Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, argus napisał:

Panowie - mniej nerwowo, bo znów zobaczymy kłódkę na weekend, a ten długi będzie 😉

mozna załozyc stosowny temat i zaprzestac w tym

jaki problem

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Godzinę temu, papageno napisał:

"Dobrze przedszkolaku...Ty za to jesteś miszczem w ping-ponga" To soundchaser do Zbiga.

Mam tu wkleić chamskie odzywki Zbiga do mnie?

@papageno - musiałem edytować, bo myślałem, że to Zbig napisał.
Macie podobne psie awatary. 😉

Edytowane przez soundchaser
4 godziny temu, cir napisał:

skoro ktos pisze to zakładam ze wie co pisze i bierze odpowiedzialnosc

Każdy ma prawo się mylić, Ty też.

-----

4 godziny temu, arturp napisał:

Najwięcej o atakach, prześladowaniu i obrażaniu uczuć krzyczą ci , którym się nie podoba , że ktoś mówi o nich przykrą prawdę. I za pokazywanie prawdy kary są nakładane na użytkowników, którzy ujawniają fakty albo demaskują cwaniaka . Doszło do tego , że dla świętego spokoju nie wolno powiedzieć, że wypaczenie jest złe . Bo szanowny oszust czuje się obrażony.😉

4 godziny temu, papageno napisał:

I jest pod ewidentną ochroną.

4 godziny temu, cir napisał:

moderacji

Umknęło Wam jedno: każdy może sprawdzić kto jest liderem bocznicowych rankingów, każdy może sam przeczytać nieusunięte przez moderację wpisy liderów, każdy możesz sam zobaczyć kto tu jest pod ochroną. Ale jak to się mówi "złapali Was za rękę, to mówicie, że to nie Wasza ręka".

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

32 minuty temu, szymon1977 napisał:

Ale jak to się mówi "złapali Was za rękę, to mówicie, że to nie Wasza ręka".

Szymon , zgrabnie to ująłeś. Tylko kto tu kogo za rękę łapie ? Ci, którzy piszą niewygodną prawdę, czy ci, którzy ją chcą ukrywać ? Na przykład przez kneblowanie oponentów.

...there is no spoon...

Godzinę temu, arturp napisał:

Szymon , zgrabnie to ująłeś. Tylko kto tu kogo za rękę łapie ? Ci, którzy piszą niewygodną prawdę, czy ci, którzy ją chcą ukrywać ? Na przykład przez kneblowanie oponentów.

Ja Was, który zgłasza niezgodne z Regulaminem i Netykietą wypowiedzi do moderacji niezależnie od prezentowanych poglądów. Macie farta, że do niektórych dyskusji nie wchodzę, bo z taplania się w mentalnym szambie przyjemności nie czerpię.

9 godzin temu, szymon1977 napisał:

@Espectro od pewnego czasu mam pewien problem z Androidem (wersja mobilna strony): pisząc post wstawię cytat lub nick, to nie jestem w stanie go usunąć, kiedyś kasowałem go jak zwykłą literkę. Coś zmieniliście czy to kwestia innej komórki?

Mam to samo.

Nick przywołany przez "@" lub cytowanie pozostaje w treści wpisu przed dodaniem go jako ~niekasowalne.

Obejście:

1.Wycofanie z tematu.

2.Odświeżenie adresu.

3.Czekanie na przechwyconą (przez silnik forum) treść w polu edytora - wtedy widać napis "wyczyść edytor".

4.Czyszczenie edytora.

Nowa treść wpisu.

Możliwe że krócej da się treść wykasować, ale istotna jest opcja "wyczyść edytor". 

Test:

@/dev/null

5. Po dodaniu odpowiedzi - cytowanie i nick jest niekasowalne. Edytować można tylko literki.

Edytowane przez xetras
Dopisek

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy
7 godzin temu, papageno napisał:

"Dobrze przedszkolaku...Ty za to jesteś miszczem w ping-ponga" To soundchaser do Zbiga.

A to "rada" Niepokornego dla soundchasera:

"Wywal toto w kibel i POrządnie spłucz co by nie wypłynęło"

Co na to Pan Espectro?

jeden i drugi pewnie punkty i odpoczynek od tematu na weekend. 🙂 

Dlaczego ? bo zaczepiacie się niepotrzebnie i szukacie wojenki. Lub pretekstu do zgłoszenia swego przeciwnika.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Ad punkt 3: ( dotyczy mojego  wpisu #32034)

Wchodząc ponownie w: 

"Dodaj Odpowiedź"

Jest napis:

"Przywrócono poprzednią zawartość. wyczyść edytor"

Czyszczenie edytora czyści cytowania i przywołane niki (póki jest wyświetlane "wyczyść edytor", czyli przed napisaniem kolejnej treści).

Koniec testu.

PS.

/Tak jest od kilku lat w mobilnej wersji, to nic nowego - jest całkiem sprytnie/

Edytowane przez xetras
Dopisek

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy
21 minut temu, xetras napisał:

Mam to samo.

Nick przywołany przez "@" lub cytowanie pozostaje w treści wpisu przed dodaniem go jako ~niekasowalne.

Obejście:

1.Wycofanie z tematu.

2.Odświeżenie adresu.

3.Czekanie na przechwyconą (przez silnik forum) treść w polu edytora - wtedy widać napis "wyczyść edytor".

4.Czyszczenie edytora.

Nowa treść wpisu.

Możliwe że krócej da się treść wykasować, ale istotna jest opcja "wyczyść edytor". 

Test:

@/dev/null

5. Po dodaniu odpowiedzi - cytowanie i nick jest niekasowalne. Edytować można tylko literki.

a to ciekawe postaram sie to w jakis sposób wywołać u siebie. 

Teraz, xetras napisał:

Ad punkt 3:

Wchodząc ponownie w: 

"Dodaj Odpowiedź"

Jest napis:

"Przywrócono poprzednią zawartość. wyczyść edytor"

Czyszczenie edytora czyści cytowania i przywołane niki (póki jest wyświetlane "wyczyść edytor", czyli przed napisaniem kolejnej treści.

Koniec testu.

PS.

/Tak jest od kilku lat w mobilnej wersji, to nic nowego - jest całkiem sprytnie/

w wersji desktopowej też to jest ale to kwestia zapisywania zawartości edytora i skakania po wielu zakładkach 

Proponuję dla seryjnych recydywistów niereformowalnych 11pkt za każdy mem polityczny wklejony w niewłaściwym wątku.

• Administratorzy
1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Proponuję dla seryjnych recydywistów niereformowalnych 11pkt za każdy mem polityczny wklejony w niewłaściwym wątku.

za recydywę są podwyższane punkty. (widełki) \

16 minut temu, Espectro napisał:

to ciekawe postaram sie to w jakis sposób wywołać u siebie. 

To mysi mieć związek z wersją Androida (albo coś takiego): na jednej komórce nicki i cytaty kasują się jak literka, na innej się nie da.

🙂

Tak samo jest z uśmieszkami:

Z filmikami z YT także - wkleiłem i nie usunę, jako Admin musisz obejrzeć do końca w poszukiwaniu rozwiązania problemu.

3 minuty temu, Espectro napisał:

za recydywę są podwyższane punkty. (widełki) \

Na niektóre przypadki to zbyt mało.

26 minut temu, szymon1977 napisał:

Proponuję [...]

Idol ???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez argus
9 minut temu, argus napisał:

Idol ???

Ukryta Zawartość

Wprost przeciwnie, ale tego nie zrozumie ktoś, komu podział na dobro i zło przesłania PiS/Kk kontra opozycja. Pan Roman raczej do Waszego szukania w występkach PiS/Kk pozwolenia na łamanie Regulaminu jest podobny, w zasadzie identyczni jesteście.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

• Moderatorzy
17 minut temu, argus napisał:

Idol ???

Ukryta Zawartość

Pawlik Morozow tyle, że troszku starszy 😞 

Ukryta Zawartość

43 minuty temu, Marcinus napisał:

Pawlik Morozow tyle, że troszku starszy 😞 

Spróbuj w Norwegii prowadząc samochód złamać jakiś przepis ruchu drogowego. Masz 100% pewności, że zaraz ktoś (przeważnie inny kierowca) zgłosi to na policję i za kilka chwil będziesz miał radiowóz na karku. Naród Pawlików Morozowów? A może po prostu społeczeństwo obywatelskie?

Nie złodziej jest zły, tylko ten co złodzieja za rękę złapał? - forumowi przodownicy walki z PiS i Kk są modelowym przykładem mentalności beneficjenta 500+ A panu Romanowi w niebie podziękują wszyscy rozjechani przez pojazd przekraczający dopuszczalną prędkość prędkością.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Nie złodziej jest zły, tylko ten co złodzieja za rękę złapał? - forumowi przodownicy walki z PiS i Kk są modelowym przykładem mentalności beneficjenta 500+

W oczywisty sposób mijasz się w prawdą. To właśnie apologeci KK zło widzą nie tam gdzie jest, czyli u sprawców, lecz w "chorych z nienawiści lewackich mediach", które podają takie fakty do powszechnej wiadomości zamiast (co byłoby marzeniem sprawców) zamieść je pod dywan.

• Moderatorzy
12 minut temu, Bobcat napisał:

Spróbuj w Norwegii prowadząc samochód złamać jakiś przepis ruchu drogowego. Masz 100% pewności, że zaraz ktoś (przeważnie inny kierowca) zgłosi to na policję i za kilka chwil będziesz miał radiowóz na karku. Naród Pawlików Morozowów? A może po prostu społeczeństwo obywatelskie?

Zły przykład. W całej Skandynawii tak się dzieję, ale nie jest to podyktowane chęcią składania donosów, tylko troską o bezpieczeństwo innych, taka skandynawska mentalność. 

Oni się szczerze martwią, ze jak jedziesz za szybko, to może Ci się coś przytrafić.

Edytowane przez Marcinus
9 minut temu, Marcinus napisał:

Zły przykład. W całej Skandynawii tak się dzieję, ale nie jest to podyktowane chęcią składania donosów, tylko troską o bezpieczeństwo innych, taka skandynawska mentalność. 

Oni się szczerze martwią, ze jak jedziesz za szybko, to może Ci się coś przytrafić.

U nas się martwią, że jak jedziesz za wolno to możesz nie zdążyć, ch.j tam bezpieczeństwo innych.

12 minut temu, Bobcat napisał:

W oczywisty sposób mijasz się w prawdą.

Nie minąłem się z prawdą tylko opisał jeden z jej aspektów. Nie pisałem o apologetach i dywanie, ale też ich istnieniu nie zaprzeczałem. Więc to Ty mijasz się z prawdą twierdząc, jakobym to ja mijał się z prawdą 

12 godzin temu, Jacchusia napisał:

Nawet jeśli przyjąć tą liczbę za prawdziwą to warszawiaków było ok. 1,3 mln, 1% z tej liczby to 1300 osób, więc

... więc:

Z tak zwanej "matmy" byłem zawsze kiepski, w przeciwieństwie do "polaka, histy i gegry". Ale tu coś mi nie grało...

Na abakusie liczyłem, na kompie, patykiem na śniegu obliczałem, do kumpla z MIT tyrknąłem, coby sprawdził...

Informuję zatem "Pana Inżyniera", że jeden procent z miliona, trzystu tysięcy - nie wynosi 1300, lecz 13000.

Co czyni sporą różnicę i jest w czym wybierać. I nawet dla Klepackiej miejsce się znajdzie...

.....

Za "tą" liczbę będzie się Pan, Panie Inżynierze w piekle smażył, jedyna Pana pociecha, że z Bombowcem, we wspólnym kotle.

Miałem już nic nie pisać, ale nie mogłem się powstrzymać.

Przesyłając uściski dla księdza wikarego dodam jeszcze, że nie chciałbym spacerować, ni jeździć po moście przez Pana zaprojektowanym.

Alleluja.

• Redaktorzy
12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Z tak zwanej "matmy" byłem zawsze kiepski, w przeciwieństwie do "polaka, histy i gegry". Ale tu coś mi nie grało...

Był kiedyś polityk (nazwiska nie pamiętam), który opowiadał jak to był dobry z polskiego, histy i gegry. Kulał z matmy i fizy, ale raz się przyłożył, uczył, uczył i nauczył. I że do dziś pamięta wzory skróconego mnożenia, że cyt. "Było to jakoś tak: A kwadrat plus B kwadrat równa się C kwadrat".

Prowadzący program = brak reakcji

Publiczność w studio = brak reakcji

Niby mnożenie tam jest, bo i A razy A, B razy B, C razy C... Ale skrócone???

Myślę sobie "Co to k.... jest?!? że nikt się nie śmieje?!?".

A miałem wtedy z 10 lat, nikogo z domowników w domu, zatem nie miałem się komu zwierzyć z draki w TV. 😉

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

8 minut temu, kangie napisał:

A kwadrat plus B kwadrat równa się C kwadrat

Gdy kiedyś budowałem popieprzony chodnik u równie popieprzonego Jaśnie Pana, wykorzystałem "spiralę Archimedesa". Kwadratura koła, te sprawy...

Pan był zachwycony, choć ja do dziś nie wiem, jak mi się to udało! Choć wyszło pięknie.

.......

Ale do teraz nie mam pojęcia, po co mi te całki miały by się kiedykolwiek przydać... I inne delty.

😃🎸

.......

Bardzo przepraszam za off topic I punktów się dopraszam usilnie.

• Administratorzy
2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bardzo przepraszam za off topic I punktów się dopraszam usilnie.

Dog Smile GIF

5 godzin temu, szymon1977 napisał:

tego nie zrozumie ktoś, komu podział na dobro i zło przesłania PiS/Kk kontra opozycja

PiS kradnie więc jest dobry? O to chodzi?

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Piątek wieczór. No tak.

Hmmm...

36 minut temu, Jaro_747 napisał:

PiS kradnie więc jest dobry

Kto ten debilizm napisał, ja czy Ty? Z cytatu wychodzi, że Ty, ale skoro mnie pytasz o wyjaśnienie, to chyba jednak ja.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

I ten facet wyrywał się na moderatora.

Zacytujesz?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.