Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Nick to tylko literki. Podejrzewam, że zaraz pojawią się kolejni nowi użytkownicy o nickach np. sly30, tomkly czy marslo. Może warto sprawdzić ich po IP? Albo przepytać o jakieś szczegóły, które tylko ci "oryginalni" mogliby znać? ;-)

Twonk, nie bądź smieszny... Jak cię lubię i cenie Twoje opinie, to akurat ciężko uwierzyć ze ktoś kto słał maile ze spamem i został zbanowany odpuścił temat, a kilka dni później konto z akurat Jego nickiem założył ktoś całkiem inny i śle spam dalej...

Zreszta kto by to nie był, skoro śle spam z zaproszeniami to nawet jeśli do końca nie wiadomo kim jest, to na pewno wiadomo skąd jest.

Okropne te audiostereo, drzwiami się wyrzuca to oknem wraca, pomimo tego ze tak tu złe...

-----------------

Nick to tylko literki. Podejrzewam, że zaraz pojawią się kolejni nowi użytkownicy o nickach np. sly30, tomkly czy marslo. Może warto sprawdzić ich po IP? Albo przepytać o jakieś szczegóły, które tylko ci "oryginalni" mogliby znać? ;-)

Z powodu że?

Taki np. sly30 z premedytacją przypisywał mnie do konta Patrick na HFM - mimo iż wiedział że mój nick na HFM to Rob Roy.

I jeżeli teraz ktoś chce się zabawić jego kosztem, to ja nie widzę przeciwwskazań. Sorry Winnetou ;)

Poza tym, który NICK slaja jest wg Ciebie "oryginalny"? LUKASIQ był zadziwiająco bliskim kolegą slaja - z tym, że ja zdecydowanie nie chcę wchodzić w obszar domysłów i niedomówień.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - każdy może sam poczytać i wyciągnąć wnioski.

No offence, OK :)

PS. Pytałeś o zwiększenie limitu na Twoim koncie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale o czym niby ma świadczyć profil Lukasiqa? Bo w "znajomych" znalazłem tylko Elberotha i stefka. ;-)

Co do limitu - nie chcę się prosić. Moderatorzy i klubowicze mają podobno większy limit. Na tego pierwszego się nie nadaję, więc najwyżej wykupię sobie członkostwo klubu. ;-)

czy mógłbym prosić o rozwinięcie tej kwestii?

Przecież to jest spółka akcyjna, przejrzyj raporty - są dostępne na stronie spółki.

A teraz zastanów się dlaczego akcjonariusz mający 19.99% akcji, ma obecnie 9.99%.

To był raptem koszt ok. 95 tys. zł. za 10% akcji - wg ówczesnego kursu.

Czyli większość można było przejąć za głupie pięćset tysięcy złotych - następnie wydzielić ze spółki Audio Stereo i zamknąć resztę. Tak, z zabraniem każdej linijki kodu, który stworzyli pracując w firmie.

OK, masz rację, nie da się.

Da się.

Ale o czym niby ma świadczyć profil Lukasiqa? Bo w "znajomych" znalazłem tylko Elberotha i stefka. ;-)

Co do limitu - nie chcę się prosić. Moderatorzy i klubowicze mają podobno większy limit. Na tego pierwszego się nie nadaję, więc najwyżej wykupię sobie członkostwo klubu. ;-)

Ok, rozumiem Cię :)

To ja poproszę o zdjęcie limitu na Twoim koncie.

Sorry, lubię Twoje relacje ;)

LUKASIQ był zadziwiająco bliskim kolegą slaja - z tym, że ja zdecydowanie nie chcę wchodzić w obszar domysłów i niedomówień.

Wielce prawdopodobne, że Ci Panowie się znali/poznali. Póki co widzę, że znajomym ŁUKASIQa jest Elb :).

W walce ze spammingiem, jeśli można to udowodnić określonym użytkownikom, można się zastanowić nad działaniem na szkodę spółki, względnie pomawianiem forum AS, bo tak czyniono z tego co czytałem. Tylko z drugiej strony czy Site chce tracić czas i środki na takie leszczyki - jeśli już, to dla zasady i ku przestrodze innych, a zadośćuczynienie przeznaczyć na jakiś klub motorowy z prawdziwego zdarzenia :). Dziwi mnie tylko dlaczego dotychczasowy (najlepszejszy) moderator w historii internetu siedzi nagle tak cicho, pewnie knuje swoją małą zemstę.

Ja rowniez poprosze o przydzielenie @twonk'owi zwiekszonego limitu na koncie.

Koniecznie! Wątek W....wski będzie w przeciwnym wypadku zubożony. Ja z m.in. tego głównie powodu przestałem prowadzić wątek z wydaniami japońskimi, bo bez zdjęcia obi to nie ta sama zabawa :).

Edytowane przez SVART

Chodzilo ci o wawelski czy warszawski??? :-)

Skoro I Ty masz taki problem, prosze wszystkich ktorym zbyt maly limit ogranicza prowadzenie swych watkow o zgloszenie tego tutaj.

Postaramy sie to jak najszybciej naprawic.

Niech sam powie :-) Wszyscy Polacy na pewnym etapie swego zycia, nabieraja strasznego ciagu na Wawel :-) A Ty sie nie wymiguj, tylko nastepnym razem nazywaj rzeczy po imieniu jesli to nie wulgaryzmy, a nie podawaj w formie prowokujacej do spekulacji. :-)

Przecież to jest spółka akcyjna, przejrzyj raporty - są dostępne na stronie spółki.

A teraz zastanów się dlaczego akcjonariusz mający 19.99% akcji, ma obecnie 9.99%.

To był raptem koszt ok. 95 tys. zł. za 10% akcji - wg ówczesnego kursu.

Czyli większość można było przejąć za głupie pięćset tysięcy złotych - następnie wydzielić ze spółki Audio Stereo i zamknąć resztę. Tak, z zabraniem każdej linijki kodu, który stworzyli pracując w firmie.

nie rozumiem Twojej wypowiedzi oraz tego jaki ma ona związek z moją prośbą ...

nie znam historii tego forum, udziałowców, ani "rozgrywek" między nimi,

Ty się zastanów czy gdybyś był na moim miejscu byłbyś w stanie zrozumieć to co sam napisałeś w ramach odpowiedzi na zadane nie Tobie pytanie .....???

Niech sam powie :-) Wszyscy Polacy na pewnym etapie swego zycia, nabieraja strasznego ciagu na Wawel :-) A Ty sie nie wymiguj, tylko nastepnym razem nazywaj rzeczy po imieniu jesli to nie wulgaryzmy, a nie podawaj w formie prowokujacej do spekulacji. :-)

Może przestał byś czyścić wątek. Wątek funkcjonalny z cenzura? Od wczoraj zniknęły 2 posty z tego tematu.

Dziwi mnie tylko dlaczego dotychczasowy (najlepszejszy) moderator w historii internetu siedzi nagle tak cicho, pewnie knuje swoją małą zemstę.

Bunt majowy w 2014?

Żeby nie było niedomówień: Palton i Cir.

Straciliśmy na forum bardzo fajnych ludzi dzięki ich działalności.

PS. Zapisałem, jakby co.

Wszyscy Polacy na pewnym etapie swego zycia, nabieraja strasznego ciagu na Wawel :-)

Co masz na myśli?

@MarcinGD

Nie nie moge nie czyscic watkow, na tym polega praca moderacji. Watek funkcjonalny z cenzura? Oczywiscie. Poniewaz jest to watek, ktory ma sluzyc zamieszczaniu propozycji usprawnienia funkcjonowania naszego forum. Nie jest on dedykowany wrogom forum, jako miejsce do bezkarnego jego niszczenia. Nie jest miejscem do bezkarnego opluwania administracji I moderacji forum. Nie jest miejscem do swobodnego prowadzenia wrogiej propagandy poprzez zamieszczanie perfidnych klamstw. Bocznica to zakladka uprzywilejowana, do ktorej dostep beda mieli wylacznie ci, ktorym to forum jest bliskie I stanowi dla nich okreslona wartosc.

I nie pisz mi, ze to ograniczanie wolnosci w swietle dzialan userow ktorzy tworzyli Salonik czy spam -forum :-))) A usuwanie wpisow I zalacznikow w celu niszczenia watkow przez spam-forumowych herosow, zapewne uwazasz za calkowicie naturalne I prawe? :-))

Nie nie moge nie czyscic watkow, na tym polega praca moderacji. Watek funkcjonalny z cenzura? Oczywiscie. Poniewaz jest to watek, ktory ma sluzyc zamieszcaniu propozycji usprawnienia funkcjonowania naszego forum. Nie jest on dedykowany wrogom forum, jako miejsce do bezkarnego jego niszczenia. Nie jest miejscem do bezkarnego opluwania administracji I moderacji forum. Nie jest miejscem do swobodnego prowadzenia wrogiej propagandy poprzez zamieszczanie perfidnych klamstw. Bocznica to zakladka uprzywilejowana, do ktorej dostep beda mieli wylacznie ci, ktorym to forum jest bliskie I stanowi dla nich okreslona wartosc.

I nie pisz mi, ze to ograniczanie wolnosci w swietle dzialan userow ktorzy tworzyli Salonik czy spam -forum :-))) A usuwanie wpisow I zalacznikow w celu niszczenia watkow przez spam-forumowych herosow, zapewne uwazasz za calkowicie naturalne I prawe? :-))

Jako że odpowiadasz pod moim wpisem, to pewnie do mnie pijesz. Pytanie tylko, dlaczego?

Muzyki posłuchaj, bo wszystko inne to pierdoły są.

Serdecznie i bez sarkazmu :)

f87fe6658f7f599dc9dc36415683c20c.jpg

Nie, nie do Ciebie. Juz poprawilem:-)

O! Julian z Lodzi I Ewa z Krakowa. A I klezmer nietuzinkowy. Piekne polaczenie.

Serdeczne dzieki.

Pozdrawiam

W.

Spoko, ale w kwestii poprawiania, to myślę że 24 godziny nie byłyby złym pomysłem - tak na próbę tu.

Na HFM nie ma ograniczeń i to działa :)

O! Julian z Lodzi I Ewa z Krakowa. A I klezmer nie tuzinkowy. Piekne polaczenie.

Serdeczne dzieki.

Pierwszym moim polskim CD był Cień wielkiej góry, a drugim Ewa Demarczyk.

To co ja mogę więcej napisać.

I pamiętaj, że z Glasgow do Londynu to aż tak daleko nie jest. Aczkolwiek z Londynu podobno dalej.

• Administratorzy

Vlado, ja mam takie pytanie. Czy Administrator czyta ten dział również? Podajemy, tu różne propozycje , ale zazwyczaj są one bez odpowiedzi. Nie mówię od razu o jakiejś nadmiernej wylewności w stylu "dziękuję za te uwagi" bo jesteśmy tu świadomi swoich praw, ale może jakiś feedback by się przydał, bo nie wiadomo, czy ma tu sens cokolwiek pisać :)

Czyta, ale różnie z tym bywa. Uwagi są cenne i bierzemy je pod uwagę, ale dostajemy też masę maili, PW i innych i ciężko wszystkim odpisywać.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Czyta, ale różnie z tym bywa. Uwagi są cenne i bierzemy je pod uwagę, ale dostajemy też masę maili, PW i innych i ciężko wszystkim odpisywać.

Gdzieś widziałem takie rozwiązanie, że założyciel tematu może ZAWSZE edytować pierwszy post. Ma te sens w wielu sytuacjach, w których zbiera się jakieś typy lub propozycje. Tutaj również można by zrobić na początku tematu w formie wypunktowanej najbardziej oczekiwane rozwiązania. Ponawiam również propozycje, aby nagradzać użytkowników za pomoc innym :) To są niby takie drobne rzeczy z których się wszyscy śmieją i każdy ich wypiera, ale ... działają :)

Wpadłem, bo tu Ewa.

Demarczyk. Kochana.

Już się szybko zwijam, bo dostanę bana.

Przed pójściem tak rzeknę

Drodzy mi Druzja:

Jest to moje Forum,

Bo jestem tu ja.

• Moderatorzy

Bunt majowy w 2014?

Żeby nie było niedomówień: Palton i Cir.

Straciliśmy na forum bardzo fajnych ludzi dzięki ich działalności.

Zgoda, tyle że z tego co pamietam byl to glównie bunt antypaltonowy który ciągnął sie od kilku miesięcy (od audioszol), a w maju wybuchł. Ja osobiście nie pamietam by CIR odegral jakaś negatywna w role w tym czasie. Wręcz przeciwnie, jako jedyny hamowal zapędy Paltona, nie wiem czemu go (CiRa) stawiasz w takim świetle teraz.

Edytowane przez plastik1989

-----------------

Jacku, kochamy Cie takim jakim jestes. Nie wszyscy w rodzinie sa posluszni I grzeczni :-) Ale nie trolluj rozmow prosze.

W.

Bocznica to zakladka uprzywilejowana, do ktorej dostep beda mieli wylacznie ci, ktorym to forum jest bliskie I stanowi dla nich okreslona wartosc.

.... to znaczy że nie każdy będzie mógł pisać na bocznicy ?

....czy Mirosław załapie się na ten przywilej ? :-)

Nie Mirku, nie masz podstaw do obaw. To co bylo w maju, to juz przeszlosc :-)

Nie, to nie bedzie zaden salonik, tylko zakladka ktorej profil jest scisle okreslony.

Natomiast trudno abysmy tym, ktorzy pluja na nas na spam-forum zezwalali na wypowiedzi o ksztalcie AS, skoro ich jedym celem jest zniszczenie naszego forum.

To chyba zrozumiale dzialanie z naszej strony?

Vlado, w maju to nie byłem ja...musiał sie ktoś podszyć pode mnie ;-)....albo to był zły duch ;-)

faktycznie, niepotrzebne to było z mojej strony...ale nie ma co ......jest OK ;-)

...działanie zrozumiałe i oczywiste....przynajmniej dla mnie

Człowiek Mirku działa impulsywnie w sytuacjach kiedy ma dokonać wyboru a nie posiada pełnego rozeznania, która ze stron przedstawia prawdę, a która te prawdę perfidne przekłamuje. Ja o nic Ciebie nie winę.

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.