Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
58 minut temu, Bobcat napisał:

Tak. Tyle że prawo zakazuje publicznego pochwalania przestępstw i zbrodni wojennych. A niektórzy próbują tutaj to robić pod płaszczykiem wolności słowa. 

I tak też pisaliśmy że nie pozwolimy na takowe wpisy. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

• Administratorzy
3 godziny temu, Maju napisał:

Najczęściej nie mogliśmy się dogadać bo nie rozumiał pan (tak jak tu) o czym piszę.....cały czas piszę, ciągle chodzi mi o kary za łamanie regulaminu, nie za poglądy.

Z kimś mnie pan myli.....   :))

Ja nawet nei wskazuję Pana a podaje przykład. Do spraw z przeszłosci się nie odnosze bo i nie miałem na nie wpływu. 

Gdyby w tym przypadku grała większość głosów to rezultat jest raczej jasny dla Pana co by się stało z tematem Kościoły.

Koniec tematu.

15 minut temu, Espectro napisał:

Ja nawet nei wskazuję Pana a podaje przykład. Do spraw z przeszłosci się nie odnosze bo i nie miałem na nie wpływu. 

Gdyby w tym przypadku grała większość głosów to rezultat jest raczej jasny dla Pana co by się stało z tematem Kościoły.

Koniec tematu.

od lat w temacie koscioły były zawsze tylko nawalanki

nikt tam nie chciał moderowac bo scierali sie koscielni fanatycy z reszta świata co jak wiadomo nigdy sie nie zakończy

z założenia ten wątek słuzy wyłącznie do nawalanki i niczego  więcej

bajki o złym vlado beda krazyc jeszcze przez dziesieciolecia wsród zbanowanego bractwa

takie sobie zycie sami wybrali

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

3 godziny temu, cir napisał:

nikt tam nie chciał moderowac bo scierali sie koscielni fanatycy

Przypomnę może Pana "A", który prowadził równocześnie antychrześcijański blog poza forum, z którego zaciągał swoje poglądy jednocześnie będąc moderatorem owego wątku.

To tylko taka mała przypominająca dygresja. Wiem, że tutaj niektórzy nie lubią wracać do przeszłości.
Szczególnie ci co kiedyś innych wyzywali od rusofobów, a dzisiaj krzyczą o nich putinofile.

Świat zwariował, ten tutaj w tej swojej mikro skali tym bardziej daje się zwariować jak nigdy wcześniej.
Tak czy inaczej - na pohybel wszelkim kac*pom gdziekolwiek są i cokolwiek robią.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

9 minut temu, xniwax napisał:

Tak czy inaczej - na pohybel wszelkim kac*pom gdziekolwiek są i cokolwiek robią.

No popatrz, nie pamiętam już ile punktów i banów zarobiłem za nazwanie @JuG kacapem

Chyba wypadało by w obecnej sytuacji usunąć tą gwiazdkę ze słowa kac*p?

Coś kiepski ten skrypt gwiazdkujący, nie zna polskiej ortografi-deklinacji 😉

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

18 minut temu, fox733 napisał:

Zwłaszcza, że słowo "kac*p" wcale nie jest tak dosadne, jak to Moderacji się wydaje. A o ewentualnej wulgarności tegoż, to już szkoda gadać.

Proponuję sprawdzić.

.......

PS - krótki test: fasz*sta.

No - właśnie. Czyście tam na głowy poupadali???!!!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
26 minut temu, fox733 napisał:

nie pamiętam już ile punktów i banów zarobiłem za nazwanie [...]

Chyba dostrzegasz różnicę między użyciem epitetu a kierowaniem go do kogoś konkretnego ?

W drugim przypadku to osobista obelga i podlega punktom.

Edytowane przez xetras
poprawka

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Owszem ale jest wojna! a @JuG był wrogiem!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

bolszewik, komunista, stalinowiec, putinowiec....(*)
Po prostu masowy zbrodniarz, a kropek brak. Chyba słusznie.

(*) - tutaj takich nie ma, więc nie dotyczy.

Edytowane przez xniwax

21 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No - właśnie.

fasz*sta, lewak, totalni, peło, kało.

I orientacja polityczna jasna.

Test

Idiota, cham, d*bil, ćwierćinteligent, głupiec, psychol, świr, nienormalny

Wygwiazdkować i banować!

Swoją drogą jaki jest sens tego gwiazdkowania skoro i tak wiadomo o co chodzi?

14 minut temu, fox733 napisał:

...i o kogo.

Tak se przeglądłem swój profil i widzę, że brakuje mi cosik 4471 jakijśik punktów do kolejnej rangi. Co to za punkty i jak je zdobyć coby awansować na wschodzącą gwiazdę? 🤔

4 godziny temu, cir napisał:

od lat w temacie koscioły były zawsze tylko nawalanki

nikt tam nie chciał moderowac bo scierali sie koscielni fanatycy z reszta świata

Nieprawda! Jeśli ktoś się tam z fanatykami kościelnymi ściera, to fanatycy antykościelni. A reszta świata widząc na jak głębokim dnie leży kultura dyskusji, w ogóle tam nie zagląda, podobnie jest z wątkami politycznymi.

-----

5 godzin temu, Espectro napisał:

Strzelam: 1 za, 8 przeciw, 80.000 wstrzymało się od głosu. Nie róbmy demokratycznej większości z małej grupki o skrajnych poglądach.

-----

10 minut temu, fox733 napisał:

Tak se przeglądłem swój profil i widzę, że brakuje mi cosik 4471 jakijśik punktów do kolejnej rangi. Co to za punkty i jak je zdobyć coby awansować na wschodzącą gwiazdę? 🤔

Wklejaj memy, zbieraj lajki.

31 minut temu, fox733 napisał:

Dokładnie: za wygwiazdkowane powinna być taka sama kara jak za niewygwiadkowane.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

30 minut temu, fox733 napisał:

coby awansować na wschodzącą gwiazdę? 🤔

Musisz zdobyć osiem kulistych ciał niebieskich, stanowiących skupisko powiązanej grawitacyjnie materii.

Edytowane przez xniwax

19 minut temu, szymon1977 napisał:

Dokładnie: za wygwiazdkowane powinna być taka sama kara jak za niewygwiadkowane.

Tak jest! I w komunikacie zmuszającym do zapoznania się z ostrzeżeniem powinno być okienko do wpisania "Kara!" lub wysłania wiadomości głosowej o tej samej treści. Tak było w wojsku. Na apelu po wysłuchaniu rozkazu o ukaraniu należało tak odpowiedzieć!

1 minutę temu, xniwax napisał:

Musisz zdobyć osiem kulistych ciał niebieskich, stanowiących skupisko powiązanej grawitacyjnie materii.

Brzmi niezwykle ponętnie! A ile trzeba na mentora?

5 godzin temu, xniwax napisał:

Przypomnę może Pana "A", który prowadził równocześnie antychrześcijański blog poza forum, z którego zaciągał swoje poglądy jednocześnie będąc moderatorem owego wątku.

o tej działalnosci A wiem niewiele , z powodów osobistych nie miewałem z nim kontaktów na długo wczesniej nim zakonczyłem moderacje

5 godzin temu, xniwax napisał:

Wiem, że tutaj niektórzy nie lubią wracać do przeszłości.
Szczególnie ci co kiedyś innych wyzywali od rusofobów, a dzisiaj krzyczą o nich putinofile.

temat grząski

wpier nalezałoby rozgraniczyc  Rosjan od fanatyków imperializmu i sługusów ich obecnego systemu  bo trudno wrzucac ich do jednego worka co próbuje sie robić

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

5 godzin temu, fox733 napisał:

A ile trzeba na mentora?

Cały koszyk ósemek.

Godzinę temu, cir napisał:

wpier nalezałoby rozgraniczyc  Rosjan od fanatyków imperializmu i sługusów ich obecnego systemu  bo trudno wrzucac ich do jednego worka co próbuje sie robić

Nie ten naród i nie ta mentalność, a jednostka u nich od wieków nic nie znaczy.

A może w obcych językach będziemy się wyzwierzać? Będzie mnie bolało - zamiast 'ty chooju', można powiedzieć 'ty dicku' - i już! Sprawa załatwiona.

Parker's Mood

17 godzin temu, cir napisał:

bajki o złym vlado beda krazyc jeszcze przez dziesieciolecia wsród zbanowanego bractwa

takie sobie zycie sami wybrali

Nie cierpię jak pisze się nieprawdę......to forum tak ma że nieprzystające do funkcji moderatora wpisy można w każdej chwili przytoczyć, proszę nie bronić skompromitowanych.
Proszę zająć się innymi sprawami jak o tym jak funkcjonowała niegdyś moderacja nie masz zielonego pojęcia.....bo tak jak pisze @xniwax był jeszcze pan A......a ten potrafił zbanować w temacie o Kościołach za to że napisałem o nim prawdę, że ściągał całe artykuły z netu za które jego klakierzy laurki za "wybitną wiedzę" mu tam pisali.   :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
15 godzin temu, fox733 napisał:

No popatrz, nie pamiętam już ile punktów i banów zarobiłem za nazwanie @JuG kacapem

Coś kiepski ten skrypt gwiazdkujący, nie zna polskiej ortografi-deklinacji 😉

Z takimi słowami to kwestia jest inna i nie tylko że kogoś owe może obrazić a w głównej mierze to google obcina punkty i mocno krzyczy gdy na podstronie  (strona tematu) pojawiają się wyzwiska lub razistowskie itd zachowania. takie gwiazdkowanie w samej formie i odbiorze nie przeszkadza a skutecznie omija filtry googla. 

14 godzin temu, papageno napisał:

fasz*sta, lewak, totalni, peło, kało.

I orientacja polityczna jasna.

ooo będzie łatwiej dodać do filtrów. 

Godzinę temu, Maju napisał:

...proszę nie bronić skompromitowanych.

Gdyby byli tacy dobrzy, to by nadal byli. To wszystko.

• Administratorzy
14 godzin temu, fox733 napisał:

14 godzin temu, fox733 napisał:

Zbiera się je za wszystko wpisy lajki i samo logowanie. Dodawanie opinii o sprzęcie daje dośc sporo punktów.

Razy 5 też w sekcjach AS sie dostaje w przeciwieństwie do bocznicy. Takie tam.

13 godzin temu, fox733 napisał:

Tak jest! I w komunikacie zmuszającym do zapoznania się z ostrzeżeniem powinno być okienko do wpisania "Kara!" lub wysłania wiadomości głosowej o tej samej treści. Tak było w wojsku. Na apelu po wysłuchaniu rozkazu o ukaraniu należało tak odpowiedzieć!

Brzmi niezwykle ponętnie! A ile trzeba na mentora?

Brzmi ciekawie.

14 godzin temu, szymon1977 napisał:

Tu nie chodzi o uniemożliwienie pisania a o ominięcie filtra googla. Jeżeli byśmy chcieli karać za słowa to wpisy trafiały by do zatwierdzenia po wykryciu któregoś z listy. 

Nie cierpię jak pisze się nieprawdę......to forum tak ma że nieprzystające do funkcji moderatora wpisy można w każdej chwili przytoczyć, proszę nie bronić skompromitowanych.
Proszę zająć się innymi sprawami jak o tym jak funkcjonowała niegdyś moderacja nie masz zielonego pojęcia.....bo tak jak pisze @xniwax był jeszcze pan A......a ten potrafił zbanować w temacie o Kościołach za to że napisałem o nim prawdę, że ściągał całe artykuły z netu za które jego klakierzy laurki za "wybitną wiedzę" mu tam pisali.   :)))

Jak to jest że gdy ktoś pisze z serca i nawet stara się obiektywnie coś opisać to pojawia się Pan i twierdzi że było inaczej. 
W każdej opowieści bierze Pan czynny udział i jest swego rodzaju filarem i podporą prawdy ? 

To dla chcących sie wykazać i trochę pobawic podrzucam tamaty które aktualnie są określone jako "Treści niebezpieczne lub obraźliwe" oraz "Treści szokujące" uznane przez googla za takowe.

Linki kierują na konkretna stronę gdzie problem występuje. 

http://www.audiostereo.pl/topic/109037-wojna-na-ukrainie-na-żywo-z-ukrainy/page/615/

https://www.audiostereo.pl/topic/90722-miękka-zasłona-dźwiękoizolacyjnaz-czego-taką-zrobić/

https://www.audiostereo.pl/topic/127899-magico-s1-mk2/

https://www.audiostereo.pl/topic/80979-klub-fanów-stx/

https://www.audiostereo.pl/topic/158324-wezwanie-do-zaprzestania-kupowania-współcześnie-produkowanych-rosyjskich-lamp/page/2/

https://www.audiostereo.pl/topic/12546-powiedzcie-mi-coś-o-radmor-5412/page/2/

https://www.audiostereo.pl/topic/117906-gwarancja-tv-samsung/

https://www.audiostereo.pl/topic/64896-lutownica-dla-początkującego-maniaka-diy/

https://www.audiostereo.pl/topic/57074-cambridge-audio-azur-540-r/

To lista tematów kilka z pierwszych z dzisiaj oznaczonych jak wyżej. Kto znajdzie za które słowa google nas nie lubi ? 

16 minut temu, Espectro napisał:

Rozwiń  

Jak to jest że gdy ktoś pisze z serca i nawet stara się obiektywnie coś opisać to pojawia się Pan i twierdzi że było inaczej. 

Pan twierdzi że @cir  pisze obiektywnie, ja mam inne zdanie.
Mam prawo tak pisać dlatego że mogę przedstawić szereg dowodów na to co napisałem.
Byłem świadkiem niestosownych słów i działań tychże, wielu forumowiczów opuściło forum z ich powodu, wielu zbanowali z pobudek ideologicznych.

21 minut temu, Espectro napisał:

W każdej opowieści bierze Pan czynny udział i jest swego rodzaju filarem i podporą prawdy ? 

Zaręczam panu że na forum pozostało wielu takich którzy doświadczyli podłości tych ludzi.....chodzi panu o to bym przedstawił dowody na swoje słowa????
Nie mam z tym żadnego problemu.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Byłem świadkiem niestosownych słów i działań tychże, wielu forumowiczów opuściło forum z ich powodu, wielu zbanowali z pobudek ideologicznych.

I to się potwierdza. Nie rozumiem za to prostowania wyprostowanego kija.

2 minuty temu, Maju napisał:

Zaręczam panu że na forum pozostało wielu takich którzy doświadczyli podłości tych ludzi.....chodzi panu o to bym przedstawił dowody na swoje słowa????
Nie mam z tym żadnego problemu.

Mam tego świadomość ale aktualnie nie wiele mogę zrobić w tej sprawie. 

11 minut temu, Espectro napisał:

Mam tego świadomość ale aktualnie nie wiele mogę zrobić w tej sprawie

Nie ma świadomości @cir bo pisze że nasze opowieści to "bajki".....zwróciłem wszystkim na to uwagę by wszyscy mieli tego świadomość. 

Nic więcej nie trzeba robić.    😉 

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Nie ma świadomości @cir bo pisze że nasze opowieści to "bajki".....zwróciłem wszystkim na to uwagę by wszyscy mieli tego świadomość. 

Nic więcej nie trzeba robić.    😉 

Generalnie o samych zabiegach i akcjach wiem doskonale. Zaś sam @cir sporo z tego potwierdził. TO że odczucia jednej czy drugiej osoby były inne to osobna kwestia.

4 minuty temu, Espectro napisał:

odczucia jednej czy drugiej osoby

Przecież to jest poza dyskusją, że ci co szli z nimi ("V" i "A") rączka w rączkę będą ich chwalić.  🙂

Niektórzy oczekują powrotu tamtych czasów, ciekawe że to ci sami co atakują tu @misiomor.....żenujące to ale prawdziwe.

Byli tacy zajeb*ści, że obaj stracili uprawnienia, a wszystkie przyznane przez nich kary anulowane. Po co oszukiwać, że było inaczej?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.