Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Krzyż powróci przed Pałac Prezydencki? Opowiedział się za tym Jarosław Kaczyński. Jak mówił podczas przemówienia na Krakowskim Przedmieściu, inicjatywa w tej sprawie już trafiła do prezydenta Andrzeja Dudy. Krzyż miałby stanąć na dziedzińcu prezydenckiego pałacu."

Kaczyński wysyła prośbę do swojego figuranta :-))). To sa normalnie jaja większe, jak za komuny.

No ale pewnie zdemenciałe staruszki w to uwierzą, a forumowa delegatura PiS zapewniać będzie, że ta szopka szopką nie jest.

Żadna szopka. Po prostu po okresie bestialstwa PO w tym względzie, ofiarom zamachu smoleńskiego winni jesteśmy właściwe upamiętnienie.

"Jeśli zapomnę o nich,

Ty, Boże na Niebie,

zapomnij o mnie!"

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

A propos "bólu dupska" :

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Żadna szopka. Po prostu po okresie bestialstwa PO w tym względzie, ofiarom zamachu smoleńskiego winni jesteśmy właściwe upamiętnienie.

"Jeśli zapomnę o nich,

Ty, Boże na Niebie,

zapomnij o mnie!"

Boże, jakie to bestialstwo było. Setki ofiar zamęczonych. Smętnym pier...niem chyba.

Jestem Europejczykiem.

Boże, jakie to bestialstwo było. Setki ofiar zamęczonych. Smętnym pier...niem chyba.

Tak... prowokatorzy, szczanie poszczutej tłuszczy na znicze, antypolskie zachowanie służb porządkowych - to żadne bestialstwo.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Klasyka westernu... o, jak nam tu źle! Za mało nam źli Czesi dajecie! DAWAĆ WINCYJ!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Cejrowski ma niestety rację.

Brak Prezydenta RP na czele Marszu Niepodległości to bardzo zły znak! :(

Brak Prezydenta RP na czele Marszu Niepodległości to bardzo zły znak! :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

najwieksze obchody mają narodowcy!

Kto miałby mieć - nie narodowcy i pełowskie łajzy z lewakami pod tęczowym sztandarem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Krzyż powróci przed Pałac Prezydencki? Opowiedział się za tym Jarosław Kaczyński. Jak mówił podczas przemówienia na Krakowskim Przedmieściu, inicjatywa w tej sprawie już trafiła do prezydenta Andrzeja Dudy. Krzyż miałby stanąć na dziedzińcu prezydenckiego pałacu."

To może od razu pierdyknąć podmiankę Pałacu Prezydenckiego na kościół. Namaszczony przez prezesa proboszcz już jest na miejscu.

Głośny i krzykliwy, ale margines.

Przed wojną (II światową) takie "łajzy" będące wtedy marginesem przejęły władzę w Niemczech co bardzo drogo później Niemców kosztowało. Ktoś słynny powiedział (to chyba jakiś znany pisarz): "patriotyzm jest cechą ziejących nienawiścią".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Toteż nie lekceważę zjawiska i uważam je za potencjalnie niebezpieczne, ale IMO masa krytyczna jeszcze nie została przekroczona. Mam nadzieję, że tego nie dożyję :)

wg badań socjologicznych, społeczenstwo polskie składa się z 40% ludzi o poglądach prawicowych i skrajnie prawicowych i tzw resztę. i tu jest problem. bo prawicowcy są prawie jednolici w poglądach, ale 60% tzw innych to lewica, centrolewica, globaliści, alter, zieloni i Bóg wie kto jeszcze. nie ma spójności pogladów

tja, będąc w stolicy ,sprowokowałem dziadka, koło pałacu, jak się zamachnął, to mu tak zostało. była też jedna wariatka z krzyżem, ale oblalismy ją colą i święty spokój. jezdem prowokatorem gorszym niż zomo.

patriotyzm jest cechą ziejących nienawiścią

A brak patriotyzmu jest cechą ziejących miłosierdziem? Ależ prosty ten Twój świat.

Przed wojną (II światową) takie "łajzy" będące wtedy marginesem przejęły władzę w Niemczech co bardzo drogo później Niemców kosztowało.

Dzisiaj w Niemczech partia faszystowska też działa legalnie. Nie przeszkadza wam to?

bo prawicowcy są prawie jednolici w poglądach,

Jak w reklamie: "prawie robi wielką różnicę"

Kuzyn murzyna

Ależ prosty ten Twój świat.

To chyba dobrze w dzisiejszych czasach nienawiści.

Dzisiaj w Niemczech partia faszystowska też działa legalnie. Nie przeszkadza wam to?

Przeszkadza, ale tym powinni zajmować się Niemcy i o ile wiem zajmują się.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Normalnym Polakom też się coś należy.

Zgadzam się z Tobą w 100%.

POłajzy i lewacy (nie mylić z ludźmi o lewicowych poglądach) jakoś z normalnością nie mają związku przyczynowo skutkowego.

Przed wojną (II światową) takie "łajzy" będące wtedy marginesem przejęły władzę w Niemczech

Widzisz tu i teraz jakieś przełożenie w związku z 11 listopada i marszowaniem sobie w tym dniu?

Wszędzie na świecie manifestuje się w jakimś dniu określającym znaczące wydarzenia dla danego kraju.

Widzisz tu i teraz jakieś przełożenie w związku 11 listopada i marszowaniem sobie w związku z ta datą?

Ci co głośno krzyczą, pokazują patriotyczną agresywność i maszerują, mimo że są w mniejszości, potrafią doprowadzić do tragedii.

Historia pokazuje do czego prowadzi nacjonalizm i narodowcy. Zawsze prowadziło to do wojen, zabijania i zniszczenia. A jacy z nich patrioci? Wystarczy zadać kilka prostych pytań z historii Polski i jest pozamiatane. Wychodzi wtedy jaka jest prawda. Smutna zresztą.

tja, będąc w stolicy ,sprowokowałem dziadka, koło pałacu, jak się zamachnął, to mu tak zostało. była też jedna wariatka z krzyżem, ale oblalismy ją colą i święty spokój. jezdem prowokatorem gorszym niż zomo.

Jeszce któś doniesie do Kwaczynckiego i co wtedy?

A może pokażą coś śmiałego, na miarę naszych czasów?

Ja bym tam wolał żeby niczego śmiałego nie pokazywali. Śmiałe działania czasem kończą się katastrofą. Budowa nie lubi pośpiechu.

Ci co głośno krzyczą, pokazują patriotyczną agresywność

Przecież w marszu czy jak go tam nazwać nie idą tylko "wyolbrzymione" przez salon stada kiboli.

Wstydem jest wstydzenie się własnej flagi narodowej, własnej historii i tradycji oraz sprowadzanie obchodów święta 11 listopada do wyłącznie negatywnych wyobrażeń salonu.

Zajrzałem do TVN24, strasznie tam zasmuceni, ze jeszcze nie było zadymy.

Cóż to jutro miała by do napisania GW?

Spokojne obchody to przecież nie jest ciekawy temat.

Smutne to jest oddawanie życia za kawałek materiału tylko dlatego, że nazywa się go flagą narodową. Smutna jest ta narodowa banda, która czci święto z ksenofobicznymi hasłami w gębach. Smutni są ci postendeccy pachołkowie, którzy w XXI wieku wykrzykują skompromitowane hasło "Polska dla Polaków"... Smutna ideologia kretynów, kieszonkowy format patriotyzmu, zgniły smrodek brunatnych idiotów.

Smutne to jest oddawanie życia za kawałek materiału tylko dlatego, że nazywa się go flagą narodową.

Owszem smutne to jest gdy trzeba i jest taka konieczność (teraz jej nie ma i oby długo tak było)

"za kawałek materiału" - czyżby tylko za to oddawano życie?

Obyś nie doświadczył przekonania, że nie za "kawałek materiału"

Iksik tradycyjnie zieje debilnym prawactwem, dziś odmiana specjalna, patriotyczna.

Ciekawe kiedy w polsce pojawi się normalna, cywilizowana prawica.

Zajrzałem do TVN24, strasznie tam zasmuceni, ze jeszcze nie było zadymy.

Cóż to jutro miała by do napisania GW?

Spokojne obchody to przecież nie jest ciekawy temat.

Oklądam TVN i stwierdzam ża albo kłamiesz, albo przekaz telewizyjny przekracza twoje zdolności rozumienia słowa mówionego.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.