Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Czwarty był po podpisaniu paktu Ribbentrop - Mołotow...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

6 minut temu, Patrykowski napisał:

Raczej 6., bo 5. (którego byliśmy elementem) był w 45.

Nie , pakt podpisali w 23 sierpnia 1939r i to był IV rozbiór Polski.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Stan idealny T+A.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

11 minut temu, BIRDMAN21 napisał:

Nawet tu dopadł forumowiczów Pisowski  IPN -farsa

Fakty historyczne, a jak wiadomo z faktami się nie dyskutuje. 

Jeszcze raz przepraszam za offtop.

15 minut temu, BIRDMAN21 napisał:

Nawet tu dopadł forumowiczów Pisowski  IPN -farsa

A co ma dyskusja o historii, współczesnej i oczywistej z pisem, i IPNem wspólnego? 

11 minut temu, Fashi napisał:

Fakty historyczne, a jak wiadomo z faktami się nie dyskutuje. 

Z faktami autentycznymi też! ;-)))

Jak nie sansui to polityka...

A taki ciekawy wątek był kiedyś.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

2 minuty temu, klecha napisał:

Z faktami autentycznymi też! ;-)))

... to polityka...

Nie , to historia... w dodatku lubi się powtarzać, dlatego warto być świadomym.

A tu takie kwiatek:

Rotel RA 1412 wzmacniacz stan idealny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, Patrykowski napisał:

Urywający kontakt zdarzają się i tam i tu (to są idioci, którymi nie ma co sobie zawracać głowy; normalny człowiek, który na prawdę chce sprzedać tak nie robi. W zdecydowanej większości spokojnie można sporo zejść z ceny. Chyba, ze cena jest i tak już niska (do oddania). 

Jak jakiś skąpy audiofil Janusz chciałby zbić co najmniej 200 euro, to też urwałbym kontakt natychmiast :)))  

3 godziny temu, audiofilek4 napisał:

tak  z 2017 to pokazuje jak dobrze wtedy zarabialiście na tych klockach DZIĘKI TWORZONYM LEGENDOM na tamte czasy takie 707XR kosztował ok 1200 zł a dziś macie 907XR/MR za 5-6 tyś oczywiście nie w Polsce, już nie wspomnę w jakich cenach te mikrusy 607 próbujecie pchać z tymi bajkowymi opisami 

weź bo śmiech po pachy - urywają kontakt. chyba pomyślałeś o sobie jak Ci ktoś napisał że kupi od Ciebie po kosztach i nie przytulisz z 5 000 tyś 

Ukryta Zawartość

Kłamstwo ma krótkie nogi. Nie oszukuj. Najtańsza oferta 4200zł.

Albo nie połapałeś się że widziałeś po 1200 euro a nie złotówki, po urwaniu 200 euro akurat by się zgadzała cena wg twoich mądrych przeliczników.

"Mikrusy 607"  ? Znafca :)))

Dimensions: 466 x 162 x 452mm  ... Weight: 22.5kg

2 godziny temu, Bumpalump napisał:

1200zl za 707 no leze...kur... kilka miesiecy pisania bzdur, moze mi w koncu zalatwisz cos w tej cenie, za tyle to biore kazda ilosc

2 godziny temu, Fashi napisał:

Właśnie , załatw mi obiecane 907limited, 907i MOS Limited i AU 07 po tę Twoje 2500zł i biorę wszystko! 

Nie dasz rady tego ogarnąć to napisz uczciwie a nie rób ludziom wody z mózgu. 

Także co ma wiedzieć?  Załatwisz czy nie? 

Znowu się wijesz, nic nowego . Zero konkretów.

To co ma wiedzieć?  Załatwisz czy nie? 

Znowu się wijesz, nic nowego . Zero konkretów.

A kiedy były od nich konkrety ? Też chciałem wiedzieć.... Także - możecie im pogadać. Ucichnie jeden czy drugi, a za chwilę zacznie od nowa. A jeden osobnik z moderacji daje mi ostrzeżenie za zwracanie im uwagi, zamiast karać tych oszustów i manipulantów (Audiofilek4 , Audio-Japan i ich giermków), kłamstwo już zostało im nie raz udowodnione. Jak by mi ktoś zarzucił kłamstwo to bym udowadniał że jest inaczej, tu jest zwykłe pogodzenie się z byciem błaznem forumowym i manipulanetem :)

"Powkurwiamy tych od Sansui i będzie ubaw", dostaną parę lajków od samych siebie oraz tej samej grupy giermków - czasem jakiś wpadnie i dołączy do chóru, nagle stają się kimś, dzień na plus, hurra :)))

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, don111 napisał:

Powkurwiamy tych od Sansui i będzie ubaw",

Nie tylko tych od Sansui ale wszelakiej maści oszustów i naciągaczy ?

46 minut temu, don111 napisał:

Jak jakiś skąpy audiofil Janusz chciałby zbić co najmniej 200 euro, to też urwałbym kontakt natychmiast :)))  

Ukryta Zawartość

Kłamstwo ma krótkie nogi. Nie oszukuj. Najtańsza oferta 4200zł.

Albo nie połapałeś się że widziałeś po 1200 euro a nie złotówki, po urwaniu 200 euro akurat by się zgadzała cena wg twoich mądrych przeliczników.

"Mikrusy 607"  ? Znafca :)))

Dimensions: 466 x 162 x 452mm  ... Weight: 22.5kg

A kiedy były od nich konkrety ? Też chciałem wiedzieć.... Także - możecie im pogadać. Ucichnie jeden czy drugi, a za chwilę zacznie od nowa. A jeden osobnik z moderacji daje mi ostrzeżenie za zwracanie im uwagi, zamiast karać tych oszustów i manipulantów (Audiofilek4 , Audio-Japan i ich giermków), kłamstwo już zostało im nie raz udowodnione. Jak by mi ktoś zarzucił kłamstwo to bym udowadniał że jest inaczej, tu jest zwykłe pogodzenie się z byciem błaznem forumowym i manipulanetem ?

"Powkurwiamy tych od Sansui i będzie ubaw", dostaną parę lajków od samych siebie oraz tej samej grupy giermków - czasem jakiś wpadnie i dołączy do chóru, nagle stają się kimś, dzień na plus, hurra :)))

Podałeś piękny pokaz Sansujowego Manipulanta 4 200 to jest za najsłabsza/najstarsza 707DR a my tu mówimy o 707XR  ew. 907XR ja wiem że sam byś nie opuścił ale jeśli chodzi zakup  to zbijasz odraz 30% ceny na wstępie - taka mentalność musicie zarobić!!

odnośnie wymiarów 607 to tez ostro pojechałeś Width 430x height 162x depth of 452mm waga z opakowaniem  18.0kg - ale to nie dziwi przecież sami eksperci marketingu!!!

a tu kwiatek, paść można

"Witam wystawiam z mojej prywatnej kolekcji wspaniały flagowy model wzmacniacza Sansui AU-alpha 607XR - z 1994r."

Ukryta Zawartość

a tu najlepsze:

"Nie będę się rozpisywał nad walorami muzycznymi, zainteresowani dobrze wiedzą co ten sprzęt potrafi, sporo pozytywnych informacji można znaleźć w internecie na wszelkich forach audio." - no sporo można znaleźć ? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Te "walory muzyczne" sansuja chodzą za mną od lat.

Gdy pierwszy raz przeczytałem o nich w klubiku firmowym.

I zawsze poprawiają mi humor te "walory" bo wiem, że gdzieś w Galaktyce istnieje garstka naiwniaków, którzy potrafią tak się nakręcić, że gotowi są budować nowe światy równoległe tylko po to aby sobie samym udowodnić, że jednak to oni mają rację.

Edytowane przez rochu

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

4 minuty temu, audiofilek4 napisał:

Podałeś piękny pokaz Sansujowego Manipulanta 4 200 to jest za najsłabsza/najstarsza 707DR a my tu mówimy o 707XR  ew. 907XR ja wiem że sam byś nie opuścił ale jeśli chodzi zakup  to zbijasz odraz 30% ceny na wstępie - taka mentalność musicie zarobić!!

odnośnie wymiarów 607 to tez ostro pojechałeś Width 430x height 162x depth of 452mm waga z opakowaniem  18.0kg - ale to nie dziwi przecież sami eksperci marketingu!!!

a tu kwiatek, paść można

"Witam wystawiam z mojej prywatnej kolekcji wspaniały flagowy model wzmacniacza Sansui AU-alpha 607XR - z 1994r."

Ukryta Zawartość

a tu najlepsze:

"Nie będę się rozpisywał nad walorami muzycznymi, zainteresowani dobrze wiedzą co ten sprzęt potrafi, sporo pozytywnych informacji można znaleźć w internecie na wszelkich forach audio." - no sporo można znaleźć ? 

Widać żeś nie bywały w świecie audio. Pilnujesz tylko skraja chaty? 

Zajżyj na 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  , a zobaczysz na własne oczy, co tam piszą o marce Sansui oraz jakie mają opinie o cenach.  

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ciekawe zestawy, wykonanie wydaje się być pierwszoligowe, nowe z tego co widzę kosztowały w roku 2013 jakieś 6000 zł

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, LJ3 napisał:

Zajżyj na 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  , a zobaczysz na własne oczy, co tam piszą o marce Sansui oraz jakie mają opinie o cenach.  

?

jak widać ceny interesują Was najbardziej w Sansui szczególnie tam gdzie można kupić tanio i drogo odsprzedać 

Ukryta Zawartość

8 minut temu, audiofilek4 napisał:

Podałeś piękny pokaz Sansujowego Manipulanta 4 200 to jest za najsłabsza/najstarsza 707DR a my tu mówimy o 707XR  ew. 907XR ja wiem że...

Ani to nie najstarszy ani też nie najsłabszy model Sansui z serii Alpha...

Widać , że kto jak kto , ale Ty to się znasz...

3 minuty temu, rochu napisał:

Te "walory muzyczne" sansuja chodzą za mną od lat.

Gdy pierwszy raz przeczytałem o nich w klubiku firmowym.

I zawsze poprawiają mi humor te "walory" bo wiem, że gdzieś w Galaktyce istnieje garstka naiwniaków, którzy potrafią tak się nakręcić, że gotowi są budować nowe światy równoległe tylko po to aby sobie samym udowodnić, że jednak to oni mają rację.

Nic nie trzeba udowadniac, ale akurat zakup sansui w moim przypadku to najlepiej wydane pieniadze w calej tej zabawie i zadne pisanie na forum tego nie zmieni, zreszta wydalem swoje pieniadze a nie wasze

6 minut temu, LJ3 napisał:

Zajżyj na 

Ukryta Zawartość

?

Sansui za granicą jest cenione i bardzo polecane, pewnie zaraz napisza ze to zasluga audiostereo ?

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, audiofilek4 napisał:

jak widać ceny interesują Was najbardziej w Sansui szczególnie tam gdzie można kupić tanio i drogo odsprzedać 

Właśnie tak! Nareszcie "zajarzyłeś". 

Ty wiesz gdzie tanio, a my czekamy, aż przestaniesz się przechwalać na forum i zaczniesz działać.

Z gadania/pisania tu nic się nie "urodzi". 

Rok 2051

Dyskusja oraz zbiorowa kłótnia na forum audiostereo.pl w temacie "Znaleziska na eBay i Allegro" odnośnie marki Sansui osiągnęła już 150 tysięczną stronę i prawdopodobnie na tym się nie skończy ?

Gorzej jak dzieci w piaskownicy, j
eden lepszy od drugiego.

Edytowane przez robert19091990
14 minut temu, robert19091990 napisał:

Rok 2051

Dyskusja oraz zbiorowa kłótnia na forum audiostereo.pl w temacie "Znaleziska na eBay i Allegro" odnośnie marki Sansui osiągnęła już 150 tysięczną stronę i prawdopodobnie na tym się nie skończy ?

eden lepszy od drugiego.

Tu się mylisz.

W Roku 2051 wszystkie "małolaty" dorosną i będą słuchać ciągle psujących się staroci, zbudowanych z badziewianych części, bo tylko to za ich młodości było do kupienia, w zadawalających cenach, poniżej 1500 zeta ale koniecznie na pilota. 

32 minuty temu, Bumpalump napisał:

Sansui za granicą jest cenione i bardzo polecane, pewnie zaraz napisza ze to zasluga audiostereo ?

I nie tak drogie ?

31 minut temu, Bumpalump napisał:

Nic nie trzeba udowadniac, ale akurat zakup sansui w moim przypadku to najlepiej wydane pieniadze w calej tej zabawie i zadne pisanie na forum tego nie zmieni, zreszta wydalem swoje pieniadze a nie wasze

Aż boję się pomyśleć co będzie gdy przytulisz coś bardziej poważnego.

Jakiegoś Passa, Maca, Jadisa czy Gryphona...

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Trochę pozadzierane, ale jakby ogarnąć te wizualne ubytki to za te pieniądze trudno chyba o kolumny tej klasy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tal

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

25 minut temu, robert19091990 napisał:

Rok 2051

eden lepszy od drugiego.

Żaden sansuj jak i inny stary trup nie dożyje. 

2 minuty temu, rochu napisał:

Aż boję się pomyśleć co będzie gdy przytulisz coś bardziej poważnego.

Jakiegoś Passa, Maca, Jadisa czy Gryphona...

Myślę że Mariusz ma już swojego grała. 

2 minuty temu, Tal napisał:

Trochę pozadzierane, ale jakby ogarnąć te wizualne ubytki to za te pieniądze trudno chyba o kolumny tej klasy.

Ukryta Zawartość

Miałem te Elac'i  - całkiem fajnie grały . Ale na niskich poziomach głośności bas był cieniutki.

Ukryta Zawartość

Teraz, Leo1973 napisał:

Miałem te Elac'i  - całkiem fajnie grały . Ale na niskich poziomach głośności bas był cieniutki.

Nie wiem co miałeś do nich zapięte, ale one potrzebują podobno małej spawarki.

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

2 godziny temu, kiza napisał:

Stan idealny T+A.

Ukryta Zawartość

A te mam także .Tyle ,że bez "e" - co oznacza ,że mam 7 głośników a nie 5 .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Leo1973
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.