Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
3 minuty temu, Marcinus napisał:

A jesteśmy w stanie zrobić tak, aby system automatycznie konwertował fotki do mniejszych rozmiarów?

on to robi ale czasami nei daje się mocniej i jeżeli limit to 2 mb a wrzucamy 2mb to wynikowo będzie to ok 640-950 kb 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

W dniu 21.10.2024 o 11:01, Espectro napisał:

on to robi ale czasami nei daje się mocniej i jeżeli limit to 2 mb a wrzucamy 2mb to wynikowo będzie to ok 640-950 kb 

Oczywiście nic z tego nie rozumiem, bo to jakieś są absurdalne brednie, natomiast proszę mi wytłumaczyć fakt, że zdjęcie, które zostało odrzucone - bez najmniejszego problemu zostało przesłane mojemu forumowemu Kumplowi na priv?

Czyżby czyżyk?😃🦓

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Oczywiście nic z tego nie rozumiem, bo to jakieś są absurdalne brednie, natomiast proszę mi wytłumaczyć fakt, że zdjęcie, które zostało odrzucone - bez najmniejszego problemu zostało przesłane mojemu forumowemu Kumplowi na priv?

Czyżby czyżyk?😃🦓

Może chwilowa czkawka..

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Nic z tego nie rozumiem. Jakie zdjęcie? Gdzie odrzucone?

Kto dzwoni ?

5 minut temu, soundchaser napisał:

Nic z tego nie rozumiem. Jakie zdjęcie? Gdzie odrzucone?

Cza i czeba czytać posty po kolei, Mareczku.

A nie pytać bez sensu i po próżnicy 😃.

W dniu 18.10.2024 o 23:03, d-t-x napisał:

Nie można napisać użytkownikowi, którego cała aktywność na forum, od lat, skupia się tylko i wyłącznie na sianiu dezinformacji i wychwalaniu rosji, że jest ruskim trollem, za to można pisać "chyży ruj". Dobrze rozumiem?

W dziecinnie prosty sposób udowodnię że KŁAMIESZ i wprowadzasz dezinformację.
    Zacytuj 1 - JEDEN Wpis w którym wychwalam Rosję (wówczas opuszczę AS).  Nie powinno to być trudne skoro jak piszesz robione jest to: „od lat, oraz tylko na tym sie skupia..”

W przeciwnym razie ty przepraszasz za to pomówienie i jeśli masz honor to więcej cie tu nie zobaczymy..😉

Dobrze zrozumiałeś ?

Nieprawdopodobne jest że takie kłamstwa i  zawsze wychodzą od zwolenników tego któremu marzył się RESET z Putinem. 

PS. Biedny Witkiewicz nawet nie przypuszczał kto sobie nim gębę wyciera..

Godzinę temu, Niepokorny napisał:

Zacytuj 1 - JEDEN Wpis w którym wychwalam Rosję (wówczas opuszczę AS).

Byłaby to strata niepowetowana..Na całym Forum nie ma żadnego wpisu wychwalającego "Rosję", a jeśli były, to zostały ukryte, a autorzy ukarani... Ruskie trolle zostały przez Administrację wycięte w pień, a naczelny ekspert wykluczył obecność ruskich, kremlowskich itp trolli na Forum AS.  Pozdrawiam.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Jakkolwiek, dezinformację dtx lubisz skoro ją lajkujesz.  

A moderacji nie przeszkadza skoro ją toleruje.. Podobnie jak kłamstwa, bezpodstawne oskarżenia i dezinformacyjne wpisy userów jak dtx

Jak działa lewacka cenzura na audio stereo?

Ja po dwudziestu latach na forum : ( miłośnikom wolności się temat wątku nie podobał )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• Moderatorzy
2 minuty temu, marek-1969 napisał:

Ja po dwudziestu latach na forum : ( miłośnikom wolności się temat wątku nie podobał )

Ukryta Zawartość

Zażalenia standardowo proszę kierować poprzez formularz do Administracji.

Dalsze żale w tym wątku zostaną uznane za trolling i tak samo potraktowane.

Ukryta Zawartość

12 godzin temu, Niepokorny napisał:

Biedny Witkiewicz nawet nie przypuszczał kto sobie nim gębę wyciera..

Prawda, jakie to okropne?

I nawet Imć Witkacy nigdy nie śniłby o tym, że mordę Jego nazwiskiem wycierają sobie ci, którzy co drugie zdanie mówią "jego ekscelencja Putin".

No i kochają wyrzucać ludzi z helikopterów na pełnym morzu.

.....

Okropne, dziwaczne, cudaczne, zakłamane, brudne moralnie i smutne nad wyraz.

48 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jego nazwiskiem wycierają sobie ci, którzy co drugie zdanie mówią "jego ekscelencja Putin"

Jakiś przykładowy wpis/cytat  na potwierdzenie tych kłamstw czy jak dtx tylko desperacki trolling frustrata ?

• Administratorzy
1 godzinę temu, marek-1969 napisał:

Screenshot_20241026-221003_Chrome.png

To jakiś błąd bardziej niż ban 

Odwołania na formularz a nie tu ....

@Espectro dalej twierdzisz, że na forum nie ma kacapskich trolli?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
23 godziny temu, d-t-x napisał:

@Espectro dalej twierdzisz, że na forum nie ma kacapskich trolli?

Bez tytułu.png

ja tak nie twierdzę ale tych ewidentnych banujemy a takich jak Wy to nazywacie "pożytecznych idiotów" mamy na długiej smyczy. 🙂 

Co to za nowa moda się dziś pojawiła?

Co chwila strona AS weryfikuje mnie, czy aby (nadal?) "jestem człowiekiem"? 🙄

5 minut temu, iro III napisał:

strona AS weryfikuje mnie,

Też to miałem, możliwe że to już za nami.  

Edycja:
Niestety powtarza się to i jeszcze jak chcę postawić laika prosi mnie bym się zarejestrował lub  zalogował.....   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

6 minut temu, Maju napisał:

Też to miałem, możliwe że to już za nami.  

Edycja:
Niestety powtarza się to i jeszcze jak chcę postawić laika prosi mnie bym się zarejestrował lub  zalogował.....   🙂

Ja przed chwilą też . Dajcie na litość boską przeróbkę strony jakiemuś zawodowemu programiście . Ja wiem że to kosztuje , ale wtedy wszystko działa jak należy. Amatorskie grzebanie w kodzie , pokazuje różne kwiatki , choćby wylogowywanie się strony i rządanie potwierdzenia ,że nie jest się garbatym.  

To koszmarne cloudflare idzie wyłączyć?

wq.... są te paro sekundowe przerwy za nim się wszystko wczyta 😞

Kanar w MPK szybciej sprawdza bilety...

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Trzeba jakieś hasło cyrylicą wpisać?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

A powiedziane było: Moderacja ma "pożytecznych  idiotów" na długiej smyczy. 😂🤣😅

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Dzień dobry Panie @Espectro, przez weryfikację cloudflare na TV nie mogę wejść na forum. Na telefonie wyskakiwało mi za każdym razem jak wysyłałem wiadomość PW w tej samej konwersacji. 

Widzę, że przed każdym postem na forum też. 

Edit: a nie, przed postem tylko raz mi wyskoczyło.

.

Aplikacja na telefon mi się wysypała - ten "Bad request..." nie pozwala otworzyć Forum!

Na komputerze już nawet Firefox nie otwiera. Wszędzie weryfikują czy jestem człowiekiem, a potem "Bad request..."

"Tynk pożera dźwięk" 747

• Moderatorzy
57 minut temu, iro III napisał:

Co to za nowa moda się dziś pojawiła?

Co chwila strona AS weryfikuje mnie, czy aby (nadal?) "jestem człowiekiem"? 🙄

Z tego co wiem, to miał miejsce jakiś atak botów i admin czasowo wprowadził takie rozwiązanie.

7 minut temu, EmilioE napisał:

Aplikacja na telefon mi się wysypała - ten "Bad request..." nie pozwala otworzyć Forum!

Na komputerze już nawet Firefox nie otwiera. Wszędzie weryfikują czy jestem człowiekiem, a potem "Bad request..."

O ile pamiętam kolega @Espectro swojego czasu podjął się zadania poprawienia strony. Ja już dawno sugerowałem , żeby zlecić napisanie strony od nowa lub poprawienie profesjonaliście webmasterowi . Niedługo weryfikowane będą znaki ASCII + kroje pisma. O Emotkach nie wspomnę . Zdaje się poprawianie strony robione było , lub jest robione w PHpie. Co do środowiska programistycznego nie wypowiadam się , ani za , ani przeciw . Jest to wolny wybór programisty.

Edytowane przez Wojtek 1959
  • Moderatorzy

Od rana był bardzo duży ruch botów na forum i dlatego została włączona weryfikacja do wieczora. 

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

1 minutę temu, Seyv napisał:

Od rana był bardzo duży ruch botów na forum i dlatego została włączona weryfikacja do wieczora. 

To się informuje na nagłówku strony .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.