Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno Korwin jest wart oddanego głosu.

Na debacie jawnie wykazał Kukizowi bezsens JOW-ów na przykładzie brytyjskim.

Nie rozumiem co takiego pokazał Korwin... to że JOWy nie dają reprezentacji całego społeczeństwa w parlamencie? Przecież to wszyscy wiedzą i nie taki jest sens JOWów. Korwin bywa żałosny i nielogiczny,przecież uważa że większość jest głupia a tutaj domaga się reprezentacji wszystkich w sejmie. Pokazał natomiast że jest nieodpowiedzialnym klownem z którym nie można iść na żadne układy, być może nawet nie jest "antysystemowy" bo zaatakował konia pociągowego tego "ruchu". Polecam ci zapoznanie się z kulisami jego odejścia z KNP.

Lubię go i jego poglądy ale to nie jest ani polityk ani działacz - to jest celebryta ideologiczny i stąd się bierze jego charyzma - Korwin uwielbia WYSTĘPOWAĆ.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

że JOWy nie dają reprezentacji całego społeczeństwa w parlamencie? Przecież to wszyscy wiedzą i nie taki jest sens JOWów.

A jaki jest?

JOWy są po to żeby silni mieli jeszcze większa reprezentacje w parlamencie a nieco słabsi nie mieli jej wcale.

Tak pokazuje przypadek z Anglii i z Francji.

Twój idol nie m a na to żadnego argumentu, dlatego na każdą dyskusje reaguje jak napastliwy pijaczek.

Nie ma takiej potrzeby. Nie ma znaczenia jak ja rozumiem ciszę wyborczą. Znaczenie ma jak rozumie ją Prokurator i czy Sędzia rozumie ją tak samo.

Nie jesteś ani sędzią ani prokuratorem.

Obowiązuje cisza wyborcza. Łamanie jej będzie karane.

a5fd939193_ic_.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

JOWy są po to żeby silni mieli jeszcze większa reprezentacje w parlamencie a nieco słabsi nie mieli jej wcale.

Jaka ordynacja jest dobra wg ciebie?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Do ostatniej chwili się wahałem na kogo głosować. W aucie już tylko wyszperałem długopis i idę. Patrzę na długopis, a na długopisie napisane CORVINA. Let it be pomyślałem.

dlugopis-corvina-10-szt_346.jpg

No proszę... pokonał Gajowego o 2%.

Tyle warte te kłamliwe pseudosondaże

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

ktokolwiek tylko nie szemrany gajowy.

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

No proszę... pokonał Gajowego o 2%.

Tyle warte te kłamliwe pseudosondaże

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Jak wybory do Sejmu będą podobne, to nie jest wykluczone że dupa Gajowego zostanie obita.

Przecież to było do przewidzenia, że tyko tych dwóch będzie się liczyło.

Swoją droga trzeba pogratulować Kukizowi za naprawdę imponujący wynik.

Wynik Komorowskiego to kwestia lenistwa jego elektoratu i jego osobistej bufonady.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Te wybory są na pewno sfałszowane.

To się okaże po wystąpieniu przedstawicieli PKW.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Jak wybory do Sejmu będą podobne, to nie jest wykluczone że dupa Gajowego zostanie obita.

Myślę, że 2 turę weżmie Duda - nikt z wyborców antysystemowych nie zagłosuje na Komora. Chyba, że uruchomią ruskie serwery i trepów z PKW. A może własne długopisy wyborców i wzmożona czujność obywateli coś pomogły?

Szkoda tylko, że ludzie nie zdają sobie sprawy, iż twarz Dudy to tylko rewers tej samej monety, na awersie której jest Komorowski...

Prezes wystrugał z banana jakiegoś pajaca, żeby robił za dyżurnego patriotę.

Modrzew, powinien wygrać Palikot, tak zafałszowali z tego POPiS`u :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No tak zaraz się okaże,że to błąd i gajowy ma 5% przewagi.

No tak, przecież to tylko exit pools. :)

To i obecny Papierz jest w partii PiS? Chiolercia, jak ja malutko wim jeszcze...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Budyń nie ma szans :-) ludzie wybiorą gajowego bo ta marionetka ani nie chce być tym prezydentem ani Jaro mu nie pozwoli ;-)

94a5419274_zesral_sie_goly.jpg

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Po debacie Duda Komorowski, urzędującemu prezydentowi pozostanie ok 20 % poparcia..

Co najwyżej... :)

Wszystkie sondaże były sfałszowane..

To oczywiste.

Papierz jest w partii PiS

A gdzie, w SLD, może z Palikotem..?

Co najwyżej.

Nie chciałem być nieprzyjemny dla Kolegów głosujących na urzędującego prezydenta..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.