Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

"Na co dybie w wielorybie czubek nosa Eskimosa".

A tego Opla sam bym kupił, zwłaszcza że (na mieście gadajo), na felgach Maciej zamontował niebieskie diody.

Ale - chyba mnie nie stać.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Sly30, ...masz może innego Opla? Może być Fiesta lub Corsa.

U Sly takie pudełeczka robią za doniczki w ogródku.

Kwiatki przecież też musi mieć największe...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A tego Opla sam bym kupił, zwłaszcza że (na mieście gadajo), na felgach Maciej zamontował niebieskie diody.

Bo o felgi trzeba dbać! Zwłaszcza oplowskie.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Nic już tu po mnie.

Paweł, no co Ty. Najpierw wali focha grupa silnie wrażliwych, a teraz Twoja kolej? Tak Cię to zwarcie wyczerpało? Bądź jak kamień, stój, wytrzymaj, kiedyś te kamienie drgną :)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Paweł, no co Ty. Najpierw wali focha grupa silnie wrażliwych, a teraz Twoja kolej? Tak Cię to zwarcie wyczerpało? Bądź jak kamień, stój, wytrzymaj, kiedyś te kamienie drgną :)

Wyczerpało...poddałem się po kolejnej insynuacji,że jakoby usycham z braku salonowej obecności. Zabolało,że napisał to gość,z którym sympatycznie gadało mi się na priv i miałem o nim dobre zdanie. Pisanie,że to bzdura,jest już ponad moje siły.

Insynuacje,insynuacje,manipulacja,zaciemnianie,mam dość. Wydawało mi się,że powody wyjaśniłem dość jasno. Nic to,nie jest to koniec świata,przeżyję.

Wyczerpało...poddałem się po kolejnej insynuacji,że jakoby usycham z braku salonowej obecności. Zabolało,że napisał to gość,z którym sympatycznie gadało mi się na priv i miałem o nim dobre zdanie. Pisanie,że to bzdura,jest już ponad moje siły.

Insynuacje,insynuacje,manipulacja,zaciemnianie,mam dość. Wydawało mi się,że powody wyjaśniłem dość jasno. Nic to,nie jest to koniec świata,przeżyję.

Wyjaśnione zostało dokładnie.

Argumenty salonowców czasami sami obalali w swoim następnym poście. A niby mądrzy ludzie. Może skleroza...?

A tekst, że to wszystko przez zazdrość, bo na "Olimp" nie wpuścili... no cóż.

Sly30, ...masz może innego Opla? Może być Fiesta lub Corsa.

opel fiesta ? Toż to zlepek nieszczęść :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

"Na co dybie w wielorybie czubek nosa Eskimosa".

Jesteś pewien, że nie "Skąd się bierze woda sodowa"? Jakoś nie daje mi to spokoju :)

• Moderatorzy

Chyba jednak się zapisywałeś bo jesteś na liście i dostałeś 3 akceptacje.

Serio? :-) Jak ja nawet nie umiałem do tego saloniku wejść a co dopiero prosić się kogoś o rekomendację :P Tak czy siak dziękuję, a rekomendacje to pewnie od patlona dostałem, bo to fajny gość jest ;-)

-----------------

Nie trzeba prosić o rekomendacje. Wystarczy, że ktoś pojawi się na liście, inni go widzą i jeśli go znają, pamiętają z wpisów na forum itd to mogą akceptować.

ale jak Wy to sprawdzacie?

To są informacje odtajnione :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Jesteś pewien, że nie "Skąd się bierze woda sodowa"? Jakoś nie daje mi to spokoju :)

A można to być czegokolwiek pewnym, gdy komiks z zamierzchłej przeszłości, gdy ziemia była płaska, "przykryta niebem a podparta piekłem"?:-)

Za smarkaty byłem i dowcipu za cholerę nie chwytałem.

Ale z Tytusa - pytaj, o co chcesz!:-)

Yhy!:-)

I tu moje odwieczne wątpliwości: co było pierwsze i kto z kogo zrzynał - Kajko z Kokoszem od Asterixa z Obelixem, czy odwrotnie?:-)

Dobrze pamietasz, to jest z "Skąd sie bierze woda sodowa i nie tylko" :)

"To co teraz, ha?"

Gość passer

(Konto usunięte)

"...Ty jesteś wysublimowany esteta a w Salonie cię nie chcą...ciekawe dlaczego ?"

- bo ma inne zdanie?

- bo go nie lubią?

- bo .....nie bo nie?

- bo ....

czy faktycznie tak trzeba dzielić ludzi?

Czy to dlatego nie obowiązuje ogólny regulamin forum?

Warto?

Regulamin "salonika" nie powinien być sprzeczny z regulaminem forum.

Istnienie Salonika w niczym nie przeszkadza nikomu w bytności na forum. Czy fakt istnienia tegoż Salonika....

- blokuje w jakikolwiek sposób wchodzenie nowych osób na forum?.....Nie

- blokuje treść wpisów?....Nie

- usuwa kogokolwiek z forum?....Nie

- usuwa napisane treści?...Nie

To o co chodzi? Komu to przeszkadza?

;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Salonik jest częścią tego forum.

Blokowanie więc dostępu forumowiczów do jego części jest więcej niż usuwaniem kogoś z dyskusji.

Jest prewencyjną cenzurą. Zanim ktoś zabierze głos w danym temacie, prewencyjnie się go stygmatyzuje i dyskusji w danym miejscu się mu zabrania.

Mało tego zabrania mu się nawet wglądu o czym ta dyskusja tam się toczy. Zamyka się prewencyjnie przed nim drzwi.

blokuje w jakikolwiek sposób wchodzenie nowych osób na forum?.....Nie

Ad1 Nie.

Ad2 Tak póki jest zakładką na tym forum.

Ad3 Nie.

Ad4 Tak przykład kilka stron wstecz.

Istnienie Salonika w niczym nie przeszkadza nikomu w bytności na forum. Czy fakt istnienia tegoż Salonika....

- blokuje w jakikolwiek sposób wchodzenie nowych osób na forum?.....Nie

To o co chodzi? Komu to przeszkadza?

Istnienie Saloniku pogrążyło tylko zasadność istnienienia tego forum jakim jest wolność słowa i wypowiedzi. Nie zlikwidowało się problemów typu trolling/głupota/obłuda/chamstwo ale je podwojono. Bo teraz ludzie sobie myślą, że skoro jest salonik, to na ogólnym forum poza nim można sobie trollować, pisać głupoty do woli. Forum jak było tak nadal jest poza kontrolą - salonik jest mniejszy, więc jest mniej roboty, a aktualnie nie ma jej wcale. Moderacja, czy Administracja nie potrafią się przyznać do tego, że nie potrafią zaradzić problemom, które wymieniłem wcześniej. Mało tego, nie wiem, czy mają jakiekolwiek kompetencje, by, w sposób rzeczowy, ocenić, kto jest trollem, kto pisze głupoty itd. W saloniku znalazły się głównie osoby, które nie mają ochoty pisać na forum ogólnym... oraz osoby, które teraz utworzyły sobie kółeczko wzajemnej adoracji.

Oczywiście, w saloniku ludziom piszę się lepiej, ale jakim kosztem...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.