Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Espectro napisał:

Tylko że to jest cytat z wpisu. A nie uzasadnienie.  

Niezgadzanie się z każdym w temacie to nie poglądy a ślepo obrany cel w życiu.  Ile razy można czytać o tym że każdy się myli a tylko user Maju ma rację. Ile razy ? Każdy wpis tak wygląda. Użytkownik @Majujest wedle tego wszechwiedzącym i na każdy temat może porozmawiać bo z góry zna odpowiedz.

I tylko jego zdanie jest prawdziwe i prawidłowe. A każdy się myli.

podobno nie jesteś w stanie rozstrzygać kto kłamie a kto nie

więc trzymaj się obranego stanowiska i bo i tym razem nie możesz być pewny ,że Maju nie ma racji

szukasz usprawiedliwienia dla karania za poglądy , które są dla jednego z moderatorów skrajnie odmienne od jego własnych

podobnie jak kilku kolegów chciało usunąć stencha  bo im się jego poglądy nie podobały

to wszystko naprawdę jest proste tylko trzeba chceć być obiektywnym

• Administratorzy
2 minuty temu, slawek.xm napisał:

szukasz usprawiedliwienia dla karania za poglądy , które są dla jednego z moderatorów skrajnie odmienne od jego własnych

Dlatego też owy nie rozstrzyga z tej zakładki.

2 minuty temu, slawek.xm napisał:

to wszystko naprawdę jest proste tylko trzeba chceć być obiektywnym

W jaki sposób ? wpisy są tendencyjne każdy kłamie nikt nie ma racji....

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

podobno nie jesteś w stanie rozstrzygać kto kłamie a kto nie

I tego nie robie. Ale gdy ktoś non stop nie zgadza się z każdym to coś jest nie tak.

Temat przerabiany jest kilka dobrych miesięcy i lat.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, Espectro napisał:

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Za takie wpisy nie.

image.png

wklejając go dałeś przykład wg Ciebie nagannego wpisu

jeśli taki nie jest to po co go umieszczać?

3 minuty temu, Espectro napisał:

I tego nie robie. Ale gdy ktoś non stop nie zgadza się z każdym to coś jest nie tak.

akurat w wątku w którym często pisze Maju jest to absolutnie uzasadnione

pozdrawiam

Ale gdy ktoś non stop nie zgadza się z każdym to coś jest nie tak.

Po prostu niektórzy mianowali samych siebie depozytariuszami jedynie słusznego punktu widzenia i posiadaczami monopolu na rację. Wszystko inne jest ich zdaniem niesłuszne i niewłaściwe. 

Dyskusja z takimi jest niemożliwa, gdyż polegałaby wyłącznie na przyznawaniu im racji. Nikt inny z definicji jej mieć nie może.

• Administratorzy
5 minut temu, slawek.xm napisał:

akurat w wątku w którym często pisze Maju jest to absolutnie uzasadnione

Onacza to tylko jedno że każdy kłamie.

Poza tym @Maju takie sprawy powinno się załatwiać przez formularza kontaktowy lub na PW bezpośrednio do mnie.

Wypisywanie tutaj to zwykłe szukanie rozgłosu a nie rozwiazania problemu.

Można pisać zamiast "kłamiesz" "mylisz się" tylko czy to coś faktycznie zmienia? Linki? To zależy co się linkuje.

Co by nie powiedzieć o stylu wypowiedzi Maju, to nigdy nie poprzestaje na stwierdzeniu, że ktoś kłamie, zawsze to popiera tekstami z linkami. I tu zaczyna się problem, bo innym nie mają chęci/mozliwości/czasu/wytrwałosci żeby to podważyć i dyskutować, lepiej zgłaszać.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

ja zawsze piszę prawdę , choć czasem zbyt dosadnie 🙂

Mianowanie się depozytariuszem prawdy ?  Dosadnie czasami sie inaczej nie da. 

Gość

(Konto usunięte)

Mianowanie się depozytariuszem prawdy ?

to stwierdzenie faktu tylko i aż

jeśli znajdziesz moj wpis , który wg Ciebie nie jest prawdą to możemy o tym podyskutować na PW

27 minut temu, Espectro napisał:

...gdy ktoś non stop nie zgadza się z każdym to coś jest nie tak.

Aktualnie aktywnych jest 176 userów, jeden to Maju, kilku oponenci, a jakieś 170 w tamtych tematach się nie wypowiada. Ci, których określiłeś słowem "każdy" to tylko mała grupka o skrajnie odmiennych niż Maju poglądach.

41 minut temu, Espectro napisał:

Ile razy można czytać o tym że każdy się myli a tylko user Maju ma rację. Ile razy ?

W nieskończoność... chyba, że Ci się znudzi, to możesz przestać czytać.

Godzinę temu, Espectro napisał:

W jaki sposób ma moderacja zapobiegać takim wpisom ? 

Wystarczy, że moderator szczerze, uczciwie i obiektywnie usuwać będzie niezgodne z Regulaminem posty i karać ich autorów, a nie pod pretekstem "prowokacji" przemycać swoje subiektywne widzimisię.

Ps.

Teraz to już na prawdę idę do roboty. Ograniczę swój udział do lajków.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 minuty temu, slawek.xm napisał:

to stwierdzenie faktu tylko i aż

jeśli znajdziesz moj wpis , który wg Ciebie nie jest prawdą to możemy o tym podyskutować na PW

O kościele nie dyskutuję, ale w wątkach merytorycznych to by się znalazło 😉

nagrywamy.com

• Administratorzy
2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Aktualnie aktywnych jest 176 userów, jeden to Maju, kilku oponenci, a jakieś 170 w tamtych tematach się nie wypowiada. Ci, których określiłeś słowem "każdy" to tylko mała grupka o skrajnie odmiennych niż Maju poglądach.

Każdy w temacie. 

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Wystarczy, że moderator szczerze, uczciwie i obiektywnie usuwać będzie niezgodne z Regulaminem posty i karać ich autorów, a nie pod pretekstem "prowokacji" przemycać swoje subiektywne widzimisię.

I tak dokładnie jest.

1 minutę temu, przemak napisał:

O kościele nie dyskutuję, ale w wątkach merytorycznych to by się znalazło 😉

Jestem tego samego zdania. Wpisy w wątkach merytorycznych są ważniejsze niż przekrzykiwania na bocznicy.

Przy założeniu że na się zawsze racje to takie wpisy są na wagę złota.

45 minut temu, Espectro napisał:

Poza tym @Maju takie sprawy powinno się załatwiać przez formularza kontaktowy lub na PW....

W pierwszym dzisiejszym wpisie stoi jak byk że pisałem na ten formularz i nic....CISZA.

Wcześniej pisałem na PW i dowiadywałem się że NIGDY nie mam racji.....nawet wtedy gdy kary dotyczyły spraw merytorycznych w które (według Pana) nie wnikacie.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

Jesli za taki wpis otrzymuje sie ostrzeżenie to dla mnie jest to karanie za poglądy

Niezgadzanie się z każdym w temacie to nie poglądy a ślepo obrany cel w życiu.  Ile razy można czytać o tym że każdy się myli a tylko user Maju ma rację. Ile razy ? Każdy wpis tak wygląda. Użytkownik @Majujest wedle tego wszechwiedzącym i na każdy temat może porozmawiać bo z góry zna odpowiedz. I tylko jego zdanie jest prawdziwe i prawidłowe. A każdy się myli.

Nawet gdy wpis podpierany jest linkami i doniesieniami prasowymi to i tak user @Majupotrafi to podważać i mówić że było kompletnie inaczej... 

Potrafię wskazać że niektóre media (czy usher) naciągają fakty, potrafię to uzasadnić to jest naganne, karygodne??
Bywa tak czasem.....najczęściej (tak jak pisał @Jacchusia) to ja podaję skąd pochodzą informacje.

W tej sprawie (przytoczona przez Pana w cytacie) jest tak właśnie.
Wszystko jest w tym wpisie.

Ostro.....ale w punkt napisane, żadnego słowa nie żałuję!
W kontekście nie tylko insynuowania że agresorami są ofiary najścia feministek na kościół w czasie liturgii, to było napisane w kontekście tego co wcześniej pisałem o zapędach WHO dotyczących "edukacji" seksualnej naszych dzieci i wnuków!

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Nie przesadzajmy ile można prosić o zaprzestanie takowego sposobu wypowiedzi w temacie.

Moderacja kara za byle zaczepkę w temacie banami na tygodnie a w drugą stronę nie działa to kompletnie i reakcji brak, nadal podważą się prace moderacji iz bronią anty katolików.

Pan wybaczy, ale jakoś nie są te kary skuteczne skoro ci sami powracają do tematu i obrażają dalej.

A karanie mnie za to że podobno ich prowokuję (tym co dziś zacytowałem) do ordynarnych (z gwiazdkami) wpisów lub perfidnych pomówień jest totalnym nieporozumieniem i rozzuchwala ich do dalszych ekscesów.

Tyle w sprawie....żegnam.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
2 minuty temu, Maju napisał:

W pierwszym dzisiejszym wpisie stoi jak byk że pisałem na ten formularz i nic....CISZA.

I tutaj niestety kłamie Pan. Wiadomości przysłane z dnia 09.11.21 godzina 6:06  7:14  i 10:15 w dniu tym samym ok godziny 11:20 zostały rozpatrzone i wiadomości zwrotne poszły na maila.

7 minut temu, Maju napisał:

Pan wybaczy, ale jakoś nie są te kary skuteczne skoro ci sami powracają do tematu i obrażają dalej.

Wracają po ukończeniu kary. Jeżeli ktoś nie wykazuje poprawy to otrzymuje bana w temacie na zawsze.

9 minut temu, Maju napisał:

Czyli wpis był Pański a nie innego usera za co otrzymał Pan restrykcje. (zbiorczą za inne wpisy także)

Oraz nie ma tutaj żadnego zaniechania z strony moderatora.

Cały cytat pochodzi z Pańskiego wpisu.

image.png

nie ma tu mowy o widzimisie moderatora i niechęci.

2 godziny temu, szymon1977 napisał:

W nieskończoność... chyba, że Ci się znudzi, to możesz przestać czytać.

Mylisz się. Dyskutowanie na zasadzie "nikt nie ma racji tylko ja jeden" jest prowokowaniem awantur na Forum. 

3 godziny temu, Espectro napisał:
3 godziny temu, Maju napisał:

I tutaj niestety kłamie Pan. Wiadomości przysłane z dnia 09.11.21 godzina 6:06  7:14  i 10:15 w dniu tym samym ok godziny 11:20 zostały rozpatrzone i wiadomości zwrotne poszły na maila.

Proszę mnie nie oskarżać bezpodstawnie.

Nie musiałem wiedzieć że tak załatwiacie sprawy, bo nikt mnie op tym nie poinformował nie prowadzę ŻADNYCH konwersacji drogą mailową, zdarza się że miesiącami na pocztę nie zaglądam.

Może pan wierzyć w to lub nie ale to jest prawda!

Wracają po ukończeniu kary. Jeżeli ktoś nie wykazuje poprawy to otrzymuje bana w temacie na zawsze.

Nie znam takich, nie zauważyłem by ci których zgłaszałem nie wracali, więc tego nie mogę potwierdzić.  😉

Czyli wpis był Pański a nie innego usera za co otrzymał Pan restrykcje. (zbiorczą za inne wpisy także)

Nie rozumiem o co Panu chodzi? O czym Pan pisze?

Napisałem że w tym poście z którego pochodzi cytat jest wyjaśnione dlaczego pisałem o manipulacjach lewicowców, jest link potwierdzający moje stanowisko.....jest uzasadnienie, wytłumaczenie dlaczego się tak uniosłem.

Dostałem restrykcję za "wypowiedź prowokacyjną", nigdy nie twierdziłem że dostałem za coś co napisał ktoś inny?
Powtarzam nie ta kara mnie najbardziej bulwersuje.....nie zgłaszałem jej jako kontrowersyjnej, Pan ją przecież zacytował sugerując że jej nie cofnie i nie miałem do tego pretensji!  😉 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Moderatorzy
4 minuty temu, Maju napisał:

Nie musiałem wiedzieć że tak załatwiacie sprawy, bo nikt mnie op tym nie poinformował nie prowadzę ŻADNYCH konwersacji drogą mailową, zdarza się że miesiącami na pocztę nie zaglądam.

Może pan wierzyć w to lub nie ale to jest prawda!

Nie znam takich, nie zauważyłem by ci których zgłaszałem nie wracali, więc tego nie mogę potwierdzić.  😉

Nie rozumiem o co Panu chodzi? O czym Pan pisze?

Napisałem że w tym poście z którego pochodzi cytat jest wyjaśnione dlaczego pisałem o manipulacjach lewicowców, jest link potwierdzający moje stanowisko.....jest uzasadnienie, wytłumaczenie dlaczego się tak uniosłem.

Dostałem restrykcję za "wypowiedź prowokacyjną", nigdy nie twierdziłem że dostałem za coś co napisał ktoś inny?
Powtarzam nie ta kara mnie najbardziej bulwersuje.....nie zgłaszałem jej jako kontrowersyjnej, Pan ją przecież zacytował sugerując że jej nie cofnie i nie miałem do tego pretensji!  😉 

Maju, proszę, nie pogrążaj się bardziej 😞 

4 godziny temu, Espectro napisał:

nie ma tutaj żadnego zaniechania z strony moderatora.

Cały cytat pochodzi z Pańskiego wpisu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie ma tu mowy o widzimisie moderatora i niechęci.

Powtórzę:

Nie chcę rozgrzebywać tej sprawy, Pan się tego nie wiem czego uczepił!

Już siedem godzin temu napisałem:

7 godzin temu, Maju napisał:

Nie mam pretensji do tego wpisu, tego nie kwestionowałem.....ktoś na forum mógł się poczuć urażony gdy takie słowa prawdy o inspiratorach usłyszał. 
Wiem o tym.....

Nie kwestionowałem kary choć z nie wszystkimi zastrzeżeniami (strzałkami) się zgadzam.....w zasadzie tylko z tym "oszołomstwem" przegiąłem, reszta to prawda i tylko prawda z która się w życiu  setki razy potwierdziła!

5 minut temu, Marcinus napisał:

Maju, proszę, nie pogrążaj się bardziej

A ty proszę nie pisz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia poza takim prowokacyjnym pustosłowiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

4 godziny temu, Espectro napisał:
4 godziny temu, Maju napisał:

Odczytałem maila.
Tutaj niestety Pan nie pisze prawdy....tylko jedna sprawę na mailu mam (chyba tą zgłaszaną na końcu), jedna jest rozpatrzona, ta dotycząca @Bobcat.

Nie muszę dodawać że rozpatrzona  negatywnie, bez zrozumienia zarzutu jaki postawiłem.....o tym w szczegółach tu pisać nie mogę, jeżeli jest możliwy powrót do tej sprawy to na PW.

1 godzinę temu, Maju napisał:

bez zrozumienia zarzutu jaki postawiłem....

A może tego po prostu nie dało się zrozumieć???

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Maju napisał:

bez zrozumienia zarzutu jaki postawiłem...

Ten pan uważa ,że jego ocena sytuacji jest jedynie słuszną i wszyscy mają obowiązek postępować zgodnie z jego interpretacją faktów . To samo robi w wątku o działalności instytucji religijnych .

Takie próby nacisku na administrację , moderację i innych użytkowników należy ukrócić . Forum nie jest ,, tubą propagandową " określonej opcji politycznej czy religii a tym samym sposobem na odbieranie możliwoćci swobody wypowiedzi użytkownikom o odmiennych przekonaniach i światopoglądzie . 

To prawo zapewnia obywatelom Konstytucja :

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. 

Rzecznik Praw Obywatelskich :

,,Wolność słowa, wyrażana bezpośrednio lub poprzez środki przekazu, jest tradycyjną wolnością konstytucyjną. Artykuł 54 gwarantuje trzy odrębne choć powiązane ze sobą wolności: wolność wyrażania swoich poglądów, wolność pozyskiwania informacji oraz wolność rozpowszechniania informacji.

Wyrażenie „pogląd” należy w tym wypadku rozumieć jak najszerzej, jako wyrażanie osobistych ocen, prezentowanie opinii czy przypuszczeń, informowanie o faktach etc. Wolność ta ma zastosowanie zarówno w sferze publicznej jak i prywatnej (choć szczególnego znaczenia nabiera na gruncie przestrzeni publicznej, życia społecznego, a zwłaszcza politycznego), obejmuje osoby fizyczne i prawne. Forma wyrażania poglądów może być dowolna, niekoniecznie poprzez wypowiedzi słowne (np. poprzez noszenie określonego stroju).

Wolność pozyskiwania informacji dotyczyć może zbierania danych z dowolnych sfer życia publicznego (art. 61 Konstytucji nakłada na władze obowiązek udzielania odpowiednich informacji) lub prywatnego.

Poprzez rozpowszechnianie informacji należy rozumieć udostępnianie zebranych danych osobom trzecim (indywidualnie wybranym) lub upowszechnianie ich (czyli podawanie do wiadomości publicznej, np. poprzez środki społecznego przekazu). Potwierdza to konstytucyjną zasadę wolności prasy zawartą w art. 14."

Trybunał Konstytucyjny :

,,Trybunał potwierdził, że postanowienia konstytucji i przepisy konwencji zapewniają wolność wyrażania poglądów, nie tylko tych uważanych za nierażące albo obojętne, lecz także tych obraźliwych, szokujących lub wprowadzających niepokój w państwie albo w jakiejś części społeczeństwa, w tym wyrażanych w sposób emocjonalny, czasem trudny do przyjęcia dla innych."

...there is no spoon...

11 minut temu, arturp napisał:

Takie próby nacisku na administrację , moderację i innych użytkowników należy ukrócić . Forum nie jest ,, tubą propagandową " określonej opcji politycznej czy religii a tym samym sposobem na odbieranie możliwoćci swobody wypowiedzi użytkownikom o odmiennych przekonaniach i światopoglądzie

Popieram w całej rozciągłości i jestem pewien że większość myśli podobnie.

Dość pobłażania temu osobnikowi!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Przychodzi mail to na takowy odpisuję. Ok będę Pamiętał i postaram się odpisywać na forum.

2 godziny temu, Maju napisał:

Odczytałem maila.
Tutaj niestety Pan nie pisze prawdy....tylko jedna sprawę na mailu mam (chyba tą zgłaszaną na końcu), jedna jest rozpatrzona, ta dotycząca @Bobcat.

Nie muszę dodawać że rozpatrzona  negatywnie, bez zrozumienia zarzutu jaki postawiłem.....o tym w szczegółach tu pisać nie mogę, jeżeli jest możliwy powrót do tej sprawy to na PW.

wszystkie 3 chyba były na ten sam temat. A mailem odpisałem na wszystkie z tego co pamiętam.

33 minuty temu, fox733 napisał:

Popieram w całej rozciągłości i jestem pewien że większość myśli podobnie.

Dość pobłażania temu osobnikowi!

Każdy ma prawo do wypowiedzi ale większością także nie będą karane inne osoby mające nie słuszne zdanie co większość.

Zachowajmy umiar.

Godzinę temu, arturp napisał:

o prawo zapewnia obywatelom Konstytucja :

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. 

A co się stanie, kiedy zastosujesz te słowa do Maju? hmm.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 godzinę temu, arturp napisał:

Ten pan uważa ,że jego ocena sytuacji jest jedynie słuszną i wszyscy mają obowiązek postępować zgodnie z jego interpretacją faktów . To samo robi w wątku o działalności instytucji religijnych .

Takie próby nacisku na administrację , moderację i innych użytkowników należy ukrócić . Forum nie jest ,, tubą propagandową " określonej opcji politycznej czy religii a tym samym sposobem na odbieranie możliwoćci swobody wypowiedzi użytkownikom o odmiennych przekonaniach i światopoglądzie . 

Brawo. Nic dodać nic ująć. Od dawna zwracam na to uwagę.

56 minut temu, Espectro napisał:

Przychodzi mail to na takowy odpisuję. Ok będę Pamiętał i postaram się odpisywać na forum.

A w imię czego? Jak ktoś wysyła maila, to logicznym jest że tą samą drogą otrzyma odpowiedź. Tłumaczenie się Maju jest bezzasadne i kuriozalne. 

1 godzinę temu, arturp napisał:

Forum nie jest ,, tubą propagandową " określonej opcji politycznej czy religii a tym samym sposobem na odbieranie możliwoćci swobody wypowiedzi użytkownikom o odmiennych przekonaniach i światopoglądzie . 

To prawo zapewnia obywatelom Konstytucja

To teraz wytłumacz, dlaczego tego prawa pozbawiacie usera @Maju.

-----

7 godzin temu, Bobcat napisał:

Dyskutowanie na zasadzie "nikt nie ma racji tylko ja jeden" jest prowokowaniem awantur na Forum. 

Na każdy post da się odpowiedzieć zgodnie z Regulaminem. Jeśli Twoja odpowiedź będzie "awanturą", to Ty powinieneś ponieść konsekwencje za swój wpis niezgodny z Regulaminem, a nie @Maju za wpis Twój.

-----

10 minut temu, McGyver napisał:

A w imię czego? Jak ktoś wysyła maila, to logicznym jest że tą samą drogą otrzyma odpowiedź

A może nie wysłał "maila" tylko użył formularz na dole strony?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Zachowajmy umiar.

Miało być razem, ale cir się wtrynił 🤪.

Jeśli o wczesnej porannej godzinie (jeszcze przed kawą) pieniacki typ zgłasza Moderacji DZIESIĘĆ (!!!) "niegodnych" postów - to znaczy, że z typem jest coś nie teges. Albo ma mentalność dziecka, tupiącego nogami i tarzającego się przed zabawkowym i wrzeszczącego "mamo kup mi to autko!!!!!"....

Już się więcej nie odzywam, bo gdy rano wlepiłem fotkę Wincentego Pstrowskiego, to mnie @Espectro obsobaczył 😃.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
  • Administratorzy
5 minut temu, Mysza 13 napisał:

Jednego kiedyś wyleczył Vlado , ale już nie praktykuje .

Sprawa Pana nie dotyczy ale kilka groszy własnych trzeba....

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Miało być razem, ale cir się wtrynił 🤪.

Jeśli o wczesnej porannej godzinie (jeszcze przed kawą) pieniacki typ zgłasza Moderacji DZIESIĘĆ (!!!) "niegodnych" postów - to znaczy, że z typem jest coś nie teges. Albo ma mentalność dziecka, tupiącego nogami i tarzającego się przed zabawkowym i wrzeszczącego "mamo kup mi to autko!!!!!"....

Już się więcej nie odzywam, bo gdy rano wlepiłem fotkę Wincentego Pstrowskiego, to mnie @Espectro obsobaczył 😃.

Spokojnie. 🙂

37 minut temu, McGyver napisał:

A w imię czego? Jak ktoś wysyła maila, to logicznym jest że tą samą drogą otrzyma odpowiedź. Tłumaczenie się Maju jest bezzasadne i kuriozalne. 

Formularza kontaktowy trafia bezpośrednio na maila biura. Jako odpowiedz można wysłać bezpośrednio do usera na jego maila jako ten zwrotny. 

2 minuty temu, cir napisał:

mam taki sam zapał jak ty do swojej pracy

Trolling i pisanie nie na temat. Pojawia się Pan tutaj tylko aby rozkręcić awanturę. Odpocznie może sobie od tego tematu na jakiś czas ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.