Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
5 minut temu, toptwenty napisał:

Pięknie ominąłęś, Pan, problem antysemityzmu na Bocznicy. 

Tak jak ja Tarczyn godzinę temu.

Sprawę badam. 🙂 

I znam od jakiegoś czasu.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

22 godziny temu, Espectro napisał:
22 godziny temu, szymon1977 napisał:

Za to Maju dostaje punkty za trowanie panelu moderacyjnego nieuzasadnionymi zgłoszeniami.

Nie dostaje. O ile nie przegina faktycznie. Często są zasadne.

Muszę potwierdzić, że nie dostaję punktów za to co Szymon opisał, jestem tylko sporadycznie za to tu w tym temacie (ew. na PW) upominany.
Dostaję za to NAZBYT CZĘSTO punkty za "prowokowanie".....jak to jest w rzeczywistości, kto rzeczywiście prowokuje, kto codziennie czepia się mnie wypisując o mnie nieprawdę......wystarczy wejść dzisiaj do tematu i codziennie przeczytać co piszą. 

Przykładów nazbyt wiele......zresztą wczorajsze "występy" z pisaniem nieprawdy na mój temat (@arturp) to jedna wielka prowokacja....przez nikogo kto powinien zareagować nie zauważona.    🙂

22 godziny temu, xniwax napisał:

Gorzej jeśli jest to interpretacja po swojemu "mądrości" innych.

Niestety staje się to tu powszechne.....   😞

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

23 godziny temu, slawek.xm napisał:

typu "ty katoliku zgnilizno moralna" , musisz iść do spowiedzi " "miłosierny katoliku"... tylko z ostatnich godzin ... to w normalnym świecie potencjalny problem dla autorów takich treści oraz nieprzyjemności dla tych co takie treści upubliczniają

Ten wątek emanuje nienawiścią, pielęgnuje ja. Tam nie ma rozmowy o kościołach, no może z 10% treści.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

22 godziny temu, Espectro napisał:

Sprawę badam. 🙂 

Może równolegle należałoby zbadać intencje, którymi kieruje się zgłaszający problem antysemityzmu na Bocznicy. Tym bardziej, że wiele jego wypowiedzi można ocenić  jako antypolskie. Uważam, że nie jest to tylko moja, odosobniona opinia.

12 minut temu, Zyzol napisał:

Uważam, że nie jest to tylko moja, odosobniona opinia.

Słusznie uważasz.....

A przy okazji jeszcze jedno.
W czwartek "w celu uspokojenia" dostałem chwilowego bana na temat który zresztą zaraz zamknięto, potem (a może w tzw. międzyczasie) zostało mi zdjęte założone przez Administrację ignorowanie @Bobcat (czego wcale nie pragnąłem), potem temat o Kościołach odblokowano a dzisiaj widzę że znowu nie widzę wpisów @Bobcat.....

Mam takie pytanie.....co mnie jeszcze czeka, chciałbym wiedzieć, bo w bezsensie tych działań zaczynam się gubić.   🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

20 minut temu, Zyzol napisał:

wiele jego wypowiedzi można ocenić  jako antypolskie.

Zamykanie za pomocą oskarżenia o antypolskość ust tym, którzy ośmielają się mieć inny niż chwalczy stosunek do aktualnej władzy ma starą UB-cką tradycję.  

Widać u niektórych sentyment do tamtych czasów.

6 minut temu, Bobcat napisał:

Zamykanie za pomocą oskarżenia o antypolskość ust tym, którzy ośmielają się mieć inny niż chwalczy stosunek do aktualnej władzy ma starą UB-cką tradycję.  

Ty zaś masz wyraźną tendencję do prowokowania kłótni i obrażania innych niemal w każdym wątku. Ta twoja wypowiedź dobitnie to potwierdza. 

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Ty zaś masz wyraźną tendencję do prowokowania kłótni i obrażania innych niemal w każdym wątku. Ta twoja wypowiedź dobitnie to potwierdza. 

Stwierdziłem fakt. To że niewygodny - nie moja wina.

40 minut temu, Bobcat napisał:

Tęsko Ci za czasami, gdy Vlado zamykał usta Majowi i kilku innym userom, oj tęskno... przyganiał Bocat garnkowi.

Ps.

Wiem, zgłosiłeś.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

54 minuty temu, Maju napisał:

Mam takie pytanie.....co mnie jeszcze czeka, chciałbym wiedzieć, bo w bezsensie tych działań zaczynam się gubić.   🙂

Z bezsensownymi działaniami Watykanu i Episkopatu jakoś sobie radzisz. Wystarczy że wyobrazisz sobie Moderatora w mitrze biskupiej a pójdzie ci jak z płatka ;-).

Jestem Europejczykiem.

wiesz z czego rechocą  podobni tobie.....żeby to choć miało jakiś sens

46 minut temu, arturp napisał:

wasze trolowanie służące zrobieniu z tego wątku chlewika a w rezultacie doprowadzenia do jego zamknięcia .

Znowu tu przyszedłeś ze swoimi kłamstwami na ten temat???

Uzupełnienie tematu o niewygodne dla was fakty, prostowanie przekłamań które większość z was celowo powiela w tym temacie nie jest trolowaniem.....jest tym codzienne kierowanie uwagi na moją osobę, wmawianie mi rzeczy których ŻADEN z was NIGDY nie poparł cytatem.

Edytowane przez Maju

Żaden nigdy???

To w takim razie śmiało mogę napisać że kłamiesz.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
Godzinę temu, Maju napisał:

Słusznie uważasz.....

W czwartek "w celu uspokojenia" dostałem chwilowego bana na temat który zresztą zaraz zamknięto, potem (a może w tzw. międzyczasie) zostało mi zdjęte założone przez Administrację ignorowanie @Bobcat (czego wcale nie pragnąłem), potem temat o Kościołach odblokowano a dzisiaj widzę że znowu nie widzę wpisów @Bobcat.....

A to że jak już nawiązujecie w swoich wpisach do siebie to po co to wszystko. Zdjęte po to abyście sobie porozmawiali. 

23 godziny temu, Espectro napisał:

Sprawę badam. 🙂 

A to Pan zna?

Na żywo z Ukrainy, str. 163

"Amator 2b

Kluby

Użytkownicy

staż: 5 lat i 3 miesiące

5866

4 046

Opublikowano 1 godzinę temu

Godzinę temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

he he - https://www.tvp.info/57642390/rosja-nadal-sprowadza-wojsko-na-granice-z-ukraina-i-bialorusia-czy-dojdzie-do-wojny

Ukryta Zawartość

...

Aj Waj! "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

On to na poważnie?
To ma być przykład antysemityzmu?

Faktycznie.....poprawnie  by było napisać: "jołki połki"       :)))

13 minut temu, Espectro napisał:
1 godzinę temu, Maju napisał:

Słusznie uważasz.....

Rozwiń  

A to że jak już nawiązujecie w swoich wpisach do siebie to po co to wszystko. Zdjęte po to abyście sobie porozmawiali. 

Wczoraj to może było zdjęte, miałem to nieszczęście widzieć jego wpisy.....dzisiaj na szczęście wszystko wróciło do właściwego stanu.   🙂

Przypominam, Panu że nie pisze Pan znowu prawdy na ten temat....raz tylko w odpowiedzi dla jednego z forumowiczów tłumaczyłem mu że nie widzę jego wpisów i napisałem dlaczego.....poza tym nigdy (w czasie nałożonego ograniczenia), w tym czasie do jego wpisów się nie odnosiłem.....jeżeli on to robił to trzeba mieć do niego pretensje, nie do mnie!!

Edytowane przez Maju

Godzinę temu, arturp napisał:

Tam są tylko przykłady działalności instytucji religijnych , opinie na ten temat i wasze trolowanie służące zrobieniu z tego wątku chlewika a w rezultacie doprowadzenia do jego zamknięcia .

To jest dobrze przemyślana taktyka. Pisanie o pedofilii czy przekrętach finansowych w KK nazwać "atakiem na wiarę" lub "obrażaniem uczuć religijnych osób wierzących" i na tej podstawie starać się zamknąć usta osobom piszących co innego niż tylko bezrefleksyjna apologetyka. 

54 minuty temu, szymon1977 napisał:

Wiem, zgłosiłeś.

Dobrze wiesz. Świadomie prowokujesz pyskówkę.

57 minut temu, szymon1977 napisał:

Vlado zamykał usta Majowi i kilku innym userom

Robił to nie z powodu głoszonych przez wymienione osoby poglądów lecz sposobu prowadzenia dyskusji polegającego na obrażaniu inaczej myślących. 

Więc nie kłam.

• Administratorzy
42 minuty temu, Amator 2b napisał:

Czy używanie określenia "żydomedia" jest już na mapie antysemityzmu Szanowna Moderacjo?

To już jest jakieś kuriozum.

35 minut temu, Amator 2b napisał:

To podobnie jak ty ze swoim antypisiarstwem, antyprawactwem czy rusofobia.

Proszę się samemu przekonać.

Ja pier..., ale Wy macie problemy. Nie dość, że moderacja pozwla się userom z Wami nie zgadzać, to jeszcze pozwala im się na Forum wypowiadać.

• Moderatorzy

Panowie chyba zaszła jakaś pomyłka.

To jest wątek o funkcjonalności i działaniu forum.

Proszę ze swoimi offtopami zmykać do właściwych wątków.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

W dniu 20.01.2022 o 08:03, Espectro napisał:

Może ktoś coś pomoże ? proste kilka zdań na każdy z tematów. Jak włożyć kabel do wejścia itd.

Dla początkujących w temacie audio.

??

Mam pomysł na artykuł do FAQ: Gramofon - ABC dla początkujących.

Edytowane przez szymon1977

23 minuty temu, szymon1977 napisał:

Mam pomysł na artykuł do FAQ: Gramofon - ABC dla początkujących.

Przecież coś w tym stylu już jest.

Jeśli tak to nic nie pisałem. Nie wiedziałem, nadal do FAQ nie mogę wejść. 

Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
1 godzinę temu, skynyrd napisał:

serdecznie pozdrowić.

Miłego dnia Skynyrd 🙂

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Gość

(Konto usunięte)
50 minut temu, stench napisał:

Miłego dnia Skynyrd 🙂

Ma miły.

Godzinę temu, skynyrd napisał:

Przecie to wyjątkowa k**wa

Godzinę temu, skynyrd napisał:

Nie mam pojęcia, dlaczego tu jesteś i nikt cię nie wy***ał.

Łączysz w sobie wszystko, co jest złe dla Polaków.

Ja ciebie nienawidzę ruski trolu i zrobię wszystko byś stąd zniknął. 

I znikniesz kurwo - ty, albo ja.

Ogólnie miły gość. Szkoda, że tak mało takich na Forum.

Edytowane przez JuG
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, skynyrd napisał:

Jeżeli będzie brak odpowiedzi, pojedziemy dalej.

Wal od razu: Україна, м. Бердичів, пл. Центральна 1.

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, skynyrd napisał:

Jeżeli Cię nie wy***rdolą mody, zgłoszę Cię do prokuratury.

Bania do bani. EOT

Edytowane przez JuG

Nie ruszysz Juga, to Rosjanin.

Posze ze ma polskie obywatelstwo i mieszka tu i pracuje od bardzo dawna.

Kiedys udawał Polaka ale gdy stał się aktywny w wątkach na bocznicy userzy zaczęli wychwytywać jego wpadki językowe i w końcu się przyznał.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

Czasami , po prostu czasami dla ludzi mających serce po prawej strony jest wstyd, po prostu jest wstyd jak zachowują się i piszą  "prawacy" także tu na audiostereo.Było mi wstyd jak Lekarz z Irlandii życzył innemu userowi śmierci , było mi wstyd gdy wysyłał przeciwników politycznych  na wycieczkę helikopterem bez powrotu., a teraz także jest mi wstyd za to co wypisuje jeden user powyżej.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.