Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego tak mało ludzi lubi obiekt Audiostereo.pl na Facebooku?

suluben

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie, na chwilę obecną 2 690 osób lubi obiekt Audiostereo.pl.

Nie wstyd Wam? ;)

Dla kontr przykładu, Gracjana Roztockiego lubi 27 092, Frondę.pl 42 316 a Cyber Mariana 111 023 osób.

Coś te audiofile słabo działają. Snobują się zapewne!

Za moich czasów "face" była osobno i "book" osobno, jak mawia Andrzej Poniedzielski. Czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że są ludzie, którzy nie biorą udziału w tym kolektywie narcyzów?

jakis niepokoj z powodu malej ilosci lajkow? pewnie hujowe zdjecie profilowe ;...z tego co pamietam temat o nieposiadaniu konta na fejsie ujawnil ze nie kazdy ma potrzebe obnazania sie ludowi.

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Też nie mam konta na facebooku (od dłuższego czasu). Przykład mój i innych znaczyłby, że spora część audiointeresantów nie działa w tym sławetnym wirtualnym pamiętniku. A jednak wizerunkowo słabo to wygląda. A i właścicielom pewnie zależy na większej popularności, skoro mają facebookową wtyczkę doskonale widoczną obok forum.

Można się śmiać z tandetności fejsa, ale nie da się ukryć jego wpływu na rzeczywistość zwykłą i wirtualną.

na moja rzeczywistosc nie ma zadnego wplywu,nie mam,nie mialem,miec nie bede,nie wiem jaki moglby miec wplyw ;)

Roksan Caspian m2, Epos m12.2,Cambridge Audio Stream Magic 6

Facebook to zabawka głównie dla 12 - 25 latków. A audio to zabawa głównie dla starszych panów w wieku 38 - 60 lat. Więc te zbiory się słabo pokrywają a ich zbiór wspólny to 2690 ...

A kto to jest facebook?

To taka nasza "Umarła Klasa".

Kantor by z tego zrobił świetną sztukę. Tylko - kto dziś, w dobie obszczymurów - pamięta Kantora?:(

Mam konto na fecezboku , a zapisałem się tylko dlatego , iż chciałem zobaczyć zdjęcia z " rajdów rowerowych " w których uczestniczyłem . Na fecezboku jest dużo informacji o użytkowniku , tu są anonimowi i dużo mogą kłócić się , obrażać itd. więc chcą zachować tą anonimowość , na fejsie jeśli są , to grzecznie zachowują się . Przykładem może być także to jak mało jest zdjęć w temacie Zdjęcia forumowiczów.

Fejs to platforma dla tłuszczy :)

I znów ktoś zapyta, co ma wspólnego tłuszcz z całą resztą zagadnień:)

Ps - oj czester, czester!:) wpadnę z koleżanką małżonką...:)))) Dopiero Cię przepytamy!:)

No właśnie, na chwilę obecną 2 690 osób lubi obiekt Audiostereo.pl.

Nie wstyd Wam? ;)

Dla kontr przykładu, Gracjana Roztockiego lubi 27 092, Frondę.pl 42 316 a Cyber Mariana 111 023 osób.

Coś te audiofile słabo działają. Snobują się zapewne!

Ale weź pod uwagę, że samoocena użytkowników Fejzbuka lokuje się poniżej średniej — to (statystycznie!) zakompleksieni użytkownicy mający silną potrzebę kreowania swojego wizerunku. Czego mamy się wstydzić? ;)

A jednak wizerunkowo słabo to wygląda.

Farma lajków na Fejzbuku wygląda dobrze?

A i właścicielom pewnie zależy na większej popularności

Może wystarcza im droga, którą ja tu dotarłem? Mając jakąś wątpliwość ze świata audio zapuszczałem zapytkę na Guglu i wciąż trafiałem na najlepsze rozwiązanie problemu na AS.pl. Zgodnie ze starym powiedzeniem — trzeba było się przyłączyć. :)

A konta na Fejzbuku nigdy nie miałem i zapewne mieć nie będę — z przyjemnością będę patrzył, jak nowy, lepszy ich kanibalizuje…

Nie wiem, co mnie opętało, ale mam Facebooka, chyba był jakiś konkurs z "Star Warsów". W gruncie rzeczy Facebook może się przydać. Jak ktoś nie ma 2000 znajomych, z których jak dobrze pójdzie zna się 40 i nie daje "like'ów" wszystkiemu. Jak mam face'a (właśnie przez osoby w Waszych rocznikach ;-), hua, hua, hua ;-) sorry, ale musiałam to napisać). Uważam, że u mnie jest to użyteczne bo polubiłam min. NME, RS, wszystkich moich ulubionych wykonawców i od razu wiem o trasach koncertowych. Mamy grupę klasową i klas pierwszych i wiem co było na spr z takiej biologii, u pewnej sadystycznej nauczycielki;-) Mogę utrzymać jakikolwiek kontakt z niektórymi ludźmi. Nie jestem fanem face'a, ale ma on pewne zalety, chociaż musiałam wywalić część znajomych, bo nie przypuszczałam, że są aż tak durni. Przyjmuję zaproszenia co 5 osoby, ale mam spokój i nie czytam głupich żartów dla gimby ;-) Rozwala mnie głupota polityków. Mianowicie była burmistrz ze Swarzędza zapraszała wszystkich do znajomych, nawet mojego brata, który ma face'a, po to, aby grać w gry i jest de facto dzieckiem ;-) Nauczyciele powinni sobie ustawić, aby uczniowie nie mogli oglądać ich facebooka, bo niektórzy tracą przez to resztki autorytetu. Cytaty mojej nauczycielki (ma prawie 60 lat), a propos gry: "Jednego gwoździka mi tylko brakuje!", "

ciągle buduję stajnię.... ", "Wysyłajcie mi proszę rzeczy do stajni!" itp. pomijam już całą serię emotikon... Taki lekki offtop, aby niebyło, że tylko szczuny są dziecinne.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Na fejsie są różni ludzie , narcyzy , nie narcyzy tak samo jak na bocznicy . Z fejsa można dużo dowiedzieć się , jeśli należy się np . do grup które interesują kogoś , są tam linki do stron artykuły i " specjalistyczna wiedza " których prawdopodobnie nie znalazłoby się samemu , artykuły itd.

Przykładem jest np. szeroki artykuł ( w znacznej zachowany części solidny raport pruski z inspekcji Puszczy Białowieskiej , ( zarządzanie , eksploatacja zasobów , jeńcy , polowanie itd . ) Raport kończył się stwierdzeniem iż zasoby puszczy są niewyczerpalne . Jednak po odzyskaniu niepodległości są archiwalne zapisy polskich uczonych , leśniczych o rabunkowej gospodarce jaką dokonali Niemcy , a o zwierzynie to nie ma co mówić .

To dla porządku przypomnę m€j wątek

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dopisywać się! żeby marny wynik lajków usprawiedliwić.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Fejs........????? Ach! to ci od manipulacji użytkownikami!

Nie lubię pospólstwa.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Jest postęp (niemal geometryczny) - już 2694.

Na 20-tu losowych miniaturkach zdjęć, objawiła się jedna kobieta, kliknąłem z zaciekawienia. A na jej profilu w sekcji "ulubione" książki: "Pamiętnik lesbijki". Łeee... ;)

• Administratorzy

Panowie nie liczy się ilość, a jakość. Inni kupują sobie fanów na allegro, żeby nabić licznik, nam nie jest to do szczęścia potrzebne.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Nie, nie wstyd nam.

Nie używam Pejsbuka ani Twatera.

Może nie żyję?

Ale dobrze mi z tym. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• 1 miesiąc później...

Frondę.pl 42 316 a Cyber Mariana 111 023 osób.

uuuf... odetchnąłem. Na szczęście cybermariana lubi 2,5 raza więcej niż rozmodlonych oszołomów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.