Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A na temat to PiS krok po kroku ogranicza normalne działanie demokracji parlamentarnej. Klasyczna "metoda salami", czyli zabieranie systematycznie po małym kawałku.

W takiej sytuacji zajmowanie się jakimiś milionami dla funkcjonariuszy reżimu może rzeczywiście wyglądać niepoważnie, ale suwerena nie interesują imponderabilia tylko kasa i kiełbasa, więc może to akurat do niego przemówi.

Jestem Europejczykiem.

W takiej sytuacji zajmowanie się jakimiś milionami dla funkcjonariuszy reżimu może rzeczywiście wyglądać niepoważnie, ale suwerena nie interesują imponderabilia tylko kasa i kiełbasa, więc może to akurat do niego przemówi.

Nie przemówi dopóki suweren ma też "kiełbasę", nie za bardzo się interesuje tym że władza bierze tą "kiełbasę" wagonami. Bierze, nie kradnie ;-). Obudzą się jak już będzie jak zwykle za późno.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

I zaś będzie wina Tuska.

Zawsze jest wina Tuska ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A na temat to PiS krok po kroku ogranicza normalne działanie demokracji parlamentarnej. Klasyczna "metoda salami", czyli zabieranie systematycznie po małym kawałku.

Dla naszego masowego suwerena tylko to ma znaczene.

Ja cichutko wtrącę, że front jeszcze na Krezuberg nie dotarł (ale trzymamy ziemniaki i cebulę w piwnicy, na wszelki wypadek).

już dawno doszedł i objął całą republikę.

Komisja Europejska zablokowała Google? U mnie jeszcze działa.

niech autor tego zwrotu go wyjaśni. chyba wie co pisze?

To jaką to wojnę prowadzicie w tej Germanii?

to wojna światowa. ciebie też obejmuje.

tak generalnie to jaja sobie robisz czy ty tak masz?

chodziło o przypomnienie o co chodziło z tymi ośmiorniczkami (jakie słodkiego zdrobnienie jak ratulka i kredytek)

a moze wyasnic ci o co chodziło z tym wstawaniem z kolan?

W "polityce" nudaaaa. Tylko kodziarze aktywni. Mój Boże.

Funkcjonariusze reżimu nie próżnują. Komunistyczny prokurator jeździ po kraju i agituje za reżimem.

Morawiecki postanowił nie być gorszym i stwierdził, że Lech Kaczyński był człowiekiem Solidarności zanim jeszcze powstała Solidarność. Złośliwe media twierdzą, że mówił to na poważnie. Mój Boże!

Jestem Europejczykiem.

W "polityce" nudaaaa. Tylko kodziarze aktywni. Mój Boże.

zaczyna mi sie podobac ze jakby juz troche powietrza mnie w płucachj.Jeszcze dwa lata temu byloby tak

W POlityce nudaaa.......

A ktoś na pytanie odpowie czy brak argumentu i sztuczny tłok?

Tak to prawda. Całkiem zwariowałeś. Zadowolony?

P.S. To nie atak personalny tylko konstatacja faktu.

Komisja Europejska zablokowała Google? U mnie jeszcze działa.

Łon ma takom metode. Ale spróbuj wobec niego ją zastosować to dopiero będzie raban.

na poważnie. od blisko 3 tyg jest wojna na Swiecie.

A czy ja kiedykolwiek pytałem o to?

nie.

A co, harleye już zdrożały w Niemczech? Czy tylko masło? Bo u nas,nie wiem jak tam na ryneczku u twojej babci, zdrożało.

Benzyna też zdrożała, pewnie to wszystko przez tą wojnę.

Poszły też w górę, na życzenie premiera, odprawy dla zarządu w Orlenie.

Ale to akurat przez wojnę o stołki.

Wojna to przez tego Brejze z Platformy ...toc panie musiał znaleźć te nagrody a tak dobrze żarło ...

Dojna zmiana miała stały strumyczek kasy od 2016do18 a i wizażystke za 169 tysiaków ( kruca bomba nic nie pomogła dalej siano zostało)uczepili sie a kraj premiami i spółkami ups miodem i coś tam coś tam

A ktoś na pytanie odpowie czy brak argumentu i sztuczny tłok?

Jeżeli ty nic na temat ośmiorniczek z lidla nie wiesz, to moim zdaniem nie wiesz nic o polityce w naszym kraju.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Cieszę się że pisdraki na tym forum, i jeszcze innym forum audio na którym jestem, znajdują się w odwrocie. Jest ich mniej niż nas. Fakty są nieubłagane więc się pewnie pochowali i dziobem nie kłapią.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.