Skocz do zawartości
IGNORED

Tematy "podpięte"

skynyrd

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Niedługo cała strona będzie się z nich składała - podpinajcie czasowo tematy ważne, jak np. śmierć Janka.

Reszta - do diabła - po kiego grzyba na tapecie fotografia, motocykliści czy pielęgnowanie ogródka?

Jeśli hodowcy tulipanów czy zwolennicy hondy mają coś do zaoferowania - zainteresowania innym userom - obronią się sami. Albo expres do kawy czy zdjęcia lub ulubiony typ kobiecej urody ?

Kogo to k**wa obchodzi?

Kto decyduje o podpięciu ? Mam wrażenie, że jakiś idiota lub mod hodujący pszylaszczki, który właśnie kupił sobie motor, na raty na Allegro i lubi kawę i robienie idiotycznych fotek.

Wypad z tym!

W "Polityce" Numerek z uporem maniaka, wkleja jakąś chińską dziwkę - nikomu to specjalnie nie przeszkadza. Niech amatorzy grzybobrania czy wędkowania, którzy mają zabukowane tematy nie zajmują nam pół strony swoimi schizami.

https://www.audiostereo.pl/topic/115615-tematy-podpi%C4%99te/

"Ze smutkiem jestem zmuszony przyznać Wam rację w kwestii tych dziwnych wątków podpiętych. Wcześniej mi nie wypadało, mogłem tylko wyrażać zdanie odmienne w dziale technicznym, nie dostępnym dla ogółu. Ale i tak nie spotkało się ono ze zrozumieniem.

Zabieg z ich podpięciem miał wyłącznie jeden cel, to miała być metoda na zepchnięcie niżej kłótliwych tematów. Administracja wybrała taką dziwną metodę, jako substytut panowania nad kłótniami i ich moderowania. Zamiast stosować do nich konsekwentnie obowiązujące zasady, które poziom kłótni utrzymywałyby na rozsądnym poziomie i w jako takiej równowadze, postanowiono zastosować metodę zamiatania problemu pod dywan. Na zasadzie: "jak problemu nie widać, to go nie ma".

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Ciekawe, czy "silnik" forum pozwala na podpinanie wątków indywidualnie przez użytkownika. To byłoby najlepsze rozwiązanie.

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Możecie tu nie zaglądać. Mu tu rozwiązujemy problemy współczesnej cywilizacji, a może nawet stwierdzimy, czy jest Bóg, czy go nie ma;-)

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Zabieg z ich podpięciem miał wyłącznie jeden cel, to miała być metoda na zepchnięcie niżej kłótliwych tematów. Administracja wybrała taką dziwną metodę, jako substytut panowania nad kłótniami i ich moderowania. Zamiast stosować do nich konsekwentnie obowiązujące zasady, które poziom kłótni utrzymywałyby na rozsądnym poziomie i w jako takiej równowadze, postanowiono zastosować metodę zamiatania problemu pod dywan. Na zasadzie: "jak problemu nie widać, to go nie ma".

I wszystko zostało powiedziane

Amen

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Swoją drogą, nie przypuszczałem, że moje słowa wywołają taką burzę w szklance wody. I będą wielokrotnie cytowane tu i tam. Prawdę mówiąc, nie było moim celem wzniecanie jakiejś kolejnej wojny. Jeśli ktoś tak to odebrał, to przepraszam.

Wychodziłem z założenia, że i tak piszę o tym co przecież jest oczywiste. I tak wszyscy wiedzą w czym rzecz, a ja tylko wyartykuowałem to w w słowach i żadnej tajemnicy wielkiej nie odkryłem. A pozwoliłem sobie napisać o tym, bo generalnie nie przepadam za absurdami i jakoś trudno mi przejść obok takowych obojętnie :( A podpinanie "sennych" młynków do kawy i ogródków, w natłoku tematów, w których odbywa się "burza" na słowa, jest, żeby użyć łagodnego słowa, co najmniej kontrowersyjne. I tylko pryszczaty na jedno oko by tego nie zauważył w czym rzecz. I na pewno odniesie to skutek odmienny od założonego, bo będzie kłuć w oczy. No i kłuje. I na cóż to komu, ech :(.

A w ramach reakcji, niektórzy się tylko niepotrzebnie spięli. A tu nie ma się co spinać, tylko odkręcić to jednym szybkim ruchem i po temacie.

A tu nie ma się co spinać, tylko odkręcić to jednym szybkim ruchem i po temacie.

A któż Drogi Sławku, według Twej wiedzy jest kompetentny do owego "odkręcenia jednym szybkim ruchem" ? Wezwijmy go do tego po imieniu. Nasze nawet ogólne popieranie tego wezwania kierowane tu na pulpit jest jeno głosem wołającego na puszczy. Nawet echem się od nikogo kompetentnego nie odbije. :-)))

W.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

A któż Drogi Sławku, według Twej wiedzy jest kompetentny do owego "odkręcenia jednym szybkim ruchem" ? Wezwijmy go do tego po imieniu. Nasze nawet ogólne popieranie tego wezwania kierowane tu na pulpit jest jeno głosem wołającego na puszczy. Nawet echem się od nikogo kompetentnego nie odbije. :-)))

W.

Ależ to jest pytanie z gatunku retorycznych, jak rozumiem? Chyba nie twierdzisz, że nie wiesz, kto ma decydujący głos w sprawach technicznych i tego jak forum powinno wyglądać :).

Inną sprawą jest na ile chce z tego głosu w ogóle korzystać. Ale to temat odrębny i nie chciałbym się nad nim rozwodzić, bo będzie burza niepotrzebna i ktoś mi tu z "niesmacznością" wyjedzie znowu. Ograniczmy się do delikatnego stwierdzenia, że można by oczekiwać, od czasu do czasu, bardziej zdecydowanego głosu czynników decyzyjnych. Bardziej zdecydowanego głosu, na tak lub na nie i równie wyrazistej reakcji. A co pokrywa się generalnie z Twoim twierdzeniem, co do " odbijania echa" :-))).

A jeśli poważnie zadajesz to pytanie, a nie tylko z przekory, to zobacz kto założył wątek techniczny, ten podpięty. I będziesz wiedział, do kogo się zwrócić wprost.

Nie bardzo rozumiem.To autorzy tych podpiętych wątków mają je skasować?Oni nigdy tego nie uczynią!

To zadanie dla moderacji.

Nie bardzo rozumiem ja z kolei. Wątki podpinane były bez konsultacji z autorami oraz autorzy nie posiadają uprawnień do podpinania bądź zdejmowania wątków. Idealnie byłoby gdyby każdy mógł w ramach swojego pulpitu podpinać sobie wybrane tematy, ale nie znam się na tym i nie wiem, czy silnik forum taką indywidualizację pulpitów daje.

PS.

A w ogóle to ten temat proponuję podpiąć!

Powrót po dłuższej przerwie...

Generalnie chodzi o to żeby napędzić koniunkturę na myszy...komputerowe. Kółko się szybciej zużywa od przewijania tych podpiętych wontkuf na dół.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.