Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Miś to chyba najokrutniejsze zwierze na świecie, no mercy jak się pan miś wqrwi. Ale to jest i tak nic w porównaniu do okrucieństwa i bólu jaki mogą sobie zadać ludzie, albo i lud! Przecież to co zgotował światu w 1939 kraj pisarzy, muzyków, myślicieli i wynalazców to jest totalna abstrakcja!

Parker's Mood

Przecież to tylko namioty....... , Niuśka... kolejni Turyści przyjechali odwiedzić Paryż będą nocować na polu namiotowym , tacy miłosnicy campingów.............

No i prawie sami Syryjczycy :)

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Muszę przyznać, że Duda dziś mnie rozwalił!

"Nie cofnę się przed nikim, bo ja nie składałem swojego zobowiązania ani przed żadnymi politykami, ani przed żadnymi prezesami żadnych trybunałów, tylko ja składałem swoje zobowiązanie przed wami, przed państwem je składałem."

O czym ten marionetkowy polityk gada, co on bredzi!?!?!?

On nie cofnie sie przed nikim? Przeciez jako prezydent jak dotąd nie wykonał żadnego samodzielnego posunięcia, robi potulnie wszystko, co poleci mu obóz rządzący i Prezes w szczególności.

Jeżeli mówi, że nie cofnie sie przed nikim, to powinniśmy się bać, bo to może oznaczać jedynie to, że wykona każde, powtarzam - każde polecenie Kaczyńskiego.

"- Stąd też wyniosłem przekonanie, że nie wolno się uginać, nawet jeśli inni pozornie wydają się silniejsi, nawet jeśli pozornie mają więcej możliwości, a przede wszystkim nigdy nie wolno oddawać pola - dodał."

Tego rodzaju wypowiedziami w kontekście własnych działań Duda przekroczył granicę śmieszności i zaprezentował sie jako polityk kabaretowy.

Jestem Europejczykiem.

Ale to kabaret z gatunku tych - nieśmiesznych.

Pan Duda jest człowiekiem bez honoru. A to przykre, bo to (powiadają) - mąż stanu.

Czekam wyłącznie na to, że pewnego dnia żona tego 'menża' się wk***i i powie: nie będziesz mnie dłużej pachole dręczył, hańbił i na szwank narażał me dobre imię i opinię. Wynoszę się do mamy, podnóżku.

Tylko, czy ja tego doczekam?:)

Kolejny sukces PiSowskiego dządu oszołomów i nieudaczników - szczyt Trójkąta Weimarskiego odwołany.

W takiej sytuacji Dudzie pozostaje jedynie tournee po Polsce powiatowej i występy na gminnych jarmarkach.

A to dopiero rok Dobrej Zmiany, strach pomyśleć co będzie dalej.

Jestem Europejczykiem.

dziecko z nim ma, zna go od dawna. musi jej to pasować. przecież jakby jej nie pasowało to by się rozwiodła.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

pewnego dnia żona tego

dziecko z nim ma,

Może tak o polityce, a nie o wchodzeniu komuś pod łóżko, do salonu i kuchni jednocześnie.

Z braku argumentów zaczniecie niedługo pisać jak niedawno jedna z profeministek o żonie i dzieciach Ziemkiewicza.

Tobie Jacku się dziwię...temu drugiemu już nie bo to...ostoja chamstwa jest...ale TY.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak do tej pory najodważniejszym i najbardziej samodzielnym posunięciem Dudy było stwierdzenie, że ma inne źródła informacji niż Macierewicz. Czyżby dotarł do portali, których Antonio jeszcze nie zna?

Jestem Europejczykiem.

Może tak o polityce, a nie o wchodzeniu komuś pod łóżko, do salonu i kuchni jednocześnie.

Alez wchodzenie pod łóżko jest sztandarową polityką pisdniętych. Najbardziej jara jarają cudze macice. A co rezydenta. Czyli uważasz, ze nie można nazwać rezydentowny córką rezydenta? To znaczy, ze nie dał rady?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Najbardziej jara jarają cudze macice

Skąd to Twoje przekonanie?

Masz macicę?

Może tak o polityce

Jakiej polityce? Polityce i Dudzie? By mówić o jakiejś polityce w jego wypadku musiał by jakąś uprawiać. Nawet nie samodzielną, jakąkolwiek. Wyłącznie podpisywanie wszystkiego co mu każe prezio to nie jest uprawianie polityki. Marionetki nie uprawiają polityki.

o żonie i dzieciach Ziemkiewicza.

A to święte krowy czy tabu? Skoro Ziemkiewicz mógł pisywać o żonie i dzieciach polityków (choćby Tuska) to jemu było wolno. Ale o jego już nie? Po pisiarsku równi i równiejsi?

Jaki jesteś do bólu przewidywalny i schematyczny. Aż przykro patrzeć. Dla przypomnienia to co napisałem nie dalej jak wczoraj wieczorem:

"Jemu tylko nie pozostało, wobec morza durnoty, bezmiaru indolencji, chamstwa i bezczelności jego idoli, nic ponad używanie nic nie znaczących określeń - wytrychów, które w jego mniemaniu (i tylko jego) mogą być jakimś rodzajem nie odpowiedzi, a odpyskowania. I tyle.

Jak się nie ma żadnych argumentów to pozostają tylko przymiotniki. Taki, śmaki, owaki i jeszcze gorszy."

To co drugi lewak jest tępy? To i tak nieźle w porównaniu z ciemnym pisowskim ludem. Sam zarząd PISu uważa, że ich elektorat to...ciemny lud!

masz rację, bo każdy pisdnięty ma zespół macierewicza :D

Sam zarząd PISu uważa

Smutne, że dla Ciebie to wyrocznia ;)

co drugi lewak jest tępy?

To tylko statystyka, jak policzysz od środka do przodu wyjdzie gorzej.

nie ma żadnych argumentów to pozostają tylko przymiotniki

Ależ nie bądź aż takim hipokrytą.

He he, kiedyś chciał likwidować papierosy i alkohol, a teraz sam je publicznie używa i zapowiada że będzie walczył z akcyzą bo używki są nieprzyzwoicie drogie ;)

jego idiotyzmy,sa niczym w porownaniu z pomyslami brukseli,a i jego wyksztalcenie adekwatne do wyksztalcenia szulca,i kononowicz chyba z mniejszym parciem na % od szulca.

Ależ nie bądź aż takim hipokrytą.

Moja hipokryzja w stosunku i do Twojej osobistej i hipokryzji ugrupowania którego jesteś takim admiratorem, to takie maciupkie miki, że wręcz trudna do zauważenia. Ze swojej hipokryzji mogę łatwo zrezygnować, tym łatwiej, że niewielka. Ale co Ty zrobisz jak zrezygnujesz ze swojej? Przecież nic lub prawie zupełnie nic Ci nie zostanie...

Moja hipokryzja

nie zostanie...

Ja się dobrze bawię.

nie jest

Względność głupoty nie jest zależna od mądrego.

Stary a głupi nigdy nie będzie starym mądrym. Ten drugi zawsze może zgłupieć.

Tak więc wszystko przed wami.

Ty fox jesteś mądry...po prostu.

Z braku argumentów zaczniecie niedługo pisać jak niedawno jedna z profeministek o żonie i dzieciach Ziemkiewicza.

Tobie Jacku się dziwię...temu drugiemu już nie bo to...ostoja chamstwa jest...ale TY.

Nie dziw mi się, Imienniku.

Gdy tak sobie czasem czytuję, co wypisujesz...

Kiedyś już Ci rzekłem: smutek mnie ogarnia i choleryczność bierze, gdy czytam Twe opinie.

:(

Ale i tak- pozdrawiam.

Jacek.

szczyt Trójkąta Weimarskiego odwołany.

Jaruś ratuj szczyt i kup te śmigłowce od olanda, tylko pamiętaj aby tyłek wypiąć do poklepywania...na klepanie po plecach za późno.

Nawet gdy lewak lewaka klepie.

Kabaret trwa w najlepsze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A ten tylko o tyłkach, klepaniu i lewakach. Nawet nie pytam czy nie wstyd Ci, choć trochę za ten marny wodewil...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

o tyłkach, klepaniu

wstyd

wodewil.

Tylko do tego się nadajecie...cóż począć

Jaruś ratuj szczyt i kup te śmigłowce od olanda, tylko pamiętaj aby tyłek wypiąć do poklepywania...na klepanie po plecach za późno.

Nawet gdy lewak lewaka klepie.

Poziom idiotyzmu i buractwa twoich wpisów dorównuje burackiemu skretynieniu obecnej waadzy. Tak trzymać iksik, a jeszcze się do jakiejś rady nadzorczej załapiesz.

P.S.

Zrób wszystkim niespodziankę i napisz coś z sensem i na temat, wszystkim szczęki opadną.

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.