Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

zalosny to narod,ktory nie szanuje swojego prezydenta.

Bo trudno jest szanować takiego osobnika, który łamie konstytucję i ułaskawia kolesi z nieprawomocnym wyrokiem tuż przed orzeczeniem prawomocnym sądu po czym inni kolesie robią z takiego ułaskawionego kolesia, całkiem możliwe że przestępcy (sąd nie zdążył się wypowiedzieć), ministra. Jeszcze parę rzeczy mniejszej wagi by się znalazło.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To że będą dokonywane zamachy na życie Prezydenta było jasne jak słońce dla analityków czy tej ekipy, to gra o wielką stawkę, ludzkie życie, nawet Głowy Państwa nie jest tu absolutnie żadnym istotnym czynnikiem, to geopolityka, tu nie ma przestrzeni do żartów.

P.S.

Administracja

Należy utworzyć "Salonik" dla osób, które chcą tu na forum pisać, dyskutować, poważnie i odpowiedzialnie na najważniejsze tematy.

To że będą dokonywane zamachy na życie Prezydenta było jasne jak słońce dla analityków

Możesz podać przykładowych analityków. Najlepiej jakichś z zagranicy.

Oczywiście wyłączając '747' bo tego "analityka" już znamy.

nawet Głowy Państwa

Tylko urzędnika czasowo zajmującego stołek prezydencki. Do Głowy Państwa mu bardzo daleko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

już znamy

Przykro mi, w Saloniku widziałbym miejsce dla tych, którzy są jak najdalej od prostackiej natury, oraz jej owoców, w tym hejtu i ataków na dobra narodowe chronione prawem.

. Do Głowy Państwa mu bardzo daleko

Podważasz publicznie wyniki demokratycznych wyborów, nie słuchałeś Schetyny, mówił jasno i wyraźnie - nie daliśmy rady - przewaga była zbyt duża..

Oznacza to że gdyby była mniejsza dziś mielibyśmy Głowę Państwa tą co dawniej, chyba nie muszę pisać jakie byłyby tego skutki, 500pln na dziecko byśmy widzieli jak..ś........niebo, a Trybunał Konstytucyjny byłby .........obsadzony...........w dosłownym znaczeniu..

Nie udało się, więc teraz mainestream najwidoczniej wprowadza plan B.

P.S.

Administracja

Należy utworzyć "Salonik" dla osób, które chcą tu na forum pisać, dyskutować, poważnie i odpowiedzialnie na najważniejsze tematy.

Przykro mi, w Saloniku widziałbym miejsce dla tych, którzy są jak najdalej od prostackiej natury, oraz jej owoców, w tym hejtu i ataków na dobra narodowe chronione prawem.

W taki, razie mam prośbę żeby ten salonik był stworzony dla jednej osoby tylko Ona spełnia wszystkie warunki

a jaka ta osoba ? sznowna administracja będzie już wiedzieć...tylko poproszę żeby ta osoba nie mogla już gdzieś indziej

swojej"twórczości wypisywać"

mam prośbę żeby ten salonik był stworzony

Do Saloniku nie zapraszane byłby dzieci, oraz osoby, które z posiadają skłonności do identyfikacji z elementami z epoki wczesnej młodości, bądź wprost z dzieciństwa..

Przykro mi, w Saloniku widziałbym miejsce dla tych, którzy są jak najdalej od prostackiej natury, oraz jej owoców, w tym hejtu

No to nie możesz mieć wstępu do tego saloniku. Ale na pewno są jakieś pisowskie fora to tam znajdziesz podobnych sobie fanatyków pełnych hejtu.

podobnych sobie fanatyków

Przychodząc tu prowokować kompromitujesz się, jeśli nie potrafisz z sensem odnieść się, czy zainicjować nowej myśli do dyskusji to ogranicz się do czytania przez jakiś czas, aż zorientujesz się jakiej problematyki dotyczy treść.

Prawda jest taka, o jakiej informuję tu Państwa.

Nie było poza moją skromną osobą nikogo na całym forum, kto otwarcie od sześciu lat z żelazną konsekwencją tu na bocznicy, publicznie przedstawiał sytuację w Polsce, nikt nie stawiał wiele lat temu na powodzenie misji Jarosława Kaczyńskiego, drwiliście z niego wtedy i robicie to po dziś dzień.

Jesteście to czyniący, całkowicie skompromitowani, nie dość że popieraliście przez te wszystkie lata zwykłych aferałów, to forsowaliście do tego fałszywą rzeczywistość, o której niedowiarkowie dotychczasowi nie chcą wiedzieć, nawet mając przed twarzą prawdziwe dokumenty od Kiszczaka.

Wasze zabieranie głosu w dyskusji, kiedy rządzi Jarosław Kaczyński, Antonii Macierewicz, kiedy normalnie jest traktowany Ojciec Tadeusz Rydzyk, jest zabawne, używając Waszej terminologi niektórzy w tym moja osoba, mamy ubaw po pachy..

Jesteście skończeni., nie dodaje tego do każdego postu, każdego odniesienia, gdyż po ludzku żal mi Was, wiem też że wewnątrz siebie każdy z Was drodzy hejterzy wie że przegrał całe swoje życie, to jest wystarczająca już kara dla Was za wszelkie niegodziwości których dopuszczacie się wobec innych.

wstępu do tego saloniku

Posiadam moralny tytuł aby być jednym z decydentów inicjatorów, do dopraszania kolejnych dyskutantów ewentualnego przedsięwzięcia.

Nie było poza moją skromną osobą nikogo na całym forum, kto otwarcie od sześciu lat z żelazną konsekwencją tu na bocznicy, publicznie przedstawiał

No, nie było.

Posiadam moralny tytuł

skośnookiego aferała.

Jakoś dociągnijcie to życie do końca, nie zmienicie przeszłości, dopadły Was demony siedzące w Waszych wnętrzach, Matka Natura ujawniła je, stoją w pełnym Słońcu, w dolinie,

widoczne dla każdego, nawet z wielkiej odległości przy bezchmurnym niebie.

To że będą dokonywane zamachy na życie Prezydenta było jasne jak słońce dla analityków czy tej ekipy, to gra o wielką stawkę, ludzkie życie, nawet Głowy Państwa nie jest tu absolutnie żadnym istotnym czynnikiem, to geopolityka, tu nie ma przestrzeni do żartów.

Będą, będą. Nic tak ładnie nie odwraca uwagi pt. publiczności jak NIEUDANY "zamach". Ileż to tych nieudanych zamachów, przygotowanych przez tych na których te "zamachy" przeprowadzono było już w historii.

Ta opona na A4 na kilometr śmierdzi prowokacją. W normalnych warunkach, jeśli nastąpi taki przypadek, nie podaje się go nawet do wiadomości publicznej, bo to kompromitacja służb ochrony, publiczne przyznanie się do nieudolności i niemal jawna zachęta dla potencjalnych, prawdziwych zamachowców.

Jak się go z rozmysłem nagłaśnia cel jest jasny jak słońce.

Podważasz publicznie wyniki demokratycznych wyborów,

Wybór jest zależny od głosującej większości a nie od jakości kandydata.

nie słuchałeś Schetyny, mówił jasno i wyraźnie - nie daliśmy rady - przewaga była zbyt duża..

Z populizmem nikt nie da rady. Jakość to zupełnie coś innego. Tego naszemu kochanemu urzędnikowi na stołku prezydenckim brakuje. Jakości.

Oznacza to że gdyby była mniejsza dziś mielibyśmy Głowę Państwa tą co dawniej, chyba nie muszę pisać jakie byłyby tego skutki, 500pln na dziecko byśmy widzieli jak..ś........niebo, a Trybunał Konstytucyjny byłby .........obsadzony...........w dosłownym znaczeniu..

Procesor się Koledze przegrzał ? Nie dziwię się.

Nie udało się, więc teraz mainestream najwidoczniej wprowadza plan B.

Tym co rządzą pewnie też się nie uda bo to amatorzy, tylko propagandę opanowali profesjonalnie.

Prawda jest taka, o jakiej informuję tu Państwa.

Jedynie słuszna ? :-)

Wasze zabieranie głosu w dyskusji, kiedy rządzi Jarosław Kaczyński,

Przecież Prezes nie jest w rządzie. To kto rządzi w Polsce ? Totalna amatorszczyzna.

Antonii Macierewicz, kiedy normalnie jest traktowany

W domu wariatów też niby wszyscy są równo traktowani ;-).

Jesteście skończeni.,

Jeżeli druga strona jest skończona to Polska też jest skończona. Mam jednak nadzieję, że to tylko Kolega jest skończony..............

Posiadam moralny tytuł aby być jednym z decydentów inicjatorów, do dopraszania kolejnych dyskutantów ewentualnego przedsięwzięcia.

W domach dla pacjentów specjalnej troski takie zdanie zdarza się bardzo często, ale może rzeczywiście Kolega należy do decydentów inicjatorów. Tym gorzej dla Polski.

Bełkot w stylu wczesny Bierut.

Może to skutki awarii w Czernobylu ?

Ciekawe co ten bierze:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ale czytuję Bąbovtza - z lubością!:-)

:-)

To nie procesor, Lechu.

Ot, zwyczajnie - pastylki się pomjęszały.

Ale czytuję Bąbovtza - z lubością!:-)

Mnie przechodzą ciary i nie mogę się doczekać następnego postu jeszcze bardziej wychwalającego nam miłującego "naczelnika"

z tym tabletkami to chyba prawda ....

jestem za salonikiem dla Niego

"Naczelnika"to ma chłop w majtkach:-)

Bąbovietz to wielbiciel Kierownika Polski.

Mojego i Waszego Kraju.

A i kumpel arcygnidy Ziobry. Są po imieniu, w każdym razie...

Dlatego czytuję, bo zawczasu wiem, co jeszcze

spierd...

Popsują.

Pozdro, Chopaki!:-)

Trzecia se ne wrati, czwarta jak widać na omawianym przykładzie działa tylko teoretycznie bo w praktyce mamy klasyczne ch*j, dupa, dobra zmiana przy korycie i kamieni kupa, to chyba trzeba jakąś piątą z klocków poskladac...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.