Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wybaczam:) Swoją drogą w takiej Tesli można sobie włączyć na postoju i ogrzewanie i klimatyzację bez narażania się na jakikolwiek mandat, bo mandat się dostaje tylko za pracujący silnik. Czyli jednak jakieś zalety ma :)

Przed spalinowymi były elektryczne. Poległy w konkurencji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Silniki spalinowe w samochodach są od ponad 100 lat.

Dwusuwy, czterosuwy, diesle, rozdzielacze, gaźniki, wtryski, górno-zaworowe, dolnozaworowe, ręczne, automatyczne, na korbę, rozruszniki, prądnice, wał korbowy itd.

Faktycznie, silnik spalinowy stanął w miejscu 100 lat temu.

W Polsce przepis zakazujący pozostawienia pojazdu z pracującym silnikiem obowiązuje od bodaj wczesnych lat `60 ubiegłego wieku. Jak się łatwo domyślić ówcześnie nie miało to zupełnie nic wspólnego z ekologią.

Nie dziwię się w ogóle. Był też i przepis, że można pożyczyć dolary, ale trzeba oddać banknoty o tych samych numerach. To chyba obowiązywało, jak się nie mylę, do póżnych lat osiemdziesiątych. Wszystko było tak piękne, że erekcja murowana!

Parker's Mood

Był też i przepis, że można pożyczyć dolary, ale trzeba oddać banknoty o tych samych numerach. To chyba obowiązywało, jak się nie mylę, do póżnych lat osiemdziesiątych.

W Teksasie czy na Madagaskarze?

Nie dziwię się w ogóle. Był też i przepis, że można pożyczyć dolary, ale trzeba oddać banknoty o tych samych numerach. To chyba obowiązywało, jak się nie mylę, do póżnych lat osiemdziesiątych. Wszystko było tak piękne, że erekcja murowana!

Jaja sobie robisz? Kiedy ty do tego Chicago wyjechołeś???

Nie robię sobie jaj, tak było! Prawda, że niewiarygodne? Wyjechałem do US w '92. Ale ten przepis obowiązywał jeszcze w komunie i wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.

Edyt Stylista

Parker's Mood

Duduś musi stanąć przed Trybunałem Stanu - MUSI.

Nie zapominajmy o tym.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Na tej fotce panowie jacyś tacy smutni.Chyba odpowiedzialność za kraj im ciąży.Narobili się przy ustawie o SN a tu wszystko na marne.Naród nie docenił.Przypadkowy naród.

"Zbigniew Ziobro był absolutnie pewny, że prezydent nie zawetuje ustaw, publicznie radził więc, aby "między bajki włożyć te opowieści o wecie".

Gdy prezydent nie podpisał ustaw, ale zaraz po powrocie z weekendu zgłosił dwa weta, w MS doszło do spotkania Zbigniewa Ziobry, wiceministrów i najbliższych współpracowników.

Na tym spotkaniu słowo "zdrajca" i tak było jednym z najdelikatniejszych. - Minister i jego ludzie mówili o prezydencie Andrzeju Dudzie, że jest "Judaszem". Zbigniew Ziobro nazywał Dudę "Brutusem""

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

donDyrektor Torunione!

To bardzo możliwe :-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

747 chciał przypomnieć jak wygląda polityk europejskiego formatu w odróżnieniu od kurdupla śliniącego kobiety po wykręconych im wcześniej rękach.

Jestem Europejczykiem.

Powoli rozpoczyna się przenoszenie różnych europejskich agencji z Londynu.

Jak przy obecnej konfrontacyjnej wobec Unii polityce obecnego reżimu widzicie szanse Polski?

Jestem Europejczykiem.

Jakie szanse?

No właśnie, jakie?

Wygląda mi to na jakiś nieśmieszny żart, ale może Koledzy PiSowcy mają inne zdanie w tej kwestii.

Na przykład, że po prostu nam się to należy, bo Polska Chrystusem Narodów, czy coś w tym stylu.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.