Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Zbytek łaski ta blokada w temacie o Kościołach.....właśnie kończyłem, każdy tu (zwłaszcza tam) już wie że nie lubię tam w nieskończoność udowadniać że nie jestem wielbłądem.....szkoda tylko że nikt o takich zabiegach nie informuje....czasem mam taką potrzebę żeby wiedzieć za co, dlaczego mam jakąś karę. 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Zbytek łaski ta blokada w temacie o Kościołach.....właśnie kończyłem, każdy tu (zwłaszcza tam) już wie że nie lubię tam w nieskończoność udowadniać że nie jestem wielbłądem.....szkoda tylko że nikt o takich zabiegach nie informuje....czasem mam taką potrzebę żeby wiedzieć za co, dlaczego mam jakąś karę. 

Jestem w trakcie wypisywania. Zaś blokada jest do 23:59 i nie stanowi kary jako takiej a ma na celu uspokojenie.

Czy myśli Pan że generowanie 12 zgłoszeń oraz ok 20 w przeciągu 24 godzin tylko z tego tematu to jest ok ? 

Już temat covidowy i polityka nie generują tylu. 

Druga sprawa to fakt nawiazywania jednego oraz drugiego z Panów do siebie w wpisach. @Bobcat @Maju

Dlatego też ignorowanie wpisów zostało wyłączone. NIe chce słuchać potem że ten powiedział coś a tamten coś innego.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

10 minut temu, Espectro napisał:

ma na celu uspokojenie.

Acha, rozumiem ale każdy wie że ze mnie niespotykanie spokojny człowiek.....    🙂

Ciekawe te uspokojenia, szkoda że kierowane są TYLKO do mnie, a prowodyrzy i prowokatorzy w temacie, piszący DEZINFORMUJĄCE treści......piszą sobie tam spokojnie.....może na tym to uspokojenie ma polegać.

Zaczynam powoli rozumieć....tylko spokój może nas uratować.    :)))

10 minut temu, Espectro napisał:

Jestem w trakcie wypisywania. 

Nie trzeba.....jestem sobie w stanie to wyobrazić.....nie takie rzeczy moje stare oczy już widziały.   🙂

Pozdrawiam,  do jutra.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
4 minuty temu, Maju napisał:

Acha, rozumiem ale każdy wie że ze mnie niespotykanie spokojny człowiek.....    🙂

Tu nie chodzi o spokój wypowiedzi ale o treść.

Treść nie była zgodna z prawdą?
Tu protestuję....zawsze piszę prawdę.

W przeciwieństwie do prowokatorów.....którzy dzień po dniu powtarzają te same nieprawdziwe historie albo mają mi za złe że uzupełniam ich wpisy o niewygodną prawdę.....ale spokojnie, nawet jak to zgłaszają, daję radę.  🙂

18 minut temu, Espectro napisał:

Druga sprawa to fakt nawiazywania jednego oraz drugiego z Panów do siebie w wpisach. @Bobcat @Maju

Dlatego też ignorowanie wpisów zostało wyłączone. NIe chce słuchać potem że ten powiedział coś a tamten coś innego.

A taki byłem szczęśliwy nie musząc oglądać jego wpisów.....ech życie mnie nie pieści.   :)))))

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Treść nie była zgodna z prawdą?
Tu protestuję....zawsze pisze prawdę.

Prawdę na jakiej podstawie.

Pisząc 

44 minuty temu, Maju napisał:

a ty jak masz tak pisać to lepiej nie pisz wcale.....    😉

stan jest poważny

1 godzinę temu, Maju napisał:

Pomijając fałsz i pisanie nieprawdy co z tego (z trudem) odczytuję,  obawiam się że autor sam nie bardzo wie co chciał przekazać....  🙂

Skoro tego wyżej nie sposób odszyfrować to niżej to już całkiem czarna magia.....jedyne co atak na mnie zauważyłem.   🙂

No tak logiki to tu morze.....może.   :)))
A jest jeszcze lepiej.....

Dobre.....

Lepsze....

Jak piszę że to kabaret to niektórzy się oburzają, że "katolik jak tak może"....mogę, skoro on tak może.

Dziękuję.....niestety są tu tacy co robią wszystko byśmy mieli dzień jak co dzień.....    🙂

W jakiś sposób utwierdził fakty ? którymi się podpiera czy bazuje na własnym przekonaniu.

Temat zamknięty. Było wielokrotnie proszone o zaprzestanie ale widać nic nie pomaga.

Szanowny Panie, nie widziałem nigdy w wpisie u Pana słowa "masz rację" "tak bylo" za każdym razem jest to "było inaczej" "media kłamią", "ja wam powiem jak było" To mega nudne.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Pisząc 

Rozumiem że nie można ironicznie odnieść się do kompletnie niegramatyczne pisanych postów....ok.
Ale jak ten sam mnie obraża to tego Pan nie cytuje....

Kali?? To ty???
Jak tam "twoje" krowy.....   :))

18 minut temu, Espectro napisał:

Szanowny Panie, nie widziałem nigdy w wpisie u Pana słowa "masz rację" "tak bylo" za każdym razem jest to "było inaczej" "media kłamią", "ja wam powiem jak było" To mega nudne.

Nie widział Pan, bo czyta Pan chyba tylko zgłoszenia tych których boli to że wytykam im jak piszą nieprawdę.....zresztą dyskusja nie polega na tym że  się jest klakierem i przytakuje wszystkiemu co przeciwnik napisze.....a dzisiaj napisali o mnie i o Kk wystarczająco dużo kłamstw.

Jak coś co fałszują prostuję podaje linki do  WIARYGODNYCH informacji, proszę mi napisać jak mam przyznać rację skoro podaje taki jeden z drugim w kółko przez kilka dni te same nieprawdziwe informacje.....ciągle DEZINFORMUJE.
Mam wbrew prawdzie pisać że ma rację....to NIELOGICZNE!

Zresztą kij ma dwa końce.....oni wbrew temu co cytuję, jakie DOKUMENTY przedstawiam, jakie fakty podaję też nigdy tak nie napisali!!

A to że piszę że media kłamią to też nieprawda.....zawsze przecież nie kłamią, jak kłamią to możne to wykazać.....to czasem robię.

Tyle prawdy na dziś.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
8 minut temu, Maju napisał:

Nie widział Pan, bo czyta Pan chyba tylko zgłoszenia tych których boli to że wytykam im jak piszą

Niestety przeczytałem ostatnie 2 strony i nie widzę drogi.

9 minut temu, Maju napisał:

Zresztą kij ma dwa końce.....oni wbrew temu co cytuję, jakie DOKUMENTY przedstawiam, jakie fakty podaję też nigdy tak nie napisali!!

Tylko że "oni" za takowe wpis obrywają punktami gdy zbyt agresywnie coś napiszą a Panu jak widać uchodziło długo bez.

10 minut temu, Maju napisał:

Tyle prawdy na dziś.

+1

ps. @tomek6 za wtykanie nosa w sprawę która Pana nie dotyczy można zarobić punkty i wakacje w temacie. 

Miłego dnia.

23 minuty temu, Espectro napisał:

Mamy więc niekończący się festiwal pychy na zasadzie "ja mam zawsze rację z definicji, jestem głosicielem prawdy i depozytariuszem jedynie słusznego punktu widzenia".

Wyłączenie wzajemnej blokady z panem @Maju było błędem,widzę że będę musiał założyć na niego Ignora we własnym zakresie.

Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, Espectro napisał:

to może zacytuj jakikolwiek wpis przeciwników Kościoła Katolickiego w ktorym taki przeciwnik zgodził się z katolikiem

wg mnie przestajesz być obiektywny

20 minut temu, Maju napisał:

Kali?? To ty???
Jak tam "twoje" krowy.....   :))

naprawde jestes zainteresowany ??

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

36 minut temu, Maju napisał:

protestuję....zawsze piszę prawdę.

Właśnie wpadłem pod śmieciarkę.

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Właśnie wpadłem pod śmieciarkę.

@Vladomu kiedyś napisał że jego prawda nie ma nic wspólnego z obiektywnie istniejącą.

Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, Espectro napisał:

ps. @tomek6 za wtykanie nosa w sprawę która Pana nie dotyczy można zarobić punkty i wakacje w temacie. 

Miłego dnia.

To poproszę .

Nie będę kłamstw Maju musiał prostować 🙂

8 minut temu, tomek6 napisał:

Nie będę kłamstw Maju musiał prostować

jest prawda czasu i prawda Maju

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

3 godziny temu, Jacchusia napisał:

Z tym może być problem, bo np. AP inaczej uczy ustawiać kolumn, a Ken Ishiwata inaczej...

Zacznij od podstawowych podstaw typu nie wciskać kolumn na regał w kącie pomieszczenia i w kilku słowach opisz dlaczego, później o symetrii pomieszcenia, wysokości wysokotonowych i krzyżowaniu się ich osi,  przesuwaniu kanapy w poszukiwaniu basu... jak już zaczniesz to samo się od A do Z ułoży.

Miłego pisania koledzy, mi to ogromną satysfakcję sprawiło.

-----

3 godziny temu, cir napisał:

szkoda tylko  ze nawet tego nie potrafi sam normalnie wyjasnic

A co, mem się nie spodobał? BTW wyjaśnienie równie normalne jak zamieszczeniu posta z powodu znalezienia dwóch ortów.

-----

46 minut temu, Bobcat napisał:

@Vladomu kiedyś napisał...

Możesz oprzeć się na kimś, kto nie wyleciał za to co "mu napisał"?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Pytanie do moderacji. Czemu to został zmieniony tytuł wątku Polski Ład ? Przypuszczam że bez wiedzy autora .,

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
  • Administratorzy
Godzinę temu, slawek.xm napisał:

to może zacytuj jakikolwiek wpis przeciwników Kościoła Katolickiego w ktorym taki przeciwnik zgodził się z katolikiem

takiego też nie ma. Ale w tym przypadku za brzydkie słówka się kara punktami bo zgłoszenia przychodzą w wartościach hurtowych.

14 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Pytanie do moderacji. Czemu to został zmieniony tytuł wątku Polski Ład ? Przypuszczam że bez wiedzy autora .,

Bo tytuł był obrażliwy i zgłaszany wielokrotnie.

Rozwiązanie było jedno. Albo ukrycie tematu albo zmiana tytułu.

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Espectro napisał:

takiego też nie ma. Ale w tym przypadku za brzydkie słówka się kara punktami bo zgłoszenia przychodzą w wartościach hurtowych

w tym wątku nie ma już miejsca na dyskusję niestety , ale to już inna sprawa

jeśli jest widoczny dla niezalogowanych to wg mnie bardzo źle ... dla wszystkich... nawet niezaangażowanych bezpośrednio

a zgłoszenia to teraz jedyna możliwośc dokopania przeciwnikowi i wyładowania frustracji 🙂

• Administratorzy
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

a zgłoszenia to teraz jedyna możliwośc dokopania przeciwnikowi i wyładowania frustracji 🙂

Też ale tak jak wnioskowano za bezpodstawne zgłoszenia w końcu zaczenie się karanie bo przerasta to wręcz swe normy.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

Też ale tak jak wnioskowano za bezpodstawne zgłoszenia w końcu zaczenie się karanie bo przerasta to wręcz swe normy.

naprawdę od wielu lat w nim uczestniczyłem ale moje zdanie na dziś jest takie , że wypadałoby go zamknąć

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, slawek.xm napisał:

naprawdę od wielu lat w nim uczestniczyłem ale moje zdanie na dziś jest takie , że wypadałoby go zamknąć

Bo zbyt wiele informacji tam zawartych jest nie na rękę ?

Godzinę temu, tomek6 napisał:

Bo zbyt wiele informacji tam zawartych jest nie na rękę ?

Bo źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Nie wiem jak u was, ale u mnie się przełączyło na angielski. Nie przeszkadza mi to i być może tak jest od pewnego czasu i nawet nie zauważyłem, ale przy okazji wyszło błędne tłumaczenie, może warto od razu poprawić - otóż zamiast jak po polsku na stronie z nieprzeczytanymi "xxx odpowiedział yyy" jest poprawnie "xxx replied to yyy's topic

nagrywamy.com

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Panie Kochany!!!

Katolikiem?

Katolicyzm polega na obronie kościelnych szwindli?

Do tej pory naiwnie myślałem, że to religia.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, notoryczny napisał:

Bo źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz.

Ble ble ble. 

Niektórym marzy się cenzura. I zamykanie ust przeciwnikom. 

Taka bolszewicka mentalność.

21 minut temu, Bobcat napisał:

Niektórym marzy się cenzura. I zamykanie ust przeciwnikom. 

Vlado wróć!

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Wystarczy żeby wrócił jozwa, on by się na was poznał w lot...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

4 minuty temu, fox733 napisał:

Wystarczy żeby wrócił jozwa, on by się na was poznał w lot...

Józwa jedynie nie cierpiał  panicznie-fizjologicznie Atoposa .;)

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.