Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Dlaczego na Forum wyświetlają się plakaty wyborcze wyłącznie kandydatów PiS? Widział ktoś inny? Przypadek? Nie sądzę.

To tak w nawiązaniu do kiedyś prowadzonej rozmowy o bezstronności tego Forum.

reklama jest kierowana

widocznie interesują cię tylko kandydaci Prawa i Sprawiedliwości a właściwie Zjednoczonej Prawicy 🙂

• Moderatorzy
16 minut temu, Bobcat napisał:

Dlaczego na Forum wyświetlają się plakaty wyborcze wyłącznie kandydatów PiS? Widział ktoś inny? Przypadek? Nie sądzę.

Nie wiem Bobcat, co próbujesz sugerować, bo mnie się nie wyświetlają żadne plakaty wyborcze?

26 minut temu, Marcinus napisał:

Nie wiem Bobcat, co próbujesz sugerować, bo mnie się nie wyświetlają żadne plakaty wyborcze?

Mnie też wyświetlają się plakaty tylko PiS.

• Administratorzy
8 minut temu, Bobcat napisał:

Ja nie mam żadnych politycznych.

image.png

2 minuty temu, Marcinus napisał:

Też tak uważam. 

Teraz, papageno napisał:

Mnie też wyświetlają się plakaty tylko PiS.

pis mocno inwestuje w kampanie. Na yt nie da sie obejrzeć nic bez spotów po kilka minut jako reklamy.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

Ja nie mam żadnych politycznych.

Ja również.

Wzmacniacz, kable, gramofon, głośniki i czasami fajne laski w oszczędnych materiałowo staniczkach.

7 minut temu, Espectro napisał:

pis mocno inwestuje w kampanie. Na yt nie da sie obejrzeć nic bez spotów po kilka minut jako reklamy

A inne partie nie chciały reklamy na AS? Tylko PiS? A gdzie Konfederacja, która ma tu dużo zwolenników. Xniwax, wyświetlają się tobie plakaty Konfederacji?

ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia 🙂

wytrzymajcie jeszcze te parę dni albo jedźcie na urlop do Egiptu i wróćcie po piętnastym 🙂

• Administratorzy
10 minut temu, papageno napisał:

A inne partie nie chciały reklamy na AS? Tylko PiS? A gdzie Konfederacja, która ma tu dużo zwolenników. Xniwax, wyświetlają się tobie plakaty Konfederacji?

My nie wybieramy tego co leci na google ads (adsense) 

Yeha udało się mam ale to nie pis 😞 

image.png

• Administratorzy
1 minutę temu, jar1 napisał:

A ja nie mam takich, używam Adbloka.

😮 

image.png

Co prawda, na telefonie też nie mam, a blokera nie mam.

Jedynie reklamy zablokowane w przegladarce.

Edytowane przez jar1
16 minut temu, slawek.xm napisał:

ten świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia 🙂

To jest jak jakaś paranoja polityczna 🙂 Wręcz nie do uwierzenia...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

15 minut temu, Espectro napisał:

My nie wybieramy tego co leci na google ads

One się wciskają podstępnie. A nad ramką w której to piszę jest pan Woś z PiS-u. Demony mnie osaczyły, idę do egzorcysty.

Co prawda jeden z moich psów ma na imię Demon, ale on sobie spokojnie leży na łóżku i na pisowca nie wygląda, choć micha mu się należy.

• Administratorzy
4 minuty temu, papageno napisał:

A nad ramką w której to piszę jest pan Woś z PiS-u.

image.png

4 minuty temu, papageno napisał:

Co prawda jeden z moich psów ma na imię Demon, ale on sobie spokojnie leży na łóżku i na pisowca nie wygląda, choć micha mu się należy.

no to juz wszystko jasne

Ale Wy sobie lubicie tutaj pogadać o niczym. 😉
A reklamy pisowskie wpadają tym, którzy w kółko wertują w necie informacje na ich temat. Tak samo jak szukacie info na temat nowej pralki, to będą Wam wpadać później reklamy pralek.
Wszyscy to wiedzą, ale pogadać o dupie Maryny przecież można w wątku moderacyjnym i jakoś banów za to nie ma. 😉

13 godzin temu, Marcinus napisał:

Mnie się wyświetlają, najczęściej pewnego socjopaty-ministra i jeszcze jakiegoś innego od niego.

Ale PiS ma najwięcej kasy więc to pewnie dlatego.

12 godzin temu, Espectro napisał:

(...)

pis mocno inwestuje w kampanie. Na yt nie da sie obejrzeć nic bez spotów po kilka minut jako reklamy.

Zgadza się. Na YT PiS cały czas reklamuje Tuska.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
11 godzin temu, soundchaser napisał:

Ale Wy sobie lubicie tutaj pogadać o niczym. 😉
A reklamy pisowskie wpadają tym, którzy w kółko wertują w necie informacje na ich temat. Tak samo jak szukacie info na temat nowej pralki, to będą Wam wpadać później reklamy pralek.
Wszyscy to wiedzą, ale pogadać o dupie Maryny przecież można w wątku moderacyjnym i jakoś banów za to nie ma. 😉

Tak to działa.

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Zgadza się. Na YT PiS cały czas reklamuje Tuska.

fakt ale mówi że niedobry i że wszystko co złe to że to jego sprawka. Sporo musiał się napracować żeby tyle złego zrobić. Widać pracowity. 

2 godziny temu, costa brava napisał:

A Tusk Kaczora 

I tak to sie kręci 

heh twojemu sąsiadowi 🙂 

3 minuty temu, Espectro napisał:

fakt ale mówi że niedobry i że wszystko co złe to że to jego sprawka. Sporo musiał się napracować żeby tyle złego zrobić. Widać pracowity. 

To jaki jest Tusk nie ma żadnego znaczenia, ważne że stoi na drodze do waadzy.

Nienawiść produkowana na skalę przemysłową za nasze pieniądze to jest dopiero osiągnięcie.

Według szacunków kosztuje to 100 tys. dziennie.

Jestem Europejczykiem.

☺️

W dniu 4.10.2023 o 10:37, Espectro napisał:

My nie wybieramy tego co leci na google ads (adsense) 

Yeha udało się mam ale to nie pis 😞 

image.png

Tak , ale  wolałbym reklamę jakiegoś dobrego gramofonu czy wzmacniacza . Może być nawet reklama dobrego expressu do kawy. Tyle polityki mamy na każdym kroku , że aż robi się mdło i niesmacznie . Wolałbym te spoty reklamowo polityczne były komentowane przez userów forum w formie danych zaciągniętych z wiarygodnych legalnych źródeł w tematyce politycznej AS, a nie reklam na AS.🙂

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Moderatorzy
23 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Tak , ale  wolałbym reklamę jakiegoś dobrego gramofonu czy wzmacniacza . Może być nawet reklama dobrego expressu do kawy

Wpisz w google "gramofon cena" wejdź na kilka stron sprzedających, zaakceptuj pliki cookies i będą Ci się wyświetlać reklamy gramofonów.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

W sumie to dobrze, że ludzie mają takie problemy.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
Godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

☺️

Tak , ale  wolałbym reklamę jakiegoś dobrego gramofonu czy wzmacniacza . Może być nawet reklama dobrego expressu do kawy. Tyle polityki mamy na każdym kroku , że aż robi się mdło i niesmacznie . Wolałbym te spoty reklamowo polityczne były komentowane przez userów forum w formie danych zaciągniętych z wiarygodnych legalnych źródeł w tematyce politycznej AS, a nie reklam na AS.🙂

Wie Pan co nie ma problemu i nawet bym tak chciał ale to według preferencji oglądającego te reklamy są wyświetlane. 

I tak jak ktoś pisał już wcześniej. Szukając patelni w reklamach będą pojawiały się patelnie.

33 minuty temu, Jacchusia napisał:

W sumie to dobrze, że ludzie mają takie problemy.

W sumie racja.

No i nie chciałem a i mnie dopadło.

image.png

• Administratorzy
11 minut temu, papageno napisał:

Za co ponownie został zbanowany Jaro_747?

Dozbierał punktów na ponad 10. I tak miał drugą szansę. 

Teraz, papageno napisał:

Chciałbym zadać to samo pytanie. Widać wyraźnie co wyprawiają w wątku Polityka zwolennicy PiS. I jakoś wszystko "uchodzi im na sucho". Natomiast przeciwnicy tej opcji politycznej traktowani są z całą surowością, za najdrobniejsze nawet błahostki zarabiają ostrzeżenia i punkty, które błyskawicznie sumują się do 10, co oznacza automatyczny ban. Niestety można odnieść wrażenie że Moderacja traktuje wpisy przedstawicieli opcji innej niż PiS zgodnie z zasadą "za co by go tu ukarać" albo wręcz "dajcie mi wpis zwolennika opozycji - paragraf (Regulaminu bądź Netykiety) na niego znajdę".

• Administratorzy
5 minut temu, papageno napisał:

Niestety masz rację. Gdyby do caleba66 i Il Dottore stosować taką samą surowość punktową byłby ban za banem. I to widać, i żadne zapewnienia o bezstronności tego nie zmienią. A wypowiedzi użytkownika stench są czasami tak ewidentnie prowokacyjne, że aż zapiera dech. No i jeżeli odpowie się w podobnym tonie, to punkty. I jak zwykle tekst: "Nie musicie czytać"

Nie surową a punkty przekroczył tak po prostu zbierając.

Panowie jedny sposób to zgłaszanie i zakończenie bluzg w tematach. Nic więcej nie poradzę.

Godzinę temu, papageno napisał:

Pewnie za ,, obniżoną inteligencję '' 🙂

5 minut temu, Espectro napisał:

Nie surową a punkty przekroczył tak po prostu zbierając.

Ktoś te punkty przyznaje. Jednym mniej drugi więcej.

5 minut temu, Espectro napisał:

jedny sposób to zgłaszanie i zakończenie bluzg w tematach.

Zgłoszenie użytkownika miłego niektórym moderatorom w każdej chwili może zostać zakwalifikowane jako spamowanie i ukarane. Co do bluzgów, to nie zauważyłem, aby Jaro_747 dziś ich używał. Pewnie czytając posty pisowców zatraciłem zdolność oceny, co jest a co nie jest bluzgiem. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.