na te wszystkie nowości, które i tak najdalej za pół godziny wyłączę, bo dłużej nie wytrzymam.

Beznadziejna gra (nowe pokolenie aktorskich beztalenci) beznadziejne scenariusze (po stokroć odgrzewane kotlety)

beznadziejne zdjęcia (albo wszystko narysowane w komputerze, albo kręcone z ręki bo teraz taka moda)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A nowy MadMax podobał się Międzynarodowej Federacji Krytyków Filmowych, która przyznała im nagrodę Grand Prix

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wczoraj obejrzałem na C+ i bardzo mi sie podobał

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

Celebrity

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Wczoraj w tv zacząłem ogladac Hellraiser 8: hellworld. Zacząłem... Pół godziny filmu i nuda...nagle patrzę sztuczna mgła a zaraz potem gołe cycki.No i pojawił sie pinhead i zaczął tym drewnianym głosem recytowac... No tak...Ogladając tą chałę mozna zrozumiec dlaczego seria SAW była sukcesem i dlaczego pierwszy film SAW nie poszedł straight-to-dvd. Nie ta liga :)

Ci co maja C+ a nie oglądali dzisiaj leci komedia : milion sposobów jak zginąć na dzikim zachodzie....

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Inny El Mal ajeno - dobry film. Reżyser był blisko prawdy (w rzeczywistości wygląda to trochę inaczej). W jednym miał całkowitą rację. Cena którą w takim wypadku trzeba zapłacić jest zawsze najwyższa. Zero miłosierdzia.

Edytowane przez Mrok

Si-ra-no - O fak... kino koreańskie nie jest złe, ale to... nie wiem nawet jakich słów użyć. Zmodyfikowana wersja Cyrano. 1/10. Ten jeden punkt za całkiem fajną dziewczynę, która gra drugoplanową rolę. Cała reszta, scenariusz, gra aktorów itd. na poziomie dzieci specjalnej troski. Artystyczny samogwałt. Tragedia.

Edytowane przez Mrok

Ukryta Zawartość

wypada tylko polecić

w zalewie tandety coś wartościowego

i ogląda się nader przyjemnie :)

Ukryta Zawartość

Dzisiaj w HBO dla tych co nie oglądali i przede wszystkim dla kobiet premiera filmu Zimowa opowieść...

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Stulatek, który wyskoczył przez okno i zniknął

Świetny film z dobrym humorem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dom Wariatów

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

"Do Utraty Sił" - dno i wodorosty. Tak liniowego, schematycznego i przewidywalnego filmu nie widziałem od dawna. To już Rocky był bardziej zaskakujący! Plus za świetną grę Gyllenhalla (czy jak to się pisze ;) ) i F. Whitakera. I tylko tyle.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Wczoraj udaliśmy się od chyba stu lat do kina z żoną na kontynuację komedii o rodzinie Griswold'ów . Film jak znalazł na zakończenie ciężkiego tygodnia:) komedyjka głupkowata ale co tam, ja się niaśmiałem dużo, reszta sali też a ludzi dosyć dużo na seansie było, polecam.

Jak już ktoś oglądał to pewnie koreański lektor nawigacji dał mu ubaw :-)

Zmusiłem się i obejrzałem najlepszy film poprzedniego roku wg towarzystwa wzajemnej adoracji z zachodniej części USA czyli Birdman.

Film dość nieudolnie stara się sprawiać wrażenie satyry na światek Hollywood, ale w rzeczywistości to kino, które można określić "wlazodupowym". Na Oscara w sam raz.

Do tego muzyka, oparta na siermiężnym motywie perkusyjnym, przywodzącym na myśl inne "dzieło" z fabryki snów tj Whiplash.

Szkoda patrzeć, jak agenci tak znakomitych aktorek, jak Naomi Watts czy Andrea Riseborough, zmuszają je do grania w czymś takim.

Można powiedzieć, że Iñárritu do tej pory kręcił w kółko to samo, ale to przynajmniej dało to się oglądać z przyjemnością bez wypicia 8 piw.

Jak ktoś chce obejrzeć dobry film wyśmiewający ten żałosny światek to polecam ostatni film niezawodnego Davida Cronenberga "Mapy gwiazd". Co ciekawe to jego pierwszy film w USA i wszystko wskazuje na to, że ostatni :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dawca pamięci - można obejrzeć... a tym bardziej jak w C+ leci .. i tak się płaci abonament ... :-)

Hideaways - mroczny, ale dobrze nakręcony dramat. Podobał mi się.

Agentka / Spy.

Z przymrużeniem oka ale najlepsza komedia jaką widziałem w ostatnich latach .

Obejrzałem sam początek i ostro śmiechłem, chyba jednak obejrzę do końca. ;)

Edytowane przez Mrok

Hideaways - mroczny, ale dobrze nakręcony dramat. Podobał mi się.

Obejrzałem sam początek i ostro śmiechłem, chyba jednak obejrzę do końca. ;)

Dupy nie urywa, ale numer z fiutem mnie rozbroił. Pasowałby do kac vegas.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jak ktoś chce obejrzeć dobry film wyśmiewający ten żałosny światek to polecam ostatni film niezawodnego Davida Cronenberga "Mapy gwiazd". Co ciekawe to jego pierwszy film w USA i wszystko wskazuje na to, że ostatni :)

Ukryta Zawartość

Widzisz - a do mnie z kolei ten film nie dotarł. Satyra może i jest, ale nic po za tym. Taki film o niczym.

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Pokaż nowe odpowiedzi